Doğum yapmış olan anneler buraya....

yap bakalım işe yarıyorsa bizde yaparıkkk

geçmiş olsun canım da anemi için ne gerekiyormuş dr ne dedi

onuruma maşallah..yerimonu beennn...bizde ASLAN CıMBOM luyuz:)ananesi doğmadan balamı cimbomlu yaptı..çok büyümüş toplamış iyice ay parçası ballı bi kuzu olmuş annesi ellerine sağlık..ahh dıyorum o yatagındayken bende kıvrılıp gırıversem koynuna..bi buyuselerde koynumda yatırsam hep:))

canım bende de kan pıhtılaşmasından şüphelenmişti dr o yüzden 9 ay clexane iğne yedim ben hergün 37. haftaya kadar hemde

hicran gerçı sen kullanmıyosundur ama kanola ve mısırözü yağı kesınlıkle kullanma..hem araştırdım hem doktoruma sordum..dr bıle napayım ne tavsıye edeyım bende şaşırdım ama mısırözü hele bi felaket dedi...kızlarsızınde aklınızda olsun en ıyısı kalıte marka rivieara zeytınyagı..kokusu rahatsız etmıyosa sızma zeytınyagı..bıde ev tereyağı...

mısırözü yağı neden kötü canım

sağol umutcum baya büyüdü ama sarılıp yatmak bir hayal benim için hiç sevmiyor öyle şeyleri ya biraz büyüyünce sarılır mı acaba ipoş ne güzel annesine bi sarılıyor beraber oturuyolar benimki nerde öyle durcak orayı burayı karıştırmakla meşgul hep yerinde duramıyor onur hiç

hu huuuu hicrancımmmm nasılsınn?fırsat bulamıyosun dimiii zaten ben evde olduğum zamanlar diyorum ki bu kızlar nasıl bu kadar durabiliyolar pc başında ben bi türlü tunahan dan fırsat bulamıyom çünkü....tunahan da aynı ya hiç yalnız kalmak istemiyor hele bu aralar hep kucakçı oldu...

aman canım yaa dikkat et aman peki yürütecin kağıtlarımı etiketimi neresini koparmışta almış ağzına ölee
canım yürütecinin kenarında sünger kısmı vardı orayı koparmış teyzesi sorma çok yaramaz oldu bu kerata. kaydirigubbakcemile
canım bizde doguştan Beşiktaşlıyız çevremizdeki dedeler,amcalar,teyzesi,abileri ablaları babamız herkes beşiktaşlı ben takım tutmuyorum.güzelim biz ogluşumla yatıyoruz çokta güzel oluyor kokusunu koklaya koklaya yerimseniben
mısırözü yağı neden kötü canım
evt umutcum ne zararı varmış o zaman yemeklerde hiç kullanmayalım. ben zaten memleketten getirdiigim zeytinyagını kullanıyorum aydındn geliyor. ama bitince sızma zeytinyagı alıyorum.

selam kızlarrrr
kaç gündür yazamıyorum ,hafta sonu eşimin ailesinin yanına gittik düzceye pazar günü döndük ...
p.tesi bilgisayarım bozuldu , çarşamba -perşembe eğitimim vardı .
arada girip okumaya çalıştım ama bişey yazamadım . anca bugün rahatlayabildim biraz işler birlikti hep 2 gündür eğitimde olunca .
bizde herşey yolunda deniz geri geri emeklemeye başladı çok komik evin içinde sürünüyor :)
umarım herkes iyidir bebekler iyidir .... geçmişi okuyorum şimdi bakalım neler olmuş :)

fatmacım çok güsel olmuş sepetin onura da maşallah onurunla onurlan annesiiii çok tatlıııı ya bunların hepsi datlu yaaaa hepsini hepsini bi yerde toplayıp yemek lazım ancak doyarızzzcokacimcoookmaşallah kuzularımızaaa

çocuğa mı canım asla kullanmıyorum ben dr dediğinden beri zeytinyağı kullanıyorum zaten 4.ayda çorbasına 1 çay kaşığı koyma ile başladık kahvaltısınada koy dedi dr o kadar yanii ama normal yemeklere geçtik artık tabii bizimkilerde mısır özü kullanıyorum bazen tereyağı artık orda biraz alıyor vücudu kendi yemeklerimde zçyağı kullanıyorum ama herzaman değil tabii kanola yı denedim ama hiç beğenmedimm

hoşgeldin canımcım, egede artık 2 haftadır emekliyor ve koltuklara tutunup kalkıyo, hatta yatağında bile kalkıyo korkuyorum düşermi acaba diye , yaa kıslar napıcaz bunları yerdemi yatırıcazz 1 haftaya kesin istediği akrobatik hareketleri yapar bu ege bey, düşünmüyo değilim yer yatağı hazırlamayı.

aynen canım benimkide büyüdükçe zamanımı fazla alıyor artıkk o nedenle fazla gelmemeye başladım bide bizim aile birbirine çok bağlı haftada 1 görüşmesek ölürükkk :roflol::roflol: o nedenle mutlaka haftada bir anama bacıma gidiyom bazen orda kalıyoruz işte 2 gün öle yok oluyor işte biliyonuz ama ordanda size selam çakmayı unutmuyom ama vefalı karıyam heeee:roflol:

fındık yağı da iyi arkadaşlar onu da kullanabilirsiniz...
z.yağı da benim bildiğim sızma daha iyi bulunabilirse taş sıkma en iyisi (ayvalık taraflarından , cundandan alıyoruz biz yazdan ) mısırözü ile ilgili pek bilgim olmamakla birlikte kanola kesinlikle kullanmayın ... çünkü kanola bitkisi genleriyle oynanmış bir bitki... ve tabiki iyi tereyağı bulunabilirse o da iyi aşırıya kaçmadan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…