Doğum yapmış olan anneler buraya....

slm kızlar ya..oğlumun ateşi var cumadan beri ya..off sinirlerim bozuldu..yavrumun hiç hali yok.öle masunm masum gözümün içine bakıyor.hareketli oğlum yerde ölee yatıyor halsiz bir şekilde.
dün dr. a götürdük.heryeri temiz.idrar tahlilide temiz çıktı.kulak falan temiz.bir kan tahlili yaptırmadı.geçmezse pazartesi kan tahlili dedi.acaba şu altıncı hastalık mı yoksa diş mi?
kıslar bebişlerinizin dişleri çıkarken ateş yaptımı? altlarda birşey olmadı ama.üstler çok şişmiş gibi görünüyor acaba ondan mı?
soğuk algınlığı belirtileri de yok öle.ne bilim neden..umarım diştendir ve biran önce geçer..paranoya oldum artık boyna ateş ölçüyom.
sonra pipisini ucu birazçık kızarık gibi..sünnet olması gerekebilir dedi.bir de ürolog görsün dedi. amanın off bunaldım ama allh çaresiz dert vermesin sabır versin yarabbiimm..
fitil veriyorum.37,5-38,5 arasında değişiyor..:1no2:

geçmiş olsun canım :1hug: tahlilleri temiz çıkmış çok şükür, o zaman dediğin gibi diştendir muhtemelen....üst dişler altlar kadar kolay çıkmayabiliyormuş...
kan tahlili de güzel çıkar inşAllah...
sünnet olması gerekirse de ; küçükken atlatmış olur canım... burada zeynep arkadaşımızın oğlu da olmuştu sünnet, hemen toparladı demişti..
amin Allah dermansız dert vermesin, Kıvanç en kısa zamanda eski neşeli haline dönsün inşAllah :Saruboceq:

teşekkürler mervecim. alt dişler kolaymış ama üstler biraz sıkıntı veriyormuş inşallah onları da kolayca çıkarırız

canan geçmiş olsun canım belkıde diştendir alpde öle ateşi var huysuz bu gun kan verdık yarın idrar tahlılı ama dr üst dişten de olabilir dedi baya belirgın çunkuu

canan geçmiş olsun canım belkıde diştendir alpde öle ateşi var huysuz bu gun kan verdık yarın idrar tahlılı ama dr üst dişten de olabilir dedi baya belirgın çunkuu

canım sizinki de inşallah üst diştendir hasta falan olmasın kuzucuklar canım alp ne kadarlık oldu (kaç ay).

aynı gün dünyaya gelmiş bebişlerımız... benımkı saat 12.12 de doğdu 24/09/2008 çarsamba gunu o gunu hiç unutmammmm unutamam hayatımın en anlamlı gunlerınden biriydi....

ya canımmm ama o zaman neden dr bu surubu vermekte ısrarcıııı klava:

Selam kızlar, bugunde tum gun dısardaydık hava cok sıcaktı ya nasıl..
Dun gece sabaha kadar uyumadı Aslan yanı uyku ve uyanıklık arasında savastı sureklı agladı agladı..
sabaha karsıda atesı cıktı gun boyu ınıp ınıp cıktı ama mecbur dısardaydık dugun fılan vardı... oraya buraya ugra anca oldu..
Ilık bı banyo yaptırdık bu gece rahat uyur ınsallah.. ya hava carptı, ya cmt cıktıgımızda da arabada klıma, ya da diş heralde bılmıyorum..
Benım fınale cok az kaldı bu ara daha cok ders calısıyor olucam arada bır bakarım ..
Tum hasta yavrucuklara gecmıs olsun, gecmıse hızlıca baktım ateslenen cok sanırım.. Allahtan sifa, yavrulara kolaylık ve anne babalara da ıns... :)
Gorusmek uzere...

Bugün hiiç ama hiç halim yoktu,uyku hali,beceriksizlik,dizlerim ve bacaklarım zaten kötü,şimdide vücutta gezen sızılar başladı off,umarım yarına bişeyim kalmaz,yazıyı zor yazıyorum.İYİGECELER
BETÜL aslanımıza iyi bak,geçmiş olsun,umarım mışıl mışıl uyur.

mevlüdecim canancımçokçok geçmiş olsun bebişlerinize yaaa...inşaallah diştendir canan...mevlüde kıyamam ben ona.....hızlıcabaktım yarın inşallah göüşürüzz iyi geceler

bizde bikaç ay önce ateş sorunu yaşamıştık 38-38.5e çıkıyordu doktorumuz dolven şurup verdi, ateş düşürücü çok iyi geldi şimdi ne zaman ateşi çıksa ondan yarım ölçek veriyorum canlanıyo yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…