Doğum yapmış olan anneler buraya....

hemşerim söz verdik bir kere memleketim güzeldir ama başka memleketlerde görelim dimi yanii aytene verdik kızı kaydirigubbakcemile3

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis ohh bee hangi güzele el attıysammm asılıyolar yaaaaa teşekür ederim dünürüm. :içelim:

betül hoşgeldinn ben pilavı eziyorum öyle veriyorum yogurtla karıştırıyorum.biz sofrada ne yiyorsak ona yedirmeye çalışıyorum sularına ekmek bandırıp veriyorum taneleri varsa ezip veriyorum. ama bizim 8 tane dişimiz var. hiçbir sorun çıkarmadan yiyor.

canım benimkinin hiç görünürde dişi yok, ama daha dün pilav yedi normal bizim sofradaki pilavdan 5-6 kaşık yedi. çok sevio. en çok sevdiği yemekler

tavuk çorbası
mercimek çorbası
tarhana çorbası
yoğurt
pilav
elma

betül normal canım ya..benim ki bazen yumuşak yumurta eke-mek parçalarını falan öle kendince çiğniyo..dişi olmadan önce de çiğniyordu.ama işte biraz sert gibi olsun kaç kere kustu ölee...hemen öğürmeye başlıyor..o yüzden böle şeylerde açken veriyom da öle kusamıyo.tokken hep kustu..biraz biraz yemeğe başlaı.peynir ekmek yumurta parçları..ben de kıyma parçalarından korkuyom.rondodan geçiriyom ancak öle..pirinci de cesaret edmiyom.ama deniyecem bakalım ne yapacak.açken deniycem..Şeniz

canım yaaa vallahi zor ama işte bu günlerde geçecek kendini böyle telkin et, inşallah seninkide bi gün iştahlı bi bebek olacak. ve kusmak nedir bilmeyecek inşallahhh. katı pütürlü şeyler yedirsen onlarıdamı kusuyor.

Ben veriyorum tadımlık yutuyor. ama pirinçleri ilk sefer verdiğimde yutmuyordu sonradan alıştı. henüz dişlerimizde çıkmadı ama normal bence geç değil zaten ilk dişten sonra diğerleri daha hızlı çıkarmış.

oh masallah annesi ne guzel..

oo 5 kasık derken kendı kasıgıylamı senın buyuk kasıkla mı ? masallah canım..
sizde de mi diş yoktu daha.. kaydirigubbakcemile3

aynı demekkı canım.. bende denıye denıye alıstırsam mı dedım doktora ama o alıstırılarak olmaz demıstı kendı kendıne zamanla oluyormus..
bakım yınede ekmekle fıln alıstırım .. kaydirigubbakcemile3

betüş bizimkinin iki dişi var şu anda sofra da ne yiyesok ona da yiyebileceği şeyleri tattırıyorum ben...ayrıca çorbasına bazen ekmek ufalıyorum onları da maşşalh yutabiliyor...pilav hiç denemedim ama etli biber dolması yedirdim bi sefer hemde ekmeğin içine katarak

bizimde dişimiz çıkmadı canım
bize doktor 8. aydan sonra normal sofra yemeklerinden ver az az demişti daha ben vermedim
yalnız bizimki pütürlü yiyebiliyo canım

Canım bende normalde ekmek vermıyorum corbaları sade yedırıyorum ama arada bır kattıgım oluyor bebe ekmegınden..
onları yutuyor.. yanı yumusak seylerı yıyor ama pirinc tanesı gıbı sertlerı yutamıyor.. CADIARZU

bizimde dişimiz çıkmadı canım
bize doktor 8. aydan sonra normal sofra yemeklerinden ver az az demişti daha ben vermedim
yalnız bizimki pütürlü yiyebiliyo canım

masallah canım ipoşa..

ahh inşallah aytencim iştahlı bi bebek olur . ne kadar katı olduğu önemli değil her şeyi kusabiliyor püreleri bile potansiyeli yüksek bebişin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…