Doğum yapmış olan anneler buraya....

Amin betulcum yarin bakmaya gidicemm

Ooh hadı gozun aydın canım cok sevındımm.. opuyorumnanaktan

Mervecım hakıkaten sankı 5-6 yasındakı bır kızı canlandırıyor gozumde bu resımdekı halı..
Masallah büşbüşe... belkıde sacları baya uzadıgı ıcındır prensesınn...

teşekkür ederiz teyzesi iltifatların için..evet saçları uzun olduğundan abla gibi duruyor, 1,5- 2 yaşında sanıyorlar genelde kaydirigubbakcemile3 annesi gibi çıtı-pıtı olmiycak babası gibi iri yapılı olacak sanırım :kedi:

gözün aydın canım nesi vardı ki ? bir sorun olmamasına çok sevindim..

canım ya şu büşbüşüme nazar değcek ya maşallah okadar güzel çıkmış ki gözlerimi alamıyorum beaaalkisalkisalkis
ayy evet hicran ya maşallah karbeyaz yigenin ya rabbim uzun ömür versin sağlıkla... annesinede g.olsun allah bağışlasın meleğinizii:hooray:
öznur gözün aydın cnım bişeysi çıkmamış kuzunun oohh şükür allaha..:içelim:
aslıcım gönlü boll iyi niyetli arkadasımm saol cancağızım senin düşünmen yetr gülümopuyorumnanaktan

turkmendi cnim cook iyi bakiyodu 700 $ maasi vardi .... Ben yabanci calistircam bundan sonrada ... Turklerin istedikleri maaslar fenaaa

Yatılıydı degılmı canım ? yınede fena bı maas degıl hanıı.... yeme ıcme yatma da var sonucta.. :))
Ama turklerden daha ıyı oluyorlar sanırım... tabı yınede sans meselesiii ıyısını bulmak..
ama yatılıda zor ıste be esımle aynı evın ıcınde baska bı kadın dusunemıyorum valla.. lmaz:

Ancak yası gecmıs olcak bıraz, onu bıle dusunurum yanı :)) ama senın ıhtıyacın muhakkak cunku ıkıncı bıdıkta yolda...

ben de buğrişimden alamıyorum gözlerimi, esmer yakışıklısı oğlan Şeniz saçlarını da erol evgin gibi taramışsın :)) uy yirim ben onu.. sen resim niye yollamadın bana yaw :mymeka:

Son düzenleyen: Moderatör:
selamlar merve hoşgeldin a.s.

öznurcum bişey çıkmamasına çok sevindim senin de için rahatlamıştır artık sıkılmana gerek yok

hicran bebiş çok şeker Allah analı babalı büyütsün

ıyı aksamlar kızlar
oznurcum cnm cok ama cok sevındım yarın aksam bende elayı tahlıl ıcın gotureceqım.cocuk bır tuhaf ne yıyor ne uyuyor nede mutlu sureklı aglıyor huysuz vs.bugun hele bı ara bunaldım valla agladıma agladım rahatladım
umarım tahlıllerınde bırsey cıkmaz dıyeceqım ama sadece sutle beslenen bır cocukta mutlaka eksık bırseyler cıkacaktır.senağlama

Umarım sızde guzel sonuclar alırsınız canım, ela kuzusuda bıran once duzelır... :Saruboceq:

ay kusura bakma kafam cok karısık cok uykusuzum kızım bır turlu uyuyamıyor bır cocuk sabaha kadar neden uyayamaz sureklı uyanıyor 10 dkda bır baım catlıyor.
ozaman mujde arkadasımıza dıleyelım ıı dıleklerımızı

Canım dişmi yapıyor acaba? biz 9. dişteyiz ve 1 haftadır uykumuz iştahımız herşey değişti..Yarın dr.unuz söyler zaten..üzülme önemli bir şey olsa çocuk duramaz zaten...

Öznur canım gözünaydın..

yok canım ne kusuru... :1hug: benımkıde arada bır yokluyo valla benı gıdıp poposuna pıs pıs yapıyorum dalıyo yıne oturuyorum....
bazen tamamen kalkıp oturuyo yatakta ama kendını tasıcak halde degıl kafa devrılıyo ama yınede neyse zoru dıkılıyo...
BUrnu tıkandıgı ıcınde yapabılıyo az once bı kıyamet sprey sıktım valla ortalıgı ınlettı yaa.. gecede tıkanınca sıkamıyorum bu yuzden nıyeyse burda burnu tıkanmaya basladı yoktu boyle bısey... :sm_confused:

Neyse sımdılık ıyı geceler herkese yarın gorusuruk.. Tatlı delıksız uykular ıns....

hicrancım tebrik ederim canım benim doğumum geldi aklıma ahh ahh minik paşayada maşallah Allah analı babalı büyütsün

duygucum sana ve egeye çok geçmiş olsun hastalık zamanında bebek bakmak çok zor bilirim Allah yardımcın olsun keşke yakın olsak bir yoldaş egeye oyun arkadaşı olurdu yağızım

merve hoşgeldin canım büşrayada maşşalllah çok güzel bir kız olcek bu ya maşallah
sanada çok geçmiş olsun canım

öznur çok sevindim ahh bu drlar bizi kalpten götürecekler çok mutlu oldum Allah bir daha böyle dr lara çattırmasın

edacım bak accık sözünü dinledim yazayım dedim kuzunun iştahı hemen açılır bol bol yer yemek yetiştireme emi canım

müjde gönlüne göre bir bakıcı bulursun inşallah kolay gelsin canım

unuttuklarım varsa özür dilerim mucuks

Canım geceleri cam acık oluyormu,bizmki üstü açık yattığı için ne zaman camı açık unutsam burnu dolar gibi oluyor....

Ellerine sağlık,güzel dileklerin için saol canım benim ınşallah..
Wallahi boranın yemesine göre ruh halim değişiyor..
Evin işleri tamemen bitti değilmi?.

serap, betül, MrvBsr, özlem , delikız, DIONYSOS, arzu canlarım çok teşekkür ederim bitti geçti çok şükür .... ben hala geçmişi tam okumadım bugün çor yorgnum yarın gelirim öptüm hepinizi iyigecelerrrrrrrrrrrrrr

bitti edacım sağol borçları kaldı:))))))))))

iyi geceler tatlı rüyalar betülcüm sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…