Doğum yapmış olan anneler buraya....

MERVE benim hassas arkadaşım..benım sorumu maille cevaplamış..ve kanola yağı ismetın alerjısındekı 1 numaralı sabıkalı oldu..kesınlıkle ek gıdalara gectıgımden berı annem kırlangıc ın kanola yagını almıştı..degerlerı halıs zeytınyagına yakın ve saglıklı adledıldıgı ıcın..yemeklerınde kesınlıkle halıs zeytınyagını sevmeyen ismete alerjık dıye tereyağda bıtek babaanesının yaptgını yedırebılmıstım ve kabarmamıstı..içinizde kullanan oldugunu pek sanmam ama yınede aklınızda bulunsun..mervenın gonderdıgı makalelerde bu yağın içeriğinin kaşıntılı kabarıklıklar kızarıklar yapan bı madde içerdiği yazıyo...sağlıklı olsun derken sağlam cocugumu hasta ettım sanırım..tekrar teşekkürler minişannem..

bu gözlükler de benim çok eski gözlüklerim.ben üniversiteye giserken eşim tabi o zamn erkek arkadaşım doğum günü hediyesi olarak almıştı.pahallı da gözlüklerdi.tabii ozamn böle küçük gözlükler çok modaydı.büyük gözlük modası çıkınca da saklamıştım.çocuğuma takarım diye..allh bana o günleri de nasip eyledi çok şükür..
:smiley-cool: çekme kardeşşiiiim ..şölle bir ferrarimle rahat gezdirmiyorsunuz insana yaawww..leen çekmesene.çekme diyom saaaasengözlerimebaksanab

oğluşumu cuma günü hava çok güzeldi.dışarı çıkarmıştım.gece ateşi çıktı.ama etrafta çok çocuk vardı.bazıları sevdi falan ..herhalde mikrop kaptı..şükür şimdi uyuyor.

bu da salıncak keyfimiz..
artık oturabiliyor teyzeleri..

Son düzenleme:
canancım maşallah kıvança ya koca oğlan gibi çıkmış resimlerde gözlükler de çok yakışmış ama bi resminde çorapsızdı belki üşütmüş olabilir tabi parktaki çocuklarda geçmiş olabilir
çok şeker keltoş bizim saçlar yavaş yavaş uzamaya başladı artık çok şükür

fatmacım arada öle ayakları da güneş görsün diye çoraplarını çıkardım.ama giydirdim yine..küçüçük saçları var ama resimlerde belli olmuor hiç..tüyçükler halinde..:smiley-cool:

Canan, canım Maşallahh kıvanç beye büyük adam gibi çıkmış...
Hele o fotosu yokmu ne çekiyosun der gibi kaydirigubbakcemile3
Bu arada geçmiş olsun belki soğuk almış olabilir fatmanın dediği gibi ben şu ana kadar hiç yarım kolluyla çıkarmadımm...Zaten şu 2-3 gündür hava daha bozdu yağmur yağacak gibi...
Üşütürse midesine vurur diye korkuyorum çünkü ben üşütünce direk midem bozulur sonra kusmaa vs.. ben bile kaldırmaıyorumm bebişlerimizin nasıl kaldırsınlar...

bende daha kısa kollu giydiremedim ben özendikçe hava bozuluyor ya içimde kaldı bakalım ne zaman yaz gelcek

kıvanç bey siparişi versin ben hemşerime isteklerine göre bir kız daha doğururum :roflol:
artık bitti canım..benim oğlum elini sallaa ellisi..hııııhhhh lülülülülülü:lepi::teytey:delikafadulden

edacım saol canımm..ben dışarı çıkardığım gün hava çok sıcaktı.yaprak bile kıpırdamıyordu.yaz sıcağı gibiydi.akşam üstü çıkardım.zaten virütik bir şey dedi dr.büyük ihtimalle çocuklardan kaptı..ama işte belki ilk böle dışarı çıkması da hastalığa yakalnmasını tetikledi.şükür şimdi iyi.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…