- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.001
iyigeceler kızlar 2 gündür giremedim nasılsınız ??? geçmişide okumadım bakıp gelcem hemen
MORALİM ÇOK BOZUK ASLINDA senağlama
bugün dr.a götürdüm eylülü 3 aylıkken kalçada gelişim bozukluğu vardı kemik tam oturmamıştı 3 bez bağladık sonra film çekildi 3 dr. da geçti demişti sonra içim rahat etmedi bugün tekrar gittim ssk doktoruna adam muayene etti sorun yok dedi sonra bi kalça filmi istedi hemen çektirdim sonra odasına gittim baktı filme eski dr. u görsün dedi nasıl yani dedim eski dr. u burda yok 2 haftalık tatilde bi sorun varsa söleyin tedavisine başlayalım hemen dedim ... adam ısrarla eski dr. u görsün dio zıvanadan çıktım dedim dr. bey adam gibi bakın şu filme cvp verin dalgamı geçiyosunuz siz die bi bağırdım adam öylece kaldı hala eski dr. una götür dio o da ssk da başka bi dr. 2 hafta sonra gelir bekleyin dedi allahhhh bende attımı şalterler bana bakın dedim eğer bu çocukta sorun olsun ve ben tedavide geç kalim sonu çokk kötü olacak ona göre hemen bişey söyleyin diince araştırma hastanesine götürün ozaman dedi.... dr. bey bişimi var dedim cvp yok kapıyı çarptım çıktım az öncede sağlık bakanlığına şikayet dilekçesi yazdım ...... bu nasıl bir insanlık adam bişey görüo ama 2 hafta beklememi sölüyor çıldırdım resmen hala kafam yerinde deil perş. günü araştırmaya gidecem inşallah bişey çıkmaz :Saruboceq:
iyigeceler kızlar 2 gündür giremedim nasılsınız ??? geçmişide okumadım bakıp gelcem hemen
MORALİM ÇOK BOZUK ASLINDA senağlama
bugün dr.a götürdüm eylülü 3 aylıkken kalçada gelişim bozukluğu vardı kemik tam oturmamıştı 3 bez bağladık sonra film çekildi 3 dr. da geçti demişti sonra içim rahat etmedi bugün tekrar gittim ssk doktoruna adam muayene etti sorun yok dedi sonra bi kalça filmi istedi hemen çektirdim sonra odasına gittim baktı filme eski dr. u görsün dedi nasıl yani dedim eski dr. u burda yok 2 haftalık tatilde bi sorun varsa söleyin tedavisine başlayalım hemen dedim ... adam ısrarla eski dr. u görsün dio zıvanadan çıktım dedim dr. bey adam gibi bakın şu filme cvp verin dalgamı geçiyosunuz siz die bi bağırdım adam öylece kaldı hala eski dr. una götür dio o da ssk da başka bi dr. 2 hafta sonra gelir bekleyin dedi allahhhh bende attımı şalterler bana bakın dedim eğer bu çocukta sorun olsun ve ben tedavide geç kalim sonu çokk kötü olacak ona göre hemen bişey söyleyin diince araştırma hastanesine götürün ozaman dedi.... dr. bey bişimi var dedim cvp yok kapıyı çarptım çıktım az öncede sağlık bakanlığına şikayet dilekçesi yazdım ...... bu nasıl bir insanlık adam bişey görüo ama 2 hafta beklememi sölüyor çıldırdım resmen hala kafam yerinde deil perş. günü araştırmaya gidecem inşallah bişey çıkmaz :Saruboceq:
valla papatyam bızımkı 4 aylıkken basladı dıs cıkarmaya bu yuzden benım herey bıraz zor oluyor ama yınede bunada sukur ne yapalıms aglıkları yerınde olsun yeterlı
öznurcum istanbuldasın baltalimanı kemik hastanesine gitsene
o hastanede bu alanda uzmanlaşmış dr.lar var
kemik konusunda çok iyi bi hastane canım
bi araştır istersen
betülle aslıyı yakaladım başka konularda çağırdım gelirler şimdi onlarda =))
İyi geceler Kızlar...
Boncuk canım geçmiş olsun,çok şükür bir şey çıkmamış...
Emel canım Merte geçmiş olsun birde eltinin çocuğuydu galiba,Allah şifa versin yavrumm benim küçücükmüş daha...
Deryacımm sizinkinede ççookk geçmiş olsun...bardak kesmişti yanlış hatırlamıyorsam,Allahtan paslı bir şey değilmiş..yoksa daha tehlikeliydii..
Aytenin dediği gibi bir an önce iyileşirr merak etme canım..
Bu arada Serkan Bora da 3 gündür çok iştahsız sadece yoğurt yiyor birde akşam muhallebisinin yarısını..Kahvaltı çorba,meyva ağzına sürmüyor...
Ayşe canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun,bir ömür boyu mutluluğunuz eksik olmasın...
Eşin bu saatte hala balık mı tutuyorrfisfisfis
Yarında bizim evlilik yıldönümümüz ne alacağımı bilmiyoruuummm.
Saat,ayakkabı vs... istemiyorum daha önceden almıştım zaten
Aklına değişik bir şey gelen varmuuu??
Napalım anam burada ıs yok bız nedekkk... :1closedeyes:
En ıyısı ben senı baska konulara kacıram dunurum... :roflol:
Yarında bizim evlilik yıldönümümüz ne alacağımı bilmiyoruuummm.
Saat,ayakkabı vs... istemiyorum daha önceden almıştım zaten
Aklına değişik bir şey gelen varmuuu??[/B]
ooo herkescikler gelmişş hanımlarr hoşgeldinizz ne yapmak lazım acaba yarında buralarda olmanız için bilmem artıkım.
Emelcim canım biraz önce unutmuşum çok çok geçmiş olsun Mert beyimize.
Öznur canım benim iyi yapmışsın şikayet etmekte güya bide hipokrat yemini ediyorlar. bak bende çok kızdım. bencede ihmal etmeyin güzelim.
ooooooooo h.g gece kuşlarııııııı bu arada bebeişi hasta olan hekese geçmiş olsunngeçmişe bakamıyomm kız durmuyo.................
hicoşşşşşşşşş nerelerdesinnn gııı hiç sesinn çıkmıyo
bu arada kızım pastasına karar verdim 50 kişilik 90 tl kızlarr şimdiden çok hevesliyimm sağ salimm gelsek o güne hayırlısıylaaaa......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?