- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.921
herkes gitmiş özlem sendemi gittin kızzz :):)
kızlar kilo demişsiniz en son 60 dım arkadaşta tartıldım 57 olmuşum eylül emeklio die hele bi yürüsün 40 kilo olurum ben kaydirigubbakcemile3
ama o göbek nie gitmio yaaaaa :gitme:
gunaydin kizlarr Derya yla msglastim hepinize tek tek haber veremedim cmt gunu icin ama heralde soylemistir zaten.. Cok cok mahcup oldum hepinize gerci benim istegim icinde olan birsey degildi ama boyle durumlarda malum illa bi muddet gidip gozukmek lazim ki inanilmaz yorgunluk oldu... Tel leriniz olmadigi icin netten haber vercektim fakat net te problemli bende o yuzden nolur kusuruma bakmayin ... Bu haftasonu yada birsonrakinde mutlaka toplasalim..evimde agirlamaktan cok mutlu olucam hepinizi... Gorusuruz insallah
Selamlarr herkesee....
Canım en ıyısı az ıcıyor dıye dusunme ben azaltarak gece beslenmesını tamamen bıtırmeye calısıyorum.... Artık 1 yasına geldıler gece kalkmamaları gerekıyor bana gore.. a.s
Canım basınız sagolsun tekrar Allah yakınlarına sabır versın..
Selamlar arkadaşlar iyi pazarlar herkese...
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz 4 yıl oluyor hayırlısıyla...
Ege dünden beri ateşli yine ne zaman tatile gitsek geliyoruz diş çıkarıyor hayret edilcek birşey valla...3 tatilde 3.dişimiz geldi...
şuan biraz düştü ama gece 39 lardaydı yine...
Bugün ne yapcaz bilmiyorum tatilden yeni geldik zaten valizleri aç çamaşır yıka yıka bitmiyor eşim akşam ne yapalım diyor ama ben bir şey yapcak halde değilim bir pasta alıp kessek yeter herhalde çocuk zaten ateşli dışarı çıkılmaz bu halde sanırım:sinifsinif:
Edacım Egenin 6 dişi var şuanda ama 2 tane daha patlamış onun ateşi var sanırım...
Ben hiç devam maması vermediğim için bilemiyorum canım gece boyuncada sürekli emiyor...Bir tek gece yatarken gece tahılı verıyorum onuda en fazla 100 cc içiyor cunku biz hala gun içinde 3 4 kere emiyoruz gecede 3 saatte bir en geç...
Emzikte hiç kullanmadık canım onun için bilemiyorum...
Evet canım bıraz daha verdım tesekkur ederım, ama buraya gelelı kılo almaya baslamısım ama farketmeden o yuzden hemen frenledım..
Daha da vermem lazım bıtmedıramazanı hafıf gecıryorum sanırım ıse yarayacak bakalım...
Yogurdu terbıyelerek koymak gerekıyo yanı cırptıktan sonra bırer kasık kaynayan corba suyundan ekleyerek ılıtıyorsun sonra corbayı karıstırıyorsun bı yandan yogurdu ınce ınce dokuyorsun..
bırde yogurdu cok kaynatınca kesılıyo ıkı tasım kaynatınca kapatmak gerekıyo... hem besın degerlerıde gıdıyo cok kaynayınca...
Eşim gelınce cok guzel olmam lazım hersey bı yana :))....
kız 50 kilo da kilo mu benimkinin yanında ben evlendiğimde 55 - 56 falandım ama şimdi 62 kiloyum 60 lı kiloları hiç görmemiştim çok tuhaf hissediyorum kendimi böyle mafoldumben
Kızlar Aslan koltuklara kendı basına ınıp cıkmayı ogrendı... işimiz iş valla.....
İyi pazarlar Arkadaşlar
Cvplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar...
Duygucum egeye geçmiş olsun..diş çok yüksek ateş yapmazmış dr.umuz demişti kırık bir ateş yaparmış acaba üşütmüş olabilir mi? Birde evlilik yıldönümünüz kutlu olsun Ağustos ayı bayağı bereketli bir aymış yaa:) doğum günleri, yıldönümler.....
Bizimde bu ayın 26 sında yıldönümümüz var,28 indede doğumgünüm 5 Eylülde de paşamın doğum günü...arka arkaya hepsi
Müjde canım başınız sağ olsun,Allah mekanını cennet etsin Amcanın...
