Doğum yapmış olan anneler buraya....

ahhhhhhhh ahhhhh bana göbek demeyin valla 4 aylık hamiş gibi göbek duruyor bende hala sezeryan oldum zaten ve belden sorunlu olduğumdan mekik vss de yapamıyom netçem bilmiyom valla oooofff offfff ne güzel dümdüz göbişim vardı eskiden etekler düşerdi belimden aşağıyaa yine öle göbek istiyom ama nerdeeeeeeeeeeeeee

tekrar başınız sağolsun güzelim Şeniz

kız dönürrrrrrrrrr nettin nikineeee nedemek oluyor bu anlamı neeedürrrrrrrrr

a.s.a.s.alkisalkisalkis NİCE YILLARA MUTLULUKLA SAĞLIKLA HUZURLA İNŞALLAHopuyorumnanaktan

maşallah zayıflamışsın zayıflamışsınn kaç kilo oldun bekem söle hemennn

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis aynen öleeeeealkisalkisalkis

geçmiş olsun canım

yarın seinde yıldönümünmüşş ohh maşallahh allah nazarlardan saklasın mutluluklar ve nice yıllara ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallahh

evet valla ağustos eylül bereketli aymış evlilikler doğumlarrr

bizimde eylülde 2 eylül evlilik yılsönümümüz 14 eylül kocişimin doğum günü 17 eylül ceylinin doğum günü kaydirigubbakcemile3

bende bu akşam yaptım yayla çorbasını:lepi:

desene ben kullanamam bu mereti hem düşük tansiyon sorunum var hemde su ile aram pek yok zorla içmeye çalışıyom oda zayıflamak adınaa:kedi:

geçmiş olsun allaha emanet yvrularımız .valla ceylinde ha bire düşüp kalkıyor durmuyoki yerinde oturma odasında bambu bir köşe rafım var habire gidip resimleri almaya çalışıyor sallıyor koca rafı zilli ikide bir düşüyor o köşede hep zaten bu akşamda düştü tv sehpasına hafiften vurdu kafayıı

:1shok: çok geçmiş olsun canım yaa acımıştır tabii nasıl dayansın yavrucakkk allah korumuş daha fazlasından :Saruboceq:a.s.

canım keşke bi götürseydin okadar morarma vs olduysa için rahat ederdi hem inşallah bişii yokturr ama dikkatli olmak lazım böyle durumlarda a.s. geçmiş olsun

DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUNN NİCE YAŞLARA MİNİĞİNLE İNŞALLAHH
EŞİNEDE KOCAMAN BİR klava: BÖYLE BİR GÜNDE BİLE NASIL SIKINTI YARATIRLAR ANLAMAM YAHUUU
sen kendi keyfine baksaydın canım tabii insan sıkılıyor ama böyle bir günde her gün yapılmıyor değilmii

CANIM ÇOK GEÇÇMİŞ OLSUN İNŞALLAH HERŞEYİN HAYIRLISI OLUR YAVRUNUN YÜZÜNE GÜLER RABBİM MERAK ETME SENN

ÇOOOKKKK GEÇMİŞ OLSUNNN ay noluyor nazarmı değdi kuzularımız herkes bi hastalık haberi veriyor sankiii ben 2 günlük yazıları okuyom banamı öle geldi caep nedir anlamadım ama allah acia.s.l şifa versin tüm hasta bebişlerimize ve annişlerimize

Nıye durgun bakım burası bugun.....

ben yokum diyedirrrkaydirigubbakcemile3 valla bende çok yazı vardır diyordum 2 günlük yazıları okumaya çalışıyordum anam bitmeyecek şimdi bırakayım dedim ama sonuna gelmişim zaten uykum geldi şimdi uyuyamıyordum iyi oldu kitap okuyacaktım fırsat bu fırsat kk geçmişe bi bakem dedimm ee buda bir nevi roman hikaye gerçek hayat sonuçta değilmiikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…