- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.481
Canım yazını gormemısım sımdı kapatıcakken farkettım.. tesekkur edeım canım bende denıcem sık sık artık.. a.s.Ben veriyorum tadımlık yutuyor. ama pirinçleri ilk sefer verdiğimde yutmuyordu sonradan alıştı. henüz dişlerimizde çıkmadı ama normal bence geç değil zaten ilk dişten sonra diğerleri daha hızlı çıkarmış.
görüşürüz betüşüm kolay gelsin
betüşşş cnm görüşürüzzz sana iyi çalışmlar
Selamlar hatunlar...
size bı ıkı sorum olucak deyiverin oldumu :)
Bebeklere pilav yada sofranızdakı yıyeceklerden verıyormusunuz tadımlık ?
Yutabılıyorlarmı ? oguruyorlar mı ? yutabılenler arasında dısı olmayan bebekler var mı ?
Dişi cıkmayan var mı ? bızım yasını bulacak heralde dıyorum artık ortada bısey yok.. CADIARZU
yumusak pütür olunca yıyor ama pirinc tanesı gıbı olıunca yutmuyor asla... normal mı acep kafama takılıyor.. :uhm:
ayten hani sen balık veriyosun ya egeye kendin mi pişiriyosun nasıl pişiriyosunnn?
mevlüdecim nasıl verdin canım lahana suyunu nasıl yapıyorsun bende yapıyorumda uzun bir zaman oldu ara vereli regli oldum sonrada bir türlü yapamadım. formülün nedir benimkiyle aynımı acaba gerçektende çok faydası oldugunu düşünüyormusun kime sorduysam lahana suyuyla zayıfladım diyorda.
betülcüm ilk başlarda öle oluyo sonra alışıyobebişler ben pirinçlerı ortadan böluyodum kasıkla yda çatalla az eziyodum yıyo şimdi ezmıyorum alıştı yda aslanın pılavını bıraz fazla pişir az lapa gıbı olsun ölede kolay yıyo ben hep alp berk e öle yaptım tereyeğla
bugunde kahvaltıda peynırden yumurtadan verdım dun aksam salatanın domatesınden salatasından verdım oda zaten ıstıyo masadakılerden zamanla tanelılerı yemeye alışıyolar robut yerıne çatalla ez yada rendele...
sana bişey sölimmm miii
zayıflamışım 51 oldum lahanaya devam edıyorum ama reglıyım dıye bıraktım 49 kıloydum dogumdan öncee yaşasın azkaldııı:sm_cool:...
deryacım bende Ozana hemen hemen her hafta yediriyorum dün akşam gittigimiz yerde çok güzel somon balıgı vardı fırında yapılmış aldık elimle ezdim ezdim verdim. ama evde yaptıgımızda eşim yapar genelde balıgı tavaya az yag döker genellikle çupra yada levrek yaparız az yagda pişirir güzel olur.ayten hani sen balık veriyosun ya egeye kendin mi pişiriyosun nasıl pişiriyosunnn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?