- 1 Ekim 2007
- 7.619
- 185
- 698
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.401
Serapcım bizim doktorumuz kırmızı eti haftada maksimum 2 gün vericeksin dedi kolestrol vücutta şimdiden oluşuyor dedi ben genelde tavuk ve balık tercih ediyorum...Ama emmeye gelince zaten günde en az 5 6 kere emzirdiğim için şidilik tamamlanıyordur dediğin gibi sabahta bir tatlı kaşığı kadar labne ve işte dediğim gibi 125 gramlık bir yoğrut veriyorum iyi o zaman demi?Emzirmeyi bırakıncada normal süte dönerim artık napayım...
teşekkürler Seher teyze.OZAN EGE ve EYLÜL DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN HAYIRLI SAĞLIKLI VE UZUN Bİ ÖMÜR SİZİN OLSUN
aslıcım ya valla zor bi durum eşin de haklı sende haklısın bakıcı da haklı hepiniz bi orta yol bulmak zorundasınız ama nasıl
sehercim kadın 40 yaşlarında vardır herhalde bilmiyorum yaşını ama. dedigin gibi dedikodu olur olmadı başka birilerini bulacagım ama bulacagım kişi nasıl olacak güvenilir olacakmı ayy bilmiyorum kafam çok karışık.Canım kadın genç mi yaşlı mı ben ona bakardım. eğer gençse evinde eşin varken kalması uygun olmaz bence netice de yabancı birisi yanlış anlama uygun olmaz derken dedikodu olabilir manasında dedim.
teşekkürler Özlemcim. sizede çok geçmiş olsun güzelim mama içinde bencede tahlil sonuçlarını bekleyip druya iyice görüştükten sonra başla derim canımcım.kusura bakmayın hıc okumadan dırek yazdım sıkıntımdan
doqum gunu olan bebeklerımız ve arkadasLarım ıyıkı dogmussunuz nıce mutlu senelere
Mevlüde teyze çok teşekkür ederiz. ortak yol bulmamız lazım ama nasıl bilmiyorum.
doğum gününüz kutlu olsun canım...
allah uzun ömürler versin...
aslıcım işin zor bi ortak yolbulmanız lazım......
duygucum çok geçmiş olsun canım....
kızlar umut nerelerde acep?
deryada giremıyo tüh yaaa akşamda fırsatı olmuyo sanırım....
canım bende evden çıkması taraftarı degilim.çünkü bu sene 2 ay kadar çalışmış olmama ragmen sabahları uykusundan uyandırıp gitmek o kadar zor oluyorduki ki apartman içine götürmüştüm kışın.Aslıcım işin gerçekten zor umarım orta yolu bulursunuz canım ama senin evinde bakılsa daha uygun olur Ozan için karda kışta sokağa çıkıcak uyurken uyandırcaksın falan...Benim fikrim bu..
Boncuk arkadaşım ismini bilmiyorum bu arada minik kuzuya geçmiş olsun canım ama bence dönemsel birşey olabilir benim oğlum burdaki arkadaşlar bilir bu topiğin en şişman bebeğiydi inan şimdi yemeside azaldı kilosuda standartlarda...Yani ayına göre ilerde tabiki ama şişman değil...Eskisi gibi çoğu şeyi yemiyor bazı günler yemek görünce ağlıyor...Bence bunu sorun etme kilo alımı gelişimi iyiyse mama verme derim canım...
teşekkürler Arzu teyze.boncuk inşallah tahlilleriniz güzel çıkar ve bebişinin iştahı açılır geçmiş olsun canım yağızda yemiyor ama kilo alımı gayet iyi hatta fazla ama nerden alıyor onu bilmiyorum maşallah sadece beni emiyor ve yoğurt bakalım biz ne olacağız
ozan ege ve eylülün doğum günleri kutlu olsun nice senelere inşallah
duygucum sende çabucak iyileşirsin inşallah bak egeye akıllı kuzum benim bilmiş anasının hasta olduğunu
kız ayten sen sabırsız duruyosun bak maşallah sevgi olunca adamı 5 yıl beklemişsin mutluluğunuzu bozmasın Rabbim
serap sizede mutluluklar şekerim maşallah kocişine tütütütü nazarlardan korusun Allah sizi
Serapcım eşimde haklı dedigin gibi kadında ama bir ortak yol bulmamız lazım ama nasıl bilmiyorum kadının yanına gidecektim konuşmak için aradım ama evde yoktu birazdan bir daha deneyecegim. kadının bir tane liseye gidecek birde 5sınıfa geçen kızı var ikiside ögrencimdi. apartmanımda geçen sene komşum bakmıştı sagolsun bu sene için bakamam kendi çocuklarımla ilgilenemiyorum demişti ama zaten onlarda haftaya taşınıyorlar.aslı canım başkasının evine götürmek benimde içime sinmezdi
ama eşinde evde olunca sorun olacak kadın için ne bileyim ki
oturduğun apartmanda filan yokmuki bakan biri araştır bakalım
olmazsa kadının kızı filan varsa onunla gelsin size belki kocası o zaman bişey demez
duygucum süt ve süt ürünleri çok önemli vede kırmızı et
sebze meyve filan o kadar değil yemiyorsa onları çok fazla kafaya takmaya gerek yok
zamanla alışır
ama günlük 500 ml süt veya süt ürünleri tüketmesi gerekiyor. kırmızı etide yiyorsa
endişelenecek bişey yok canım
birde
mesela 100ml yoğurtta süt 100ml den fazla oluyor.
aynı şey peynir içinde öyle mesela 3 kilo sütle 1kilo peynir elde ediliyor
peynirini yoğurdunu sütünü içiyorsa ee birde seni emiyor mutlaka tamamlıyordur 500 mlyi
Aanın bizim de 2 hafta var doğum günümüze
ben üstünde Ayçanın resmi olan bir pasta yaptıracağım...
Heralde aile arasında kutlarız zaten biz hali hazırda Adanada 2 kere doğum günü kutladık daha gelmedennaniknanik
Kızlar ben bu tacı ve pastayı istiyorumkaydirigubbakcemile5Nasıl sizce:)
selam kızlar evimdeyim öğlen kardeşimi hastaneden çıkardık çok şükür herşey yolunda kardeşim çok dikişi olduğunu sölüyorr o nedenle biraz rahatsız .oğlumuzdada zor olan doğum nedeni ile kafasında hafif bir yamulma var bide kızarıklık dr dediğine göre bi kan toplanması oluşmuş kendiliğinden gidermiş ama inşallah olmaz ama sarılık olma ihtimali olurmuş bu nedenle niyeyse artık orasını anlamadım ama bunun dışında herşey yolunda şükürler olsun kardeşimi benim eve getirdik kendi evi asansörsüz anamınki öle ortancamızınkide 1 kat merdivenli çıkamaz diye bana getirdik ben de asansör var çok şükür =)) neyse bu vesile ile yeğenimi daha çok sevebileceğim .===))
hepinizi öpüyorum ben birkaç gün fazla girip çıkamayabilirim okişşşş
Teşekkürler Gül teyze. hoşgeldiniz darısı sizin başınıza.Aslıcıııımmmm nice mutlu senelere oğluşuna
kocamaaannnnnn olduğu günleri de mutlulukla görürsün inşallah...
Abi oldu Ozan Ege artık abiiii
yerim ben o abisini yerrrrralkisalkisalkis
duygucum bencede 2.si güzel digerleride güzel ama 2.si daha güzel. bizde bugün siparişimizi verdik ugur böcekli kaydirigubbakcemile52.yi bende daha çok beğendim haklısınız arkadaşlar teşekkürler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?