- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.601
kız ayten seninki ayağa bilem kalkmış.benimki ayakta duramıyo çünkü koca kıçını kaldıramıyor.daha emekleyemiyor ama döne döne heryerte ulaşıyor yaramaz..zaten erken daha ayakta durması için...zaten kilolu fazla kalırsa bacakları çarpılır yavrumun..gamyoncuiremsu
ayy evt aytencim yaa nasıl ekleyecegimi unutmuşum sen bir ara msnden anlatırsan çok iyi olur canım.aslı kıss sen şu resim yükleme işini bilmiosun yav :mymeka: göremeyruk kuzuyu yalından, ama ben facebook tan takip ediyorum senin oğlanı maşallahhh kocaman gözlü yakışıklıı.
tşk ederiz teyzesi.aslıcım umutcum maşallah bunlar çokşeker olmuşlkar Allah nazarlardan saklasın
canım şimdi biz bu diyafram nefesini çok kullanırız şarkı söylerken ben çocuklarada ögrettim bizde koro çalışmalarımızdan dolayı üni.ögrenmiştik güzel konuşmada derslerinde de veriliyormuş sanırım.sabahleyin 6:15 te kalktım patates yaptım he he he tv 8 de oluyor. akşamlarıda cd den yapabildiğim kadar yapıcam. isteyenlere duyurulur her sabah 6 15 te tv 8 de emmee ben bu patates teee nefes alma verme olayını sevemedim yaa başım dönüyoooo bide nasıl göğüsten değil diyaframdan alıcan ben bu nefesi bilen varsa bi anlatsın kıslarr, ama sabah ege çok şaşırdı napıyo bu annem diyee bitirene kadar çocuk beni izledi arada saçımı asıldı kendine gel napıyosun dercesine he he he
teyzeleri şimdi çektim bizim yaramaz tv izlerken.
aslııı kızzz bizim evdemi çektin fotoyu :roflol::roflol:
halılarımız aynıymış
kuzunda maşallah çok tatlıymış canım
ay aslıcım saol ya ben de şu nefes işlemini bir türlü anlamıyordum.valla öğretmenim çok güzel anlatmışsınız.teşkür..ben de tam olarak yazın başlayacam platese..kızkardeşim çanakklaede plates kursuna gidyor..cd leri de varmış..yazın sinopta onla birlikte yapacam..benim selilitler çıkmış..hemen rejime girmem gerek.ama az yeme rejimi.öle jambonlu, bonbonlu değil.biraz kısma diyetinie girecem.yoksam bu selilitlerle nasıl denize girerim.
duşumu aldım.bebe yağlarımı sürdüm.( artık kıvança sürmüyom..bana kaldı)yüzüme pelinğ ve bakım kremimiş sürdüm..pırıl pırıl oldum )))
yeni imajım nasıl gııııııııııııı :jeyyar:
tşkler serapcım.teyzeleri şimdi çektim bizim yaramaz tv izlerken.
aslııı kızzz bizim evdemi çektin fotoyu :roflol::roflol:
halılarımız aynıymış
kuzunda maşallah çok tatlıymış canım
güzel anlatabilmişsem ne mutlu bana. ohhh güle güle kirlen canım bende daha evi temizlemedim bende duş aldım ogluş uyuyorken dedim çünkü tavşan uykusunda yatıyor gibi heran uyanıcak sanki ondan uyansın eve süpürge tutacagım3.30dan 6ya kadar dersim var okula gidecegim. kızlarr ya şu plates cdleri msnden gönderseniz olabilirmi acep.elinde cdsi olanlarr.ay aslıcım saol ya ben de şu nefes işlemini bir türlü anlamıyordum.valla öğretmenim çok güzel anlatmışsınız.teşkür..ben de tam olarak yazın başlayacam platese..kızkardeşim çanakklaede plates kursuna gidyor..cd leri de varmış..yazın sinopta onla birlikte yapacam..benim selilitler çıkmış..hemen rejime girmem gerek.ama az yeme rejimi.öle jambonlu, bonbonlu değil.biraz kısma diyetinie girecem.yoksam bu selilitlerle nasıl denize girerim.
duşumu aldım.bebe yağlarımı sürdüm.( artık kıvança sürmüyom..bana kaldı)yüzüme pelinğ ve bakım kremimiş sürdüm..pırıl pırıl oldum )))
birde canancım sen sınıf ögretmenimiydin. serapcım,gül suanda burda degil sizlere birşey danışacagım ama o kadar kararsız kaldımki.
kaç gündür mebe not giriyorum ve ödev teslim etmeyenler var ve evlerine yazı gönderdim zayıf not alacaklar diye yönetmeligi okumuştum eger getirmediyse not vermiyorsunuz ama siz kaç not veriyorsanız ona bölünecek yazıyordu ortalamayı aldırıyorum ama 3 not verdiysem o çocugun notu üçe bölünmüyor 2ye bölüyor ve ortalamayı etkilemiyor not yerine dogrudan 1 yazsam olurmuki müdür yardımcım bana bıraktı. ne yapsam bilemedim. ilk defa eve proje verdim amann ugraş dur işte. CADIARZU
ayteeen
dudaklarından öper
elmandan ısırır
yumurtanıda yerim ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?