Doğum yapmış olan anneler buraya....

alkisalkisalkisalkisalkisalkisa.s.cokacimcoookcokacimcoook

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 sayfayı ben kapattımmm:lepi: çok uykum geldi zaten yatayım accık 1,5 saat sonra kalkacam zaten sahura uyuyam accukkk kaydirigubbakcemile3

hicranımmm oo geldigin belli oluyor döktürmüşsünn senin hızına yetişilmiyor zaten canımm. ama kapanışı senden devir aldımm ben kapatayımm.
herkese iyi gecelerr..

Günaydın kızlar,açılışı ben yaptım hayret
Hasta bebeklere çok geçmiş olsun.Mert nezle oldu burnu akıyor,peditus versemmı acaba?
doğumgünü olanlar evlilik yıldönumu olanlar,sağlıklı uzun yıllar dileğiyleee
canan kitabı çoktaan okudum,üstüne bi kitap daha bitirdim,acayip okuyorum bu aralar
beş sevgi dili kitabı,zaten benim isteklerimi anlatan şeyler bunları eşime hep söylerim ama yapmak isteyen kim..bu kitap evliliğinin yolunda girmesini isteyen ve bunun için ne gerekiyosa yapmaya hazır olanlar için yazılmış.bizim türk erkekleri kitabı okusa her yazana bahane bulurlar yapmamak içinkaydirigubbakcemile3.

günaydın canlar...
emlcimm petidus çok etkili bir ilaç..ben ne zamn versem etkisini görüyorum..ver bence.eskiden benimki çook kusardı da şimdi öğürüyor gibi falan yapıyor.aa kuş falan deyip kandırıyorum..kitap çok güzel dimi..gerçekten eşler kitapta yazılanları biraz dikkate alsa eviliklerde problemler en aza iner herhalde..aferin kıss sana..okuy oku nereye kadar dimi.sonuna kadar ..heheheeee...oku da adam ol baban gibi, ( virgül burda ) eşek olma. demişler...seni çok okuyan eylül annesi seçtim..tebrikler...alkisalkisalkisalkisalkisalkis..

abooowww..ben ne yaparım..bu işlerden de hiiç anlamam.tek anladığım..kek yapmak bisküvili pasta yapmak..vb.birkaç şey..tuzluymuş,mercimek köftesiymiş...aannnaaaamm ben ne yapıcam şimdi..heyecan yaptım bak.benim sülalede geniştir.kuzenler falan çoktur.kalabaluk oluruk yaneee....ee bişeyler yapmayınca da olmaz.ee hadi bir kaç çeşidi hazır aldım diyelim ama hepsi de olmaz ki..bazılarına anne eli değmesi gerek dimi..ben şimdiden düşeneyim neler yapacağıma karar vereyim..sonra tarifler araştırayım bariim...
yapmasını değil yemesini sevenlerdenim...cokacimcoook:icecream::içelim:

günaydın hanımlar herkesi bi doğumm günü telaşı sardı biz o telaşı savdık çok şükür çok güzel heyecanlar bunlar eminim hepinizin sofrası ve doğum günü çok güzel olur

müjdecim başın saolsun..olur mu öle şey ya..mahcup olmak falan..aniden gelişen bir şey ve ölüm gibi acı bir olay..her ne kadar beklesen de insan yine de çok üzülüyor.bunu çok iyi biliyorum..biz zaten birara bebişlere bir yerde doğum günü yapmayı planlaıyoruz canım..evine ağırlayıp zahmet etme..birlikte bir yerde buluşuruz..:teselli:

kıss emel geldin işte yakaladım seni..nerdsin bakayım..senin oğlan uyuyor maşllh..takılsana bize.kitap oku oku neyereye kadar hee..biraz da okuduklarını bizle paylaş.bizi entellektüel kültürlü karılar yap gıı..şakkıdı