Amma yazışmışsınız kızlar
betülcüm aslan birdenmı kanepelere çıkmaya başladı,yoksa çabası varmıydı.Başka kanepeye çıkan bebek varmı?
yayla çorbası:
1 kase yoğurt
1 yumurta
2 kaşık un(silme)
2-3 kaşık pirinç(isteğe bağlı)
pirinçleri yıka tencereye koy,diğer malzemeleri çırp yada telle karıştır
tencereye 6 bardak su koy,karıştırdığın malzemeleride tencereye ekler ve karıştıra karıştıra pişir,kaynadıktan sonra 5-10 dakika daha kaynasın.
biraz margaririni erit,nane ve pul biberde ekle(isteğe bağlı)biraz karıştır ve çorbanın üzerine dök
çok severler çorbamı,afiyet olsunnn
aman ben keyif için içemem sevmiyorum pek tadını limon sıkıyorum bazen taze nane atıyorum içine öyle güzel oluyo bira zz
aylın cnm benım sandoloz sakızını ıstersen emzırıyorsan kullanma cunku
sandaloz sakızı faydaları
yağları çözer.
metabolizmayı hızlandırır.
kolestrolü düşürür.
tansiyonu dengeler.
tokluk hissi sağlar.
bağırsak çalıştırır.
not: hamileler, emzirenler ve çocuklar kullanamaz. çok düşük tansiyona sahip olanların doktora başvurarak kullanılması önerilir.
sandoloz sakızını kullanırken bol su tüketin..
Geçen salı gittim canım çok küçükmüş bu hafta salıya verdi randevuyu....
Bu arada Bora öğlen düştü alnını çarptı,dr.unu aradık hemen..oda beyin cerrahı özellerde olmaz bakırköy devlete gidin dedi,bizde oraya gittik tomografi çektiler çok şükür bir şey çıkmadı ama yinede bu gece 2 saatte bir kaldıracakmışız Aklınızda bulunsun kızlar...
valla çeşidini bilmiyorum çeykurun sallama çayı işte
eda aslı geçmiş olsun...tunahan bu akşam parmağını kesti camdan.kayınvalidenin balkonun camı çatlamış ben de bilmiyorum tunam kucağımda birden değidirdi elini ve kesildi Allahım durmaksızın kan aktı ben zaten mahvoldum ağlamaktan biraz unuttu derken kesik eti koptu bandı da tutmuyo gene ağladı yavrum baya derin kesik şimdi bantladık arabayla tur attırdık da ancak öle uyudu 11 gibi..içim yanıyor resmenn kendimi suçlu hissediyorum...bide herkes ay niye oraya gittin felan en son eşim geldi orda ne işin vardı dedi sokaktayız önümüz fırın ve kalabalık pide sırasında herkes bi bağırdım canım burnuma gelmiş resmen ağla ağlaa çıldırdımm durduramadımkendimiii...odaya çekilip ağlamaya devam ettim..bebeğim parmağını başına koyup koyup ağladııı
senağlama
sabahtan beri şoktayım gunaydın kızlar
kızım dustu burnu anlı morardı.ancak anlı hafıf kanlı bı sıslık var buda benı korkutuyor uykusu var ama uyutmamaya calısıorum .ne yabıcaqımı sasırmıs durumdayım allahım bısı olmasın ya
Allaha şükür yazabildim.....
Yeni açıldı, pasif durumdaymışım giremiyodum. Mail falan attım. İlk buraya kayıtlanırken eski iş yeri adresim gözüküyomuuş. Ee malum olarak oradan çıkınca o mail adresi kapalı gözüküyor. Mailinizi aktif edin yada bildirin diyordu. Dün attım mesaj ama açılmadı. Şimdi deneyince girdim ama bi ara ne güzel olan biteni yazdım dolu dolu ama bu seferde açılmadı kitlendi , gitti bütün yazdıklarım......
Doğum günü yaptık kızım a. Çok da istediğim gibi olmadı. Eşimin surat asması falan , yaptığı hareketler uyuz etti... Bu arada annem ,babam,ananem, ağbimler geldi hep... Süsledik hep balonlarla, resmini de pastaya koydurdum. Akşam havai fişek de attık pek güzeldi....
Bu arada, kızımın cumartesi yaptırdığımız sonuçlarında ne yazıkki anemi taşıyıcısı olduğu çıktı. Cuma günü kendi doktoruna götürdüm ve doktorda güzel bi dille anlattı. Başka bi doktora gitsek kan kontrolü yaparken düşük deyip de demir ilacı verip, devamlı demir ilacı da karaciğere falan dokunuyomuş anlattı bişeyler.. Ama bu testle taşıyıcı olduğu belli oldu ve ileride kan testi düşük çıktığında diyecekmişiz ki taşıyıcı olduğu için bu değer normal diye...
