Doğum yapmış olan anneler buraya....

ayten gibi seksi bi avatar bulayım derken bunu buldum çok fena oldummm bari dursun birazz
gözlerin arza bakar yüreğin ufka
hıçkırarak sanki yarışacak bulutla
belki yarın döner diye bekliyorsan umutla
açık tut umut kapılarını yıkılma,
Ama,
Yüreği titrek,
Bebek
Belki de bu elindeki son lokma

üzerinde de bunlar yazıyor çok duygulandımmsenağlama

sağol canımcım anladım sanırım.

vallahi kısss doğru diyosun sabahın köründe plates yapcam diye diye yattım gözlerimi bi açtım patates yapmalıyım diyee yaa ben bile kendime inanamıyorum bazen. -tatlicadiarzu-

senağlamasenağlamasenağlama oyy kuzuma yaaa çok üzüldümm, dünyada o kadar çokki senağlama

Nerdeeeeee,bakalım ne zaman görücem o günleri,hiç sıkıntıya gelemiyo benimki,kendine dokundurmuyo bile,aynen dediğin gibi hiç yerin de durmuyor,orayı burayı karıştırmakla meşgul,hep bi çabası var,çok yoğun çokkaydirigubbakcemile3şimdide sürünmeye başladı.Bu arada dişimiz hala çıkmadı

merhaba kızlar sabahtan beri bilgisayar açık ama ben daha yeni oturdum başına gördüm ki bugün bebişlerin fatoları gönderilmiş. allahım o melekler ne tatlılar maşallah allahım nazarlardan saklasın.

yiyecem o tatlılardan birini al sana kalori

Slm kızlarr...
Ne tatlılarrr yaaa hepsi birbirinden şeker bunlarınnn...
Ayten senin yakışıklıyı göremedimm hemen kaldırmışsınnn..

Bu arada bora her zaman kabızdı..Bugün bir yaptı altını açar açmaz fışkırttı üstüm başım gitti kavunlar öylece çıkmış ilk defa böyle bir ishal oldu...
Dişten mi acaba?
Çünkü ben 2 haftadır hemen hemen hergün kavun armut yediriyodum kabızlığın iyi gelmesi için ama etki etmiyorduu nie böyle oldu acaba? birazdan pirinç lapası yedireceğim...
Bu arada şalgam veriyordu bir arkadaşımız nasıl yedirilir neye katılır bilen varmı?
Kızlar havalardan mi nedir hiç bir şey yapasım yok gerçi hergün dışarı çıkarıyorumm hava alsın diyee ama evde kolumu kıpırdatamıyorumm sizlerde mi öylesiniz?

Çarşamba günü yeşilköy pazarındann 10 ytlye takım aldımm bizimkine çok tatlııı çok da ucuz badylerde 4 ytl idi penyesi o kadar hoşuma gittiki chicconunkiler halt etmiş yanında
Bir ara koyarım fotolarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…