Doğum yapmış olan anneler buraya....

kızlarr burası süper 9 kişiyiz sabah daha kalabalıkmış. perle_die diye biri var misafirimiz. birde bugünlerde jaded görünmüyor acaba o benim kociş olabilirmiki. kaydirigubbakcemile3

imagedenmi evet aytenci,m

ama sen tarif et aylin beni yemesin şimdi mafoldumben

aslı ne iş kız kıciş senimi takip edio buralarda
ay buarada çocuklarımızıda tanıtalım size

eylül 28.08.08 doğumlu (aslının ozanla aynı tarihte) 2.700 kilosu 46 cm boy doğdu en son 10.600 gr dı 1,5 ay önce 75 cm boydu kafa çapı 45 cm di yaşında kontrole gitcez

gelişmiş cevapa tıklıyosun az aşağıya inince eklenti ekle var ona tıklıyosun bi ekran açılıyor ordan browse dan eklemek istediğin resmi seçiyosun yükle diyorsun .... aynı işlemi yaparak istediğin kadar ekleyebilirsin sonra ekranı kapatı tıklıyosun az aşağıya inip cevapla diyosun oluyo ....
bekliyoruz fotolarını .....

bende tanıtayım oğluşumubariiiii kaan 18.07.2008 doğumlu 36 haftalık 3230 47 cm doğdu şuan 13 aylık 14 900 kg 85 cm olmuştur sanırım boyumuzz baş çevrsi 49 cm hala yürümüyor emeklemiyor sadece sıralıyor tembel tosbaammmm

öznur yok kız jaded diye bir üye var sürekli buraya gelip yazıları okuyor sadecede o yüzden bizde fikir yürütüyoruz kimdir diye.
evt öznur minik kuzuların dogum tarihleri aynı ve haftaya az kaldı ayy aklımdan bir sürü şey geçiyor şunu yapayım bunu yapayım diye ama bakalım.

gızlar
ImageShack® - Image Hosting ye girin
resize image? bölümünü isaretle hemen yanından 640x480 i işaretleyin
browse ye tıklayıp bilgisayardan resmi seçin starta basın
çıkan küçük resmi tıklayın
açılan yeni pencerede sağ tarafta Embed this image yazan bölümde
forum yazan bölgedeki yazılanları kopyala
buraya yapıştır
hadi bakem yapında görem

anam bura bizim forummu..okadar yeni arkadaş varki karıştırdım ..ramazan bereketiyle geldi valla..ahhah benımkı daha 9 kılo bıle olmadı yanarım yanarım buna yanarım..napim sağlık olsun..adım hıdır elden gelen budur..

oooo selam kızlar,hayırlı ramazanlar
baya kalabalık burası
aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz
biraz uyuyayım dedim aman bi üşüme geldi geri kalktım
oruç gibi midm ağrıyor
3 öğün kullanmam gereken otlar var bu yüzden oruç tutamadım,otlarım olmasaydıda zor tutardım
romatizma,kulak çınlaması,arada olan baş dönmesi,halsizlik,çarpıntı e bide bebek nasıl tutardım bilmem
bugüne kadar tuttuğum oruçlarda 12 den 5 e 6 ya kadardı..şimdi 8de ayaktayım.Alah herkeze sabır versin

ayyy ben eylül annelerini çok sevdim hepiniz çok sıcaksınız kıslarrrrrr

ohh ohhh bizim konu coşmuş 14 kullanıcı

yeni gelen arkidişler hoşgeldiniza.s.

hoş gelmişsiniiizzzz,
valla sayfamızda in cin top oynuyor hatta halay çekiyordu,
böyle görmek çok güzel,allah bereket versin,annişler doluşuuuun beleş muhabbetttt varrrrrrkaydirigubbakcemile3

kızlarr burası süper 9 kişiyiz sabah daha kalabalıkmış. perle_die diye biri var misafirimiz. birde bugünlerde jaded görünmüyor acaba o benim kociş olabilirmiki. kaydirigubbakcemile3

Aslııı allah iyiliğini versin senin kocan demek o jaded.:roflol:Valla sen böyle deyince aklıma geldi yoksa benimki mi beni kontrol ediyor öğleyse de ne olacak burdan selam atayım aşkııııımmm haftaya geliyorum beni özle emiii...:asigim:

Valla ev işi yapmayı bile unuttum 2 aydır anamda konaklıyorum eve gidince ayçayla bir başıma napacam ben..Hep üstmde olacako da alıştı kalabalığa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…