YAWW NERDE BU MİLLET nerde bu devlet..buralar bomboş..bize kim sahip çıkacak heee.............dölürtttmeyin adamıı leyyyynnnnnnnnnn......

ahan da seher geldi..aayyy benim oğlan da senin oğlan gibi kel ve oynak gıı..en ufacık müzik sesine başlıyor oynamaya..babasının tel.müziğine bile oynuyor.tv. de geçen de ölee uzun hava gibi bişey çalıyor.bizim ki yine oynuyor..kısss bizim oğlanlar öle fatih yürek gibi oynak olmasınla gıı..amnnnıınn allh korusun..eee çocuk ne yapsın..anası oynak.her müziğe çocuğa kıccıını başını sallıyıveriyor..o da öğreniyor..zemuszemus:sm_cool::teytey:

datluuuuumm allah korusun fatih ürek gibi olursa yandık. ama olursa benimki olur havanda sarımsak dövüyorum onun sesine bile oynuyo yaa ben netcem bu bebeyle. ritme benzer bişey olunca başlıyo oynamaya anasına çekmiş de abartmış sıpa :mymeka:

NURAY doğum günü kutlu olsun balböcüğünün. taşıyıcı olduğuna da üzüldüm canım inşallah herşey gönlüne göre olur. allah taşıyıcı olmayan bi eş verir umarım

DERYA canım geçmiş olsun tunahana. ben de sinir olurum öyle şunu yapmasaydın buraya gitmeseydin gibi laflara.insan başına geleceği bilse yerinden bile kalkmaz ki olacak orda bile olur.

BONCUK canım senin bebeğin de düşmüş sanırım size de geçmiş olsun. dikkat etsen bile dikkat de bir yere kadar bir anlık boşluğunda yapıveriyorlar

EMEL merte de geçmiş olsun yeğenine de canım inşallah şimdi iyidirler.

HALıME sizede geçmiş olsun ishal çok zor canım yaa çocukları mahfediyor.

gerçekten de nolmuş bu bebişlere yaaa hastalıklar düşmeler allah korusun hepsini

arkadaşlar kilolardan bahsetmişsiniz diyetlerden filan konuşulmuş.ben de evlendiğimde 50 kiloydum 1.65 boyum vardı ve utkuya hamile kaldığımda da 50 kiloydum. ayıptır söylemesı 90, 60, 90 dım hani -tatlicadiarzu- sonra doğuma 68 kiloyla girdim. 40 gün sonra tekrar 57 kiloya düştüm ama benim kusturuklu yüzünden süt olsun diye ye anam ye oldum veee şu an 65 kiloyum. gardırobumu yeniledim o kıyafetler eskiyene kadar da kilo vermicem :umursamaz: yalan söyledim bu bahanenin arkasına sığınıyorum ah bi verebilsem mafoldumben

kızlar eşim düğum günüme sadece bi pasta almış gelmiş onu da bi verişi var ki tut şu ekmek bu da pastan. şaşırıp kaldım ben başka şeyler bekliyordum neyse bozuntuya vermedim misafirler vardı ev kalabalıktı. yoruldum hiçbirşey de demeden yattım.eşim de pazar günü öğleye kadar yattı sonra kalk hazırlan dedi nereye dedim bana süpriz yapmış buraların meşur et lokantası hacıbaba dan yer ayırtmış kaydirigubbakcemile2 kalktık gittik ama bebişle olmuyo yaaa bizi rezil kepaze etti sıpa :mymeka:. gün benim günüm ya ben iftar ettim eşim de utkuyla uğraştı. o tabiki bişey yiyemedi kaydirigubbakcemile3 sigarasını da almayı unutmuş fazla da kalmadık zaten.

eşim bize vakit ayırmaz ama böyle süprizleri iyi ayarlar alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Son düzenleme:
sehercim eşin yine de düşünmüş benimkinin hiç aklına gelmez böyle incelikler ancak ben hatırlatınca elinden geleni yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…