Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım bizde bursada oturan yok, allah mutlu etsin bir mür boyu mutlu olursunuz inşallah. annende kendine en kısa zamanda iş bulur inşallah.

Evet canım zaten yoktu oncesınde boyle bırsey..
Allah hepımıze kolaylık versın valla..meyveyı elıne verıyorum ama herseyden o kadar cabuk sıkılır oldukı ıkı gevelıyo bırakıyor..
meyve ogunude ıptal oldu zaten bu sure zarfında.. hıc yemıyor onu... ama yogurt sut eksık etmıyorum.. corbayıda eger begenırse ıcebılıyor ama kahvaltı meyve ı ıh yemıyor..

betülcüm egede çok iştahsızdı bende iştahsız bebek diyodum allttaa iki dışı çıktı iştahı biraz düzeldi maşallahhh. sen de canını sıkmaa, ben mesela çorbasını bitirmediği zaman, deryanın takdiğini uyguluyorum babası kucağın alıyor balkona çıkıyoruz şaklabanlık yapa yapa aaaa bak hav havv diye diye bitirtiyoruz aklında olsun çok etkili.:lepi:

aynı taktik heee:)valla bencede çok etkili...dün tunahanı yedirdikten sonra bizde kahvaltı tarzı bişiler hazırladık evsahibimizin bahçesi var sağolsun istediğimiz gibi herşeyden alabiliyoruz domatesler vardı onları da doğramıştım tunahan a ben yerken verdim o da yedi bayıla bayıla bir domates kadar.bazen de eline veriyorum domatesi valla üstü pislenmiş lekelenmiş yerlere dökülmüş umursamıyorum yesin yeter ki sonra toparlıyrum

hicrann kızarma yapmana gerek yoktu bence diğerleri yeterliydi,eline sağlık
müjde Allah tamamına erdirsin canım
betül,benimki neredeyse beni yiyecekti ama bikaç gündür iştahsız,düzelir diye umut ediyorum,gerçi öğlen çorbasını güzel içti
selin maşallah size,oğlunda pek tatlıymış.neden girmiyorsun kkya?

inek sütü vermeye başladınızmı arkadaşlar?bide ton balığı yedirebiliriz dimi?

canım ben normal sütten günlük sütten arar ara veriyodum alışsın süte diye, şimdi pınarın 6. aydan itibaren sütünden veriyorum 2 haftadır geceleri seviyo maşallah. bazen nestlenin 1 yaş sütünden veriyorum. dardanel ton vermem ben yaa taze balık ver daha çok küçük değilmi.

bende süt vermek istiyorum ama bizimki içmiyor ama aptamili ver mama diye bağırıyor bayılarak içiyor.babannesi gündüzleri veriyomuş o da uyku arasında ancak ben içsin istiyorum alışması zor oluyor

beşikte dikilip dikilip düşüyo beşiğin kenarlarına güm güm kafasını vuruyo yaa,ağlamıyoda..bişey olmaz inşallah.önce yatırınca döne döne uyurdu,şimdi dikilicem diye uyumuyoda.beşiği sallayıp ninni söylüyorum.bütün iyi huylarını bıraktı sıpaa

emelcim valla egede aynı ben o yüzden artık beşikte yatırmıyorum ters baş düşer diye korkuyorum yatak odasında yere ikiz yatağın üstünü serdim orda yatırıyorum arada kaldığı için boşluğa devrilme sansıda yok. çok alem bunlar yaa çok değişiyolar çokkkkkkkkkkk. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…