Doğum yapmış olan anneler buraya....

ssk hastanelerinden bu nedenle nefret ettim ben zamanında büyük kızım için mecburdum çok masraflıydı böbrek tedavisi ama dr ların özel muayenehanesine götürdükten sonra rahatlamıştım ben pek sorun yaşaımıyordum testlerde filmlerde sırada beklemiyordum randevum alınıyordu ben gidiyordum o saatte ve dr sonuçları alıyor ben muayenehanesine gidip ordan alıyordum neticeleri ve açıklamaları canım sende öle yapmaya çalış bence .inşallah bi sorun yoktur allahın izni ile

allah allah sanki o doktor değil.
2 çift laf edemiyormuymuş.
üzülme canım ama ihmalde etme
inşallah bişey çıkmaz

valla papatyam bızımkı 4 aylıkken basladı dıs cıkarmaya bu yuzden benım herey bıraz zor oluyor ama yınede bunada sukur ne yapalıms aglıkları yerınde olsun yeterlı

maşallah erken başlamışşş seninkii.ceylinde 5.ayda dr şişmiş diş etleri çıkarıcak yakında dedi ama bizimkinin dişleri tembel çıktı 9 ayda çıktı ancak malesef o nedenle baya çektik biz ama dediğin gibi sağlıkları yerinde olsunda başka dert vermesin rabbim

öznurcum istanbuldasın baltalimanı kemik hastanesine gitsene
o hastanede bu alanda uzmanlaşmış dr.lar var
kemik konusunda çok iyi bi hastane canım
bi araştır istersen

İyi geceler Kızlar...
Boncuk canım geçmiş olsun,çok şükür bir şey çıkmamış...
Emel canım Merte geçmiş olsun birde eltinin çocuğuydu galiba,Allah şifa versin yavrumm benim küçücükmüş daha...
Deryacımm sizinkinede ççookk geçmiş olsun...bardak kesmişti yanlış hatırlamıyorsam,Allahtan paslı bir şey değilmiş..yoksa daha tehlikeliydii..
Aytenin dediği gibi bir an önce iyileşirr merak etme canım..

Bu arada Serkan Bora da 3 gündür çok iştahsız sadece yoğurt yiyor birde akşam muhallebisinin yarısını..Kahvaltı çorba,meyva ağzına sürmüyor...

Ayşe canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,bir ömür boyu mutluluğunuz eksik olmasın...
Eşin bu saatte hala balık mı tutuyorrfisfisfis

Yarında bizim evlilik yıldönümümüz ne alacağımı bilmiyoruuummm.
Saat,ayakkabı vs... istemiyorum daha önceden almıştım zaten
Aklına değişik bir şey gelen varmuuu??

öznurcum istanbuldasın baltalimanı kemik hastanesine gitsene
o hastanede bu alanda uzmanlaşmış dr.lar var
kemik konusunda çok iyi bi hastane canım
bi araştır istersen

evet orası güzel bir hastane benimde kızkardeşimin omurilikte eğilme vardı yani kamburlaşma 14 yaşında ameliyat oldu platinler takıldı sırtına 5 yaşından 14 yaşına kadar o hastanede bir dr vardı çok iyiydi ona gittik çok şükür iyi kardeşim

öznurcum bugun telde konuştuk çok gerçi ama burdanda yazmak istedim inşş bişey çıkmıcak benim zilloşumda sen bugun densiz bi dra denk geldin daha önceki dr bi sorun olmadığını söylemişti kafan karıştı git bakalım başka dra için rahat etsin canım bi sorun olsa mutkala belli ederdi kendini maşallah eylül yerinde durmayan hareketli bir çocuk iyi haberlerini bekliyoruz canım

çanta al kullanıyorsa ve baş harflerini taktır gümüşten ben öle yapmıştım =))

Napalım anam burada ıs yok bız nedekkk... :1closedeyes:

En ıyısı ben senı baska konulara kacıram dunurum... :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasıl yakaladım seni amaaa

kız burda kimse yokken bende gidiyom dolanıyom tabii ama şimdi iyi burası kalabalık idare eder işte:içelim:

