Doğum yapmış olan anneler buraya....

geçmiş olsun duygucum geçemlerde benimde atşim 38,5 39 a çıkmıştı çok feci bişeyy insan üşüyorr duş alıncaa acayipp oluyoo allah tez zamanda şifa versin vallaa.

ahh canım ya çabucak iyileşirsin inşallah
yinede yemene içmene dikkat et güçsüz düşme

Canım çok geçmiş olsun.
Geçenlerde aynen ben de öyle oldum ateş,bulantı bi taraftan kendi derdindesin,dermanın olmuyor kalkmaya, bi taraftan çocuğunla ilgilenemiyorum diye üzülüyorsun.Hakikaten çok
zor oluyor.
Allah şifa versin inş daha iyisindir?

daha nicee upuzunn senelereeeee inşallahhhhhhh canımmm. doğum gününüz kutlu olsunnn.

saol canım benim
hepimizin yuvası sapasağlam mutlu huzurlu olsun
inşallah bir ömür boyu

Duygucum tşk ederim canım. sizede tekrar tekrar geçmiş olsun. Allah'ım saglık,sıhhat versin.
bu arada Öznur'un kızı Eylül kızımızında doğum günü canım doğum gününüz kutlu olsun saglıklı,mutlu nice uzun senelere. opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $doğum günü pastası.webp
    13 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Canım daha nice huzurlu,mutlu doğum günlerini göstersin Rabbim.
Yaşlarına da girmeye başladılar.Rabbim hepsine uzun ömürler versin.
Bu duygunun ötesi yok di mi

annelerin güzeli
doğum günü kutlu olsun
güzel bebeğinin
sağlıklı mutlu başarılı bir ömür geçirsin

daha nicee upuzunn senelereeeee inşallahhhhhhh canımmm. doğum gününüz kutlu olsunnn.
Çok teşekkür ederiz teyzelerimm darısı sizlerin başına.hep birlikte nice uzun sneler geçirmek dilegiyle. opuyorumnanaktan
kızlar bebekleri öpmek orucu bozarmı
serapcım hiç bilmiyorumki.

Ozan Egemize ve Eylül prensesine nice mutlu yıllar...Bir ömür boyu sağlık sıhat mutluluk huzur nasip etsin rabbim...

tamam saol canım.
bende benim yumağı şapur şupur öpüp duruyom
sonradan aklıma geldi

Arkadaşlar kahvaltıda bebişlere her zaman peynir ekmek yumurta tarzı şeylermi veriyorsunuz?Ege artık bulamaç tarzı yemek istemiyor hazır sütlü pekmezli mamalarıda istemıyor...Bugün 6 tane cici bebeye şeftali ve süt karıştırdım birazda peynir ve ceviz onu verdim yedi ama ne yapcağımı şaşırdım başka ne vercez bilmiyorum fikir verin bana

Duygucum benim kıımda aynı tatlardan sıkıldığı için son zamanlarda verdiğimi diliyle itiyordu.Ben de domatesi küçük küçük doğrayıp sıvıyağda menemen yapıy küçük ekmek dilimleriyle ona verdim bayıldı eğer domatese alerjisi yoksa tavsiye ederim.
Bi de çok az tereyağında peyniri kavurup içine de biraz su koyuyorum.İçine ekmek içi doğrayıp yediriyorum onu da sevdi.
Sevmediği tatları pekezle karıştırıyorum ben.Allahtan pekmezi seviyor.

Ozan Egemize ve Eylül prensesine nice mutlu yıllar...Bir ömür boyu sağlık sıhat mutluluk huzur nasip etsin rabbim...
tekrar tşkler duygucum.
bizimkiside artık yemek yedirecegim zaman iyice acıktırıyorum öyle yedireyim diyorum mesela bugün kahvaltıda omlet yaptım haşlanmışı ozan artık yemiyor. bazen peynirli omlet yapıyorum,bazen süzme yogurdu tereyagında az karıştırıyorum ondan veriyorum pekmez,peynir,domates veriyorum ama sıkıldıklarından mı artık 4-5 lokmadan sonra yemek istemiyor agzından atıyor.

aslıcım doğum gününüzü en içten dileklerim kutlarım canım doğum günü yapacak mısın yaparsan resimlerini bekliyorum canım

eylül ün de doğum gününü kutlarım sevgiler a.s.

duygucum çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer de kurtulursun canım

ben kahvaltıda domatesi rendeliyorum yanına peynir bal ve yumurta, yumurtayı rafadan yapıyorum hepsi ayrı ayrı küçük kaselere koyup tek tek veriyorum duygucum onur kahvaltı mamalarını da yiyor verirsem ama ben pek tercih etmiyorum sadece arda sırada hep aynı şeyi yemesin sıkılmasın diye veriyorum

MERVECıM hoşgeldin canım umarım tatiliniz güzel geçmiştir

HıCRAN güle güle büyütsünler poyraz paşayı allah analı babalı etsin inşallah

DUYGU canım sana da geçmiş olsun bir an evvel iyileşmen dileğiyle opuyorumnanaktan

SERAPCIM çok güzel başlayan bu masal hiç mi hiç bitmesin rabbim eşinle sana askerlikten başka ayrılık vermesin

AYTEN 5 yıl bekleyipte yine de unutamadın helal sana be arkadaşım. 50 sene sonrada hep o aşkla sev eşini o da seni inşallah allah mutluluğunuzu bozmasın. Şeniz

arkadaşlarr size bir konu hakkında danışmak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
ben bakıcı buldum daha önce bahsetmiştim sizlere velimiz olur evide yakın bize. ilk önce kadın evimde bakayım dedi eşim kabul etmedi sonra konuştum tamam gelir bakarım dedi. tekrar konuşmamızda eşiniz ne zaman gidiyor işe dedi bende belli olmuyor dedim eşiyle konuşmuş biraz mırın kırın etmiş.. şimdi eşimin işe gidiş saati hiç belli olmuyor bazen gitmeye biliyorda kriz nedeniyle müşterilere gidiyordu şimdide patron para vermiyorlar arada git demiş. genelde eşim geç yatar ve geç kalkar.şimdi kadınla konuşacagım durumu anlatacagım. eşimle konuştum oda bir gün erken çıkarım çorba içerim,kahvaltı yaparım ama hergünde nasıl gideyim dedi. ozanı onlara götüreyim dedim kızını küçükkken babaanne bakmış oraya arabayla getirip götürmüşler öyleyken bile bronşit olmuş degilki ozan egenin alerjisi var hele birde bana çektiyse ben çok hasta olan bir insanım hemencik havadan kaparım ne yapacagımı şaşırmış durumdayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…