Doğum yapmış olan anneler buraya....

aslıcım bende açamadım egenın fotosunu..
ayten bızımkıde parmakçı..acayıp emıyo..benzıyo hakketen egeye..ege bıraz daha erkeksi ..benımkı kız suratlı parlak bıraz daha:)..anam hakıkaten seçilmiş gibiyiz vallahi rabbıme şükürler olsun..em maymun yavru benım olsa ne cıkar..benım yavrum deilmi sonuçta,sağlıklı olsun tabi ama valla bende başka forumlarla mukayese edıyorum ıster ıstemez...derya senınkı daha ufak..bi hafta on gün bile bunların gelişiminde farklılıklar yaratıyo..üstelık bu gbi şeylerin bebeğin sağlıyıylapek alakası yok..he bacağı çarpık olur yada kemıklerı kuvvetsız olur felan onlar problem...

gözdecim çok teşekkür ederim..bende hergun duzenlı kullanıyorum zyrtec i...o dediğine gidicem gözde...ben cok dr deiştirdim ama işin ehlıne gidemedim henuz sanırım...hamsi yağı kokarmı bılemıyorum tabi:)artık 46,5 ğa bağladım iyice bu yeme içme işlerinden..mumkun olabılse yurdu gezip en iyi en naturel şeylerı toplayıp kocaman bi kiler yapardım kendime:)

günaydın kızlar..beişler çok tatlılar yaww...maşşlh hepsine.nasılsınız bakalım..iyimisiniz? bir yaramazlık var mı? noliii,ne gidiiii? söyleyin baklım...cuma gününüz hayırlı olsun.be de birazdan duşa girecem..bir cuma namazı kılayım barii..tabii kıvanç bey izin verirse...şimdi uyudu.birazdan görüşmek dilegiyle...öpüldünüz canlarım....sizi seven biri var b.çekmece de...alkisalkisalkis ( amma arabeks oldu be..kaydirigubbakcemile3)

ayten kıss egeyi sabahın köründe symuşsun bi deüste resimlerini çemişsinnn delü seniiii ama valla ismetle çok benzettim tunahana da benzetiyom biraz ama ay hepsi benziyo işte birbirine bebek değiller mi ondan:):)gözdecim umutçum sağolun ya insan gene bi tereddütte kalıyo işte heves ediyooo ama dediğiniz gibi hepsi bu yollardan geçecek inşallah Allahım çocuklarımızın yüzünü hep gldürsün hayırlı bireyler olmalarını nasip etsin sağlık sıhhat versin hepsine(aminnn)

kız ayten seninki ayağa bilem kalkmış.benimki ayakta duramıyo çünkü koca kıçını kaldıramıyor.daha emekleyemiyor ama döne döne heryerte ulaşıyor yaramaz..zaten erken daha ayakta durması için...zaten kilolu fazla kalırsa bacakları çarpılır yavrumun..gamyoncuiremsu

allah kabul etsin..mubarek gunde edılen dualr yerını bulsun işallah..
gözdecim tekrar teşekkürler hem annemlere cok yakın hemde gayet uygun ve emeklı sandgıda gecıyomuş..allah razı olsun..

yeni imajım nasıl gııııııııııııı :jeyyar:

sabahleyin 6:15 te kalktım patates yaptım he he he tv 8 de oluyor. akşamlarıda cd den yapabildiğim kadar yapıcam. isteyenlere duyurulur her sabah 6 15 te tv 8 de emmee ben bu patates teee nefes alma verme olayını sevemedim yaa başım dönüyoooo bide nasıl göğüsten değil diyaframdan alıcan ben bu nefesi bilen varsa bi anlatsın kıslarr, ama sabah ege çok şaşırdı napıyo bu annem diyee bitirene kadar çocuk beni izledi arada saçımı asıldı kendine gel napıyosun dercesine he he he

aslı kıss sen şu resim yükleme işini bilmiosun yav :mymeka: göremeyruk kuzuyu yalından, ama ben facebook tan takip ediyorum senin oğlanı maşallahhh kocaman gözlü yakışıklıı.
ayy evt aytencim yaa nasıl ekleyecegimi unutmuşum sen bir ara msnden anlatırsan çok iyi olur canım.
aslıcım umutcum maşallah bunlar çokşeker olmuşlkar Allah nazarlardan saklasın
tşk ederiz teyzesi.
canım şimdi biz bu diyafram nefesini çok kullanırız şarkı söylerken ben çocuklarada ögrettim bizde koro çalışmalarımızdan dolayı üni.ögrenmiştik güzel konuşmada derslerinde de veriliyormuş sanırım.
iki türlü nefes var biri gögüs nefesi digeride diyafram. diyafram nefesini alırken çiçek koklar gibi burundan nefes alıp karnını şişireceksin. omuzlar kesinlikle hareket etmeyecek. iki elini beline koy mum üfleme hareketi, koştugunda hızlı hızlı aldıgın nefes bunlar hep diyafram nefesi. bunları yaparken hep elinin altı hareket edecek orasıda diyafram.eger yapamazsan ayrıntılı anlatırım.

ay aslıcım saol ya ben de şu nefes işlemini bir türlü anlamıyordum.valla öğretmenim çok güzel anlatmışsınız.teşkür..ben de tam olarak yazın başlayacam platese..kızkardeşim çanakklaede plates kursuna gidyor..cd leri de varmış..yazın sinopta onla birlikte yapacam..benim selilitler çıkmış..hemen rejime girmem gerek.ama az yeme rejimi.öle jambonlu, bonbonlu değil.biraz kısma diyetinie girecem.yoksam bu selilitlerle nasıl denize girerim.

duşumu aldım.bebe yağlarımı sürdüm.( artık kıvança sürmüyom..bana kaldı)yüzüme pelinğ ve bakım kremimiş sürdüm..pırıl pırıl oldum )))

kızzz manken gibimsin maşallah ne selüliti

yeni imajım nasıl gııııııııııııı :jeyyar:

kıs valla görür görmez dedim ki sexy kariii..ben de gittim duştan sonra kremler yaplar falan..sexy olayım biraz dedim..eeme senin gibi nerde olacam.senin ruhunda var ..baksana..alkisalkisalkis..sabahın köründe karıı plates yapacam diye çırpınıı zaaar..azimli garıı seniii..muck

aslıcım ben biyoloji öğretmeniyim..biz de dönem ödevi getirmeyenler 0 veriliyor..valla bilmiyom ki ne yapsan..yoksa ödev alıp almadığını nerden bilece ki bilgisayar.o yere mutlaka not yazılmalı bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…