- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.281
Ya su bakıcı meselelerı cok zor degıl mı tam bırıne alısıyorsun yarıda bırakıp gıdıyor..
guvenılır bırını bulmak cok zor.. valla zor ısler yaa.. umarım ıcıne sınen bırını bulursun en kısa zamanda canım..(
Ooh hadı gozun aydın canım cok sevındımm.. opuyorumnanaktanslm güzel annelerrrrrrrr a.s.
ben geldim ve çokkkkkkk mutluyum ......... sağolsun aylinle buluştuk hastanede dr.a gittik dr. gördü filmleri bu filmlerde hiç bisorun yok herşey normal dedi... dedim dr. bey işte ssk daki dr. böyle dedi araştırmaya gidin diye.. iyimi o dr. dedi çocuğuda boşuna götürüp getirmeyin hiç bi problemi yok allahım sevinçten ağlıcaktımmm allah böyle dr. ları mubarek günde bildiği gibi yapsın... inşallah sağlık bakanlığına yaptığım şikayet dikkate alınır ....
geçmişi daha okumadım çay içip gelcem öpüyorum hepinizi ....... dualarınız için binlerce kere teşekkürler ..... iyiki varsınızzzzz opuyorumnanaktan
Mervecım hakıkaten sankı 5-6 yasındakı bır kızı canlandırıyor gozumde bu resımdekı halı..
Masallah büşbüşe... belkıde sacları baya uzadıgı ıcındır prensesınn...
slm güzel annelerrrrrrrr a.s.
ben geldim ve çokkkkkkk mutluyum ......... sağolsun aylinle buluştuk hastanede dr.a gittik dr. gördü filmleri bu filmlerde hiç bisorun yok herşey normal dedi... dedim dr. bey işte ssk daki dr. böyle dedi araştırmaya gidin diye.. iyimi o dr. dedi çocuğuda boşuna götürüp getirmeyin hiç bi problemi yok allahım sevinçten ağlıcaktımmm allah böyle dr. ları mubarek günde bildiği gibi yapsın... inşallah sağlık bakanlığına yaptığım şikayet dikkate alınır ....
geçmişi daha okumadım çay içip gelcem öpüyorum hepinizi ....... dualarınız için binlerce kere teşekkürler ..... iyiki varsınızzzzz opuyorumnanaktan
Salihacım ve Edacım, çok sağolun hoşbuldum opuyorumnanaktan
Saliha sana da çok geçmiş olsun canım ben de aynı şekilde hastaydım demek ki salgın var ciddenlmaz: atlattık çok şükür ki..
Hicrancım tebrik ediyorum kız kardeşini..Poyraz çok yakışıklı olacak maşaAllah .... annesine babasına bağışlasın Allah...sağlıklı, uzun ve şanslı bir ömür sürsün, hayırlı yazılar yazsın Rabbim :Saruboceq:
Boncuk tarifler ve bilgilendirdiğin için teşekkürler a.s.
turkmendi cnim cook iyi bakiyodu 700 $ maasi vardi .... Ben yabanci calistircam bundan sonrada ... Turklerin istedikleri maaslar fenaaa
canım ya şu büşbüşüme nazar değcek ya maşallah okadar güzel çıkmış ki gözlerimi alamıyorum beaaalkisalkisalkis
ayy evet hicran ya maşallah karbeyaz yigenin ya rabbim uzun ömür versin sağlıkla... annesinede g.olsun allah bağışlasın meleğinizii:hooray:
öznur gözün aydın cnım bişeysi çıkmamış kuzunun oohh şükür allaha..:içelim:
aslıcım gönlü boll iyi niyetli arkadasımm saol cancağızım senin düşünmen yetr gülümopuyorumnanaktan
ıyı aksamlar kızlar
oznurcum cnm cok ama cok sevındım yarın aksam bende elayı tahlıl ıcın gotureceqım.cocuk bır tuhaf ne yıyor ne uyuyor nede mutlu sureklı aglıyor huysuz vs.bugun hele bı ara bunaldım valla agladıma agladım rahatladım
umarım tahlıllerınde bırsey cıkmaz dıyeceqım ama sadece sutle beslenen bır cocukta mutlaka eksık bırseyler cıkacaktır.senağlama
ay kusura bakma kafam cok karısık cok uykusuzum kızım bır turlu uyuyamıyor bır cocuk sabaha kadar neden uyayamaz sureklı uyanıyor 10 dkda bır baım catlıyor.
ozaman mujde arkadasımıza dıleyelım ıı dıleklerımızı
ay kusura bakma kafam cok karısık cok uykusuzum kızım bır turlu uyuyamıyor bır cocuk sabaha kadar neden uyayamaz sureklı uyanıyor 10 dkda bır baım catlıyor.
ozaman mujde arkadasımıza dıleyelım ıı dıleklerımızı
yok canım ne kusuru... :1hug: benımkıde arada bır yokluyo valla benı gıdıp poposuna pıs pıs yapıyorum dalıyo yıne oturuyorum....
bazen tamamen kalkıp oturuyo yatakta ama kendını tasıcak halde degıl kafa devrılıyo ama yınede neyse zoru dıkılıyo...
BUrnu tıkandıgı ıcınde yapabılıyo az once bı kıyamet sprey sıktım valla ortalıgı ınlettı yaa.. gecede tıkanınca sıkamıyorum bu yuzden nıyeyse burda burnu tıkanmaya basladı yoktu boyle bısey... :sm_confused:
Neyse sımdılık ıyı geceler herkese yarın gorusuruk.. Tatlı delıksız uykular ıns....
hicrancım tebrik ederim canım benim doğumum geldi aklıma ahh ahh minik paşayada maşallah Allah analı babalı büyütsün
duygucum sana ve egeye çok geçmiş olsun hastalık zamanında bebek bakmak çok zor bilirim Allah yardımcın olsun keşke yakın olsak bir yoldaş egeye oyun arkadaşı olurdu yağızım
merve hoşgeldin canım büşrayada maşşalllah çok güzel bir kız olcek bu ya maşallah
sanada çok geçmiş olsun canım
öznur çok sevindim ahh bu drlar bizi kalpten götürecekler çok mutlu oldum Allah bir daha böyle dr lara çattırmasın
edacım bak accık sözünü dinledim yazayım dedim kuzunun iştahı hemen açılır bol bol yer yemek yetiştireme emi canım
müjde gönlüne göre bir bakıcı bulursun inşallah kolay gelsin canım
unuttuklarım varsa özür dilerim mucuks
Canım geceleri cam acık oluyormu,bizmki üstü açık yattığı için ne zaman camı açık unutsam burnu dolar gibi oluyor....
Ellerine sağlık,güzel dileklerin için saol canım benim İnşallah..
Wallahi boranın yemesine göre ruh halim değişiyor..
Evin işleri tamemen bitti değilmi?.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?