Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım yazını gormemısım sımdı kapatıcakken farkettım.. tesekkur edeım canım bende denıcem sık sık artık.. a.s.
görüşürüz betüşüm kolay gelsin

betüşşş cnm görüşürüzzz sana iyi çalışmlar

tesekkur ederım canlar muckk.. Şeniz

betülcüm ilk başlarda öle oluyo sonra alışıyobebişler ben pirinçlerı ortadan böluyodum kasıkla yda çatalla az eziyodum yıyo şimdi ezmıyorum alıştı yda aslanın pılavını bıraz fazla pişir az lapa gıbı olsun ölede kolay yıyo ben hep alp berk e öle yaptım tereyeğla
bugunde kahvaltıda peynırden yumurtadan verdım dun aksam salatanın domatesınden salatasından verdım oda zaten ıstıyo masadakılerden zamanla tanelılerı yemeye alışıyolar robut yerıne çatalla ez yada rendele...

sana bişey sölimmm miii
zayıflamışım 51 oldum lahanaya devam edıyorum ama reglıyım dıye bıraktım 49 kıloydum dogumdan öncee yaşasın azkaldııı:sm_cool:...

ayten hani sen balık veriyosun ya egeye kendin mi pişiriyosun nasıl pişiriyosunnn?

yağda yaptık bi kaç sefer şimdi kayınvalidem, tost makinasında ısgara yapıomuş bende öyle yapıyorum, sonra elimle yediriyorum, iyice elşmle eziyorum kılçığını falan kontrol ediyorum öyle yediriyorum.

sağol aytemcim bende deneyeyim tunahanım için yoksa önceden balığı hiç sürmezdim ağzıma şimdi biraz biaz yiyom işte...ama pişirmesini hele hiç bilmem eşime yaptırım ben dokunamıyom çünküü ğişmemiş balığa

derya ayten inanın aç kalmadım hergun dondurmamı yıyorum tek yaptıgım azcık plates bide lahana suyu aksam yatmadannnn
derya bende haftada 1 kez balık verıyorum guzelce yıkıyorum defalarca sonra unluyorum az tuzla teflon tavada 1 tatlı kasıgı zeytın yagında kızartıyorum güzelce kılçıklarını ayıklıyorum severek yıyooo

derya bende sendenın bende ilk hamıleyken yedım çanım çekmıştı zaten öle anladuk hamıle oldugumu ben balık asermıştımm
ayten benım kociş sabah benım yorganı guzelce kuvette yıkadı simdi de sandelyeye koymuş suzduryo bırazdan asıcakmış dışarı makınaya gerek kalmadı kıs kociş halletı sen de ver senınkıne yıkasın hoş ben de benımkıne sölemedım yıkıycam dıyodum bı baktık kendı kendıne yıkıyo canım kocam benımmmmm bende ona çok güsel kahvaltı hazırladımm he heee

mevlüdecim nasıl verdin canım lahana suyunu nasıl yapıyorsun bende yapıyorumda uzun bir zaman oldu ara vereli regli oldum sonrada bir türlü yapamadım. formülün nedir benimkiyle aynımı acaba gerçektende çok faydası oldugunu düşünüyormusun kime sorduysam lahana suyuyla zayıfladım diyorda.
ayten hani sen balık veriyosun ya egeye kendin mi pişiriyosun nasıl pişiriyosunnn?
deryacım bende Ozana hemen hemen her hafta yediriyorum dün akşam gittigimiz yerde çok güzel somon balıgı vardı fırında yapılmış aldık elimle ezdim ezdim verdim. ama evde yaptıgımızda eşim yapar genelde balıgı tavaya az yag döker genellikle çupra yada levrek yaparız az yagda pişirir güzel olur.

aslıcım ben internetten araştırdım çorbası falan var kımı yemeklerden önce ve sonra dıyoo kımı gunde 3 4 defa dıyo herkese göre değişiyo ben ılk zamanlarda asşam yatmadan içiyodum ılık olarak 1 bardak şonradan soguk olarak içmeye başladım gunde 2 bardak azda yedıklerıme dıkkat edıyorum yanı bugun yaş pasta yedıysem ertesı gun tatlı hamur işi yemıyorum ekmek yemıyorum.....

kızlar peki tonbalığı versek olmaz mı...
ben daha hiç balık vermedim...
yavaş yavaş başlasak iyi olacak aslında...

kızlar bende henüz hiç balık vermedim
bu mevsimde hangi balık alınır onuda bilmem
siz hangi balıktan alıp yediriyorsunuz bu mevsimde ne verilir

selamlar..bizimki dün bılmeden verdıgım organık elma üzümün içinde ki yüzde üçlük muz dan oldgunu sanıyorum kabardı yine..acayıp darlanıyorum o kızardıkça benımde böğrüm hançer hançer kızarıyo sinirsel...
ton balığı kesınlıkle vermeyın demıştı drum..hem dip balığı hemde konserveler zaten önerılmıyo...ben henuz balık deneyemedım bile kızarıkları geçmedi bitürlü...
SERAP bu organık kavanoz mamalarındada katkı maddesı varmı acep bıldgın
..
l

AYŞE akdenız unı hastanesı muhakkak gıtmelı..süperdir..özeller orda bu gbi durumlar için sadece para tuzagı bence..allah yardımcısı olsun..

ASLI cok geçmiş olsun..emel sanada...ben küçükken koltugun altına gırer bu plastık hammaddeden yapılmış süngerlerı afıyetle yerdim..hala bazen sünger gordukçe dişim kaşınır..bişi olmaz..şükür nefes borularına kacmamış..benımkı de garıbım bı çiğnesın dıye ekmek verıyorumda yutamıyo cogukez ödüm patlıyo ama okadarınıda yapmassam olmaz gbıme gelıyo..mevlam korusun acısın cümlemize...

..bende kivi aşermiştim..benım kafama dank etmemişti ama eşimin aklından geçmiş...ne günlerdi..mevlam neyler herşeyi güzel eyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…