- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.381
arkadaşlarr size bir konu hakkında danışmak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum.
ben bakıcı buldum daha önce bahsetmiştim sizlere velimiz olur evide yakın bize. ilk önce kadın evimde bakayım dedi eşim kabul etmedi sonra konuştum tamam gelir bakarım dedi. tekrar konuşmamızda eşiniz ne zaman gidiyor işe dedi bende belli olmuyor dedim eşiyle konuşmuş biraz mırın kırın etmiş.. şimdi eşimin işe gidiş saati hiç belli olmuyor bazen gitmeye biliyorda kriz nedeniyle müşterilere gidiyordu şimdide patron para vermiyorlar arada git demiş. genelde eşim geç yatar ve geç kalkar.şimdi kadınla konuşacagım durumu anlatacagım. eşimle konuştum oda bir gün erken çıkarım çorba içerim,kahvaltı yaparım ama hergünde nasıl gideyim dedi. ozanı onlara götüreyim dedim kızını küçükkken babaanne bakmış oraya arabayla getirip götürmüşler öyleyken bile bronşit olmuş degilki ozan egenin alerjisi var hele birde bana çektiyse ben çok hasta olan bir insanım hemencik havadan kaparım ne yapacagımı şaşırmış durumdayım.
aslıcım doğum gününüzü en içten dileklerim kutlarım canım doğum günü yapacak mısın yaparsan resimlerini bekliyorum canım
eylül ün de doğum gününü kutlarım sevgiler a.s.
duygucum çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer de kurtulursun canım
ben kahvaltıda domatesi rendeliyorum yanına peynir bal ve yumurta, yumurtayı rafadan yapıyorum hepsi ayrı ayrı küçük kaselere koyup tek tek veriyorum duygucum onur kahvaltı mamalarını da yiyor verirsem ama ben pek tercih etmiyorum sadece arda sırada hep aynı şeyi yemesin sıkılmasın diye veriyorum
kusura bakmayın hıc okumadan dırek yazdım sıkıntımdan
doqum gunu olan bebeklerımız ve arkadasLarım ıyıkı dogmussunuz nıce mutlu senelere
canım inşallah bıran önce güvenılır birini bulursun...cok moralim boZuk cocugumu tek guvendigim bakici yarin ulkesine donuyor allahim yaa yine birilerine bakicam bunaldim su bakici meselesinden... Yarin bi ajansla randevulastim goruscem bakalim ayhh dua edin nolur birini bulimm soyle 2 sene fln calissin(
canım maşallah çok seker allah analı babalı buyutsunkardeşinede geçmiş olsunn....selamlar kızlarrrr TEYZE OLDUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM:lepi::lepi:
hamile olan kardeşim 38.haftasına girdi bugün ve sabah 6 da aradı beni kanaması olmuş evi bana 10 dk mesafe bende apar topar giyindim ceylin yatıyordu tubaya buraktık gittik.kardeşim çok yıprandı normal doğum yaptı ama bir ara isyan etti resmen ben istemiyom sezeryan yapın bana diyeeee ama nafile su kesesi patlamıştı ve 7 cm açılma vardı ağrı kesici yaptılar damardan biraz daha hafifledi sanki ağrıları neyse 9 cm olunca doğumhaneye aldılar ama tam 45 dk avaz avaz bağırtıları doğumhane kapısından duyuluyordu kardeşceğizimin mahvolduk tabii biz dışarda kocası da beraber girdi doğumhaneye allahtan o eşine destek oldu biz dışarda dua ettik ancak sonunda bağırmalar kesildi ve hemşire dışarı çıktı elinde içerde çekmeye başladığı video kamera ile bizi çekerek gözünüz aydın oğlunuz doğdu tam 3.300 kilo ve 51 cm dediii saat 13:25 ti .çok tatlı bişiii annesine benziyor paşaa adı POYRAZ 2.adı da var amahala muallakta birkaç isim arasında karar verilemedi bakalım belkide tek isimle kalacakkk yeğenimm.ama maşallah çoook akıllı bişii annesini hemen cuk cuk emdi eliyle resmen iteliyor istemeyince bu kadar yaniiRABBİM ANALI BABALI BÜYÜTMEK NASİP ETSİN nazarlardan saklasın bebeğimizi ..
