Doğum yapmış olan anneler buraya....

ayse cnm hadı bakalım hayırlısı bende oyleydım heyecandan tıtrıyordummm.cok guzel bır duyquuu valla darısı dıger arkadaslarımın basına.benım tek uzuldugum nokta kalabalıktan oturu herkes ayrı odalarda oturmak zorunda kaldı.sankı ılgılenemedım gıbı geldı bu da benı bıhaylı uzdu seneye kısmetse ayrı yabıcam aıle ve arkadaslarımı

ceylin buakşam masanın etrafında oynayıp duruyordu bi an salondan çıktım çay aldım kendime bi geldim sandalyeye yapışmış çekiyor yere indirmek için yetişemedim sandalye ile beraber kapaklandı yere allahtan sandalye inmedi kafasına falan yanına düştü bu zilliden gözümü ayırmaya gelmiyor valla

bir arada bi baktım açmış dolabı porselenlerime hııııııııı diyorr elini attı tam çekecekti yakaladım cadıyıkaydirigubbakcemile3 neteçem ben bunla yaaa

evin heryeri dilek ağacına döndü kurdelelerle bağladım hep dolap kulplarını vssskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Böcük hııı :)) şu anda mum ışığında yemek filan olmaz boşa gider yazıkk 15 gün yasaklıyımm:umursamaz:

Hicran canım çanta kullanmıyorr maalesef yoksa bende çok seviyorum gümüş harfle yazılan özel hediyeleri..kol düğmesi kullansaydı öyle bir şeyler düşünüyordum...

aslıyla betüş kaçtı gene başka yerlere muhabbetmi sarmadı kızlarrrrrrrrr:sm_confused:kaydirigubbakcemile3

Anam ben cok becerukluyumdur kac yerı aynı anda ıdare edebulurun.. sengözlerimebaksanab
zaten hızına yetısmek hıcte zor degıl... :roflol:

geldinmi kız bende dedikodunu yapıyordummkaydirigubbakcemile3

evet dedim ben sana benim bi kendime hayrım yok başka şeylere uğurlu geliyom sadecee:roflol:

evet kulagım cınladı da ona geldım valla.. :roflol:

Canım ceylin ayaktamıydı masanın etrafında, öyle yalnız bırakmadın herhalde yani bizimkini düşünüyorumda anında kapaklanı verir...
Daha ayakta bile 4-5 saniye durabiliyor sonra asena gibi bir o yana bir bu yana kıvrılıp patt düşüyorr..

ayy cok zor valla allahtan ela ellemıyor oyle dolaplarımı vs.bı kac ellemeye kalktı ozellıkle tv nın vcd lıqını felan elıne toplu ıgneyle dokunup hayır hayır dedımılkte pek anlamadı ama sımdı yaklasmıyor hıc.hatta bazen gıdıyor dolabın oraya elını kaldırıp parmagını sallıyıp haa dıyor:)) basende aglamaya sonuclanıyor .gecen aksam kayınperıme qıttım orda hemen tv ye yaklastı vcd felan var ela hayırr yabtım basladı aglamaya ıste boyle anlardada cok uzluyorum ama napıyım.kırması dert deqıl bıyerıne bısı olur dıye cok korkuyorum varsın aglasın netıcede onun ıyılıgı ıcın.

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (9 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Charm, arzuercan+, aylinkaan, ayşe&serkan+, BoNCuK_, DIONYSOS+, gnydn64+, Oznurgok+, PAPATYAM+

ule bu kadar kişi çekirdek çıtlamayamı geldınız konussasınıza yavrular..
:umursamaz:

hmmm o halde cüzdan yaptırtt deri cüzdan yada kıyafet alıcan ancak amannn bu erkeklerede bişey almak ne zor dimi yaaa doğum günü evlilik yıldönümü derken şööle değişik hediye almak zorlaşıyor her yıll bide ben mesela 5 yıllık evliyim ve öncesindede bi 4 yıl var alacak hediye kalmadı kaydirigubbakcemile3

Anam ben cok becerukluyumdur kac yerı aynı anda ıdare edebulurun.. sengözlerimebaksanab
zaten hızına yetısmek hıcte zor degıl... :roflol:

evet kulagım cınladı da ona geldım valla.. :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 burası yavaş bu aralar ondan yetişebiliyon ama parmaklar bi başlasa yazmaya oooooo mesela herkes benim kadar mesaj yazsa burasını takip etmek çok zor olurduukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

demek kulağın çınladı heeedelikafadulden

ayakta duramıyor hayatım yerde dolanıyordu ouuncakları ile oynuyordu benim çııkmamı beklemiş sanki hemen tırmanmış sandalyeye henüz sandalyeye çıkamıyor tabiiikaydirigubbakcemile3 sıkar birazzkaydirigubbakcemile3

sadece iki koltuk arası fazla değilse diğerine doğru uzanıp tutunuyor bu şekilde ilerliyor odada sandalye sehpa koltuk derken dolaşıyor işte

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeya.s

çekirdekte olsa iyi olurdu heeee:içelim::icecream::dance:

kaydirigubbakcemile3

kıyafett istemiyomm ,cüzdanı var gerçi ama yeni cüzdan alsam da köşesine gümüşten isim yazdırsamm,öyle zamanımda yokk, yarın almak zorundayıımm
cüzdancılar yapıyormu acaba yoksa ayrı ayrımı yaptırmam gerekiyoorr? off hakikatende hicran bu erkeklerere ne kadar zor hediye almak yaaa...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ben kacanzı caan... oglan yokluyo valla mouse un sesınden kıllanıyo ıyıce..
herufe bak uykuda bıle bızı yonetıyo yaa... :roflol:

hadın kalın saglıcakla yarın yıne gelın.. beklerım... :roflol:
baş başşş.... :a015::a015:

hicranım papatyam inan ben ayakta uyuyorum biliyormusun dün gece pek uyuyamadım uyku tutmadı o yüzden şimdi ayakta uyuyorum eşim dışarıdaydı şimdi geldi birazdan kaçabilirim gerçekten.

yapan cüzdancılar var ama yoksa gümüşçülerde yapıyorlar özel canım.

evet zor valla bende düşünüyom netsem şööle maddi olarakta gazla yayılmadan ufak bişi yapıcam bende bizimde 2 eylül evlilik yıldönümü 14 eylülde kocişin doğum günü işim çok zor çokkkkk

AMANNNNNN olmadı büyük bir kurdele ve tül alır kendimi paketlerimmm:jeyyar::jeyyar::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…