- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.261
cok moralim boZuk cocugumu tek guvendigim bakici yarin ulkesine donuyor allahim yaa yine birilerine bakicam bunaldim su bakici meselesinden... Yarin bi ajansla randevulastim goruscem bakalim ayhh dua edin nolur birini bulimm soyle 2 sene fln calissin(
selamlar kızlarrrr TEYZE OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:lepi::lepi:
hamile olan kardeşim 38.haftasına girdi bugün ve sabah 6 da aradı beni kanaması olmuş evi bana 10 dk mesafe bende apar topar giyindim ceylin yatıyordu tubaya buraktık gittik.kardeşim çok yıprandı normal doğum yaptı ama bir ara isyan etti resmen ben istemiyom sezeryan yapın bana diyeeee ama nafile su kesesi patlamıştı ve 7 cm açılma vardı ağrı kesici yaptılar damardan biraz daha hafifledi sanki ağrıları neyse 9 cm olunca doğumhaneye aldılar ama tam 45 dk avaz avaz bağırtıları doğumhane kapısından duyuluyordu kardeşceğizimin mahvolduk tabii biz dışarda kocası da beraber girdi doğumhaneye allahtan o eşine destek oldu biz dışarda dua ettik ancak sonunda bağırmalar kesildi ve hemşire dışarı çıktı elinde içerde çekmeye başladığı video kamera ile bizi çekerek gözünüz aydın oğlunuz doğdu tam 3.300 kilo ve 51 cm dediii saat 13:25 ti .çok tatlı bişiii annesine benziyor paşaa adı POYRAZ 2.adı da var amahala muallakta birkaç isim arasında karar verilemedi bakalım belkide tek isimle kalacakkk yeğenimm.ama maşallah çoook akıllı bişii annesini hemen cuk cuk emdi eliyle resmen iteliyor istemeyince bu kadar yaniiRABBİM ANALI BABALI BÜYÜTMEK NASİP ETSİN nazarlardan saklasın bebeğimizi ..
bebeğim dedimde ceylini ancak şimdi görebildim 10 gibi kociş eve geldi ceylinin yanına o kaldı ama özledim yavru kuşumu şimdi onu yediricem biraz kalıcam iftar sonrası gidicem tekrar hastaneye ortancamız orda onu devralıcam o evine gidecek ben gece hastanedeyim anam da burda bende kalacakk .
iişşşteee poyrazımızzz
çok tatlı olmuş canım maşallahsağol canım... saçları bayağı uzadı ağzına giriyor toplamazsam kaydirigubbakcemile3
ben bebekken kelmişim ipoş gibi, bizim kız bubasına çekti galiba :umursamaz:
kızlar bebeqım derqısı 0-6 yaş besleyıcı cocuk yemeklerı kıtabı hedıye verıyor.ben bebegım dergısıne uyuydım az once kargocu getırdı hosuma gıttı .ancak malum benım kızım butur seyler yemedıqı ıcın yıyeceqı zamana saklarım .almak ısteyen varsa dergıyı alabılır.yada tarıf ısteyen olursa kıtabtan yazabılırım.
cok kalın deqıl zaten su sekılde bılgı verıyım sızlere
mamalar
sebzelı tarhana maması
karısık sebzeı pure
brokolı maması
prınc maması
yulaf puresı
yumurtalı bezelye maması
patates maması
havuc maması
mercımek maması
çorbalar
etlı mantı corbası
sebze corbası
domateslı prınc corbası
mercımeklı yogurt corbası
tarhanalı bugday corbası
ıspanak corbası
etlı corba
sebzelı tarfler
zeytınyaglı kerevız
ıspanak sote
karnabahar gaten
ıspanaklı patateslı omlet
kabak koftesı
etlı tarıfler
mısır gevreklı hındı(1.5 yas sonrası bu)
makarnalı tavuk yemegı
tavuklu cın boregı
cubuklu atıstırmalar
pıknık koftesı
balıklı tarıfler
papateslı balık koftesı
lımonlu levrek kızartması
mılfosyde balık
sebzelı balık corbası
hamsı surat
1.5 yas uzerı tarfılerı yazmadım.
sandovıc hamur ıslerı dondurma meyve suları meyve purelerı tarıflerıde var ama cok uzun oluyor bukadarını yazdım .ısteyene bunlardan tarıflerını yazabılırım.
çok tatlı olmuş canım maşallah
selamlar kızlarrrr TEYZE OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:lepi::lepi:
hamile olan kardeşim 38.haftasına girdi bugün ve sabah 6 da aradı beni kanaması olmuş evi bana 10 dk mesafe bende apar topar giyindim ceylin yatıyordu tubaya buraktık gittik.kardeşim çok yıprandı normal doğum yaptı ama bir ara isyan etti resmen ben istemiyom sezeryan yapın bana diyeeee ama nafile su kesesi patlamıştı ve 7 cm açılma vardı ağrı kesici yaptılar damardan biraz daha hafifledi sanki ağrıları neyse 9 cm olunca doğumhaneye aldılar ama tam 45 dk avaz avaz bağırtıları doğumhane kapısından duyuluyordu kardeşceğizimin mahvolduk tabii biz dışarda kocası da beraber girdi doğumhaneye allahtan o eşine destek oldu biz dışarda dua ettik ancak sonunda bağırmalar kesildi ve hemşire dışarı çıktı elinde içerde çekmeye başladığı video kamera ile bizi çekerek gözünüz aydın oğlunuz doğdu tam 3.300 kilo ve 51 cm dediii saat 13:25 ti .çok tatlı bişiii annesine benziyor paşaa adı POYRAZ 2.adı da var amahala muallakta birkaç isim arasında karar verilemedi bakalım belkide tek isimle kalacakkk yeğenimm.ama maşallah çoook akıllı bişii annesini hemen cuk cuk emdi eliyle resmen iteliyor istemeyince bu kadar yaniiRABBıM ANALI BABALI BÜYÜTMEK NASıP ETSıN nazarlardan saklasın bebeğimizi ..
bebeğim dedimde ceylini ancak şimdi görebildim 10 gibi kociş eve geldi ceylinin yanına o kaldı ama özledim yavru kuşumu şimdi onu yediricem biraz kalıcam iftar sonrası gidicem tekrar hastaneye ortancamız orda onu devralıcam o evine gidecek ben gece hastanedeyim anam da burda bende kalacakk .
iişşşteee poyrazımızzz
slm güzel annelerrrrrrrr a.s.
ben geldim ve çokkkkkkk mutluyum ......... sağolsun aylinle buluştuk hastanede dr.a gittik dr. gördü filmleri bu filmlerde hiç bisorun yok herşey normal dedi... dedim dr. bey işte ssk daki dr. böyle dedi araştırmaya gidin diye.. iyimi o dr. dedi çocuğuda boşuna götürüp getirmeyin hiç bi problemi yok allahım sevinçten ağlıcaktımmm allah böyle dr. ları mubarek günde bildiği gibi yapsın... inşallah sağlık bakanlığına yaptığım şikayet dikkate alınır ....
geçmişi daha okumadım çay içip gelcem öpüyorum hepinizi ....... dualarınız için binlerce kere teşekkürler ..... iyiki varsınızzzzz opuyorumnanaktan
Canım yabancı uyruklu muydu bakıcın?
çok iyi bakıyorlarmış öyle mi?Sorması ayıptır ne kadara bakıyordu?
Bilgisi olan var mı?arkadaşlar yabancı uyruklu bakıcıya baktırır mıydınız?Bebekleri emanet eder miydiniz?Buyrun iftar sorusu sizecokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?