Doğum yapmış olan anneler buraya....

Canım yabancı uyruklu muydu bakıcın?
çok iyi bakıyorlarmış öyle mi?Sorması ayıptır ne kadara bakıyordu?

Bilgisi olan var mı?arkadaşlar yabancı uyruklu bakıcıya baktırır mıydınız?Bebekleri emanet eder miydiniz?Buyrun iftar sorusu sizecokacimcoook

selamlar kızlarrrr TEYZE OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:lepi::lepi:

hamile olan kardeşim 38.haftasına girdi bugün ve sabah 6 da aradı beni kanaması olmuş evi bana 10 dk mesafe bende apar topar giyindim ceylin yatıyordu tubaya buraktık gittik.kardeşim çok yıprandı normal doğum yaptı ama bir ara isyan etti resmen ben istemiyom sezeryan yapın bana diyeeee ama nafile su kesesi patlamıştı ve 7 cm açılma vardı ağrı kesici yaptılar damardan biraz daha hafifledi sanki ağrıları neyse 9 cm olunca doğumhaneye aldılar ama tam 45 dk avaz avaz bağırtıları doğumhane kapısından duyuluyordu kardeşceğizimin mahvolduk tabii biz dışarda kocası da beraber girdi doğumhaneye allahtan o eşine destek oldu biz dışarda dua ettik ancak sonunda bağırmalar kesildi ve hemşire dışarı çıktı elinde içerde çekmeye başladığı video kamera ile bizi çekerek gözünüz aydın oğlunuz doğdu tam 3.300 kilo ve 51 cm dediii saat 13:25 ti .çok tatlı bişiii annesine benziyor paşaa adı POYRAZ 2.adı da var amahala muallakta birkaç isim arasında karar verilemedi bakalım belkide tek isimle kalacakkk yeğenimm.ama maşallah çoook akıllı bişii annesini hemen cuk cuk emdi eliyle resmen iteliyor istemeyince bu kadar yanii RABBıM ANALI BABALI BÜYÜTMEK NASıP ETSıN nazarlardan saklasın bebeğimizi ..

bebeğim dedimde ceylini ancak şimdi görebildim 10 gibi kociş eve geldi ceylinin yanına o kaldı ama özledim yavru kuşumu şimdi onu yediricem biraz kalıcam iftar sonrası gidicem tekrar hastaneye ortancamız orda onu devralıcam o evine gidecek ben gece hastanedeyim anam da burda bende kalacakk .

iişşşteee poyrazımızzz

Duygu geçmiş olsun canım yaa ikinizi hasta olması çok kötü..Allah şifa versin..
Kayınvalidene güveniyorsan aç tel. sonuçta iknizin birden hasta olması normal bir durum değil...Dediğin gibi Allah kimseyi muhtaç etmesin...ama kendin toparlanmasan egeyede verimli olamazsın..

Merve canım hoşgelmişsinn içinize sinmiştir umarım tatiliniz...
Dünde aklıma gelmiştiniz..

Boncuk canım minadexi bugün eşime aldırdım,şişesi çok hoş:)) umarım işe yarar...
Normalde ilaç tyanlısı değilim ama 4-5 gündür aç bugün mesela kahvaltı yapmadı 3 e kadar... 4 te 2-3 kaşık yoğurt yedi...ben çıldıtrmak üzereydin anneannesine gönderdim... ordada pek bişey yememiş..
Müjdes inşallah karşına iyi bir insan çıkar canım.. bu zamanda birilerine güvenmek çok zorr..Referanslarına dikkat ediyorsundur sen...çevrendeki tanıdık kişilerede söylesen tanıdıkların önerdikleri daha iyi gibi sanki..

Ayy ayy Maşallah Poyraza.... Allah analı babalı büyütsün...sağlıcakla büyüsün yavrum..
Darısı bizim başımıza...

Maşallahhhhh,Hicrancım bu oğlan melek gibi
allah analı babalı büyütsün.Hayırlı olsun canım.

