- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #25.761
arkadaşlar lütfen dikkatlı okuyun ve çocuklarımıza verdiğimiz ilaçlara dikkat edinn
günaydın kızlarr
tanger-aslı-derya teşekkürler canlarım darısı diğer incilerimize inşallah.
bebeğimin biraz huysuzluğu vardı ben de acemi anne ne biliyim diş olduğunu sen çok yaramaz oldun diyip duruyodum yavruma.çocuk sürekli kucağıma gelmek istiyodu(hala daha öyle) başka bi belirti yoktu ne salya ne ishal ne ateş hiçbiri yoktu ben de anlayamadım
Ben geldimm....
Walla egeye Maşallah demek için girdimAllah nazarlardan Saklasınn yakışıklıyı....
yoksa bakıyodum sizlere uzaktan uzaktan,tren misalikaydirigubbakcemile3
duygunun dediği gibi eskisi gibi değil şimdi parmaklar zor gidiyor klavyeye, sıcaklardan mı acepCADIARZU
Bende bir bady ince üst ve alt giydiriyorum..Ama klima için erken bence tabii burası için..
Mervecim dediğin gibi çok sıcak olsa dahi klima benide çarpıyorr ınşallah kuzucuklara bir şey olmaz...
Bu arada Serkan Bora 1,5 ayda 800 gr Almış azmı sizce?
Yaa ama gören herkes zayıflamış diyor..Boya gittikleri için herhalde benim gözümede zayıfladı gibi geliyor..
Alıştık bebeklik hallerine tombik yanaklarına şimdi büyüyorlar yaa yüzleri oturuyor galiba...
Gece emmeside kalmadı gündüzde emmiyor zaten galiba bırakıyor emmeyi yavaş yavaş..
Zaten sigara düzensiz beslenme pek bir yararıda kalmadı sütümün..
Akşam en son kaçta veriyorsunuz ve geceleri ne kadar emiyor veya mama alıyor sizin bıcırıklar?
Bizimkisi akşam 8-9 muhallebisini yiyip yatıyorr gecede emmeye kalkıyor 3-4 kere ama çokta emmiyor 3-4 dak. sürüyor oda..
Bende kaçayım yavaş yavaş kırgınlık var üzerimde erkenciyim bugün
Allah rahatlık versim bebişlerimize ve bize
ıyi gecelera.s.
az önce alpberk ı kal almaya götürdük bazı testlerı vardı mahvettiler çocugu bunlar her konuda gerıler ben alıyım dedım musade etmedıler delık desık oldu yavrum eşim azdaha bayılıyodu dayanamadı bende öle valla oğlum için sabrettım tamam duyorum bırakın yok sen annesısın dayanamıyosun dıyolar tamam da çocuk olmuş ağlamaktan az verın kucagıma dınlensın gene deneyın yok adam kendı kucagında pışpışlıyoo garıbım canım oğlum eve geldık kolundakı bantı bıle çıkarrtırmadı uykusuda gelmişti uyuyo şimdi bidahada çok acil bişey olmadıkça test falan yaptırmam burdaa...
geçmiş olsun Alpberk'e..bize de 9. ayda kan idrar sayımı yapılacak demişti dr.umuz...önümüzdeki ayki kontrolde yapılacak bakalım ... zaten ne kadarcık kolları damarları var ki , delik deşik ederek mi buluyorlar vicdansızlar senağlama
Allah mecbur bırakmasın bebeklerimizi ve hastalık çeken miniklere acil şifalar versin :Saruboceq:
Canım dişleriniz hayırlı uğurlu olsun bembeyaz inci gibi olsun hepsi inşallaha.s.günaydın kızlarr
tanger-aslı-derya teşekkürler canlarım darısı diğer incilerimize inşallah.
bebeğimin biraz huysuzluğu vardı ben de acemi anne ne biliyim diş olduğunu sen çok yaramaz oldun diyip duruyodum yavruma.çocuk sürekli kucağıma gelmek istiyodu(hala daha öyle) başka bi belirti yoktu ne salya ne ishal ne ateş hiçbiri yoktu ben de anlayamadım
az önce alpberk ı kal almaya götürdük bazı testlerı vardı mahvettiler çocugu bunlar her konuda gerıler ben alıyım dedım musade etmedıler delık desık oldu yavrum eşim azdaha bayılıyodu dayanamadı bende öle valla oğlum için sabrettım tamam duyorum bırakın yok sen annesısın dayanamıyosun dıyolar tamam da çocuk olmuş ağlamaktan az verın kucagıma dınlensın gene deneyın yok adam kendı kucagında pışpışlıyoo garıbım canım oğlum eve geldık kolundakı bantı bıle çıkarrtırmadı uykusuda gelmişti uyuyo şimdi bidahada çok acil bişey olmadıkça test falan yaptırmam burdaa...
canım ben hayatımda böle kan alma görmedım yaaa gerçekten serum iğnesıyle aldılar kelebekle oda hortumda pıhtılastı akımyo tek rar ugrastıla ayyy daha nalatamıycan şimdi uyuyo yavrum yorgun düştüü
Canım geçmiş olsun. ınşallah sonuçları da iyi çıkar. Bizim geçen ay ki kontrolümüzde kan aldılar , bu ayki kontrolümüzde sonuçları aldık. Fakat dediğin gibi , bende devlet hastanesinde yaptırdım. Hemşire kolunu tutuyo sıkıyo, bi adam var , o da hadememi ne, ona da tüp'ü tutturuyo, içine akıyo kan. Fakat hemşire bişey istedi, hademe döndü onu verdi, kan yere aktı. Deli oldum, bağırmamak için kendimi zor tuttum. Geri zekalılar yerlere aktı çocuğumun kanı ya... ama napacan işte. Çıktım ne biçim kan alıyosunuz diyerek ama...
Neyse bu ay gittiğimizde kan sonuçları biraz düşük dedi. Ailede akdeniz anemisi olan var mı dedi. eşimin kız kardeşinde varmış galiba. eşiminde evlenirken yapılan testlerde kan değerleri birazdüşük çıkmıştı. Bende biraz demir damlasını kullanmamıştım. Zaten bi şurup vermşti o bitince demire başla demişti . O bitmediğinden ve birazda anneme falan gittiğmde aksattığımdan demire ara vemiştik. Ondan da olabilir , bi şurup vercem onu kullanın, bi dahaki aya kana bakarız yine dedi. Eğer yine düşük olursa başka bi test isteyecekmiş. Allahım inşallah iyi sonuçlar çıkar , sen bebeğimi koru yarabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?