Doğum yapmış olan anneler buraya....

Kizlar biraz ciktik amasyaya gittik carsi filan dolastik amanin dilim disari cikti yaa damagima yapisti kurudu her tarafim nasil catlicam susuzluktan yemek filan gormuyo gozum suuuuuuuuuuu kafamçokkarıştı

yaaaaaaaaaaaaaaa inanmıyorumm duyguu askolsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnsenağlama

Ayşecim gerçekten çok ama çok özür dilerim bir daha gelcek olursamki gelme ihtimalimiz var inan daha İzmirden çıkmadan seni arıcam arkadaşımyerimsenibenopuyorumnanaktan
Bu arada evlenma yıldönümün sanırım bir yastıkta kocayın canımcım:=)

Canım sağol;

Evet bizde atlattık doğum gününü Allaha şükür ama benim için de çok youcu oldu.
Taşıyıcılığı da çıktı. ama napalım her şey allahtan. Çok üzüldüm ama, allah herşeyin hayırlısını versin.

ne isterdim anlatayım
kk'nın okey bölümü olsa,bebeklerdende fırsat bulsak,okey oynasak ne güzel olur.
emelcim bencede süper olurdu.
nayırrrrrrrrr nolamazzz nasıl yaparsın munu manaaaa seni gidi gacı senüüüü bende sayfayı en son ben kapattım diye sevinmiştim oysakiiiikaydirigubbakcemile3
:kedi::kedi:kaydirigubbakcemile3
herkese iyi akşamlarr bugün bizim evlilkik yıldönümümüz akşamak iftara yemege çıkarıyo kocişimm çok öptümm sizleriii

Ayşecim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice uzun senelere.

kızlar gerçekten topigimiz çok kötü niye kimseler gelmiyor.

hicrancım sen yine veriyosun diyet falan yapabiliyosun ben daha 1 gram bile veremedim yemekleri görünce gözüm dönüyo resmen cokacimcoook

yedikten sonra da bin pişman oluyorum ama elden ne gelir :bbo: :sm_confused:

benim sorunum düzenli yiyememek canım düzenli yersen kilo veriyorsun ama nerdeee ben zaten pek öle fazla yemek yemem aslında buda bünyeyi sıkıyor kilo veremiyorum ama napiim işte olmuyor bi türlü iş güç ceylin kendime fırsat bulamıyorum yemek yemeye ama gayret ediyorum işte

tekrardan ıyı aksamLar arkadasLar qecmısı anca okuyabıLdım.
arkadaslar tşk ederım hepınıze aytege tşk ederım cnm saol evetgoturduk drcok sukur bısı cıkmadı.dedıqın qıbı allah korusun yavrularımızı
mavılı cnm cok qecmıs osun allah acıl sıfalar versın.Sorun neydı yanı nasıl anladılar bagırsak duqumlemesını

tanger caım bısı anlamadım bıraz daha acarmısın :))):kedi:
nunu cnm beeqının yası kutlu olsun nıce mutlu senelere ıns.sıkma canını seneye daha ıyısını yaparsın.ayrıca cok gecmıs olsu allah acıl sıfalar versın umaım herseyyolunda qıder

karcıcek cok gecmıs olsun cnm
oznurcum saqol cnm bıldıgın gıbı ıste ela hıc durmuyor .
aylın cnm ya uzuldum alla gaz ayrı bır derttt

duyqu cnm hayırlı olsun egenın dışlerıı

aslı cnm heyecanını anlıyorum sukur bız atlattık hadı bakalım hayırlısı

papatyam bu aralar sankı herkeste aynı sorun var acaba mevsım degısıklıgındenmı benım kızımda nerdeyse 1 hafta olcak hıc bırsey yemıor desm yerıdır.2 gun daha beklıyıp dr goturcem acaba bırseymı var tek ıctıgı suuu

butun doqum gunu olan annelerbebekler ve evlılık yıldonumu olan arkadaslarımın bu guzel gunlerını kutluyorum.hasta olan bebeklere acıl sıfalar dlıyorummm

iyigeceler kızlar 2 gündür giremedim nasılsınız ??? geçmişide okumadım bakıp gelcem hemen

MORALİM ÇOK BOZUK ASLINDA senağlama
bugün dr.a götürdüm eylülü 3 aylıkken kalçada gelişim bozukluğu vardı kemik tam oturmamıştı 3 bez bağladık sonra film çekildi 3 dr. da geçti demişti sonra içim rahat etmedi bugün tekrar gittim ssk doktoruna adam muayene etti sorun yok dedi sonra bi kalça filmi istedi hemen çektirdim sonra odasına gittim baktı filme eski dr. u görsün dedi nasıl yani dedim eski dr. u burda yok 2 haftalık tatilde bi sorun varsa söleyin tedavisine başlayalım hemen dedim ... adam ısrarla eski dr. u görsün dio zıvanadan çıktım dedim dr. bey adam gibi bakın şu filme cvp verin dalgamı geçiyosunuz siz die bi bağırdım adam öylece kaldı hala eski dr. una götür dio o da ssk da başka bi dr. 2 hafta sonra gelir bekleyin dedi allahhhh bende attımı şalterler bana bakın dedim eğer bu çocukta sorun olsun ve ben tedavide geç kalim sonu çokk kötü olacak ona göre hemen bişey söyleyin diince araştırma hastanesine götürün ozaman dedi.... dr. bey bişimi var dedim cvp yok kapıyı çarptım çıktım az öncede sağlık bakanlığına şikayet dilekçesi yazdım ...... bu nasıl bir insanlık adam bişey görüo ama 2 hafta beklememi sölüyor çıldırdım resmen hala kafam yerinde deil perş. günü araştırmaya gidecem inşallah bişey çıkmaz :Saruboceq:

benimki bayadır iştahsız canım nezamanki dişler çıkmaya başladı gitti iştahımız hemde kaşık görünce başlıyor benimki zırlamaya resmen yaa ama bişekilde şarlatanlık marlatanlık reklam dı şarkıydı kuş vss halleriyle az biraz yediriyom işte

oznur cnm alla alla bak sımdı uzuldum heeee .dur emen canını sıkma belkıde bırsey yoktur.ama ne bıcım dr ne olursa olsun soylemesı lazım .bence sen bekleme al sonucarı baska bı dr gotur parasıyla deqılmı nasıl ıs anlamıyorum ben .morelını bozma lutfen ıns bırseyı cıkamayacaktır rabbımın ıznıylee

valla papatyam bızımkı 4 aylıkken basladı dıs cıkarmaya bu yuzden benım herey bıraz zor oluyor ama yınede bunada sukur ne yapalıms aglıkları yerınde olsun yeterlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…