- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.321
kızlar benim oğlum günde 4-5 kez emiyor geceleri zaten fuuull emiyor ben dayanamam diye tutmadım acep tutsamıydım ben bişi yemedimmi elip ayağım titriyor bitkin düşüyorum acaba tutsamıydım oğlum gündüzleri çok ek gıda bişide yemiyor çoğunluğu beni emiyor ne yapsamki
çok çirkin çıkmış dudağını yerim yerim maşallah gözlere
slm kızlar nasılsınız
ceylin ne kadar değişmiş tam bir zilli olmuş
kızlar sizde koyun son fotolardan özledim valla
ayy bu ceylinde büyüdükçe daha b,iz serpilip güzelleşiyo kel ama güzel. maşallahhhhh
ayy bu ceylinde büyüdükçe daha b,iz serpilip güzelleşiyo kel ama güzel. maşallahhhhh
hayırlı cumalar kızlar..buğün size öle katılamayacağım.evimi kaçgündür temizlemedim..poook götürüüüiii..malum sizin yüzünüzden..kıvanç uyurken iş yapmak yerine sizi eğlendirmeye girdim buraya..o yüzden hepiniz toplanoın bana gelin..herkese iş paylaşımı yapıcam..mesala aytene yemek, hicrana evi süpürsün, derya mutfağı temizlesin bi de kek yapıversin yarın götürecem ya..camları da umutcum bi zahmet siliver.ütüyü aslı yaıverir 2 dk. da..banyoyu serap yapıversin.şimdilik aklıma gelen işler bunlar..geri kalan arkadaşlarla da ben muhabbet edeyim..şakkıdı:tomato:
gül bak saa iş vermedim hee..ona göre..kıymeti bil.
kıvanç uyumulşken ben bu saydığım işlerin tabiiki sadece yemek bölümünü yapıcam.akşam herif gelince kıvançı veriim eline çıksın dışarı..iftar vaktine kadar gezdirsin..ben de o ara evi temizleyeyyim..ooff kadın olmak zor iş beeeee... allh hepimize sabır versin.şimdi öle namazının kılacam..cuma ya buğün .bol bol dua edecem.
yeni arkadaşlar ..hepiniz hoşgeldiniz sefa getirdiniz.nasılsınızz bakemm..bak ne kadar çok yazarsanız size reep verecem.hadi bakalım..pamuk eller klavyeye..
yaaww kızzlar şinçik yarın kaçta gideceksiniz.herhalde ben öğleden sonra falan gelirim.1-2 ne bilim..size gör çıkarı işte evden..kimler kara verdi şimdi gelmeyeben umut ve derya dışında..
öptüm canlarım..mucukşşşş:1hug:
kel ama güzel maaşallahhhh kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay çok güldüm kısss güzel maşallahta annesi çirkinleştirmeye çalışıo pamuğuklava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?