- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.801
ay kötü olmasın aytencim yaa kaç kişi ekmek yiyiordur ordann
kızlar biz muhteşem bi haftasonu geçirdik kızım babası ve ben c.tesi günü öğlen yazlığa gittik tekirdağa bi gece kaldık pazar sabahı erkenden kalktık kahvaltımızı yaptık güneş kavurmadan ecrinimizi kumsala indirdik kuma bayıldı hep oynadı ayaklarıyla sonra suya sı-okalım dedik ama biraz soğuktu heralde ısınmamıştı daha korktu ağladı bi saat falan kumsalda oynadık sonea eve geldik yoruldu tabi sızdı uyudu güzelceeee saat 4ten sonra yine çıktık sahil boyu bi yürüyüş yaptıktan sonra şansımızı tekrar denedik ecoşu tekrar suya soktuk bizde girdik onunla beraber su ısınmıştı bu sefer ağlamadı çok hoşuna gittik ayaklarıyla oynuyo suda çok güzeldi yaaaa bebiş elimizde sadece batıp çıktık dalış yapamadık malesef ama olsu yinede herşey çok güzeldi kızımla ilk deniz maceramız böyleydi artık bütün yaz takılırım yazlığa yanlız çekilmiyodu pek gitmiyodum canım sıkılıyodu ama artık kızımla vaktin nasıl geçtiğini bile anlamıyorum darısı sizlerin başına herkese iyi geceler ecrin çoktan uyudu bende yatıyım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?