- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.901
aaa betüş nickini değiştirmiş.
ee hade güle güle kullan canım
bayan cazibekaydirigubbakcemile5
hoşgeldinizz hanımlarr. fatmacımm canım iyi geceler..
arkadaşlarr fikirlerinize ihtiyacım var doğum günümüze 3 gün kaldı basit hazırlanışı çok kolay tuzlu,tatlı kurabiye ve tatlılardan tarifleriniz varsa söylerseniz sevinirim.
betüşün tariflerini inceliyorum kıyır kıyır tuzlu çok basit ondan yapayım diyorum. başka neler yapsam bilmiyorum.fikirlerini bekliyorum canlarım.
Aslıcım o tuzlu kurabıyenın tarıfındekınden bıraz daha tuzu fazla koy emı hatta hamurun tuzuna bak kendıne gore ayarla.. ılk yaptıgım tuzu az gelmıstı bana gore.. kurabıyenın tuzu eyı olmalı...
Elmalı kurabıyeler de cok nefıs oluyo haberın olsun :)
Bırde pofidik poğaça var benım degıl ama o bende cok yapıyorum artık cok kolay ve lezzetlı bı tarıf tavsıye ederım.. :)
aslıcım naber az kaldı egemin doğumgününe ben çok heycanlanmıştım kaanın d.günü yaklaşırken sende şimdi bi telaşlısındır:)bizim menümüzde olanları yazayım sana belki yararı olur canım yaşpastamızın yanında vişnesulu büskivili bir pasta yapmıştım birde kurabiyemiz vardı tuzlularda mercimekli köfte makarna salatası su böreği yaprak sarması z.yağlı biber dolması poaça vardı canım senin aklında neler varhoşgeldinizz hanımlarr. fatmacımm canım iyi geceler..
arkadaşlarr fikirlerinize ihtiyacım var doğum günümüze 3 gün kaldı basit hazırlanışı çok kolay tuzlu,tatlı kurabiye ve tatlılardan tarifleriniz varsa söylerseniz sevinirim.
betüşün tariflerini inceliyorum kıyır kıyır tuzlu çok basit ondan yapayım diyorum. başka neler yapsam bilmiyorum.fikirlerini bekliyorum canlarım.
evt canım ya elmalı kurabiyede çok güzel görünüyor ama ben hamur açmayı bilmiyorum bilmedigim gibi ugraştırıcı birşey olsun istemiyorum kolay olsun ben biraz tembel tenekeyimdir. pofidik pogaçanın tarifini alayım canım. opuyorumnanaktan
aslıcım naber az kaldı egemin doğumgününe ben çok heycanlanmıştım kaanın d.günü yaklaşırken sende şimdi bi telaşlısındır:)bizim menümüzde olanları yazayım sana belki yararı olur canım yaşpastamızın yanında vişnesulu büskivili bir pasta yapmıştım birde kurabiyemiz vardı tuzlularda mercimekli köfte makarna salatası su böreği yaprak sarması z.yağlı biber dolması poaça vardı canım senin aklında neler var
aklıma birşey geldi ama nasıl yapıldıgını bilmiyorum bilenler varsa tariflerinizi bekliyorum. havuçlu top tatlı yada bal kabagından top tatlı yapılıyor hindistan cevizli falan bilen varmıı. -tatlicadiarzu-
Canım tuzlu kurabıyenın hamurunu nasıl yapıyorsun elmalıda aynı sekılde hıcbı farkı yok.. kaydirigubbakcemile3
cok basıt ben elle bıle bastırarak acıyorum kucuk bı yuvarlak lazım zaten :)
seLam arkadasLar baya bır dokturmusunuz ne quzeL
benım kızım yıne herzaman oldugu qıbı huzursuzlugu ustundeydım sımdı anca uyudu barı bende az daha beklıyımde sahurumu yapıyım
Arkadaslar uzulmeyın umarım hepınız en kısa zamanda verırsınız kılolarınızı.bende 23 kıLo aldım suanda 2 kılo fazLam var.sıze tavsıyem ac karnına sabah aksam elma sırkelı su ve sandoLoz sakızı .Ben 3 aydır yabıyorum ve 3 ayda toplamda 8 kılo verdım.Allahıma cok sukur darısı arkadaslarım sızın basınıza ıns.
tatlı bebeklerınızı opuyor herkese hayırlı sahurLar dıLıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?