- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #30.861
maaşallah ipek böceğimee
bunların hepsi çok tatlı yaa , nasıl da büyüdüler ne zaman büyüdüler ben hiç bişey anlayamadım valla
maşallah bunların hepsine maşallah hepsinin ayrı ayrı marifeti var yerim ben bunları yaaa ipoşşş tam bir tosbak totosunu ısırmak lazım...kızlar gene bi buluşma yapalım yaaa....serapçım sende gel gözde sendeee
selam kızlarr ceylinle uğraşıyom hala ateş aynı gibi ilaç etkisi geçince başlıyor gene ateş 2 gündür doğru dürüst uyuyamadım ateşini takip etmekten
tubada canım çok yandı ateşten o nedenle ister istemez panikteyim şu ara sanki aynı olacakmış gibi korkuyorum allah göstermesin kuruntu işte natçen
inşallah iyisinizdir nasıl hayat bakalım sizler için durumlar iyidir inşallah
canım onur da aynıydı kaç gündür perşembe gecesi birden bire ateşi yükselmiş uyurken,
kaldırdım kucakladım tam o anda havale geçirdi bilincini kaybedip kasılmalar başladı 5 dk falan sürdü neyseki şuan iyi o günden sonra ateşi düşmedi defalarca dr a gittik şuan ii çok şükür 2 gündür hala ilaç kullanıyoruz ama havale çok korkunç bişey Allah kimseye göstermesin evladını o halde
size de çok geçmiş olsun
canım BETÜLÜNDE SENİN DE EŞLERİNİZ SAĞLICAKLA GİDER GELİR İNŞALLAH VATANİ GÖREVLERİNE ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
BETÜLLLLLLLLLLLL DAMADIMIN DİŞLERİ HAYIRLI OLSUN BU ARADAAA İYİ BAK ONA EMÜÜÜ
Hicrancim tesekkur ederiz :) artik hepsi dislek dislek oluyokuzularin :)
tatilden resimlerrr.....
slm arkadaşlar. bikaç günlüğüne şehir dışına çıkıca ailecek , ama ben efe konusunda tereddütlüyüm ya yolda hasta olursa fealn yolculuk esnasında durmazsa gıbı bır suru sey takıyorum kafama. 2 saatlık yol. kendı arabamızla gıdıcez. sızce fazla problem olumu. tatıle cıkan arkadaslar ne dusunuyorsunuz
Serap canim unutmusum yazmayi gorunce hatirladim sizide Allah kavustursun insallah sagsalim gider gelir eslerimiz..
Umut evet canim disten huysuzlugu sonunda geldi dislerimiz..
Fatma cok gecmis olsun Allah korusun ya yavrularimizi havale cok kotu..
AAAAAAAAAAAAAAA:1shok::1shok::1shok::1shok: HAMİŞMİSİN KIZZZZZZZZZZ VALLA GEEMEDİM BU ARA GEÇMİŞİDE PEK OKUYAMADIM HALİYLE HABERİM YOK HAYIRLI OLSUN CANIM YAAAA BEN FRANSIZ KALMIŞIM OLAYLARA BU ARALAR EEEE İSTEYEREKMİ YOKSA SÜPRİZMİ OLDUUUa.s.
canım onur da aynıydı kaç gündür perşembe gecesi birden bire ateşi yükselmiş uyurken,
kaldırdım kucakladım tam o anda havale geçirdi bilincini kaybedip kasılmalar başladı 5 dk falan sürdü neyseki şuan iyi o günden sonra ateşi düşmedi defalarca dr a gittik şuan ii çok şükür 2 gündür hala ilaç kullanıyoruz ama havale çok korkunç bişey Allah kimseye göstermesin evladını o halde
size de çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?