İyi iftarlar,yemek hazırlamaya gidiyorum...

Bakıcıya maalesef ben güvenemiyorum o yüzden tercih etmmem ama mecbur kaınca insan kabul etmek zorunda kalıyor...

Duygucumm canım çok geçmiş olsun yazını görür görmez gündüz aradım ama tlfnun kapalıydı canım msj yazdım. keşke yakın olsaydık bir çorba yapardım bir şekilde elimden geldigince yardımcı olmaya çalışırdım gerçekten kimse olmayınca herşey çok daha zor oluyor dedigin gibide bende hasta oldugumda Allah'ım bana güç ver iyileşeyim hemen dedim çocuguma bakabileyim diye.

Salihacımm canım sanada çok geçmiş olsun güzelim seninde yakınında degilimki canım gelebileyim.acil şifalar dilerim.
Müjdecim canım üzüldüm senin adına inşlah yeni bakıcı bulabilirsin benimde en büyük sorunum bir bakıcı buldum velimiz güvenilir ögretmen arkadaşlar hiç düşünme bile diyorlar ama bakalım artık. ama yabancı bakıcıya verebilirmiydim bilmiyorum.
Hicran canımm ömürlü olsun Allah analı babalı büyütsün maşallah çok şeker Gül'ün de dedigi gibi melek gibi Allah'ım saglıklı uzun ömürler nasip etsin.
Herkese hayırlı iftarlar Allah kabul etsin.

aaa saol canım haber verdiğin için
güzele benziyor bende alayım tşk

Salihacım ve Edacım, çok sağolun hoşbuldum opuyorumnanaktan
Saliha sana da çok geçmiş olsun canım ben de aynı şekilde hastaydım demek ki salgın var cidden lmaz: atlattık çok şükür ki..
Hicrancım tebrik ediyorum kız kardeşini..Poyraz çok yakışıklı olacak maşaAllah .... annesine babasına bağışlasın Allah...sağlıklı, uzun ve şanslı bir ömür sürsün, hayırlı yazılar yazsın Rabbim :Saruboceq:
Boncuk tarifler ve bilgilendirdiğin için teşekkürler a.s.

Hıcranım masallahh poyraza.... gozunuz aydınn.. Allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın, bahtı acık omru guzel olsun ınsallah...

Yalnız 45 dk dogumhane de cok durmus yahu.. dogumhane den sonrası cok kısa surmesı laazım aslında ama cok zorlanmıstır emınım... yınede sag salım dogurmus sukurler olsun.... tebrık ederımmmm.... a.s.

Mervecım hakıkaten sankı 5-6 yasındakı bır kızı canlandırıyor gozumde bu resımdekı halı..
Masallah büşbüşe... belkıde sacları baya uzadıgı ıcındır prensesınn...

slm güzel annelerrrrrrrr a.s.

ben geldim ve çokkkkkkk mutluyum ......... sağolsun aylinle buluştuk hastanede dr.a gittik dr. gördü filmleri bu filmlerde hiç bisorun yok herşey normal dedi... dedim dr. bey işte ssk daki dr. böyle dedi araştırmaya gidin diye.. iyimi o dr. dedi çocuğuda boşuna götürüp getirmeyin hiç bi problemi yok allahım sevinçten ağlıcaktımmm allah böyle dr. ları mubarek günde bildiği gibi yapsın... inşallah sağlık bakanlığına yaptığım şikayet dikkate alınır ....

geçmişi daha okumadım çay içip gelcem öpüyorum hepinizi ....... dualarınız için binlerce kere teşekkürler ..... iyiki varsınızzzzz opuyorumnanaktan

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun Allah hepimize güç kuvvet versin evlatlarımızada kendimizede bakalım rahat rahat..

ohh ohh
bütün gün sen aklıma geldin inşallah bişey çıkmaz dedim
sevindim valla

turkmendi cnim cook iyi bakiyodu 700 $ maasi vardi .... Ben yabanci calistircam bundan sonrada ... Turklerin istedikleri maaslar fenaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…