Doğum yapmış olan anneler buraya....

ALLAH KABUL ETSİN CANANCIMM .AYRICA KOLAY GELSİN SANA .
bende gelmek istiyordum ama kısmet işte eşim getiremezmiş yarın müsait değilmişş uzak olması okadar önemli değil aslında ama kociş getirecek malumm oda olmayınca bağlanıyomm ahhhhh ahhh arabamı satmak zorunda kalmasaydım ona minnet etmezdim yaa işte nasippp .ama allahın izni ile şu işler bi düzelsin ilk iş araba alıcam gene inşallahh

kız hicran geliom heeee tarif etsene resmi naısl koydun klava:

çirkin işte çirkin naniknanik lülülülülülü

yazdum ula uşağum yazdım oki oniiii daaaaaaaa
image sitesinden yükledim ama linklerin çıktığı sayfada en üstteki linki koydum onunla oldu yaaaniii

ayrıca haltetmişsin sen onuuu benim minik kuşum dünya değil kainat güzeliiiii maşallahhh
değilmi dünürümm betüllllllllllllllll kız korusana gelininiii cadı kaynana kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin dünür nasılsınnn, özledik kızz seniii özletme böylee. neden az giriyosun işi bıarktın biliyorumda genede gel anacım beee. ne yaptın alabildinmi paranı moralin falan nasıl.

dünürüm damadım nasıl bende özledim sinopta kaldım biraz orda int yok giremedim şimdi evdede çok fazla fırsat olmuyor zeynep izin vermiyor
işi bıraktım paramın bir kısmını aldım kalanıda aralıkta alıcam inşlh. işsizlik zor hazır işsizken tatil yapayım diyorum ama insan zevk almıyor

kızlar yarın buluşmamı var nerde kimler geliyor

işsizlik maaşına başvur bi süre idare eder senüüü

ben gidem işilerim var akşama da anama gitçez zaten tatlı yapayım biraz da götüreyim demiii bana eyvallah size iyi muhabbetlerr muckkkkkkkkkkkkkkk

canan sen işi bulmuşsun herkese bi iş ben napim bacım söle gelim yapim aç kaşıyı hehehe

kıss öznür bizahmet sen de kıvanç a bakıvaer oldu mu haçiiii...hadi ya tutmayın beni aminimi yaptım..mutfağa kaçar ben..oooffffffffffffffffffffff iş yapmaktan nefffffffffffffrrrrrrrrrreeeeetttttttttt ediyom..hele ki yemekkkkk..ama yemesini çok seviyom..cokacimcoook.....

küstüm ama :gitme::gitme:

walla ayten yemek temizlik yapmaktansa çocuk bakmayı yeğlerim... nefretttttttt ediommmmm bende yemek yapmaktan ama yemesine bayılıom hahah cokacimcoook cokacimcoook

walla ayten yemek temizlik yapmaktansa çocuk bakmayı yeğlerim... nefretttttttt ediommmmm bende yemek yapmaktan ama yemesine bayılıom hahah cokacimcoook cokacimcoook

ayy evet bende hiç sevmem iş yapmayı ama yaparım temmiz evi seviyorum benn. yemek yapmasamda olurr bazıları gibi obur değilim çok şükür baksana kadın kekin içine ne bulduysa koymuşşş az daha kendini koyacakmışş o kadar kendinden geçmiş yani kaydirigubbakcemile3

Çok büyük oluyor koyduğum resimler ama ayrıntılı bakmışınızdır neyse

Son düzenleme:
aman allhımmmm maşalllaaahhhhhhh nekdar tatlı yaaaa tü tü tü gözlere bittim kızımın gözlerine benizo
beceremedim koymayı şu imza nerde bulsam bende koycam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…