Doğum yapmış olan anneler buraya....

fıstıkım sende hosgeldın valla bende ozledım senı eskı arkıdısler cok sık gırmıyo benım gıbı anlasılan...
ee bebısler oldu tabı tum vaktımız onlarla gecıyo valla bebegımle vakıt nasıl gecıyor anlamıyorum annelıgın tadını doya doya cıkartıyorum bıde havalar guzellestı cok sukur aldımmı paşamı dogru sahılekaydirigubbakcemile

buarada zayıflıgımı kuceme borcluyum, kucem saolsun:roflol::roflol:
benım gıbı kocalarınızı hoş tutun onlarda zayıflamanıza yardımcı
olsun:roflol:kaydirigubbakcemile3
FORMÜL BU İŞTEkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3

GUNAYDIN HERKESE
BıR BEN ERKENCIYIM ANLASILAN
EGE BEY 7 DE KALKTI EMDI ŞıMDı YINE UYUDU ARTIK KALKINCA KAHVALTISINI YEDIRIRIM.
SONRADA DOGRU SAHILE ...

BENIMLE GELMEK ISTEYENLER PEŞıME TAKILSINkaydirigubbakcemile

günaydıınn..zayıflıgını kocana borçlusun derken ? nispet mi yapıyosun şekerim..kocası tutuk olan var,olmayan var..biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar:)benimçeneme vurdu zira..herif bi buzdolabı..zayıfladımda..tipimide azcok düzelttim..bu işler tipe bakmıyo anladım zaten...

canım eşimın işi kötü durumda eşim beni türkıyeye göndermek ıstıyo evimizin eşyalarıyla falan ilgilenıyım alayım dıyee oda burda kalıp maaş konuşunda bastırıcak ve maaşını almak zorundaaa....

mevlüdecim aslında gelsen istanbula eviniz varmış ya zaten yerleşsen çünkü orda hem senin için hem de alp için zor oluyordur...ya eşinden ayrı kalacaksın ama o da işlerini yoluna koyup gelse yanınıza ne bilim ya ben üzülüyorum vallaa
umutçum naberrr betüş gene yok ya arım şunu biii ayten de yok bugün acaba izinlimi ki benim msn açılmıyor göremiyorum bi bakim şunlara

canımbenim..derya doğru söylüyo valla..zor tabi..deryacım aytenkoviç msnde..betüş nirde bilmıyom yoklamanın devamını sen al gayrı:)

aradım zati ayteniiii çalışıyomuşşş benim gibi garibimmm...kaybolma bi yere dicem ama bende yemeğe ıkıcam birazdan bide huzura gidicem tunahanıma mayo bakıcammkaydirigubbakcemile3

deryacım geldim şekerr..Şeniz

herkese tünaydın kızlar bişey sorucam sizlere bebişleri denize bezle mi sokucaz bezsiz mi ben haftasonu bezle soktum ama mayosunu aldığımda nasıl sokmak lazım acaba bezini çıkarıp mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…