Aklına değişik bir şey gelen varmuuu??[/B][/QUOTE]

cnm valla hedıye yerıne soyle guzel bır sofra mumlar felan .
ben bu sene ılk defa oyle yapabıldım kızımla zor oldu ama :)
bos bır odamız var kullanmadıqımız orya hazrladım yemek vs bısıler mumlarıda hazırladıma ksam esım geldı hıc bısı yokmus gıbı davrandım.aksam kızımıuyuttum sonra odaya gıttım sarkımızı actım arkadasından mumları yaktım ve gokmen bı baksana bocek var dedım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
guzel bır suprız olmustu begenmıstu yanıııopuyorumnanaktan

ooo herkescikler gelmişş hanımlarr hoşgeldinizz ne yapmak lazım acaba yarında buralarda olmanız için bilmem artıkım.
Emelcim canım biraz önce unutmuşum çok çok geçmiş olsun Mert beyimize.
Öznur canım benim iyi yapmışsın şikayet etmekte güya bide hipokrat yemini ediyorlar. bak bende çok kızdım. bencede ihmal etmeyin güzelim.

Aklına değişik bir şey gelen varmuuu??[/B]

cnm valla hedıye yerıne soyle guzel bır sofra mumlar felan .
ben bu sene ılk defa oyle yapabıldım kızımla zor oldu ama :)
bos bır odamız var kullanmadıqımız orya hazrladım yemek vs bısıler mumlarıda hazırladıma ksam esım geldı hıc bısı yokmus gıbı davrandım.aksam kızımıuyuttum sonra odaya gıttım sarkımızı actım arkadasından mumları yaktım ve gokmen bı baksana bocek var dedım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
guzel bır suprız olmustu begenmıstu yanıııopuyorumnanaktan[/QUOTE]

alkisalkisalkisalkisalkisalkis güzelmişşş

valla onu bişekilde hallediyoz yemek vss ama bende bu sene ne alıcam bilmiyom gerçi bu sene maddi olarak fazla uçmicaz diye konuştuk hatta hediyeleşmeyelim zaten bunca zamandır bir sürü şey aldık birbirimize hediye almakta zorlanıyom dedi kocişş bende sen bilirsin dedim nasıl istersen öle olsun dedim bakalım netçek gerçekten hediyemi almayacak yada ufak bişiimi alacak bakalım :sm_confused:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 selam bacımmm sende hoşgldinn

kalabalık olması için benim ayak sürtmem lazımm:roflol::roflol::roflol:

ooooooooo h.g gece kuşlarııııııı bu arada bebeişi hasta olan hekese geçmiş olsunngeçmişe bakamıyomm kız durmuyo.................

hicoşşşşşşşşş nerelerdesinnn gııı hiç sesinn çıkmıyo

bu arada kızım pastasına karar verdim 50 kişilik 90 tl kızlarr şimdiden çok hevesliyimm sağ salimm gelsek o güne hayırlısıylaaaa......................

Öznur canım kalbine kötü getirme,bir şey varsada çok geç kalınmış sayılmaz...
Belki adam yorumlayamadı,muallakta kaldı o yüzdende yorum yapamamış olabilir.Bu böyle davranmasını haklı göstermez tabiki ama olabilecek ihtimalleri iyi tarafından düşünmeye çalışıyorum...
Ayrıca sen eski dr.u yerine çapa tıp fakultesi götür...
Benim yeğenimde küçükken farketmişlerdi onara çapaya götürdüler, 4-5 ay ayağı askıda kaldı,şu anda 14 yaşında bir şeyi yok çok şükür..
Birde anne baba tarafında kalça çıkıklığı olan varmıydı?

hadi leynnnn asıl senin sesin çıkmıyorr ben bir ara istanbulda değildim rize ve çanakkale yaptıkk ama laptop ile bişekilde geldim arada fırsat oldukça şimdide hergün en azından 3-5 mesaj yazıyom gelip okumaya çalışıyom sen hepten arazidesin KAÇAKkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…