Doğum yapmış olan anneler buraya....

selam kıslar :1hug:derya gecmiş olsun canım allah beterinden saklasın artık büyüyorlar iştee herşye el uzatıyolar yandık...
düşen arkadaşımızın bebeğinede gecmişolsun..
emel görümcenin bebeğinede gecmişolsun yarabbim ne dertler var hele hastanelere bir gittimmii binlerce kez şükretmek lasım allah şifa versin....:teselli:

en başta söylicemi sonda söylüyom işte hayırlı bereketli ramazanlar kızlarr geçmişi pek okuyamadım..,
seher ve aytenin doğum gününüzü kutlarım alkisalkisalkis sağlıklı nice yaşlara...benimde 11 iydi kutladık tatilde değişiklik oldu...
şimdide bebişlerin var hayırlısıyla...artık iftar daveti vercem ben ve kalabalık nasıl bşa çıkıcam hiç bilmiyorum ancak yardım edecekler bana ölee bakalım artık az kaldıı.zemuszemus.
bende çok üzgündüm kızlar buğrişi hastaydı aygın baygındı kuzum enfeksiyon kapmış üşütmüş:sinifsinif:
aşırı fışkırrak kusma ishal ateş yavrum zayıfladı gözlerinin altı morardı resmen gece gündüz rahat uyku uyuyamadı yavrum hiç bi lokma bile yemedii dr.götrdüm ilaç üstüne ilaç eger acile gitseydik serum takacaklardı ama götürmedim delik deşik ediyolar bebeleri anca ilaçlarla ayaga kalktı şükürr şimdii fena değil allahıma şükürr rabbim korusun tüm yavrularıı onlara bişi olmasın...mafoldumben
herkesii öperiimmm opuyorumnanaktan

canımm geçmiş olsun güzelimm Serapın dedigine katılıyorum canım eger kusmuyorsa birşey olmaz diyor drlar kusmaya başlarsa o zaman hemen getirin demişti bir keresinde. birde arkadaşlar size bir tavsiye diyeyim denenmiş test edilmiş eger çocugumuz düştü ve hemen orası kızardı yada morardı neresi olursa olsun farketmez hemen viks sürdünmü hemen hem şişligini alıyor hemde morarmasını engelliyor.
mafoldumbençok geçmiş olsun kuzucuklara:1no2:
görümcemin 7 aylık bebeği bağırsak düğümlenmesinden ameliyat oldu,1 hafta hastanede yatacak annesi gnde 1 saat görebilecek.Allahım beterinden saklasın
canım çok geçmiş olsun Allah anneye sabır versin.acil şifalar minik kuzuya.

nuray canımm hoşgeldinn sizede geçmiş olsun. Dogum gününüz kutlu olsun nice saglıklı uzun senelere. ohh zayıflamışsında canımm ne güzel.

günaydınn hanımlarr herkese güzel günler diliyorum çok çok öpüyorum çalışan arkadaşlara iyi çalışmalar. opuyorumnanaktan

ayten canım maşallah senınkı yuruyomu bizim orda böle yururken süreklı düşen çocuga bıde yenı yuruyene ayagına bı sımıt geçiriyolar sonra bi erkek çocugu gelıyo hızla o sımıdı çekıp koparıyo alıp kaçıyo bide bozuk para veriyolar o çeken çocuga ne manaysa bende anlamadım güya hızlı olcekmişş....[/QUOTE]

evet canım benimki hızlı çıktı maşallahh. ama işte uykusu geldiğinde falan çok düşüyorrr, ayy ayy demekten içim gidiyo... o neymiş biz öyle bişey yapmadık canımm :1shok:

merhaba kızlar ben geldimmm eylül 2 de uyudu 11.30 da kalktı herzaman 8 de kalkar tabi 2 de uyumazdı arada yapıo minik kuşum rotar .. accık iş yaptım yemeğim var allahtan bugün rahatım eylül de uyuyor şimdi ohhhhhhhh 2 muhabbet edelim

özlem geçmiş olsun ela düşmüş kıyamam yavruma şimdi nasıl oldu cnm benim nazara geldi o offf

nunu çok geçmiş olsun cnm anemi taşıyıcısını bi arkadaşımdan daha duydum onunda çocuğunda çıkmış detayını bilmiom ama allah dediğin gibi anemi taşımayan birini çıkarsın karşısına üzülme sakın allah dağına göre kar verirmiş... durumunda zor hem çalışıyosun hem sahur hem çocuk hem eş hem ev allah yardım etsin ben çalışmıyorken zorlanıyorum çalışırsam halim harap olur kesin kayınvaldem uzak oturuyor annemse bi hayli uzak şehir dışında kendi başıma idare etmeye çalışıyorum ... eylülü tek başıma 1 yaşına getirdim ama gel sen bana sor ... ama allah kızıma sağlık versin ben hertürlü bakarım ona :CüvCüv:

