- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.301
Yatılıydı degılmı canım ? yınede fena bı maas degıl hanıı.... yeme ıcme yatma da var sonucta.. :))
Ama turklerden daha ıyı oluyorlar sanırım... tabı yınede sans meselesiii ıyısını bulmak..
ama yatılıda zor ıste be esımle aynı evın ıcınde baska bı kadın dusunemıyorum valla..lmaz:
Ancak yası gecmıs olcak bıraz, onu bıle dusunurum yanı :)) ama senın ıhtıyacın muhakkak cunku ıkıncı bıdıkta yolda...
aytencim günaydınnnnn
kıskanç hatunnn....... lülülülülülü
günaydın şeker nasılsınnn boncuk gözlüm nasıllll.
iyiyiz canımm
taşınma işlerimiz var onunla uğraşıyorum
haftaya taşıncaz , hiç toplanamıyorum deniz yüzünden güzdüz işteyim zaten akşamları da deniz bırakmıyo ,geç uyuyo artık o yüzden toplanamıyorum bakalım napcaz..
denizo iyi artık yürüyo yavaş yavaş , dünden beri biraz huysuz diş çıkartıyo sanırım yine
onun harici herşey yolunda
günaydın arkadaşlar.
Özlemcim dün söylemeyi unuttum tşk ederiz tarifler için. inşllah kızımız en kısa zamanda düzelir annesi hiç merak etme üzme kendini.
Öznurcum bende seni çok merak ediyordum hatta dün hep belki gelmişsindir diye bakındım durdum hiçbirşey çıkmamasına çok sevindim.
Mjdecim inşllah sende gönlüne göre bir bakıcı bulabilirsin.
Serapcım ilk defa dün gece senin dedigin gibi yatırdım ozan egeyi. dün çok uykusu geldi beraber gittik odasına orda çekyatta var benim için:) yanıma yatırdım bir süre sonra oda bende uyuyup kaldık:)) bende dün akşam erkenden yatmış oldum.bundan sonra öyle yapacagım sonrada kendi başına bırakmaya başlarım.
hayırlı cumalar. güzel günler diliyorum.
ayy taşınıyosun demekk ohhh ballı hatun balın hiç bitmesin canım benimmm:teselli:bir dahaki sefere sürtüneyim sana hatırlat emii.opuyorumnanaktan
ayy taşınıyosun demekk ohhh ballı hatun balın hiç bitmesin canım benimmm:teselli:bir dahaki sefere sürtüneyim sana hatırlat emii.opuyorumnanaktan
yok kız bal mal
işler değişti , beklediğimiz gibi olmadı
köleliğe devam , hala umudumuz sayısal :)))))))
Sapık garuu... :roflol::roflol:
günaydın kızlar
kızz betül şu takvimde asker yolu beleyen sarışın hatun senmisinnnn nasıl zayıflamışsın öyleee emme çirkinleşmişin bacım yaaaa opuyorumnanaktan
günaydım günaydındaaa hiç yakıştıramadım sana vallaaa
millet takvimlerini asker yolu bekleyennn hatun olarak değiştirdi. sen hamaktaa yan gel yatannn kilooo takibi yapannnn bir hatun oldunn yazık çok yazıkkk adam görseee burdaa eminim çok üzülürdüüüü... sonrada oraya bitli piyadem yazmış tüüü sanaaaaa:mymeka:kötükedihüso:teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?