- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.281
benimde aynı bende bugün oruçlu değilim
:dilcikar:beğenemedinmi cicimmm nasıl yüklicezz şimdi öznur parçalar beni yükle dersem hahahahahahaulen bumu resimmm ben gerçek resim istiom bit gigib bişey anlaşılmıyooo......... lülülülülülü
sonunda kendi nickimden sesleniom size zemuszemus
o gerçek resmi nereye koycas ayten kaydirigubbakcemile3
Canım ya Adını ÖğrenebıLırmıyım Nıckını Yazmak Bana Zor Gelıyorda :kedi:
bende tanıtayım oğluşumubariiiii kaan 18.07.2008 doğumlu 36 haftalık 3230 47 cm doğdu şuan 13 aylık 14 900 kg 85 cm olmuştur sanırım boyumuzz baş çevrsi 49 cm hala yürümüyor emeklemiyor sadece sıralıyor tembel tosbaammmmimagedenmi evet aytenci,m
ama sen tarif et aylin beni yemesin şimdi mafoldumben
aslı ne iş kız kıciş senimi takip edio buralarda
ay buarada çocuklarımızıda tanıtalım size
eylül 28.08.08 doğumlu (aslının ozanla aynı tarihte) 2.700 kilosu 46 cm boy doğdu en son 10.600 gr dı 1,5 ay önce 75 cm boydu kafa çapı 45 cm di yaşında kontrole gitcez
OKadar Çok İşim Varkiii heLekiii ütümmm .Ama Ndendir Bilmem Yerimden Kıpırdamaya Halim Yokkk Ufff Keşke Sihirli Bi deqneqim OLsa
ayyy ben eylül annelerini çok sevdim hepiniz çok sıcaksınız kıslarrrrrr
ohh ohhh bizim konu coşmuş 14 kullanıcı
yeni gelen arkidişler hoşgeldiniza.s.
aylincim ben hoşgeldininizi puan olarak göndermiştim size ama siz görmediniz sanırım. hoşgeldiniz tekrarr..
hoşgeldinn özlemm.
öznur kız o kadar yazıyoruz hiç pas vermiyon ne oluyor bakem.
Günaydınnn hanımlarrr. hayırlı ramazanlar ve cumalar.Allah oruç tutan herkesin oruçlarını kabul etsin. ben o kadar heyecanlıydım sahura kalkacagım diye sen kalkamadım ve çok üzgünüm kalktıgımda ezan okunuyordu.
kızlarr burası süper 9 kişiyiz sabah daha kalabalıkmış. perle_die diye biri var misafirimiz. birde bugünlerde jaded görünmüyor acaba o benim kociş olabilirmiki. kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?