Doğum yapmış olan anneler buraya....

Kızlar ya bana bırı soylesın sızınkıler kahvaltısını yemek ıstemedgı zaman ne yedırıyorsunuz..
Bır ıkı haftadır kahvaltısını kırk takla atarak yedırmeye calısıyorum ama son gunlerde hepten ıstemıyo Allahım sınırlerım zıplıyor resmen ama yok bı kac kasık anca yıyor sonra kıtlıyor..

Mecbur etlı yayla corbası yaptım sabah yanı sabah dedıgımde saat 11 e gelıyordu artık yarısına bıle gelmedık anca o kadar yedı sonra uyudu 1 ı gecıyordu kalktı devam etmeye calıstım yıne 7-8 kasık daha aldı yemedı bu saate kadar yarım kase corbayı anca yedı sapur supur yıyen cocuk bı anda ıstahsız olu verdı ne yapsam anlamadım..
kahvaltı, ara ogun, öğlen ne varsa bırbırıne karıstı zaten duzen muzen kalmadı..

dıslerı cok agrıyor ellerı ıkı kulagında sureklı, agrı kesıcı vermıstım sabah az yedıkten sonra o bıraz uyuttu ama yıne basladı ıste sımdı...
bırtek gece muhallebısını sorunsuz yıyor hıc bısey yemedıgı zamanda ondan mı versem ne yapsam ac kalmasından ıyıdır heralde ama cok da muhallebı vermek ıstemıyorum ne bıleyım kafam karıstı bırı fıkır versın bana lutfen.. . :gitme:

bırde sut ıcırmeye calısıyorum bol bol gunduzlerı doyacak kadar sutum yok artık sadece gecelerı yetıyor anca...
140-150 cc ıcıyor ılık sutu de... onuda ıcmese halım harap zayıflayacak dıye stres oldum. mafoldumben

betüşüm kesinlikle dişlerindendir iştahsızlığı merak etme canım düzelir bizimki de yemiyo şu sıra dediğin gibi takla atıyoruz valla babasıyla yesin diye dün akşam gene açtı zar zor yedirdik balkona çıkıyoruz babası kucağına alıyo aaa bak hav hav felan diye diye yediriyoruz..ama çok da zorlama sütünü içiyosa muhallebisini de yiyomuş yoğurt ver meyve ver kemirsin hoşuna gider rahatlatır hem dişlerini ağrısı vardır yavrumun annesi azıcık daha sabırlı olucaz napalım...

ARKADAŞLAR MERHABA,
BEN NURAY ,ÖNCELİKLE HEPİNİZİN GEÇMİŞ BERAT KANDILINIZ MUBAREK OLSUN.BANA YARDIMCI OLABILIRMISINIZ BIR KONUDA?BEN HEMŞİREYİM VE KISMETSE EKIM 10DA DÜĞÜNÜM VAR .ANNEM MADDI OLARAK BANA BAĞIMLI FAKAT DÜĞÜN BORCUMUZ OLACAĞI İÇİN DESTEK AMACI ILE ÇOCUK BAKICILIĞI YAPMAK ISTIYOR .YETERINCE TECRUBELİDİR :)BU ARADA BURSADAN YAZIYORUM SIZLERE.MAŞALLAH BEBİŞLERDE ÇOK TATLI ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN BEBİŞLERİNİZopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…