Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben yerde yatıralı çok oluyor hatta buraya da yazmıştım birkaç kişi yerde yatırmanın iyi fikir olmadığını söylemişlerdi ve şimdi çoğu kişi yatırıyor bence en iyisi ve tehlikesizi, bugüne kadar bebeğimi hiç yataktan vs biyerden düşürmedim çok şükür...

bu gözdede gün boyu tek kelime etmedi yaaaaaaaaaaaa

canımcımmm bugün o kadar çok işim vardı ki
eve geldim evde de çalışmaya devam ettim ... deniz manyağıda durmuyo bilgisayarı görünce ne yaptım nasıl yaptım bişey anlamadım zaten başımda sürekli mır mır bide ağlıyo sıpa dışarı çıkalım diye uyududa 45 dakika önce dötümün üstüne oturdum walla ... çok fena oldu valla bu sıpalar ...
denizin gene hafiften burnu akıyo gibi yan komşunun torunu geçen gün çocuğun üzerine 2 kere hapşırdı uyuz kesin ondan geçti
yataktan bahsetmişiniz denizonun kocaman bi yatağı var henüz içinden çıkması veya düşmesi mümkün değil derin de bayaa çünkü ... ben yerde yatıramam denizi çünkü aynı odalarda yatmadığımız için bu serseri gece uyanıp evin muhtelif köşelerine emekleyerek gider :) hiç karanlıktan falanda korkumuz yok çünkü pıtır pıtır sabah alakasız biyerde uyuyo olarak bulabilirim , o yüzden yatağa devam
emelcim denizde 1-2 ay önceye kadar yatağında dediğin gibi döne döne uyurdu artık ne mümkün yatağa koyduğun an ayakta iyiki tutunup kalkmayı öğrendin deniz diyorum kucakta pış pış iyice bayılcak gibi olunca yatağa terk artık biz de bu şekilde uyuyoruz . deniz gece bile uyansa gözlerden uyku akıyo ama hemen ayağa dikiliyo yanına gidiyorum yatırıyorum uyumaya devam ediyo :)

günaydın..ananeye geldik..şükür bugun istanbula rahmet yağıyo..piştik..klima kafama dokunuyo çok çalışınca...zaten ismetin yanında çalıştırmıyorum korkumdan..yatak bizdede sorun..evde parkyatagımız var ve benım çamaşırsularım ve oraya buraya palaspandıras taşımalarım sonucu,eh evdeki adamın beli hasta olunca kaba kuvvetlik biçokşeyde bana kaldı,perişan durumda..artık derin bi beşik yaptırmak istiyorum..evladiyelik deil 2sene daha temız yatsa yeter..eyüp teki mobılyacılara gıdıcem ama ekonomık durumumuz düzelince..bizim ekonomık durumda turkıyenın durumu gibi yahu..hep bi kriz..tam atlattık derken bı felaket olur illaki..bikaçkez araştırdım olurda eşimin ist içinde farklı bi semte tayını cıkarsa şimdiki imkanlarımızla nasıl bi kiralık ev bulabılırz dıye ..sonuçlar feci valla...annemde mecbur yerde yatırırıyorum..ama yüksek bi yatagımız var,duvarla köşesini birleştirdim..çıkamıyacağı konumda..gerçi yakında bunada tırmanır..korkum burdakı merdıvenlar bide balkon..heryer hep açık..korkuluklar geniş aralıklı..camkenarındakı koltuklarda tehlıke arz edıyo artık..eniyisi bahçekatı eve çıkmak....

evet aslında bahçeli güzel bir evde otursak süper olur dimi, kuşadasında gitiğimiz yazlıktaaa ege bayıla bayıla bahçede kum oynadıı suu oynadıııı, bayıldı yavrumm, hem iştahıda açıldı. apartman dairelerinde bunalıyo çocuklar.

bizde apartmanda oturuyoruz ama üç katlıı önümüz arkamız bahçe ağaç ormannn kıskananlar çatlasınnnnaniknanikgelmek isteyen buyursun gelsin diye söylüyorummm::)

yaaa ne fethiyesiiii aytenim yaaa...biz akçaydan başladık geze geze eski foça erdek ayvalık felan gittik giderken demiştim ya izmire kadar geze geze gidicez diye valla gelebilirdik yanına...

üzülmeee inşallah seneye artıkk napalım:teselli:bu arada akşam iboyu izledin mii kimler vardı gördün mü senin egelilerrr artık dönmeyeceğim i felan sölediler yine bide dümtekktekii çok güseldi yaaa çok saf çocuklara ebnziyolar...

slm nasılsını arkadaşlarr hiçç beni arayan yok soran yokkkkkkkkk (((((((((((((

nese umarım herkes iyidirr..

bie gelincee ehh işte iyi şükürr 2 gün önce kaSa yaptıkk ama allaha şükürr biSde bişey yokk sadece arabada hasar var....
bunun dışında iyis

BU ARADA ARKADAŞLAR ÇATLAKLARINIS ıÇıN NE KULLANIYORSUNUSS BıDE SIKILAŞTIRICI KULLANAN VARSAA BıRAS BıLGı VEREBıLıRMıı

deryacım evde net yokk ki aten evde durmuyom fasla yakın bi arkadaşım doğum yapacak gün sayıyos onla beraberimm ona gelince vakit buldukça giriyomm
saten kimse gelmiyo sayfa bakıp çıkıyom genelde.....

sen nasılsınn tatil nasıll geçtii yada geçiyoooo

deryaa bana sıkılştırıı ve çatlakları as da olsa yok edecekk bişeyler gerekk yaa çevredenn var mı kullanan varsa markasıı falan yasarmısınn
kafayı yemek üsereyimdee

valla canım çevremde yok kullanan bende kullanmıyorum valla bende de çatlak çok ama takmıyom...araştır netten istersen bende duyarsam felan sölerim sana...biz tatili bitirdik güseldi...

canım naberrr, cilt sorunları bölümüne bak orda bir sürü tarif var.

aynı problem bizdede var canım. tam anlattıgın seylerı benım oglumda yapıyo. eskıden bıraz sallardım hemen uyurdu. sımdı aksam uyku saatlerıde gec olmaya basladı. sımdı besıge koyuyorum bır saate ancak uyuyor. kalkıyor dıkılmeye calısıyo, kafasını vuruyor. yanlardakı korkulukları yukselttık ama yınede tırmanıyo. bende yerde yatırmayı ıstıyorum. ama problem su ki benım oglum sallanmak ıstıyo uyku arasında da. dusmesınden de korkuyorum. bıraz yukselttık ama bır aya kalmaz o engelıde asar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…