Doğum yapmış olan anneler buraya....

Güll canım sen havuza gitmedinmi kuşum.
Umutcum saglıkları yerinde olsun yeter güzelim bizimkiside aynı durumda. birde memlekette yemek yiyordu şimdi pek yemekte yediremiyorum ne yapacagım bilmiyorum.

Emelcim hoş geldin aşkısı..

Mert nasıl?Sen sağlığına bak canım iyi ol inşallah
tutamadığın oruçlarını da tutarsın,allah ömür versin inşallah.

:roflol::roflol: Allah iyiligini versinn kızz bilmem bazen arkadaşlar diyordu ya acaba bizim kocişlermi diye birde ben diyeyim dedim hani belli mi belkim kontrol ediyordur. kaydirigubbakcemile3

Aslı şu oğlunun bebekliğinden kalma resmini değiştirdin şükür çocuk askere gidecek hala
ilk resmi duruyordu orda ohhh güzel yüzünü görelim şöyle
opuyorumnanaktan

Mertim iyi çok şükür,tam benim bedenime göre bi bebek
yeme içme uyku sorunumuz yok,keyifli,güleç bi yavrucak
işim olduğu zamanda mama sandalyesine bağlayıp yapıyorum,ama çok tv izliyor((
onun dışında hareketli,ağlama huyumuz yok,canımız berk:)
yürüme gibi bi çabamız yok,sadece tutunup kalkma sıralama derdinde
ağzının içi laf dolu,en çok bişeyi attınca atti atti demesine bayılıyorum
10 da yatıyo 8 de kalkıyo
genelde öğlen 11-1 arası ve
ikindi 5-7 arası uyuyor
hiç yzmamıştım bunlarıhihoyyyta.s.

AYÇA NASIL:)

Aslı şu oğlunun bebekliğinden kalma resmini değiştirdin şükür çocuk askere gidecek hala
ilk resmi duruyordu orda ohhh güzel yüzünü görelim şöyle
opuyorumnanaktan

sagol şekercimm a.s. canım çok degiştirmek istedimde bir türlü yapamıyordum baglantı kesildi falan diyordu resimlerin boyutu büyüktü sanırım bu hemencik oldu.

Emelcim maşallah Mert'e benimkininde uyku saatleri aynı bazen sabahları 7de kalkıyor belli olmuyor ama iki saatde uyumuyor uyudumu birinde yarım saat digerinde 2 saat oluyor.

canım ya sanırım benim pc de problem var avatarımıda öznur yükledi olmuyo deniyorum akşam eşime yükleticem biras daha merak et bizi :))))

Hayırlı Ramazanlar Allah oruçlarınızı kabul etsin:Saruboceq:kaydirigubbakcemile

yeni gelen arkadaşlar hoşgelmiş :lepi:zemuszemus

ben arzu oğlum yağız 11 aylık olcaz yakında inş

Son düzenleyen: Moderatör:

Ayça hiç Tvyle ilgilenmiyor,suyla oynamayı çok seviyor evde bile olsa hep leğenin içinde.
Uyku düzenimiz sizebenziyor 10da yatıyor 8 gibi kalkıyor,gece 2 kez emiyor.:ecrin_bebek: günde de 2 kere uyuyor sizin gibi.
Mama sandalyesi almadık hiç,alsak da oturmazdı zaten bir yerde 5dkdan fazla oturmuyor full hareket.

Bu eylül bebeklerinin hepsi aynı yaa hiç üzmüyorlar annişlerini.

forum imzalar diye arattırdım canım beğendiklerimin url adresini sağ tuşla alıp takvim adresi yapıştırdığımız yere yapıştırdım canım bu kadar bu başka resim veya başka bişide olabiliyormuş

allah kabul etsinnn canım ee durumlar nasıll

kızlar benim oğlum günde 4-5 kez emiyor geceleri zaten fuuull emiyor ben dayanamam diye tutmadım acep tutsamıydım ben bişi yemedimmi elip ayağım titriyor bitkin düşüyorum acaba tutsamıydım oğlum gündüzleri çok ek gıda bişide yemiyor çoğunluğu beni emiyor ne yapsamki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…