- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.501
mevlüde sagol canım. ben 4 tüm yaprak lahanayı 750 ml suda haşlıyorum 7 dk sonra 3 kere içiliyor özellikle gece yatarkenki içilenin faydası çokmuş. en güzeli tekrar başlamak. lahana suyunu içerim sabahları kornfleks yerim diger ögünlerimede dikkat ederim akşam ekmek yemem tamamdır. bugün komşumun küçük kızı geldi elinde ip 50ye kadar atladım benimde vardı onu çıkartayımda sabah akşam atlarım arkasından mekikte çektimmi tamamdr. kaydirigubbakcemile2aslıcım ben internetten araştırdım çorbası falan var kımı yemeklerden önce ve sonra dıyoo kımı gunde 3 4 defa dıyo herkese göre değişiyo ben ılk zamanlarda asşam yatmadan içiyodum ılık olarak 1 bardak şonradan soguk olarak içmeye başladım gunde 2 bardak azda yedıklerıme dıkkat edıyorum yanı bugun yaş pasta yedıysem ertesı gun tatlı hamur işi yemıyorum ekmek yemıyorum.....
umutcum sagol canım evt hiçbirşey olmadı çok şükür bugün dışkıyla attık zaten. -tatlicadiarzu-ASLI cok geçmiş olsun..emel sanada...ben küçükken koltugun altına gırer bu plastık hammaddeden yapılmış süngerlerı afıyetle yerdim..hala bazen sünger gordukçe dişim kaşınır..bişi olmaz..şükür nefes borularına kacmamış..benımkı de garıbım bı çiğnesın dıye ekmek verıyorumda yutamıyo cogukez ödüm patlıyo ama okadarınıda yapmassam olmaz gbıme gelıyo..mevlam korusun acısın cümlemize...
ayşecik ne kızıyon kız burda degiliz diye geldik işte misafirim gelmişti biraz oturup gitti.Kızlarr gÖrÜmcem 1.5 aylık hamİŞtİ fakat kese geİŞmemİŞŞ ve kan pıhtılaŞmasıı varmıŞŞ dÜŞÜk olabİlİr demİŞ dr.. AkŞamdan berİİ aĞlıııyo bu 2 olduuu yaa aŞılama İle hamİŞ kalmıŞtıı bİde dıŞ gebelİk geÇİrmİŞtİ akŞama yanına gİdecemm offff
Kzlarr arkadaŞınn bİrİİ (kk) tabİ cİhcco marka mama sandalyesİİ satıyoo sÜper fİatt haa 100 tll ben 270 aldımm almasam kaÇırmzdımmaklınızda olsun
selamlar..bizimki dün bılmeden verdıgım organık elma üzümün içinde ki yüzde üçlük muz dan oldgunu sanıyorum kabardı yine..acayıp darlanıyorum o kızardıkça benımde böğrüm hançer hançer kızarıyo sinirsel...
ton balığı kesınlıkle vermeyın demıştı drum..hem dip balığı hemde konserveler zaten önerılmıyo...ben henuz balık deneyemedım bile kızarıkları geçmedi bitürlü...
SERAP bu organık kavanoz mamalarındada katkı maddesı varmı acep bıldgın..
l
deryacıkk hg
az önce eşim geldiiii ve morall sıfırr bendee
antalya hırsızlar yeni teknik bulmuşlarrr onu anlattı tırstımm haliyleee
giriş kapışının eşiğine dışardan su döküyolarmışş tabi bizde o suyuu görüncee içerden görünce ne oldu diye kapıyı açıyozz o sırada ellerinde ki artık ne varsa kafaya kütt ve sen yerde onlar içerdee
böylebişey olmuş antalyada eşim anlattıı bana dikkatli olmam için....
o böyle şeylerden korkar ve hep aklı bende kalırr arar süreklii ne yapıonn die sorar kocişimm sağ olsun
bilmiyom canım valla ama yoktur herhalde
çünkü hormansuzdur gıda boyası katkı maddesi suni gübre içermez diyolar ama
benim dediğim canım MONO SODYUM GLUTAMAT
tavuk suyu etsuyu tabletlerinde hazır çorbalarda filan oluyo
cipslerde hatta citoslarda filanda var
kıvam arttırıcı olarak kullanılıyo bunu yiyeceklere koyunca tadının beyin beyin tarafından
güzel algılanmasını sağlıyo
yemek iyi kötü farketmez beyin güzel olarak algılıyomuş canım
birsürüde zararı varmış
bebeklere çocuklara kullanmamak gerek
hatta kendimize bile kullanmayalım
Canım bende mama sandalyesi alacaktım bugün yarın,kim satıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?