Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlar biz muhteşem bi haftasonu geçirdik kızım babası ve ben c.tesi günü öğlen yazlığa gittik tekirdağa bi gece kaldık pazar sabahı erkenden kalktık kahvaltımızı yaptık güneş kavurmadan ecrinimizi kumsala indirdik kuma bayıldı hep oynadı ayaklarıyla sonra suya sı-okalım dedik ama biraz soğuktu heralde ısınmamıştı daha korktu ağladı bi saat falan kumsalda oynadık sonea eve geldik yoruldu tabi sızdı uyudu güzelceeee saat 4ten sonra yine çıktık sahil boyu bi yürüyüş yaptıktan sonra şansımızı tekrar denedik ecoşu tekrar suya soktuk bizde girdik onunla beraber su ısınmıştı bu sefer ağlamadı çok hoşuna gittik ayaklarıyla oynuyo suda çok güzeldi yaaaa bebiş elimizde sadece batıp çıktık dalış yapamadık malesef ama olsu yinede herşey çok güzeldi kızımla ilk deniz maceramız böyleydi artık bütün yaz takılırım yazlığa yanlız çekilmiyodu pek gitmiyodum canım sıkılıyodu ama artık kızımla vaktin nasıl geçtiğini bile anlamıyorum darısı sizlerin başına herkese iyi geceler ecrin çoktan uyudu bende yatıyım artık

mevlüde canım verdigin bilgiler için çok tşkler. bebişimizede geçmiş olsun canım nasılda aglamış kıyamam bütün kuzulara Allah'ım onları herşeyden korusun.
diger hasta olan bebişlerimizin hepsine çok çok geçmiş olsun huhuu anneler minnoşlara güzel bakın bakayım.şaka şaka bizler mi bakmıyacagız degilmi kuzularımıza tabiki hasta ola ola büyüyecekler.
herkese iyi geceler Allah rahatlık versin tatlı rüyalar.

canancım geçmiş olsun inşallah diştendir üzülme, pipisi niye kızarıkmış onu anlamadım enfeksiyonmu olmuş acaba pipisi, ama öyle olsa idararırında çıkardı dimi.

günaydın arkadaşlar sizlere güzel bir hafta diliyorum
bize haftanın ortası oldu haftasonu ne çabuk gelıyo yaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar

canancım geçmiş olsun canım
biz 6. hastalık geçirdik
2 gün sadece ateşi oldu 3. gün kızarıklıklar oluştu
4. 5. gün geçti canım
ilaç filan kullanmadık

çok şanslısınız canım yaa biz de herhalde ankaraya deniz gelirse o zaman gircez denize.bu sene bize tatil felan yok sanırsam. bi aksaray görünüyo ufukta o kadar napak biz de geçen seneki tatille idare edecez artık. siz anlatın da biz de gitmiş gibi olalım. geçen günlerde umut un anlattıkları aldı götürdü bizi tatile

ben burdayımda alp gerı uyudu sabah 6 dan beri çiş yapmıyo babası klinige götürcek bekle bekle yok eşim işe geç kalıyo diye sen çık dedim saat 8 buçıktu eşim ayakkabısını giydi çıkcak fışşşşş:roflol::roflol: neyse aldıda gitti tum tahlılerımızı yarın alıcaz hayırlısı bakalım insallah bişey çıkmaz bu arada sabah bıraz isal gibiydi dişten oluyo sanırım bakalım devam ederse hemen götürcem...

derya bizimde işler çok kötü eşim işe girelı 6 ay oldu daha bı maaş alabildı allahtan az birikmişimız vardı onla idare edıyoruz ama türkıyeden gelırken buraya getirdiğimiz para bitmek üzere bu ayı zor çıkarcak eşim burda maaş almak için bastırıyo oncekı maaşları olmasa hemen giderim dıyo ama bıde şimdi tazmınat hakkı var yaklasık 20 milyar alacagı var şirketten nasıl bırakıp gitsın haklıda türkıyede de krız var en azından burda hayat daha ucuzz ordan bakalım böle giderse çok kalmıycaz burda belirsizlikte kötu ne buralıyız ne oralıı türkiyede yenı ev almıştım annemler dun emlakçıya verdı ben dönersem kendim oturcaktım ama dönuyoruz türkıyeye dedık 2 ay geçtı ustunden ev boş durdukça kaynımlardan biri girmek ıstıyo girerlerse çıkmazlar diyo eşim bilmıyorum karıştı biraz işler bakalım hayırlısı.....

bu kriz mahvetti herkesı annem dıyo herkes işsız zor geçinıyoo zor yaa..
geçen seneye bakıyorum gayet güzel harcıyoduk bırıktırıyoduk paraları krız geldı tepe taklak olduk eşim ilk işinı kaybettı yenı işten para alamıyoo ne iş anlamadım bı anda eşekten düşmüşe döndük valla daha öle uzun vadelı bişe kalkışmam yarın ne olacagımız bellı değil ya....

Merhaba kızlarrrrkaydirigubbakcemile5
ben hala Adanadayım dün yazlıktaydık kızım denize girdi size resimlerini yollicam burda usb kablo bulamıyorum.Yarın sabah ıstanbula gidecem inşallah. Ne kadar annesinde,memleketinde de olsa insan evini arıyor yaa,kocişimi de ösledim.

[URL=http://2009 yaz sezonunu açtık hadi hayırlı olsuun...kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…