Doğum yapmış olan anneler buraya....

güle güleee iyi gecelerrrrr bende kaçıcam az sonra kociş uyuttu ceylini ayağında nihayett bu aralar pek uyutmayada mama yedirmeye de yardım etmiyordu heriff mecbur bıraktım oniiiikaydirigubbakcemile3 uyudu zillide iyice dalsın da alıcam yatağına onu uyanır yohsammm:1shok::1shok:

:)) En güzellii yalnız kurdele kırmızı olsun pleaseee:kedi:

hicrancım senin hızına yetişemem canımcım ben ne replerde nede msj yazma konusunda süpersinn.
bende kaçıyorummm yoksa pc başında uyuyacagımm.herkese Allah rahatlık versin iyi uykular.

cemre uyumuyoo onu uyutmaya calısıyomm ama boşa meme meme diye peşimde zibidiiiiiiii yaaaaaaaa..

hicosum benim evde nette yokkkkkkkk olsa valla bıktırırm kendıMDEN
BETÜŞŞŞŞŞŞŞŞ canımm sen nasılsınn arkadaşımmm

hicranım papatyam inan ben ayakta uyuyorum biliyormusun dün gece pek uyuyamadım uyku tutmadı o yüzden şimdi ayakta uyuyorum eşim dışarıdaydı şimdi geldi birazdan kaçabilirim gerçekten.

git yat canım git yat ben makineyi bekliyordum zati 10 dk var bende yatacam kızda yattı çok şükür ben de dün akşam burdaydım sonrasındanda döndüm durdum yatakta uykusuzluk benide mahvediyorr bide benim zilli mamayı uyusuktan sonra ancak biberonla alıyor ya saati bekliyom her akşam şimdi kızı yatırcam çamaşırları asıcam bul makinasını boşaltıcam bende yatağa gidicemmkaydirigubbakcemile5

aaa sen eve net almamışmıydın kızzz ben öle biliyommm eee şimdi nerden yazıyon kiiii:sm_confused:

ıyıyım balım nolsun sen naslınsın.... gecelerıde kendıme ayırıyom ıste bakınıyorum nete..
ama uyku bastı sımdılık kacıyorum yarın gorusuruk canım.... opuyorumnanaktan
:a015:

e hadi banada eyvallah herkese allah rahatlık versin rüyanızda beni görün emiii ama korkmayınnn rüyalar 10 kilo fazla gösteriyor beniii:roflol::roflol:

arkadaslar bırsey sormak ıstıyorum aranıza bebegıne balık yagı veren varmı ??
gecenlerde bı arkadasımla konustk banada o soyledı aklıma geldı benmde dr gecen bana balık yemedıgı ıcın nutrıgenı verebıleceqımı soylemıstı.haftada ıkı kere balık yemelerı gerekıyormus oda en az malesef benım ımkansız olduqu ıcın sanırım bır muddet ara ara da olsa vermelıyım ama hangısı daha ıyıdır buna bır karar veremedım

DIONYSOS cnm eylülde kalça çıkığı yok çok şükür 3 aylıkkekn ulturasona girdi kadın şüpheli dedi 15 gün sonra çağırdı gittik yok bişey dedi sonra ben farkettim havaya kaldırdığımızda tek bacağı havada tek bacağı aşağıda kalıodu götürdüm hemen özele dr. dedi evet var ama çok ufak bişey kemik kaynamamış tam kalçada bendede varmış genetik yani ama bende bi sorun teşkil etmedi ozamnalar şimdiki gibi detaylı tıp yoktu annem dedi bişey olmadı yani sonra 3 bez kullandık 4 ay kadar tamamen düzelmiş dei 3 ayrı dr. da hatta marmariste annemin orda bile dr. a götürdüm herşey normal dedi bu adam nie böle dedi anlamadım

walla aslı şikayet ettim çünkü bu ssk nın doktorları berbatlar hiç ilgi alaka yok ağızlarından lafı cımbızla alıoz nekadar acı

hicran serap sağolun kızlar aynen dediğiniz gibi offfff düzelmez bu durum böyle gelmiş böle gidio maalesef... baltalimanını bugün aylinde dedi bana napsam acaba araştırmayamı gitsem baltalimanınamı çok kararsız kaldım CADIARZU

özlem aylin canım arkadaşlarım çok sağolun içimde kötü bi his yok inaşşalah bişi çıkmaz :Saruboceq::Saruboceq:

:umursamaz:ayten
im bak sadece ikimiz varız..kızz sen yazmayınca buralar hiiiiççç olmuyor...neden yazmıyosun gıız küstünmü bize?:umursamaz:hadi bişeyler karala be güzelim..tadımız tuzumuz kalmadı..kimse bişey yazmiiiiiiiiiii...herkes açlıktan uykuda bence..orucu uyuyarak geçirilee..vereliniortak

canummm cananummm niye küseyim gııı size bennn, insan küsermi hiçççç, sevmezmi insannn, sadece son günlerdeee pek yazacak bişey bulamıyorum o yüzdennnnn yoksammmmmmm neden yazmıyayım gene kahvaltı ediyosundur sen kesin dimiiii-tatlicadiarzu-

öznür canım sen o doktorun hareketinden sonra başhekimeniye gitmedim ben olsam ortalığı ayağa veriridim vallaaa, hem içini ferah utut yoktur bişeyiii allah dermansız dert vermesin yeterkii.

herkese iyi sahurlar kızlarr allah kabul etsin

yavv bu kadın bu enerjiyi nerden buluyorr ben anlamadım süpermenin kız kardeşi falanmısın yoka kan bağımı var aranızda yavvvvvvvv. bu arada geçen gün televizyonda süpermeni izledimmm aboooooooo dedimmm ne olmuşşş bu süpermeneeee gemi falan kaldırıyorrr adammmm yaaa aşmışş kendinii aşmışşşş yaaaaaaaaaa:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…