- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.581
canım yürütecinin kenarında sünger kısmı vardı orayı koparmış teyzesi sorma çok yaramaz oldu bu kerata. kaydirigubbakcemile
canım bizde doguştan Beşiktaşlıyız çevremizdeki dedeler,amcalar,teyzesi,abileri ablaları babamız herkes beşiktaşlı ben takım tutmuyorum.güzelim biz ogluşumla yatıyoruz çokta güzel oluyor kokusunu koklaya koklaya yerimseniben
evt umutcum ne zararı varmış o zaman yemeklerde hiç kullanmayalım. ben zaten memleketten getirdiigim zeytinyagını kullanıyorum aydındn geliyor. ama bitince sızma zeytinyagı alıyorum.
fatmacım çok güsel olmuş sepetin onura da maşallah onurunla onurlan annesiiii çok tatlıııı ya bunların hepsi datlu yaaaa hepsini hepsini bi yerde toplayıp yemek lazım ancak doyarızzzcokacimcoookmaşallah kuzularımızaaa
verdim gitti kıss sana reppp.:)))
anam seninki süngermi yemek istedi kııııııııııııı benim yeğen kaı kenarındaki süngerler varya koruyucu evde balkon kapılarında yapışkan ne kadar sünger varsa kemiriyordu bayaa o nedenle abim süngerleri sökmüştü hepp kirada oturuyordu o dönem kapılarıda pimapen yapamadı tabii neyseki kendi evine geçti 2 yıldır ama yeğen sünger sevdasından vazgeçti o bir eksiklikmiymiş ne demişti dr ona
gözdecim bu fıkfık yağı alerji yaparmı acaba?yemişten üretildiği için..yoksa süperbi yağ tabiki..giresundan getirtmeli...hamsi yağını duydunmu
anaaacımmm umut o ismet miydiii ay ne kadar ebnzettim egeye dedim herhalde ayten msn.den göndermiştir daha önce resmini....kızlar ben de bazen tereyağ hatta genelde tereyağ kullanıyom bazen de zeytinyağ ama bizim yemeklerden tattırınca mecbur yemiş oluyo ayçiçek yağı da yaniiii...
tunahan daha hiç emeklemiyo ancak dönüyo yattığı yerden oturuyo henüz hiç ayağa kalkmadı tutunarak mesela bazen tutuyorum koltuğa dayıyorum ama duramıyo ayaktaaa anaaa bizimkii geç mi kaldı gızlarr gerçi en ufak benimki amaaCADIARZU
anaaacımmm umut o ismet miydiii ay ne kadar ebnzettim egeye dedim herhalde ayten msn.den göndermiştir daha önce resmini....kızlar ben de bazen tereyağ hatta genelde tereyağ kullanıyom bazen de zeytinyağ ama bizim yemeklerden tattırınca mecbur yemiş oluyo ayçiçek yağı da yaniiii...
tunahan daha hiç emeklemiyo ancak dönüyo yattığı yerden oturuyo henüz hiç ayağa kalkmadı tutunarak mesela bazen tutuyorum koltuğa dayıyorum ama duramıyo ayaktaaa anaaa bizimkii geç mi kaldı gızlarr gerçi en ufak benimki amaaCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?