- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.901
herkese selam...
kızlar valla ben bittim resmen yaaa. nete girmeye zor vakit buluyorum...ne uyku var ne dinlenme... neyse çok şikayet ettim yine..
ben size bişey soracağım... ben yarın koluma implant taktıracağım korunma yönetim olarak bunu kullanan var mı yaa.. çok korkuyorum valla.. çok acıyo mu onu merak ediyorum... ama taktırmam lazım valla nolur nolmaz 3. çocuk da olursa biterim ben... şimdiden önlemimi almam lazım en garantisinden..
implant hakkında bilgisi duyduğu olan varsa bana haber versin lütfen... hepinize iyi günler...
maşallah egeme annesiiiii:)zıpır olmuş zıpırr
gülsümcüm allah sana sabır versin bebelerine sağlık canım. bence zor işin ama bir o kadar güzel, canım ben condom hakkında bilgiliyim sadece :roflol: o konuda blgi almak istersen özelden yazayım:roflol:
maşallah annesi egeye.. kocaman olmuş...yürümeye başladı mı? çok tatlı oldular ya... tam ısırmalık yemelik zamanları artık...
kız ayten az önce başka başlığa yazmışım bunu... :roflol: düşün artık ne haldeyim...kafamçokkarıştı
aytencim nasıl yakışıklı olmuş kız bu
saçlar filan uzamış çok güzel olmuş
saçlarını kestirme ben bayılıyom uzun saça bebişlerde
şeker çok tatlı olmuş
Selam kızlar,kandiliniz mübarek olsun
fatmacım tekrar geçmiş olsun
ayten, ege çok değişmiş,banamı öyle geldi acaba,daha bi tatlı olmuş
Derya fotoğraflarınız çok güzel,oh keyfi yerinde yakışıklının,içimden bi his senin cilveli bi hatun olduğunu söylüyor bilmem öylemikaydirigubbakcemile3
mercimek çorba
z.yağlı yeşil fasuulye
pirinç pilavı
patatesli börek
köfte
patates-patlıcan-kabak-biber kızartma
yeşil salata
cacık
közlenmiş biber salatası
kaymaklı etimek tatlısı (evde kaymak vardı kahvaltıdan kalan bide etimek napiim fazla uğraşmak istemedim 10 dk sonra bende olucaklar kolay bişii ama yaptım işte üzerine de ceviz ve fındık kırıp rondoda ufaladım serptim hindistan cevizi ile)
karışık bir menü oldu demi yaww
müjde canım nasılsın
nasıl gidiyo hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?