Eşinin de taşıyıcı olmaması lazım. En büyü ksorun bu. İnşallah karşısına taşıyıcı olmayan hayırlı bi insan çıkar kuzumun... ÇOk üzüldüm, çok sıkıldım ama herşey Allah'tan.
Doktor daha dişleride mi çıkmadı dedi. Babasının da geç çıkmış dedim.
Doktor da bütün kötü şeyler de hep babadan geliyor canım dedi. Eve geldim dedim eşime uyuz oldu. Birilerinin yanında da dedim. İyi şeyler senden kötüler benden zaten diyo, uyuz oldu. Ohhh olsun. ama kızım iyi olsun ....
Bu arada yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz.... Deryacım geçmiş olsun canım. Geçen bizede oluyodu anlattığın. Bi el attı ama Allah korudu bizimkini de bende sonra farkettim. Neren bileceksin ki sen de... Boşer sıkma canını. Sende ver cevabını..... Erkek mileeti böyle işte ...
Bizde de saçma sapan şeyler. Annemin gelip ayın 5inden sonra duruya bakması lazım. Eşim bi ay biay dedi ya. Annem doğum günü için gelip gönderirken dedim iki hafta sonra gelirsin diye, annemin arkasından bizimki başladı. Ona niye sormuyomuşum, bayram sonu gelseymiş. Annesi biraz fazla baksınmış.... Ben işe başlamadan bi kere böyle dediğim de benimle kavga etmişti bi kere.....
O yüzden bende annem gelsin istiyorum ama kadıncağız da yeni gitti. Kış için bişeyler yapacak.. Off Allahım ya.... Of demek istemiyorum ama, affet sen beni....
Hele ki ramazan da o kadar zorlanmaya başladım ki... Gece 9-10 gibi duruyu yatırıyom, 1-2 gibi uyanıyor, sonra 3-4.30 arası sahur hazırlıyom ve 5-6 gibi duru bi daha uyanıyor ve 7de de en son işe kalkıyom. İlk iki gün iş yerinde uyuyacaktım, gözlerim yanıyor uykusuzluktan, bari beni düşünüp annen gelse desin ya.....
Cumartesi gecesi ben kalkıp hazırlayayım dedi. SAati kurdum çalınca kalk dedim , o da uyumuş bende. Bi açtım gözümü 15 dakka var. bi su içip yattık sağolsun. İş başa düşüyor ve anam ağlamaya başladı.
45 kiloya düşaccem ben bu gidişle.... Zaten işe başlayınca vücut topladı kendini koşturmaktan. Artık eski pantolanlarıma girebiliyorum. Tabii göbek kaldı. Biraz dar olarak oturuyorum .Şu anda 65-66 kiloyum. Zaten 62 ile hamile kalmıştım.Ama biraz daha gitse iyi olacak..
Hasta olan bebişler varsa geçmiş olsun arkadaşlar....
selam kıslar :1hug:derya gecmiş olsun canım allah beterinden saklasın artık büyüyorlar iştee herşye el uzatıyolar yandık...
düşen arkadaşımızın bebeğinede gecmişolsun..
emel görümcenin bebeğinede gecmişolsun yarabbim ne dertler var hele hastanelere bir gittimmii binlerce kez şükretmek lasım allah şifa versin....:teselli:
en başta söylicemi sonda söylüyom işte hayırlı bereketli ramazanlar kızlarr geçmişi pek okuyamadım..,
seher ve aytenin doğum gününüzü kutlarım alkisalkisalkis sağlıklı nice yaşlara...benimde 11 iydi kutladık tatilde değişiklik oldu...
şimdide bebişlerin var hayırlısıyla...artık iftar daveti vercem ben ve kalabalık nasıl bşa çıkıcam hiç bilmiyorum ancak yardım edecekler bana ölee bakalım artık az kaldıı.zemuszemus.
bende çok üzgündüm kızlar buğrişi hastaydı aygın baygındı kuzum enfeksiyon kapmış üşütmüş:sinifsinif:
aşırı fışkırrak kusma ishal ateş yavrum zayıfladı gözlerinin altı morardı resmen gece gündüz rahat uyku uyuyamadı yavrum hiç bi lokma bile yemedii dr.götrdüm ilaç üstüne ilaç eger acile gitseydik serum takacaklardı ama götürmedim delik deşik ediyolar bebeleri anca ilaçlarla ayaga kalktı şükürr şimdii fena değil allahıma şükürr rabbim korusun tüm yavrularıı onlara bişi olmasın...mafoldumben
herkesii öperiimmm opuyorumnanaktan
Nıye durgun bakım burası bugun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?