Doğum yapmış olan anneler buraya....

umutcum valla haklısın benimki de kendi biberonunu bırakıp kuzenininkini istiyo halbuki aynı biberondan işte ne varsa onda zaten de biberon olarak ilk onu emmişti.

mevlüdecim ben de verdim çilek onu sevdi ben de arada yoğurduna katıp veriyom bazen de dilimleyip veriyom dediğin gibi akşamları yeni birşey vermiyorum ben de

güldürengüll ayıpalağı neblim ayıyavrusu gbi bişi..ama ayılar zaten muthiş tatlı hayvanlar..hele yavruları..ben cok gelişmiş nekadariyi bakıldıgı belli manasında demek istedim:)mılyonkere maşallah menekşegözlü yavruna...
mevlüdecim işte dediğin gbi yapmaya çalışıyorum bende..ama illaki tek tek deneyemıyosun bazen..henuz yumurta bıle vermedım korkumdan..bu kızarıklıkları geçsin haftaya denicem..
halimecim nötr demekle neyı kasteettın demiştin..yani nötr benım için burdaki duruşun okadar aynı çizgide ve halim selimki..adınla müsemma..mısal ben hiç kızgın olduguna rastgelmedim..bu manada...

teşekkür ederim hayatım.a.s.

gene döktürmüşsünüzz yaaww ben geçkalıyorum ancak şimdi bakabiliyorumm....zeynepçim çokdatlusunuuzzz....mevlüdecimm Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin de bari ona göre bidüzen oturtursun sende böle çok zorduryaa insan taşınacağı zaman bile içinden iş yapmak evitoplamak gelmez bu nasıbişidir kimbilir...ben kaçar arkidişler bi bakemdedim tunahan tam uyudu derken uyandı felan böle defalarca zor uyuttumanlayacağınız....yarın 19 mayıs ama ne farkederrgene çalışıyoz dimikıs ayteennn kaderimiz bu bizimmm....iyii gecelerrrrr

Duyguuuu facebook da resimlerini gördüm süper olmuşsuuun
ben en son 67ydim burda sapıttım gene
yaa ne iradelisin..

Sağol canımcım 67 de süper bence verirsin sende benim gibi iradelisin kuzucumyerimseniben
Valla lömbür lömbür denizze girmeye utandım
off İstanbula geçince aç yatacam gene...Söz

Neren lambur labur yaa sen hiç görmemişin tombul insan galibaa..Gayet iyi görünüyorsun bu arada kız bak ben şimdi spora başladım yaa 6.günüm full her sabah yapıyorum karnım acayip sıkılaştı plates çok işe yarıyor haberin olsunkaydirigubbakcemile
5[/U]
duygu kızzz avtardaki senmisin solaryumadamı gittin yoksammmmm viş vişş maşallahhh tühhhhhhhhhhhh tühhhhhhhhhhhhhh tühhhhhhhhhhh

Heee benim nasıl olmuşumlaelaelaelaelae
az kaldı öyle olmama ama dur bak haftaya deniz sezonunu bir açayım yanayımda gör bakamsositososito

Canım incileriniz hayırlı uğurlu olsun 41 kere maşallah İsmet paşama boncuk kuzum benim.Bu arada kocana inan bencede siteler otomatik açılıyordur canımyerimseniben
Hadi resim koyalım arkadaşlar..İlk resim bizden sıcak sıcak
esim11111024.th.jpg[/IMG][/URL]
Zeynepcim sende bebişinde çok tatlısınız maşallah size
bende suyu kaynatmıyorum
Bende suyu kaynatmıyorum valla bir kaç kez kaynattım sonra vazgeçtim..

Bütün geçmişi okuyamadım kızlar atladıklarım varsa özür dilerim..Hepinize iyi geceler:1hug:a.s.

Gül canım benim sen ne zaman Adanaya gittin. okul ne oldu canım benimm.Ayçamızın resimlerini gördüm facebookta çok şeker olmuş maşallah.ama kızını Aytenin Egesine mi verdin şekerim hani bizim oglana veriyordun bizde talibiz kızına.
Serennnn hoşgelmiş güzellikk nasılsınızz canım benim çok özledim kız senii.
GOBEK COK FAZLA YOK YANI GITTI GIBI KILOMDA 53
54 KILOYLA HAMILE KALMISTIM ŞİMDİ 53 KILOYUM GOREN GENÇ KIZ SANIYO BENİlülülülülülülülülülülülü
ohh maşallah valla hepinizee biriside bana gaz versin kızlarr yaa. göbişinide gördüm hiçbirşey kalmamış ne güzel.
yaaa duygucum,gül canım benim banada gaz verin bende zayıflayayımm tatile girdigimde bende spora başlayayım en iyisi. benim bölgesel zayıflamam ve bogazımı kısmam lazım.
suyu kaynatmaktan bahsetmişsiniz bende kaynatmıyorum artık bir aydır.
Ebruşumm canım sende hoşgelmişsinn senide özledim Nazımızda sende iyisinizdir inşllah.
Umutcum canım ilahi kocandan şüphelenmiş arkadaşlar haklı bence kocişinin bir suçu yoktur şekerim boşu boşuna üstüne gitme tatlım.ama benim eşim sabahlara kadar pc başında kendileri bilgisayarcı ne yaptıgını hiçmi hiç bilmiyorum.ama konuşmanı tuttum süper konuşmuşsun.
yeni dişleri çıkan bebişlerimize incileri hayırlı ugurlu olsun.
hasta olan bebişlerimiz varsa çok çok geçmiş olsun.
yeni aylarına giren bebişlerimize saglıcakla nice uzun aylar yıllara inşllah.
Unuttugum arkadaşlarım varsa kusuruma bakmayın hepinizi çok çok öpüyorum.
bugün benimde misafirlerim vardı o yüzden ugrayamadım bugün. yarın ve çarşamba günü tatilim notları kaydedecegim.temizlik yapmayı düşünüyorum ama sanki hep ogluşumun vaktinden çalıyormuşum gibi geliyor bahar temizligini nasıl yapacagım bilmiyorum.ogluma çok vakit ayıramıyormuşum gibi geliyor sizede oluyormu.
herkese iyi geceler minik kuşları yerime öpüp koklayın.

aslıcım hoşgeldin canım keşke versek şu kiloları ben eski pantolonlarıma zor da olsa giriyorum ama göbek sorunum var o da duygunun dediği gibi sporla gidecek spor şart ama ben üşengecim biraz

bu arada canım bebeğimin vaktinden çalıyorum gibi geliyor demişsin belki çalıştığın için böyke düşünüyorsundur canım ben hep onurun yanında olduğum için böyle bişey aklıma gelmemişti...sen çalışıyorsun tabi eve gelene kadar özlüyordundur kuzunu hep beraber vakit geçirmek istiyorsundur...

sende hoşgeldin Fatmacım. çalıştıgım içinmi bilmiyorum fatmacım ama sürekli öyle hissediyorum. bende eski pantalonlarıma giriyorum beden olarak tamam ama bölgeseller fışkırıyor sanki heryerden.dedigin gibi spor şart bzim burda yüzme kursu açılmış arkadaşlar mutlaka gidelim diyorlar çok faydası oluyormuş ama nasıl giderim bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…