- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.361
Tünaydın arkadaşlar kabus gibi ateşli bir geceden sonra bugün daha iyiyim çok şükür..Dün gece yine 39 oldu ateşim 2 kere ılık duş aldım parol içtim vurdum kafayı yattım Egede gece sadece bir kere uyandı Allah acıdı bana herhalde sabah 8 e kadar yattım...20 saate yakın yatakta geçen bir günden sonra bugün ayaktayım ama yinede çok iyi hissetmiyorum kendimi
Şimdi anlıyorum bizim bıdıklar ateşlenince nasıl oluyormuş ne kadar zormuş üstümden kamyon geçmiş gibiydim elim kolum kalkmadı bir lokma birşey yiyemedim dün sadece 2 kaşık çorba ve bir bardak meyve suyu 24 saat içinde yediğim...
Bu arada Aslıcım aradğın ve mesaj attığın için çok teşekkürler telefonumda bir arıza var kendi kendine kapanıp duruyor anlamadım gitti arıcam seni canım benim..
Tünaydın arkadaşlar kabus gibi ateşli bir geceden sonra bugün daha iyiyim çok şükür..Dün gece yine 39 oldu ateşim 2 kere ılık duş aldım parol içtim vurdum kafayı yattım Egede gece sadece bir kere uyandı Allah acıdı bana herhalde sabah 8 e kadar yattım...20 saate yakın yatakta geçen bir günden sonra bugün ayaktayım ama yinede çok iyi hissetmiyorum kendimi
Şimdi anlıyorum bizim bıdıklar ateşlenince nasıl oluyormuş ne kadar zormuş üstümden kamyon geçmiş gibiydim elim kolum kalkmadı bir lokma birşey yiyemedim dün sadece 2 kaşık çorba ve bir bardak meyve suyu 24 saat içinde yediğim...
Bu arada Aslıcım aradğın ve mesaj attığın için çok teşekkürler telefonumda bir arıza var kendi kendine kapanıp duruyor anlamadım gitti arıcam seni canım benim..
kızlarr bugün bizim dogum günümüzzz teyzelerii. bugün daha bir duyguluyum her ogluşuma baktıkça gözlerim mutluluktan dolu dolu oluyor.
İYİKİ DOĞDUN UĞUR BÖCEĞİM,KUZUM, PAMUĞUM. SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM HAYATIMIN ANLAMI. :asigim:
ayyy ayyyy ayyyyy serapcım siz önce arkadaş olan ksımdansınızz yanii işte böyle ilişkiler sağlam oluyo benceee. önce arkadaş olabileceksin eşinle sonra sevgili. bayıldım eşinin son söyledği şeyeeee.
Canım daha nice huzurlu,mutlu doğum günlerini göstersin Rabbim.
Yaşlarına da girmeye başladılar.Rabbim hepsine uzun ömürler versin.
Bu duygunun ötesi yok di mi
annelerin güzeli
doğum günü kutlu olsun
güzel bebeğinin
sağlıklı mutlu başarılı bir ömür geçirsin
Çok teşekkür ederiz teyzelerimm darısı sizlerin başına.hep birlikte nice uzun sneler geçirmek dilegiyle. opuyorumnanaktandaha nicee upuzunn senelereeeee inşallahhhhhhh canımmm. doğum gününüz kutlu olsunnn.
serapcım hiç bilmiyorumki.kızlar bebekleri öpmek orucu bozarmı
kızlar bebekleri öpmek orucu bozarmı
Canım bozmaz yoksa benim ilk günden beri tuttuğum hiç bir oruç kabul olmazdı:)
Öpmekten kasıt kadın erkeğin nefsini farklı yöne kaydıracak türde olması (anladın sen onu:)) Yoksa zararsız öpücüklerin bir zararı yok
Arkadaşlar kahvaltıda bebişlere her zaman peynir ekmek yumurta tarzı şeylermi veriyorsunuz?Ege artık bulamaç tarzı yemek istemiyor hazır sütlü pekmezli mamalarıda istemıyor...Bugün 6 tane cici bebeye şeftali ve süt karıştırdım birazda peynir ve ceviz onu verdim yedi ama ne yapcağımı şaşırdım başka ne vercez bilmiyorum fikir verin bana
tekrar tşkler duygucum.Ozan Egemize ve Eylül prensesine nice mutlu yıllar...Bir ömür boyu sağlık sıhat mutluluk huzur nasip etsin rabbim...
bizimkiside artık yemek yedirecegim zaman iyice acıktırıyorum öyle yedireyim diyorum mesela bugün kahvaltıda omlet yaptım haşlanmışı ozan artık yemiyor. bazen peynirli omlet yapıyorum,bazen süzme yogurdu tereyagında az karıştırıyorum ondan veriyorum pekmez,peynir,domates veriyorum ama sıkıldıklarından mı artık 4-5 lokmadan sonra yemek istemiyor agzından atıyor.Arkadaşlar kahvaltıda bebişlere her zaman peynir ekmek yumurta tarzı şeylermi veriyorsunuz?Ege artık bulamaç tarzı yemek istemiyor hazır sütlü pekmezli mamalarıda istemıyor...Bugün 6 tane cici bebeye şeftali ve süt karıştırdım birazda peynir ve ceviz onu verdim yedi ama ne yapcağımı şaşırdım başka ne vercez bilmiyorum fikir verin bana
Semacım domatese alerjisi yok Egenin peki yumurtada koyuyormusun menemen gibi yoksa sadece domatesmi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?