- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.021
herkese tünaydın kızlar bişey sorucam sizlere bebişleri denize bezle mi sokucaz bezsiz mi ben haftasonu bezle soktum ama mayosunu aldığımda nasıl sokmak lazım acaba bezini çıkarıp mı
canım eşimın işi kötü durumda eşim beni türkıyeye göndermek ıstıyo evimizin eşyalarıyla falan ilgilenıyım alayım dıyee oda burda kalıp maaş konuşunda bastırıcak ve maaşını almak zorundaaa....
günaydınnnnnnn canlarımm nasdılsınız
biz annemdeyuizz temizlik yapıozzzzzzzz
Kızlar selam Egenin aniden ateşi çıktı 38.0 şuan bir ölçek calpol verdim birde yıkadım soydum kısa kollu var ama henüz düşmedi ne olduki durduk yere şimdi anlamadımsenağlama
Allahım korusun...
Kızlar selam Egenin aniden ateşi çıktı 38.0 şuan bir ölçek calpol verdim birde yıkadım soydum kısa kollu var ama henüz düşmedi ne olduki durduk yere şimdi anlamadımsenağlama
Allahım korusun...
kolay gelsin datlımmm
ben de geldimmmderyacım geldim şekerr..Şeniz
evet ya nasıl olacak ben mayo beğendim tunahana onu alıcam galiba huzura baktım şimdi mayo bulamadımherkese tünaydın kızlar bişey sorucam sizlere bebişleri denize bezle mi sokucaz bezsiz mi ben haftasonu bezle soktum ama mayosunu aldığımda nasıl sokmak lazım acaba bezini çıkarıp mı
canım geçmşi olsun gül demişti her zaman bir derece fazlasını sayın diye o yüzden dikkat et bi de elleri ev ayakları üşürmüş patik ve eldiven giyidirin ayaklarını sıcak tutun vücudunu soyun demiştiKızlar selam Egenin aniden ateşi çıktı 38.0 şuan bir ölçek calpol verdim birde yıkadım soydum kısa kollu var ama henüz düşmedi ne olduki durduk yere şimdi anlamadımsenağlama
Allahım korusun...
calpol yerine fitil verseydin keşke fitil hemen etkisini gösteriyor canım yaaSağolun arkadaşlar duş aldık calpol verdik ama zaten calpol geç etki ediyor demi?8 saatte bir diyor birde ben 4 saat sonra fitil atsammı acaba dahamı iyi olur?
Sirke var evde ayaklarının altına koymak işe yarıyorsa koyayım..
Şuan 37.8:çok üzgünüm:
ne bilim duygucum gül öle sölemişti ellerinin üşüdüğü soğuk olduğunu biliyorum ama ayaklara dikkat etmedim
duyguu canımm geçmişş olsunn umarım egecikk en kısa zamanda ateşi düşer canımm yaaaa
sirke sürr koltuk altlarına eklem yerlerine yada soğuk suuu koyy bi pamuk veya bezle canımm
benim yakın bi arkadaşımında kızı ateşlendii 40 ı bulduu dr öyle demiş canımm oda ilerde diş çıkarırsa sende böyle yap demişti benden içinn sende dene bakalımm inşallah diştendir canımmmm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?