bebeğim dedimde ceylini ancak şimdi görebildim 10 gibi kociş eve geldi ceylinin yanına o kaldı ama özledim yavru kuşumu şimdi onu yediricem biraz kalıcam iftar sonrası gidicem tekrar hastaneye ortancamız orda onu devralıcam o evine gidecek ben gece hastanedeyim anam da burda bende kalacakk .
iişşşteee poyrazımızzz
çok şükür canım bşey çıkmamış sevindim..slm güzel annelerrrrrrrr a.s.
ben geldim ve çokkkkkkk mutluyum ......... sağolsun aylinle buluştuk hastanede dr.a gittik dr. gördü filmleri bu filmlerde hiç bisorun yok herşey normal dedi... dedim dr. bey işte ssk daki dr. böyle dedi araştırmaya gidin diye.. iyimi o dr. dedi çocuğuda boşuna götürüp getirmeyin hiç bi problemi yok allahım sevinçten ağlıcaktımmm allah böyle dr. ları mubarek günde bildiği gibi yapsın... inşallah sağlık bakanlığına yaptığım şikayet dikkate alınır ....
geçmişi daha okumadım çay içip gelcem öpüyorum hepinizi ....... dualarınız için binlerce kere teşekkürler ..... iyiki varsınızzzzz opuyorumnanaktan
canım hoşgeldin.....herkese iyi geceler, Allah rahatlık versin..
doğum gününüz kutlu olsun canım...kızlarr bugün bizim dogum günümüzzz teyzelerii. bugün daha bir duyguluyum her ogluşuma baktıkça gözlerim mutluluktan dolu dolu oluyor.
İYİKİ DOĞDUN UĞUR BÖCEĞİM,KUZUM, PAMUĞUM. SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM HAYATIMIN ANLAMI. :asigim:
Arzucum sağol canım Allah hepimize sağlık versin evlatlarımızın başından ayırmasın...
Dün ama çok duygulandım..Ben yatak odamızda yattım bütün gün nerdeyse Egeye babası bakıyor ama yatak odasına koşa koşa geliyor yatağın başında ağlıyor benide çıkar yanına diye:asigim:Eşim geliyor oğlum anne hasta gel diyor kucağına alıyor nasıl ağlamak feryat figan dayanamıyorum kolumu kaldırcak halim yok yanıma koy diyorum hemen susuyor sarılıyor bana:))Sonra bir ara tuvalete girdim sen git yatak odasına başını koy yataga aglıyor ben yokum orda aslında bir gıttım beni bir gordu nasıl sevınıyor yanıma gelıp bacaklarıma tutunuyor:)
Allahım dedim o bıle ana sevgısını anlıyor bırgun ılgılenemeyınce deliriyor bebegım benım canımın içi:1hug:
Allah ayırmasın hiçbirimizi inşallah:Saruboceq:
Arzucum sağol canım Allah hepimize sağlık versin evlatlarımızın başından ayırmasın...
Dün ama çok duygulandım..Ben yatak odamızda yattım bütün gün nerdeyse Egeye babası bakıyor ama yatak odasına koşa koşa geliyor yatağın başında ağlıyor benide çıkar yanına diye:asigim:Eşim geliyor oğlum anne hasta gel diyor kucağına alıyor nasıl ağlamak feryat figan dayanamıyorum kolumu kaldırcak halim yok yanıma koy diyorum hemen susuyor sarılıyor bana:))Sonra bir ara tuvalete girdim sen git yatak odasına başını koy yataga aglıyor ben yokum orda aslında bir gıttım beni bir gordu nasıl sevınıyor yanıma gelıp bacaklarıma tutunuyor:)
Allahım dedim o bıle ana sevgısını anlıyor bırgun ılgılenemeyınce deliriyor bebegım benım canımın içi:1hug:
Allah ayırmasın hiçbirimizi inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?