Doğum yapmış olan anneler buraya....

herkese selam...
kızlar valla ben bittim resmen yaaa. nete girmeye zor vakit buluyorum...ne uyku var ne dinlenme... neyse çok şikayet ettim yine..
ben size bişey soracağım... ben yarın koluma implant taktıracağım korunma yönetim olarak bunu kullanan var mı yaa.. çok korkuyorum valla.. çok acıyo mu onu merak ediyorum... ama taktırmam lazım valla nolur nolmaz 3. çocuk da olursa biterim ben... şimdiden önlemimi almam lazım en garantisinden..

implant hakkında bilgisi duyduğu olan varsa bana haber versin lütfen... hepinize iyi günler...

gülsümcüm allah sana sabır versin bebelerine sağlık canım. bence zor işin ama bir o kadar güzel, canım ben con... hakkında bilgiliyim sadece :roflol: o konuda blgi almak istersen özelden yazayım:roflol:

Son düzenleme:
gülsümcüm allah sana sabır versin bebelerine sağlık canım. bence zor işin ama bir o kadar güzel, canım ben condom hakkında bilgiliyim sadece :roflol: o konuda blgi almak istersen özelden yazayım:roflol:

yok anam ben almıyım...
benim kız 7 aylık doğdu ultrasona göre... eğer doğruysa condom çocuğu...:roflol:ben güvenmiyom na...

maşallah annesi egeye.. kocaman olmuş...yürümeye başladı mı? çok tatlı oldular ya... tam ısırmalık yemelik zamanları artık...

kız ayten az önce başka başlığa yazmışım bunu... :roflol: düşün artık ne haldeyim...kafamçokkarıştı

aytencim nasıl yakışıklı olmuş kız bu
saçlar filan uzamış çok güzel olmuş
saçlarını kestirme ben bayılıyom uzun saça bebişlerde
şeker çok tatlı olmuş

ya kızlar bişi sorucam tatilin son günü sinekler ısırmış tunahanı yüzünde dört-beş tane kırmızı nokta olmuştu.dün daha çok büyümüş gibi geldi bugün stilex jel aldım sürücem bakalım başka bişi olmuş olamaz dimi hiç ısırmamıştı şimdiye kadar hep beni yerdi sinekler nazar ettim çocuğa yedi sinkler valla

Selam kızlar,kandiliniz mübarek olsun
fatmacım tekrar geçmiş olsun
ayten, ege çok değişmiş,banamı öyle geldi acaba,daha bi tatlı olmuş
Derya fotoğraflarınız çok güzel,oh keyfi yerinde yakışıklının,içimden bi his senin cilveli bi hatun olduğunu söylüyor bilmem öylemikaydirigubbakcemile3

kıs emel hiç güleceğim yoktu utandırdın beni...valla ne diyim birazcık öleyimdir işime gelince tabiii

selam millet öldüm yorgunluktan nerdesiniz bişii sorcaktım yaww
annem aradı malatyadan halam gelmişti ya bana gelmek istemiş e niyetliymiş bide bende bana gelin dedim ama sonradan dank etti olmas da diyemedim yemek yapmam lazımdı tabii 4 te başladım yemek hazırlamaya ancak bitti hatta sofrayı yeni kurdum oturdum buraya halamı 13 yıldır görmüyordum geçen hafta annemde gördüm nihayet ve ilk defa evime geliyor alışverişe çıkmaya vaktim yoktu kocişte dışardaydı 1 saat oldu geleli tuba ceyline baktı ben mutfaktaydım hep sadece ceylinin altını değişip yemek yedirdim bir ara o kadar düşünün yanii 4 ten beri mutfakta sıcaktan bunaldım menüm şööle bkın bakalım bu kadar aradan sonra halama basit bir menümü hazırlamış oldum yaww napiim biraz saçma salak bir menü oldu ama karıştırdım ne varsa işte offfffffff

mercimek çorba

z.yağlı yeşil fasuulye

pirinç pilavı

patatesli börek

köfte

patates-patlıcan-kabak-biber kızartma

yeşil salata
cacık

közlenmiş biber salatası

kaymaklı etimek tatlısı (evde kaymak vardı kahvaltıdan kalan bide etimek napiim fazla uğraşmak istemedim 10 dk sonra bende olucaklar kolay bişii ama yaptım işte üzerine de ceviz ve fındık kırıp rondoda ufaladım serptim hindistan cevizi ile)

karışık bir menü oldu demi yaww

Son düzenleme:

ellerine sağlık şeker daha ne olsun afiyet olsun:içelim:

güanydınnn...hicran ellerine sağlık daha ne olacak kıs mende yok yok valla...selin çok güsel gözüküyosunuz maşallah...dün akşam buraya kisme uğramamış herkes ibadet ediyordu sanırım.Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…