- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #32.981
yaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorumm duyguu askolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsenağlama
NURAY doğum günü kutlu olsun balböcüğünün. taşıyıcı olduğuna da üzüldüm canım inşallah herşey gönlüne göre olur. allah taşıyıcı olmayan bi eş verir umarım
DERYA canım geçmiş olsun tunahana. ben de sinir olurum öyle şunu yapmasaydın buraya gitmeseydin gibi laflara.insan başına geleceği bilse yerinden bile kalkmaz ki olacak orda bile olur.
BONCUK canım senin bebeğin de düşmüş sanırım size de geçmiş olsun. dikkat etsen bile dikkat de bir yere kadar bir anlık boşluğunda yapıveriyorlar
EMEL merte de geçmiş olsun yeğenine de canım inşallah şimdi iyidirler.
HALİME sizede geçmiş olsun ishal çok zor canım yaa çocukları mahfediyor.
gerçekten de nolmuş bu bebişlere yaaa hastalıklar düşmeler allah korusun hepsini
emelcim bencede süper olurdu.ne isterdim anlatayım
kk'nın okey bölümü olsa,bebeklerdende fırsat bulsak,okey oynasak ne güzel olur.
:kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3nayırrrrrrrrr nolamazzz nasıl yaparsın munu manaaaa seni gidi gacı senüüüü bende sayfayı en son ben kapattım diye sevinmiştim oysakiiiikaydirigubbakcemile3
herkese iyi akşamlarr bugün bizim evlilkik yıldönümümüz akşamak iftara yemege çıkarıyo kocişimm çok öptümm sizleriii
hicrancım sen yine veriyosun diyet falan yapabiliyosun ben daha 1 gram bile veremedim yemekleri görünce gözüm dönüyo resmen cokacimcoook
yedikten sonra da bin pişman oluyorum ama elden ne gelir :bbo: :sm_confused:
herkese iyi akşamlarr bugün bizim evlilkik yıldönümümüz akşamak iftara yemege çıkarıyo kocişimm çok öptümm sizleriii
Donurum valla sen olunca senleniyo buralar dogru diyoon anaamm delikafadulden
Ramazanda pert oldu burası nıyeyse....
tekrardan ıyı aksamLar arkadasLar qecmısı anca okuyabıLdım.
arkadaslar tşk ederım hepınıze aytege tşk ederım cnm saol evetgoturduk drcok sukur bısı cıkmadı.dedıqın qıbı allah korusun yavrularımızı
mavılı cnm cok qecmıs osun allah acıl sıfalar versın.Sorun neydı yanı nasıl anladılar bagırsak duqumlemesını
tanger caım bısı anlamadım bıraz daha acarmısın :))):kedi:
nunu cnm beeqının yası kutlu olsun nıce mutlu senelere ıns.sıkma canını seneye daha ıyısını yaparsın.ayrıca cok gecmıs olsu allah acıl sıfalar versın umaım herseyyolunda qıder
karcıcek cok gecmıs olsun cnm
oznurcum saqol cnm bıldıgın gıbı ıste ela hıc durmuyor .
aylın cnm ya uzuldum alla gaz ayrı bır derttt
duyqu cnm hayırlı olsun egenın dışlerıı
aslı cnm heyecanını anlıyorum sukur bız atlattık hadı bakalım hayırlısı
papatyam bu aralar sankı herkeste aynı sorun var acaba mevsım degısıklıgındenmı benım kızımda nerdeyse 1 hafta olcak hıc bırsey yemıor desm yerıdır.2 gun daha beklıyıp dr goturcem acaba bırseymı var tek ıctıgı suuu
butun doqum gunu olan annelerbebekler ve evlılık yıldonumu olan arkadaslarımın bu guzel gunlerını kutluyorum.hasta olan bebeklere acıl sıfalar dlıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?