Doğum yapmış olan anneler buraya....

anam seninki süngermi yemek istedi kııııııııııııı benim yeğen kaı kenarındaki süngerler varya koruyucu evde balkon kapılarında yapışkan ne kadar sünger varsa kemiriyordu bayaa o nedenle abim süngerleri sökmüştü hepp kirada oturuyordu o dönem kapılarıda pimapen yapamadı tabii neyseki kendi evine geçti 2 yıldır ama yeğen sünger sevdasından vazgeçti o bir eksiklikmiymiş ne demişti dr ona

cancanlar mısırözüyağında böcek öldüren antıbıyotıkler bıle varmış..en iyisi zeytınyağı..ve katkısız ev tereyağı...

canım aynen bizimkininde kenar koruyucuları işte onları kemirmiş babası şimdide koli bandıyla bantladı bakalım onuda kemirecekmi ama çok dikkatliyim gözüm üstünde. :CüvCüv:

işte gözdecım ben faydalı dıye ismete kanola kullandım..şimdilerdebızım alerjının sırrı kanolada düğümlendi gibi...ah kafam cahıl kafam......

gözdecim bu fıkfık yağı alerji yaparmı acaba?yemişten üretildiği için..yoksa süperbi yağ tabiki..giresundan getirtmeli...hamsi yağını duydunmu

umuttt buda parmak yiyennlerden, emzik kullanıyomu, benimki başlarda ldı emzik sonra hep parmak kullandı kuzummm çok tatlı maşallaahh, yaa cidden bizim eylül anaları ve bebekleri seçilmiş gibi dimi maşllahhhh hepsine.

umutçum o resimdeki ege mi yaaaa ya bayılıyom ben valla hepsini çok seviyom aslıcım seninkine de maşallahhh hepsini hepsini korusun Allahhh ay ne diyim ççoookkk seviyommmm

aslı kıss sen şu resim yükleme işini bilmiosun yav :mymeka: göremeyruk kuzuyu yalından, ama ben facebook tan takip ediyorum senin oğlanı maşallahhh kocaman gözlü yakışıklıı.

anaaacımmm umut o ismet miydiii ay ne kadar ebnzettim egeye dedim herhalde ayten msn.den göndermiştir daha önce resmini....kızlar ben de bazen tereyağ hatta genelde tereyağ kullanıyom bazen de zeytinyağ ama bizim yemeklerden tattırınca mecbur yemiş oluyo ayçiçek yağı da yaniiii...
tunahan daha hiç emeklemiyo ancak dönüyo yattığı yerden oturuyo henüz hiç ayağa kalkmadı tutunarak mesela bazen tutuyorum koltuğa dayıyorum ama duramıyo ayaktaaa anaaa bizimkii geç mi kaldı gızlarr gerçi en ufak benimki amaaCADIARZU

gözdecim bu fıkfık yağı alerji yaparmı acaba?yemişten üretildiği için..yoksa süperbi yağ tabiki..giresundan getirtmeli...hamsi yağını duydunmu

bilmemki canım fındık alerji yapıyosa o da yapar ama fındıkta çok alerjen değildir herhalde ,gerçi neyin yapacağı belli olmuyo işte
ya sen alerji damlası da kullanıyosun hala niye oluyo ya nasıl oluyo sizin kabarıklar merak ediyorum aslında çok böyle baya belli kırmızı kırmızı kabarıyo mu yoksa sivilce gibi mi oluyor.
mesela denizin de sivilce sivilce oluyo yüzü arada ama ben onu çözdüm yemeklerden sonra falan bezle yüzünü sildiğim için oluyo (artık üzerinde deterjan kalıntısı falan mı kalıyosa ? ) uzun zamandır hiç silmiyorum yüzünü hep yıkıyorumyemeklerden sonra mesela kırmızı kırmızı olmuyo artık...
bir de çok doktora gittin biliyorum ama direk çocuk alerjisi ile ilgili çok iyi bir hoca var ...
yeditepe üniversitesinde prof dr reha cengizlier bir de bunu dene istersen gerçekten çok iyi bir doktor . annenlere geldiğin bir ara gidebilirsin belki bir faydası olur ...
hamsi yağını da hiç duymadım o neymiş kokar be o :)

canım deniz de hiç tutunup kalkmadı şimdiye kadar
sadece geri geri emeklemeye başladı oda 1 haftadır falan , yattığı yerden oturamıyo da koca dötlü , daha dişimiz de yok zaten :)
hem küçük seninki daha zaten ,, ne geç kalcaklar hepsi bu yollardan geçcek eninde sonundaaa :)

kızz vallaahi bende ege sandım kaydirigubbakcemile3 canım benim seninki geç kalmış falan değil, hepsi farklı farklı şeylerde önce davranıyo, mesela ege çığlık atmaya geç başladı gülmeye geç başladı. bence öyle şeyler düşünme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…