- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.301
hoş gelmişsiniiizzzz,
valla sayfamızda in cin top oynuyor hatta halay çekiyordu,
böyle görmek çok güzel,allah bereket versin,annişler doluşuuuun beleş muhabbetttt varrrrrrkaydirigubbakcemile3
Aslııı allah iyiliğini versin senin kocan demek o jaded.:roflol:Valla sen böyle deyince aklıma geldi yoksa benimki mi beni kontrol ediyor öğleyse de ne olacak burdan selam atayım aşkııııımmm haftaya geliyorum beni özle emiii...:asigim:
Valla ev işi yapmayı bile unuttum 2 aydır anamda konaklıyorum eve gidince ayçayla bir başıma napacam ben..Hep üstmde olacako da alıştı kalabalığa
Aslı şu oğlunun bebekliğinden kalma resmini değiştirdin şükür çocuk askere gidecek hala
ilk resmi duruyordu orda ohhh güzel yüzünü görelim şöyleopuyorumnanaktan
Herkese iyi Ramazanlar,Allah kolaylık versin oruçlu Arkadaşlarımıza..
Bugün bende oruçluyum ınşallah dayanabilirim,öğün atladığımda mideme felaket bir ağrı giriyor....
Canım mide sorunun azmasın
:roflol::roflol:Aslı şu oğlunun bebekliğinden kalma resmini değiştirdin şükür çocuk askere gidecek hala
ilk resmi duruyordu orda ohhh güzel yüzünü görelim şöyleopuyorumnanaktan
Mertim iyi çok şükür,tam benim bedenime göre bi bebek
yeme içme uyku sorunumuz yok,keyifli,güleç bi yavrucak
işim olduğu zamanda mama sandalyesine bağlayıp yapıyorum,ama çok tv izliyor((
onun dışında hareketli,ağlama huyumuz yok,canımız berk:)
yürüme gibi bi çabamız yok,sadece tutunup kalkma sıralama derdinde
ağzının içi laf dolu,en çok bişeyi attınca atti atti demesine bayılıyorum
10 da yatıyo 8 de kalkıyo
genelde öğlen 11-1 arası ve
ikindi 5-7 arası uyuyor
hiç yzmamıştım bunlarıhihoyyyta.s.
AYÇA NASIL:)
canım ya sanırım benim pc de problem var avatarımıda öznur yükledi olmuyo deniyorum akşam eşime yükleticem biras daha merak et bizi :))))gelişmiş cevapa tıklıyosun az aşağıya inince eklenti ekle var ona tıklıyosun bi ekran açılıyor ordan browse dan eklemek istediğin resmi seçiyosun yükle diyorsun .... aynı işlemi yaparak istediğin kadar ekleyebilirsin sonra ekranı kapatı tıklıyosun az aşağıya inip cevapla diyosun oluyo ....
bekliyoruz fotolarını .....
Mertim iyi çok şükür,tam benim bedenime göre bi bebek
yeme içme uyku sorunumuz yok,keyifli,güleç bi yavrucak
işim olduğu zamanda mama sandalyesine bağlayıp yapıyorum,ama çok tv izliyor((
onun dışında hareketli,ağlama huyumuz yok,canımız berk:)
yürüme gibi bi çabamız yok,sadece tutunup kalkma sıralama derdinde
ağzının içi laf dolu,en çok bişeyi attınca atti atti demesine bayılıyorum
10 da yatıyo 8 de kalkıyo
genelde öğlen 11-1 arası ve
ikindi 5-7 arası uyuyor
hiç yzmamıştım bunlarıhihoyyyta.s.
AYÇA NASIL:)
çabuk gelllll bakemmmmm
Herkese iyi Ramazanlar,Allah kolaylık versin oruçlu Arkadaşlarımıza..
Bugün bende oruçluyum İnşallah dayanabilirim,öğün atladığımda mideme felaket bir ağrı giriyor....
Aslıcım üzülme sakın herşey olacağına varır, en önemli şeye sahipsin zaten Allah sana evlat vermiş gerisi boş...
Amma da muhabbet etmişsiniz unuttum walla yazacaklarımı neyse biraz ortalığı toplayayım..
kızlarr burası süper 9 kişiyiz sabah daha kalabalıkmış. perle_die diye biri var misafirimiz. birde bugünlerde jaded görünmüyor acaba o benim kociş olabilirmiki. kaydirigubbakcemile3
anam bura bizim forummu..okadar yeni arkadaş varki karıştırdım ..ramazan bereketiyle geldi valla..ahhah benımkı daha 9 kılo bıle olmadı yanarım yanarım buna yanarım..napim sağlık olsun..adım hıdır elden gelen budur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?