Doğum yapmış olan anneler buraya....

maaşallah ipek böceğimee
bunların hepsi çok tatlı yaa , nasıl da büyüdüler ne zaman büyüdüler ben hiç bişey anlayamadım valla

saol canım benim

saol canım benim
gelmeyi çok isterim ama mustim askere gittikten sonra olursa gelemem.
çünkü istanbulu çok fazla bilemiyorum

tekrar geçmiş olsun canım
çabuk geçer inşallah

ayyy evet o gece çok korktuk
çocuklar fatma ben musti vardı evde gece 3 fatma beni kaldırdı. ben onuru öyle görünce çok fena oldum başladım ağlamaya. musti uyandı bir panik ne oldu ne oldu diyo. bende çabuk giyin çocuğa bişey oldu dedim. bu arada ipekte uyandı oda ağlıyo.
mustafa evin içinde dolaşıyo telaşlı telaşlı tamam bişey yok herşey düzelcek filan güya bizi sakinleştirecek kendini görse bi :))) zaten çok evhamlıdır.
neyse hemen hastaneye gittik
ne geceydi üfff

saol canım benimŞeniz

fatma çok geçmiş olsun..canımbenim..paranoks fitilde havale önleyici varmış..allah bidaha göstermesin işallah.

hicrancım sendede varmış faranjit..muhtemel yatkınlığı var sanırım ceylinin..tubada yaşadıklarını şimdiye yaşamadın şükür..bundan sonrada yaşamicaksın işallah allahın izniyle annesi...ilk çocuklar deneme tahtası der annem..ikinciler çok daha kolay büyüyo bence..

betülcüm aslanada geçmiş olsun..onun nesi var neden böyle oldu..dişmi oda acaba..

serap nereleri geziyosun istanbulda..anlat bende gezim valla gidicek yer bulamıyorum bu sıcaklarda..

florya sosyal tesislerine gidiyoruz çoğu zaman
yemek filan yiyoruz deniz kenarında yürüyoruz.
çok seviyorum orayı
ortaköye gidiyoruz cafelerde filan oturuyoz incik boncuk bakıyoz.
beşiktaşta teyzesi var bazende oraya gidiyoz
çoğuncalı alışveriş merkezlerini geziyoz.
sinemaya filan gidiyoz.
aslında ben evde oturmayıda severim canım sıkılmaz hiç
kitap okurum müzik dinlerim internet filan.
okey kağıt filan oynarız.
çaya bayılırım birde çay yaptımmı ohhhhh :))))

fatmacım çok çok geçmiş olsun canım Allahımkorusun tekrar yaşatmasın hiçbirbebeğe...tüylerimdiken diken oldu valla okurken bideöle aniden olması daha kötüü Allah korusun Yarabbim

tatilden resimlerrr.....

Eklentiler

• $DSC04031.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 20
  • $DSC03930.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 18
  • $DSC03980.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 21
  • $DSC04012.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 21
  • $DSC04045.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 21
slm arkadaşlar. bikaç günlüğüne şehir dışına çıkıca ailecek , ama ben efe konusunda tereddütlüyüm ya yolda hasta olursa fealn yolculuk esnasında durmazsa gıbı bır suru sey takıyorum kafama. 2 saatlık yol. kendı arabamızla gıdıcez. sızce fazla problem olumu. tatıle cıkan arkadaslar ne dusunuyorsunuz

Serap canim unutmusum yazmayi gorunce hatirladim sizide Allah kavustursun insallah sagsalim gider gelir eslerimiz..

Umut evet canim disten huysuzlugu sonunda geldi dislerimiz..

Fatma cok gecmis olsun Allah korusun ya yavrularimizi havale cok kotu..

devammmm:)

Eklentiler

• $DSC04051.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 20
  • $DSC04056.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 23
  • $DSC04055.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $DSC04059.webp
    50,5 KB · Görüntüleme: 21
fatmacım çok çok geçmiş olsun canım Allah ım bir daha yaşatmasın çok üzüldüm

hicrancım sizede çok geçmiş olsun hemen iyileşsin kuzularınız

varsa atladıklarım kusura bakmayın

deryacım sağol canım bu ara biraz böyleyim durgunum aççık zamn diyorum inş düzelecek herşey sağol gülüm

tatilden resimlerrr.....

çok tatlı çıkmışsınız canım
allah mutluluğunuzu bozmasın
tuniş tam şeker olmuş maşallah

canım biz 6 saat yolculuk yaptık kendi arabamızla
hiç bi sorun yaşamadık
bebiş arabayı seviyorsa sorun olmaz
birde sabah erkenden çıkın o uyurken baya yol almış olursunuz.
iyi tatiller bol eğlenmeler canım

saol canım benim
sağ salim gider gelirler inşallah
senin eşindemi kısa dönem gidecek canım
nereye gidecekleri ne zaman belli olur acaba

GÜNAYDIN HANIMLAR
ÖNCELİKLE HERKESİN BERAT KANDİLİ MÜBAREK OLSUN

SAĞOL DARISI İSTEYEN HERKESE OLSUN SÜRPRİZ DEĞİL İSTEYEREKopuyorumnanaktan

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN HAVALEDEN BEN ÇOK KORKARIM ÇOCUKKEN ŞAHİT OLMUŞTUM HAVALE GEÇİREN BİRİNE ÇOK KORKMUŞTUM.

günaydın

bu tunahan acayip mınzır bi bebek yaa çok ta tatlıı maşallahhhhh, tatildeee ne güzel yerlere gitmişsiniz canım, keşke 1 ay tatil yapabilseydik.

fatmacım çok geçmiş olsun canım ,
insan yawrusuna hiç dayanamıyomuş gerçekten herşeyde soğukkanlı olan ben deniz öksürse kafayı yiyorum allah birdaha yaşatmasın inşallah

günaydınnn....kızlar sağolun bende doyamadım tatile vallaa hep tatil olsa keşke..tunahan pipetle soda içmeye bayılıyor sanırım o fotosunu da koymuşum bide burnuna parmağını sokuyo biz kızdıkça o gülerek yapmaya devam ediyor.umutlarla buşuştuğumuzda ismet ve serra da yapıyordu ben de gülüyodum komik oluyolar diye :):) demekki sırayla bunlarr...çok tatlı oluyolar amaaa yaa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…