- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.941
ARKADAŞLAR MERHABA,
BEN NURAY ,ÖNCELİKLE HEPİNİZİN GEÇMİŞ BERAT KANDILINIZ MUBAREK OLSUN.BANA YARDIMCI OLABILIRMISINIZ BIR KONUDA?BEN HEMŞİREYİM VE KISMETSE EKIM 10DA DÜĞÜNÜM VAR .ANNEM MADDI OLARAK BANA BAĞIMLI FAKAT DÜĞÜN BORCUMUZ OLACAĞI İÇİN DESTEK AMACI ILE ÇOCUK BAKICILIĞI YAPMAK ISTIYOR .YETERINCE TECRUBELİDİR :)BU ARADA BURSADAN YAZIYORUM SIZLERE.MAŞALLAH BEBİŞLERDE ÇOK TATLI ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN BEBİŞLERİNİZopuyorumnanaktan
betüşüm kesinlikle dişlerindendir iştahsızlığı merak etme canım düzelir bizimki de yemiyo şu sıra dediğin gibi takla atıyoruz valla babasıyla yesin diye dün akşam gene açtı zar zor yedirdik balkona çıkıyoruz babası kucağına alıyo aaa bak hav hav felan diye diye yediriyoruz..ama çok da zorlama sütünü içiyosa muhallebisini de yiyomuş yoğurt ver meyve ver kemirsin hoşuna gider rahatlatır hem dişlerini ağrısı vardır yavrumun annesi azıcık daha sabırlı olucaz napalım...
Evet canım zaten yoktu oncesınde boyle bırsey..
Allah hepımıze kolaylık versın valla..meyveyı elıne verıyorum ama herseyden o kadar cabuk sıkılır oldukı ıkı gevelıyo bırakıyor..
meyve ogunude ıptal oldu zaten bu sure zarfında.. hıc yemıyor onu... ama yogurt sut eksık etmıyorum.. corbayıda eger begenırse ıcebılıyor ama kahvaltı meyve ı ıh yemıyor..
resim koysanıza kızlar yaaaa...
inek sütü vermeye başladınızmı arkadaşlar?bide ton balığı yedirebiliriz dimi?
merhabalar 2 çocuk annesiyim size misafirim
beşikte dikilip dikilip düşüyo beşiğin kenarlarına güm güm kafasını vuruyo yaa,ağlamıyoda..bişey olmaz inşallah.önce yatırınca döne döne uyurdu,şimdi dikilicem diye uyumuyoda.beşiği sallayıp ninni söylüyorum.bütün iyi huylarını bıraktı sıpaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?