- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.021
Baya kısı toplamısın hicoşşş kız valal sende ugurlu bısıler var heee... :))
aslıyla betüş kaçtı gene başka yerlere muhabbetmi sarmadı kızlarrrrrrrrr:sm_confused:kaydirigubbakcemile3
geldinmi kız bende dedikodunu yapıyordummkaydirigubbakcemile3
evet dedim ben sana benim bi kendime hayrım yok başka şeylere uğurlu geliyom sadecee:roflol:
ceylin buakşam masanın etrafında oynayıp duruyordu bi an salondan çıktım çay aldım kendime bi geldim sandalyeye yapışmış çekiyor yere indirmek için yetişemedim sandalye ile beraber kapaklandı yere allahtan sandalye inmedi kafasına falan yanına düştü bu zilliden gözümü ayırmaya gelmiyor valla
bir arada bi baktım açmış dolabı porselenlerime hııııııııı diyorr elini attı tam çekecekti yakaladım cadıyıkaydirigubbakcemile3 neteçem ben bunla yaaa
evin heryeri dilek ağacına döndü kurdelelerle bağladım hep dolap kulplarını vssskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Böcük hııı :)) şu anda mum ışığında yemek filan olmaz boşa gider yazıkk 15 gün yasaklıyımm:umursamaz:
Hicran canım çanta kullanmıyorr maalesef yoksa bende çok seviyorum gümüş harfle yazılan özel hediyeleri..kol düğmesi kullansaydı öyle bir şeyler düşünüyordum...
Anam ben cok becerukluyumdur kac yerı aynı anda ıdare edebulurun.. sengözlerimebaksanab
zaten hızına yetısmek hıcte zor degıl... :roflol:
evet kulagım cınladı da ona geldım valla.. :roflol:
Canım ceylin ayaktamıydı masanın etrafında, öyle yalnız bırakmadın herhalde yani bizimkini düşünüyorumda anında kapaklanı verir...
Daha ayakta bile 4-5 saniye durabiliyor sonra asena gibi bir o yana bir bu yana kıvrılıp patt düşüyorr..
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Charm, arzuercan+, aylinkaan, ayşe&serkan+, BoNCuK_, DIONYSOS+, gnydn64+, Oznurgok+, PAPATYAM+
ule bu kadar kişi çekirdek çıtlamayamı geldınız konussasınıza yavrular.. :umursamaz:
hmmm o halde cüzdan yaptırtt deri cüzdan yada kıyafet alıcan ancak amannn bu erkeklerede bişey almak ne zor dimi yaaa doğum günü evlilik yıldönümü derken şööle değişik hediye almak zorlaşıyor her yıll bide ben mesela 5 yıllık evliyim ve öncesindede bi 4 yıl var alacak hediye kalmadı kaydirigubbakcemile3
hmmm o halde cüzdan yaptırtt deri cüzdan yada kıyafet alıcan ancak amannn bu erkeklerede bişey almak ne zor dimi yaaa doğum günü evlilik yıldönümü derken şööle değişik hediye almak zorlaşıyor her yıll bide ben mesela 5 yıllık evliyim ve öncesindede bi 4 yıl var alacak hediye kalmadı kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 burası yavaş bu aralar ondan yetişebiliyon ama parmaklar bi başlasa yazmaya oooooo mesela herkes benim kadar mesaj yazsa burasını takip etmek çok zor olurduukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
demek kulağın çınladı heeedelikafadulden
kıyafett istemiyomm ,cüzdanı var gerçi ama yeni cüzdan alsam da köşesine gümüşten isim yazdırsamm,öyle zamanımda yokk, yarın almak zorundayıımm
cüzdancılar yapıyormu acaba yoksa ayrı ayrımı yaptırmam gerekiyoorr? off hakikatende hicran bu erkeklerere ne kadar zor hediye almak yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?