Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese tünaydın kızlar bişey sorucam sizlere bebişleri denize bezle mi sokucaz bezsiz mi ben haftasonu bezle soktum ama mayosunu aldığımda nasıl sokmak lazım acaba bezini çıkarıp mı

canım ben eger ozaman turkıyede olursam pirimanın suya girilen bezlerı var huggis dedede onlardan alırım burda olursam bilmıyorum cezairde varmı yok muu...

Kızlar selam Egenin aniden ateşi çıktı 38.0 şuan bir ölçek calpol verdim birde yıkadım soydum kısa kollu var ama henüz düşmedi ne olduki durduk yere şimdi anlamadımsenağlama
Allahım korusun...

canım allah kolaylık versin senin ki de zor bi durum işleriniz düzelir inşallah

eve sirke varsa ayaklarının altını ve koltuk altını sirkeli suyla bi mendil ıslat nemli nemlşi koy çok sıkmadan kurudukça tekrar yap denenmiş ve sonuç alınmıştır ablamın kızına kaynanası hep yapardı

mevlüdecim haklısın ev ev üstünde çok zor bi durum.benim anlayamadığım nokta ev senin demi onlar sormadan nasıl gelip senin evine yerleşiyorlar bir de ev bulunca çıkacaklarmış öyle mi. sen kişiliklerini daha iyi bilirsin de ya gitmezlerse hazır ev varken başka eve çıkmazlarsa bence eşin tavrını koysun canım. kaynın da kendi evini tutup ailesini öyle getirsin . herkesin bi düzeni var

Kızlar selam Egenin aniden ateşi çıktı 38.0 şuan bir ölçek calpol verdim birde yıkadım soydum kısa kollu var ama henüz düşmedi ne olduki durduk yere şimdi anlamadımsenağlama
Allahım korusun...

ayy noldu ki kuzuma sirkeli su iyi gelir özellikle üzüm sirkesi ama ateşini devamlı ölç canım elinle bakınca ateşi düşük gibi oluyor ama koltukaltından ölçünce yüksek olabiliyor dikkat et canım

Allahım korusun...

geçmiş olsun canım doktora götür istersen canım ya da fitil falan kullansan, sakın soğuk bez koyma ılık olacak koyacağın bez, duşuda ılık aldır canım.

kızlarr ben oğluşumla ilk kez pazara gidecem taze taze meyveler alacam artık marketin buruşuk meyvelerine sebzelerine son byyyy

Sağolun arkadaşlar duş aldık calpol verdik ama zaten calpol geç etki ediyor demi?8 saatte bir diyor birde ben 4 saat sonra fitil atsammı acaba dahamı iyi olur?
Sirke var evde ayaklarının altına koymak işe yarıyorsa koyayım..
Şuan 37.8:çok üzgünüm:

deryacım geldim şekerr..Şeniz
ben de geldimmm
herkese tünaydın kızlar bişey sorucam sizlere bebişleri denize bezle mi sokucaz bezsiz mi ben haftasonu bezle soktum ama mayosunu aldığımda nasıl sokmak lazım acaba bezini çıkarıp mı
evet ya nasıl olacak ben mayo beğendim tunahana onu alıcam galiba huzura baktım şimdi mayo bulamadım
Allahım korusun...
canım geçmşi olsun gül demişti her zaman bir derece fazlasını sayın diye o yüzden dikkat et bi de elleri ev ayakları üşürmüş patik ve eldiven giyidirin ayaklarını sıcak tutun vücudunu soyun demişti
calpol yerine fitil verseydin keşke fitil hemen etkisini gösteriyor canım yaa

Deryacım baştan düşünemedim direk şurup verdim ama bakalım 12 de vermiştim 4 gibi devam ederse fitil atıcam...
Ayak ve ellerine patik giydirme konusuna ben pek katılmıyorum canım üşücek diye çocuğu soymamak çok yanlış bence ateşliyken..Tam tersi ayaktan soğuk midahele ediliyor sirke soğuk su gibi...Sonuçta grip olsa geçer ama ateşin bıraktığı hasarların hiç bir zaman çözümü yok..Allah korusun...

duyguu canımm geçmişş olsunn umarım egecikk en kısa zamanda ateşi düşer canımm yaaaa
sirke sürr koltuk altlarına eklem yerlerine yada soğuk suuu koyy bi pamuk veya bezle canımm
benim yakın bi arkadaşımında kızı ateşlendii 40 ı bulduu dr öyle demiş canımm oda ilerde diş çıkarırsa sende böyle yap demişti benden içinn sende dene bakalımm inşallah diştendir canımmmm....

ne bilim duygucum gül öle sölemişti ellerinin üşüdüğü soğuk olduğunu biliyorum ama ayaklara dikkat etmedim

Sağol canımcım ama Eguşun ayakları cayır cayır yanıyoo şimdi((
Tamam canım uyuyor uyansın bende denicem teşekkür ederimma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…