Doğum yapmış olan anneler buraya....

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 gözümden hiçbişi kaçmazz,

evet göğüsler konusunda da haklısın fırlayıpp çıkıverecekmiş gibi duruyooooo :roflol:

Arkadaşlar hepinize yeniden merhaba
O kadar uzun zaman olduki foruma yazı yazmayalı artık beni unutmuşsunuzdur doğal olarak.
Aralıklarla da olabilse arada bakabildim ama bi türlü azamadım.
Umarım hepiniz ve bebekleriniz (artık bebeklikten çıkıyorlar yavaş yavaş) iyisinizdir.
Biz de iyiyiz çok şükür kızım bayağı büyüdü tabi,hiç durmuyor hergün yeni bişey öğreniyor Allah hepsine uzun hayırlı ömürler versin inş.
Bu arada hepinize hayırlı ramazanlar.
Kızımın son halini paylaşmak istiyorum sizinle de imageshack te resmi yükledikten sota 1. kısmı mı 2. kısmımı yapıştırıyorduk yine unuttum.
Önce 1.sini deneyeyim umarım olur.
Burda olmayı özlemişim valla.
[

Son düzenleme:

:roflol::roflol: ben böyle değildim yaşarken oldum :)

gün saymıyorum canım ben yada saymamaya çalışıyorum
yoksa vakit hiç geçmiyoo

[

oohh ıyıkıı gıttın gel keyfım gel gıbı demmııı..
Allah ıyılıgın versınn deluuu... :roflol:

hakkatten öyle olmuşkaydirigubbakcemile2

offf off
size istanbul dolaylarından bir türküyle
seslenmek istiyorum

çokmu dertsiz görünüyorum
uzaktan bakınca
çokmu kalender sandınız
dert anlatmayınca

hadi hadi bize türkü ayakları çekmeee yan gel osman on dönüm bostan modundasın itiraf et :roflol::roflol:

alkisalkisalkis

Bana turku deme bacım.... :çok üzgünüm:

yalnız canım duzelteyım; naniknanik

cokmu dertsız duruyorum olcekk.. lülülülülülü

jaded sana sesleniyorummm

eğer erkeksen vee bizi dikizliyorsannnn sanaaaa iki çift sözüm varrr

yaptığın çok ama çokkk ayıppp. allah seni bildiği gibi yapsınn, kadınsan da aynı şey geçerliii oku okuu yazmaaa çok ayıp allah seni gene bildiği gibi yapsın hattaa allah seni davul etsin.

alkisalkisalkis

Bana turku deme bacım.... :çok üzgünüm:

yalnız canım duzelteyım; naniknanik

cokmu dertsız duruyorum olcekk.. lülülülülülü

Gel tezkere, gel tezkere bitsin bu gurbet
Evde baban anan yüzüne hasret
Yolunu gözleyen yarin yüzüne hasret
Bir yıl oldu davul zurna yolcu ettik seni
Duvarın üstüne astık yırtık resmini
Hiç gam yemem yaş dolsa da görür gözlerim
Vatan borcu namus borcu derim beklerim
Gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasret
Evde anan baban yüzüne hasret
Mektup geldi selamın var yaşlı babana
Bacı kardaş muhtar emmi garip anana
Koca öküz, sarı dana nasibin almış
Mektubunda söz etmemiş bir yarin kalmış
Yolunu bekleyen yarin yüzüne hasret
Çeşmelerde odalarda adın okunur
Okundukça yüreğime hancer sokulur
Seni anmak günah değil, kırk kat ellere
Söyleyemem ben derdimi kendime bile
Evde baban anan bacın yüzüne hasret
Şenizsırnaşık şeysırnaşık şey

kızlar eşlerimizle ilgili
güzel bi anımızı anlatsak ya
yada nasıl tanıştığımızı filan
hee böylee boş boş durmayalım
anlatın hele komik bi anı

ayy ben bile etkilendimm mafoldumbenmafoldumben

Arkadaşlar çok sağolun.Ben de takip edeyim de düzenli sizin fotoları kaçırmayayım.
Bu arada Betül eşin askere gitti sanırım.
Allah kavuştursun.Ve ikinize de sabır versin inşşş.
Benim eşimde askere gitmedi daha
Zor beklemek di mi?

aytoş hadi patlat bi anıı
sevgi kelebeği

vallaa ne anlatsamm ne anlatsammm kiiiii yaaaaa....bizim hikayemizzz birazz uzuncaaa..

biz 2 yıl çıktık sonra ayrıldık sonraa 5 yıl aradan sonra tekrar birleştik bu biraz benim çabalrımla olduu. 5 yıl boyuncaa eşim yurt dışındaydı.ama ben ara ara onların evlerini arardımm gelip gelmediğini kontroö etmek içinn..

neyse 5 senenin sonundaa gene bir gün aklıma geldi aradım evlerini annesi çıktı dedimki barış varmıı. annesi dışarıdaaaa dedii anaaaaaaaaa dedim gelmiş burdaaa, ne zaman gelir dedimm akşama gelirr dedi. kim arıyodu dedii attım bir attım bir numara verdim :roflol: sonraaa cesaretimi topladım 1 hafta sonra tekrar aradımm. bu sefer eşim çıktıı alüüüüü dedi bende merhaba dedimm o andaa kocecim benim sesimi duyunca eridi gittiii, teleondan nasıl anladın dersenizz ses tonundan anladımmm, oda mehaba dedi nasılsın ayten dedii şaşırdım tabii 5 yıl geçmiş aradan ve şak diyeee tanıdı adam sanki aramamı bekliomuşşş, sonradan anlatıyoo benim evli olabileceğimiii falan düşünüyomuşşş nerelerde olduğumu düşünüyomuşşş ben burda beka yaşadığım için ev telefonum falan yokk cep telefonumudaaa ondan ayrıldıktan sonra almıştımm, neysee hoş beş konuştukk cep telefonumu istedi verdim, 1 hafta boyunca aramasını bekledim 1 haftanın sonunda aradı beniii, önceee 1 ay falan arkadaşmısızz sohbettt ayaklarıyla takıldık sonra dayanamayıp atladık birbirimizin üstünee sonraa daa3 yıl sonraaa dayanamayıp evlendikkk.......opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…