- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.941
Evet canım.... havucları rendeleyıp bıraz haslıyorsun, sonra bıraz sutle petıbor yada bebe bıskuvılerını ezıyorsun havuclarla bırlıkte karıstırıyorsun... kucuk toplar yapıp hındıstan cevızınde yuvarlıyorsun sonra kurdan batırıyorsun sogutup servııs.... :)
aslıcım naber az kaldı egemin doğumgününe ben çok heycanlanmıştım kaanın d.günü yaklaşırken sende şimdi bi telaşlısındır:)bizim menümüzde olanları yazayım sana belki yararı olur canım yaşpastamızın yanında vişnesulu büskivili bir pasta yapmıştım birde kurabiyemiz vardı tuzlularda mercimekli köfte makarna salatası su böreği yaprak sarması z.yağlı biber dolması poaça vardı canım senin aklında neler var
ben kahvaltı yapayım..yaa bu aytege diye biri vardı..bu aralar gözükömüüü hiçç...nerde acepp.....?
Amma yazışmışsınız kızlar
betülcüm aslan birdenmı kanepelere çıkmaya başladı,yoksa çabası varmıydı.Başka kanepeye çıkan bebek varmı?
kıss emel.benimki benim yatağıma çıkıyor..sen de gördün ya yatak japon yatağı olduğu için alçak ve rahat çıkabilmesi için çıkıntısı var yatağın..bizimki 2 kademede merdiven gibi kullanıp çıkıyor yatağa..tamam çıktı da nasıl inecek..hooop yere düşecek salak oğlum benim..o yüzden sık sık yatak odasının kapısını kapatıyom.bi de orası yasak ya ( çok cazip geliyor tabii ) pıtı pıtı sesler( hızla koşarak emekleme) duyuyom..bakıyom kapı açık kalmış kıvanç bey yatak odasında yatağa tırmanıyor.daha koltuklara tırmanma çalışması var ama beceremiyor.yüksek geliyor..
buğün de mutfakta demir bacakları olan sandalyeye tutunurken tabii sandalye de devril..allhtan sandalye ile ikisi farklı yönlere düştüler..galiba kolu veya bacağı sandalyenin ağırlığında nasipini de aldılar..hem korktu hem acısı oldu..çok ağladı..ben de tabii 'eeee oğlum ben sana ne diyorum çIkma düşersin demiyormuyum'.gibi sözler sarfediyorum.ama nafile birazdan yine aynı yerde..zor .çok zor günlerimiz.ama bir o kadar da çok tatlı güzel günlerimiz..ben bu dönemlerden keyif alıyorum.her ne kadar yorucu olsada..allh cümlesine sağlık versin..1 seneyi devirdik..böle tadlı zamnları elimize bir daha geçmeyecek.oğlumu çok seviyorum..mıncıklamktan ısırmaktan öpmekten bıkmadım..o da artık benim öle hırpalayarak sevmeme alıştı..bırakıyo kendini..ne yapsın çocuk başka çare kaçış yolu yok bu dölüden......sositososito
gunaydin kizlarr Derya yla msglastim hepinize tek tek haber veremedim cmt gunu icin ama heralde soylemistir zaten.. Cok cok mahcup oldum hepinize gerci benim istegim icinde olan birsey degildi ama boyle durumlarda malum illa bi muddet gidip gozukmek lazim ki inanilmaz yorgunluk oldu... Tel leriniz olmadigi icin netten haber vercektim fakat net te problemli bende o yuzden nolur kusuruma bakmayin ... Bu haftasonu yada birsonrakinde mutlaka toplasalim..evimde agirlamaktan cok mutlu olucam hepinizi... Gorusuruz insallah
Amma yazışmışsınız kızl
canim bizimki de inemiyordu yataktan ma biz nasil yapacagini birkac kez gosterdikten sonra inislerde usta oldu.
ahan da seher geldi..aayyy benim oğlan da senin oğlan gibi kel ve oynak gıı..en ufacık müzik sesine başlıyor oynamaya..babasının tel.müziğine bile oynuyor.tv. de geçen de ölee uzun hava gibi bişey çalıyor.bizim ki yine oynuyor..kısss bizim oğlanlar öle fatih yürek gibi oynak olmasınla gıı..amnnnıınn allh korusun..eee çocuk ne yapsın..anası oynak.her müziğe çocuğa kıccıını başını sallıyıveriyor..o da öğreniyor..zemuszemus:sm_cool::teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?