Doğum yapmış olan anneler buraya....

deryacıkk hg
az önce eşim geldiiii ve morall sıfırr bendee
antalya hırsızlar yeni teknik bulmuşlarrr onu anlattı tırstımm haliyleee
giriş kapışının eşiğine dışardan su döküyolarmışş tabi bizde o suyuu görüncee içerden görünce ne oldu diye kapıyı açıyozz o sırada ellerinde ki artık ne varsa kafaya kütt ve sen yerde onlar içerdee
böylebişey olmuş antalyada eşim anlattıı bana dikkatli olmam için....
o böyle şeylerden korkar ve hep aklı bende kalırr arar süreklii ne yapıonn die sorar kocişimm sağ olsun

Kızlarr gÖrÜmcem 1.5 aylık hamıŞtı fakat kese geıŞmemıŞŞ ve kan pıhtılaŞmasıı varmıŞŞ dÜŞÜk olabılır demıŞ dr.. AkŞamdan berıı aĞlıııyo bu 2 olduuu yaa aŞılama ıle hamıŞ kalmıŞtıı bıde dıŞ gebelık geÇırmıŞtı akŞama yanına gıdecemm offff

mevlüde sagol canım. ben 4 tüm yaprak lahanayı 750 ml suda haşlıyorum 7 dk sonra 3 kere içiliyor özellikle gece yatarkenki içilenin faydası çokmuş. en güzeli tekrar başlamak. lahana suyunu içerim sabahları kornfleks yerim diger ögünlerimede dikkat ederim akşam ekmek yemem tamamdır. bugün komşumun küçük kızı geldi elinde ip 50ye kadar atladım benimde vardı onu çıkartayımda sabah akşam atlarım arkasından mekikte çektimmi tamamdr. kaydirigubbakcemile2
umutcum sagol canım evt hiçbirşey olmadı çok şükür bugün dışkıyla attık zaten. -tatlicadiarzu-
ayşecik ne kızıyon kız burda degiliz diye geldik işte misafirim gelmişti biraz oturup gitti.
bugün evin önünde pazar var uzun bir yol boyunca pazara çıkan ugruyor sagolsun.
birde görümcene üzüldüm canım herşeyin hayırlısı inşllah tez zamanda bebegine kavuşur Allah yoklugunu göstermesin. :Saruboceq:

Kzlarr arkadaŞınn bırıı (kk) tabı cıhcco marka mama sandalyesıı satıyoo sÜper fıatt haa 100 tll ben 270 aldımm almasam kaÇırmzdımmaklınızda olsun

bilmiyom canım valla ama yoktur herhalde
çünkü hormansuzdur gıda boyası katkı maddesi suni gübre içermez diyolar ama

benim dediğim canım MONO SODYUM GLUTAMAT
tavuk suyu etsuyu tabletlerinde hazır çorbalarda filan oluyo
cipslerde hatta citoslarda filanda var
kıvam arttırıcı olarak kullanılıyo bunu yiyeceklere koyunca tadının beyin beyin tarafından
güzel algılanmasını sağlıyo
yemek iyi kötü farketmez beyin güzel olarak algılıyomuş canım
birsürüde zararı varmış
bebeklere çocuklara kullanmamak gerek
hatta kendimize bile kullanmayalım

Son düzenleme:

evet canım duymuştum ben onu
valla ben evde yalnızsam kadın çocuk kimseye açmam kapıyı
kapıcıya bile açmam
dikkat etmek lazım

kızlar sırf bebişe yapmıyorsanız kendinizede yapıyorsanız
balığı fırında fırın torbasındada yapabilirsiniz
hem yağsız oluyo hemde yumuşacık oluyo
ama sadece bebeğe yapıcaksanız koca fırını çalıştırmak zorolur tabi

evet canım hatta aynı katkı maddesi, RENKLİ YOĞURTLARda da tespit edilmiş ..
bebeklerimize markası ne olursa olsun , ileriye dönük zararlarını göz ardı etmeyerek, yedirirken 2 kere düşünelim bence...

kavanoz mamalarının üzerindeki ''hiçbir koruyucu ve katkı maddesi içermez'' ibaresine neden inanmıyorum ;
- markette rafta duran onlarca aynı marka ve aynı ürünü içeren kavanozların hangisine elimizi hangisine atsak aynı renkte ve hangisinin kapağını açsak aynı kıvamda..
düşününce bunun katkısız mümkün olabileceğini sanmıyorum...
hadi uzunca yıllar vakumla tazeliğini muhafaza ediyor ya kıvamı ve renkleri ?

buradan da şu sonuç çıkmıyor tabii ki... katkı maddelerinin hepsi de zararlı , zehirli değil......
ama ben yine de; evde hazırladığım taptaze ve gerçekten katkısız mamalar yedirmekten yanayım...çocuğuma ileriye dönük zararlar verebilecek şeyleri yedirmekten mümkün mertebe kaçınıyorum...
yine herkesin kendi tercihidir elbette...

üzerinde doğal yazan birçok şey görüyoruz artık raflarda..yoğurtların sütlerin üzerinde de; doğal yoğurt , doğal süt ibaresi var mesela.. kaydirigubbakcemile3 doğal olmayanları da var çünkü :)

bana da mama firmalarından tehditler gelecek yakında :smiley-cool:

dünürümmmm nasısınnnn???Şenizherkes bu akşamaşk-ımemnu yu izliyor galibaaa ama maalesef ben izleyemiyomçünkükurtlar vadisi varrrmirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…