Doğum yapmış olan anneler buraya....

ben tutmuyorum canım o yüzden benim yorumum sağlığın el vermiyosa tutma olur onun yerineee 1 ayda ihtiyacı olan birnin karnını günlük ne kadar para doyuruyosa onu*30 yapıp verecekmisşin mesela 10*30= 300 tl ihtiyacı olan birine verirsen oluyomuş sanırım.

bıdığım nasıl kızlar takvimler görünmüyordu bende ceyloşumun resmini koydum bugün çektim bu resminiii bana hareket yapıyordu zilli yakaladımm =)

ben geldimmm işlerimi bitirdim eylül'ü doyurdum uyuttum ohhhhh be bu ana bayılıommm

papatyam allahım maaşallah nekadar tatlı ya ağıza bak tontişşş seni ..
.

hayırlı cumalar kızlar..buğün size öle katılamayacağım.evimi kaçgündür temizlemedim..poook götürüüüiii..malum sizin yüzünüzden..kıvanç uyurken iş yapmak yerine sizi eğlendirmeye girdim buraya..o yüzden hepiniz toplanoın bana gelin..herkese iş paylaşımı yapıcam..mesala aytene yemek, hicrana evi süpürsün, derya mutfağı temizlesin bi de kek yapıversin yarın götürecem ya..camları da umutcum bi zahmet siliver.ütüyü aslı yaıverir 2 dk. da..banyoyu serap yapıversin.şimdilik aklıma gelen işler bunlar..geri kalan arkadaşlarla da ben muhabbet edeyim..şakkıdı:tomato:

gül bak saa iş vermedim hee..ona göre..kıymeti bil.
kıvanç uyumulşken ben bu saydığım işlerin tabiiki sadece yemek bölümünü yapıcam.akşam herif gelince kıvançı veriim eline çıksın dışarı..iftar vaktine kadar gezdirsin..ben de o ara evi temizleyeyyim..ooff kadın olmak zor iş beeeee... allh hepimize sabır versin.şimdi öle namazının kılacam..cuma ya buğün .bol bol dua edecem.

yeni arkadaşlar ..hepiniz hoşgeldiniz sefa getirdiniz.nasılsınızz bakemm..bak ne kadar çok yazarsanız size reep verecem.hadi bakalım..pamuk eller klavyeye..

yaaww kızzlar şinçik yarın kaçta gideceksiniz.herhalde ben öğleden sonra falan gelirim.1-2 ne bilim..size gör çıkarı işte evden..kimler kara verdi şimdi gelmeyeben umut ve derya dışında..
öptüm canlarım..mucukşşşş:1hug:

ceylin hanım

Eklentiler

• $IMG_7857.webp
    24 KB · Görüntüleme: 21
  • $IMG_7845.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 23
  • $IMG_7888.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $IMG_7885.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 24
  • $IMG_7893.webp
    27 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınız
ceylin ne kadar değişmiş tam bir zilli olmuş
kızlar sizde koyun son fotolardan özledim valla

hoşgeldin dünür nasılsınnn, özledik kızz seniii özletme böylee. neden az giriyosun işi bıarktın biliyorumda genede gel anacım beee. ne yaptın alabildinmi paranı moralin falan nasıl.

ayyy kızlar güzel bir takvim sitesi söyleyin bana.
Hıcran Bıdışın resmini oraya nassı koduuunn????

bana yemek kısmını vermişsin önce, sonra da fikir değiştirip yemek yapıcam demişsin bu durumda ben rahatım ohhhhhhhhhhhhhhhhhh zemuszemuszemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…