KARÇİÇEK cnm kuzuna çok geçmiş olsun hele şimdi hava değişimlerinden hastalıklara sık rastlarız offff senağlama

mafoldumbençok geçmiş olsun kuzucuklara:1no2:
görümcemin 7 aylık bebeği bağırsak düğümlenmesinden ameliyat oldu,1 hafta hastanede yatacak annesi gnde 1 saat görebilecek.Allahım beterinden saklasın

ay cnm ya çok geçmiş olsun herzaman derim allah beterinden saklasın düşmeler hep olacak ama böle ameliyatlar falan içim dayanmıyor

selamm kıslar herkes nasıl bugun?bizgece pek uyuyamadık kaana kayınvalidem bol gazlı bi çorba içirdi çocuk sabaha kadar uyuyamadı gazdan dedim ona o kadar verme die işte dinleyenim yok tabi.derya özlem çok geçmiş olsun yavrularınıza kaanda iki kez düşmüştü çok fena bi duygu allah korusun hepsini.nunu merhaba canım yeni gelenlerden biride benim geçmiş olsun sizede sende yada eşinde varmı taşıyıcılık?karçicek çok geçmiş olsun cnaım aynı hastalığı benim oğlumda geçirdi 8 gün sürdü hastanede yatmıştık biz bir gece allah şifasını versin bilirim çok zor

Selamlar...

Salihacım çok gecmıs olsun, sımdı ıyıdır ınsallah kuzu..
saolasın betülcüma.s. bugun dünden dahada iyicanım allah daha beterini vermesin şükür rabbime senin tontiş nasıl karizmatik erkeği öp benimiçin...
karçicek canım geçmiş olsun şimdi nasıl ?
saol mevlüdecim şimdi dünden bile daha iyi eksik olmayın...:1hug:

saol canımm:1hug: kesinlikle evet zaten tatilden geeldiik hoopp şifayı kaptı tam 10 günün sürdü isali şimdi rabbime şükür azar azr yemeye başladı...::Saruboceq:

saliha canım ya çok geçmiş olsun.bebişlein hastalığı çok zor ve çok üzücü oluyor.aallh biran önce şifa versin tüm hasta bebişeker..bu arad canını sıkma annesibebğin hastalıktan sonra yemeğee başlayacaktır.hastalık dönemlerinde çok iştahsız oluyorlar..ee ne yapsınlar biz bile hasta olunca günlerce birşey yiyemiyoa.bi de onlar iaç kullanınca hepten mideleri bulanıyor..yakın zamnda yine eski kilosuna kavuşur sen canını sıkma..çocuklar hızla kilo vedikleri gibi de hızla alırlar..

emelim ayy bebişe çok geçmiş olsun..biranönce sağlığına kavuşur inş..ne olmuşta bağırsakları düğümlenmiş.bir nenedi varmıymış canım..? sen nasılsın.canım..kitabı başladınmı okumaya..beğendinmi..sonuna kadar oku..yaşantılarımızdan çok güzel örnekler var canım..

öznur yaa arada benimki de şaşırıyo..geçenin bir vakti uyumamak için direniyor..oyun oynayacakmış velet.sonra tekrar eski düzenine giriyor.belki bir sıkıntısı falan vardır.dişi falan açıyorsa da uynak istemez..

evet canım gercekten yaşayınca insan daha iyianlıyo rabbim bidaha göstermesin hiçbi bebeğede göstermesinnn:Saruboceq:

saol canancım eksikolma bitanem işte az az yiyo ama nedense korkararak yiyo kuzum kusucm diyemi nedir:sm_confused: bi kere alıyo 2.kaşığı reddiyosonra unutuyobikaşık daha alıyo..böyle öyle bugun yemeye başladı kuzu..inş.. eski kilosuna döner zamanla...:sinifsinif:

ekızlarbirşeyler yazsanıza..ayteen gacıııı kıss napıyosun..benimki uyurken bişeyler yazayım konuşalım diyom..kimse yazmıyo..:umursamaz:şmdi uyanır benim tilki..o zamn da ben yazamam.siz döktürüyorsunuz..

selamlar okuyorum okuyorum onur paşa izin vermiyo bi türlü yazamadım hasta olan kuzucuklara çok geçmiş olsun
derya ve boncuk sizlere de çok geçmiş olsun kızlar inşallah şimdi biraz iyidir bebekleriniz

canıan onur da birkaç gündğr sabaha karşı uyanıyor dün gece uyanmış bende salonda ezanı bekliyordum saat 5 içerden bana sesleniyor resmen anne anne diye şaştım kaldım ama hoşuma da gitti zar zor saat 6:30 da uyutabildim

selamlar arkadaşlar baya yazılmış bugün yine bakamadım fazla ama derya,nuray,saliha sve görmediğim varsa lütfen kusura bakmasın herkese geçmiş olsun..Egede hastaydı ama çok şükür dün ateş düştü 8.dişte patladı ondan sanırım..Allah bütün bebklerimizi korusun inşallah..

salihacım canım çok geçmiş olsun güzelim inşllah tez zamanda iyileşirsiniz.

Duygu güzelim yeni dişiniz hayırlı olsun tekrar minik kuşumuza geçmiş olsun canım acil şifalar.

bugün topigimiz gerilerde kalmış bir sayfa bile ilerlememiş hayırdır kızlarr.

SELAM kızlar hepinze tek tek teşekkür ederimm....diğer arkadaşlara da geçmiş olsun...salihacım düzelirmerak etme canım analık duygusu kimse bilemez anlayamaz bizden başka seni.üzülme sen iyileşir annesi kilosunu geri alır merak etme...duygucum dişleriniz yeniden hayırlı olsun...betüşümm tunahan elini kesti de camdan çok şükür bugün iyiama oparmağını havada tutyo hep yavrumbugün bakamadım fazla da yazan olmamış zaten...kimse yok bende kaçayım barii iyi geceler kızlarr....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…