E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #26.621
saol canım benimkıs serap bu minnoş esmer bomba olacak büyünce hee..senin esmerin gibiii.
ayy evt aytencim yaa nasıl ekleyecegimi unutmuşum sen bir ara msnden anlatırsan çok iyi olur canım.
tşk ederiz teyzesi.
canım şimdi biz bu diyafram nefesini çok kullanırız şarkı söylerken ben çocuklarada ögrettim bizde koro çalışmalarımızdan dolayı üni.ögrenmiştik güzel konuşmada derslerinde de veriliyormuş sanırım.
iki türlü nefes var biri gögüs nefesi digeride diyafram. diyafram nefesini alırken çiçek koklar gibi burundan nefes alıp karnını şişireceksin. omuzlar kesinlikle hareket etmeyecek. iki elini beline koy mum üfleme hareketi, koştugunda hızlı hızlı aldıgın nefes bunlar hep diyafram nefesi. bunları yaparken hep elinin altı hareket edecek orasıda diyafram.eger yapamazsan ayrıntılı anlatırım.
kıs valla görür görmez dedim ki sexy kariii..ben de gittim duştan sonra kremler yaplar falan..sexy olayım biraz dedim..eeme senin gibi nerde olacam.senin ruhunda var ..baksana..alkisalkisalkis..sabahın köründe karıı plates yapacam diye çırpınıı zaaar..azimli garıı seniii..muck
ayteeen
dudaklarından öper
elmandan ısırır
yumurtanıda yerim ona göre
tşkler serapcım.
güzel anlatabilmişsem ne mutlu bana. ohhh güle güle kirlen canım bende daha evi temizlemedim bende duş aldım ogluş uyuyorken dedim çünkü tavşan uykusunda yatıyor gibi heran uyanıcak sanki ondan uyansın eve süpürge tutacagım3.30dan 6ya kadar dersim var okula gidecegim. kızlarr ya şu plates cdleri msnden gönderseniz olabilirmi acep.elinde cdsi olanlarr.
birde canancım sen sınıf ögretmenimiydin. serapcım,gül suanda burda degil sizlere birşey danışacagım ama o kadar kararsız kaldımki.
kaç gündür mebe not giriyorum ve ödev teslim etmeyenler var ve evlerine yazı gönderdim zayıf not alacaklar diye yönetmeligi okumuştum eger getirmediyse not vermiyorsunuz ama siz kaç not veriyorsanız ona bölünecek yazıyordu ortalamayı aldırıyorum ama 3 not verdiysem o çocugun notu üçe bölünmüyor 2ye bölüyor ve ortalamayı etkilemiyor not yerine dogrudan 1 yazsam olurmuki müdür yardımcım bana bıraktı. ne yapsam bilemedim. ilk defa eve proje verdim amann ugraş dur işte. CADIARZU
canım ben göndereyim dedim betüle olacak gibi değil, internettee tv8 dende bulabilrisin, ilk başta yavaş ilerliyor beklemen gerekebilir, ama belli bir süre sonraaa normala dönüyo ordan yapabilrisin. yazık kızz kıyma bebeleree zaten içinde müzik yoksaa başka bir meselek bulurlar
ayten gibi seksi bi avatar bulayım derken bunu buldum çok fena oldummm bari dursun birazz
gözlerin arza bakar yüreğin ufka
hıçkırarak sanki yarışacak bulutla
belki yarın döner diye bekliyorsan umutla
açık tut umut kapılarını yıkılma,
Ama,
Yüreği titrek,
Bebek
Belki de bu elindeki son lokma
üzerinde de bunlar yazıyor çok duygulandımmsenağlama
sağol umutcum baya büyüdü ama sarılıp yatmak bir hayal benim için hiç sevmiyor öyle şeyleri ya biraz büyüyünce sarılır mı acaba ipoş ne güzel annesine bi sarılıyor beraber oturuyolar benimki nerde öyle durcak orayı burayı karıştırmakla meşgul hep yerinde duramıyor onur hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?