Doğum yapmış olan anneler buraya....

Serapcım bizim doktorumuz kırmızı eti haftada maksimum 2 gün vericeksin dedi kolestrol vücutta şimdiden oluşuyor dedi ben genelde tavuk ve balık tercih ediyorum...Ama emmeye gelince zaten günde en az 5 6 kere emzirdiğim için şidilik tamamlanıyordur dediğin gibi sabahta bir tatlı kaşığı kadar labne ve işte dediğim gibi 125 gramlık bir yoğrut veriyorum iyi o zaman demi?Emzirmeyi bırakıncada normal süte dönerim artık napayım...

iyi canım bence
allah sağlık afiyet versin
sarı kuzuya

OZAN EGE ve EYLÜL DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN HAYIRLI SAĞLIKLI VE UZUN Bİ ÖMÜR SİZİN OLSUN
teşekkürler Seher teyze.
aslıcım ya valla zor bi durum eşin de haklı sende haklısın bakıcı da haklı hepiniz bi orta yol bulmak zorundasınız ama nasıl

Canım kadın genç mi yaşlı mı ben ona bakardım. eğer gençse evinde eşin varken kalması uygun olmaz bence netice de yabancı birisi yanlış anlama uygun olmaz derken dedikodu olabilir manasında dedim.
sehercim kadın 40 yaşlarında vardır herhalde bilmiyorum yaşını ama. dedigin gibi dedikodu olur olmadı başka birilerini bulacagım ama bulacagım kişi nasıl olacak güvenilir olacakmı ayy bilmiyorum kafam çok karışık.
kusura bakmayın hıc okumadan dırek yazdım sıkıntımdan
doqum gunu olan bebeklerımız ve arkadasLarım ıyıkı dogmussunuz nıce mutlu senelere
teşekkürler Özlemcim. sizede çok geçmiş olsun güzelim mama içinde bencede tahlil sonuçlarını bekleyip druya iyice görüştükten sonra başla derim canımcım.
Mevlüde teyze çok teşekkür ederiz. ortak yol bulmamız lazım ama nasıl bilmiyorum.
canım bende evden çıkması taraftarı degilim.çünkü bu sene 2 ay kadar çalışmış olmama ragmen sabahları uykusundan uyandırıp gitmek o kadar zor oluyorduki ki apartman içine götürmüştüm kışın.
teşekkürler Arzu teyze.
Serapcım eşimde haklı dedigin gibi kadında ama bir ortak yol bulmamız lazım ama nasıl bilmiyorum kadının yanına gidecektim konuşmak için aradım ama evde yoktu birazdan bir daha deneyecegim. kadının bir tane liseye gidecek birde 5sınıfa geçen kızı var ikiside ögrencimdi. apartmanımda geçen sene komşum bakmıştı sagolsun bu sene için bakamam kendi çocuklarımla ilgilenemiyorum demişti ama zaten onlarda haftaya taşınıyorlar.

duyguya bende katılıyorum çogu zaman dogru dürüst kahvaltı yapmıyor meyveyi çok seviyor abur cuburuda bayılıyor.ama hemen hemen hergün 500 ml süt içiyor benide emiyor yogurtta peynirde şöyle böyle yiyor tamamdır o zaman degilmi.
dışarıya çıktıgımızda mutlaka bir şekilde balık ve et ürünlerini tüketmesini saglıyorum çünkü evde hergün etli birşeyler yapmaya biliyorum.
arkadaşlar 2 haftadır bekleyen ütülerimi yarıladım çok şükür akşamda geri kalanını yaptımmı tamamdır.bugün gidip pasta siparişimizi verecegiz ugur böcekli olsun istiyorum.arkadaşlarımıza davetiyelerimizi yapıyoruz.herkesi bekleriz pazar günü iftardan sonra çok samimiyim arkadaşlar gelebilen arkadaşlarım olursa çok sevinirim. opuyorumnanaktan

Aslıcıııımmmm nice mutlu senelere oğluşuna
kocamaaannnnnn olduğu günleri de mutlulukla görürsün inşallah...
Abi oldu Ozan Ege artık abiiii
yerim ben o abisini yerrrrr
alkisalkisalkis

Aanın bizim de 2 hafta var doğum günümüze
ben üstünde Ayçanın resmi olan bir pasta yaptıracağım...
Heralde aile arasında kutlarız zaten biz hali hazırda Adanada 2 kere doğum günü kutladık daha gelmeden
naniknanik

herkese tşk ederım arkadaslar cok sagolun.sımdı ben yarın bısıyıde kanıtlamıs olucam aslında .benım kızım 10 gunu saymazsak gunde 800 cc sut ıcen bır cocuk ama sutun dısında hıc bırsey yok arasıra yogurt ve peynır dısında .sımdı yarın bellı olur sonuclardan sonra sutun fazlası kansızlık yabıyormu yada sadece sut ıcerek alabılmesı gerekn besınlerı tamamlamsmı .tahlılde hepsı belı olucaktır.
bu arada bugun cok uzuldum belkıde ondandır kızım bı seferde 300 cc peynırlı sutu ıctı masallah dıyım.
gecmısı okuyup gelıcem

Ohhh maşallah prenses doğumgününü kutlamış bile desene:)Bizde 13 eylül pazar günü yapmayı planlıyoruz bakalım çalışanlar içinde gelmek rahat olsun diye..Ne de olsa ilk doğumgünü paşamın..Üzerinde kocaman 1 olan yada 1 şeklinde bir pasta istiyorum bendezemuszemus

Boncukcum maşallah Elaya inşallah iştahı açılır bu dönemde bütün bebeklerin sanırım damak zevki gelişiyor çoğu şeyi yemeyi reddediyorlar..Mesela Ege gece tahılını çok severek yiyordu hatta biberona sulandırarak yapıyordum nefes almadan bitiriyordu şimdi istemiyor...ıştahlımı iştahsızmı bir türlü karar veremedim ben:bbo:

Kızlar ben bu tacı ve pastayı istiyorumkaydirigubbakcemile5Nasıl sizce:)

Eklentiler

• $612200618161.webp
    3 KB · Görüntüleme: 42
  • $3110200614478.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 28
selam kızlar evimdeyim öğlen kardeşimi hastaneden çıkardık çok şükür herşey yolunda kardeşim çok dikişi olduğunu sölüyorr o nedenle biraz rahatsız .oğlumuzdada zor olan doğum nedeni ile kafasında hafif bir yamulma var bide kızarıklık dr dediğine göre bi kan toplanması oluşmuş kendiliğinden gidermiş ama inşallah olmaz ama sarılık olma ihtimali olurmuş bu nedenle niyeyse artık orasını anlamadım ama bunun dışında herşey yolunda şükürler olsun kardeşimi benim eve getirdik kendi evi asansörsüz anamınki öle ortancamızınkide 1 kat merdivenli çıkamaz diye bana getirdik ben de asansör var çok şükür =)) neyse bu vesile ile yeğenimi daha çok sevebileceğim .===))

hepinizi öpüyorum ben birkaç gün fazla girip çıkamayabilirim okişşşş

Hicran hayırlı olsun Allah hayırlı ir ömür versin ona inş.
Benim yeğenimde doğduğunda kafasının arkasında bir şişiklik vardı ama şimdi gayrt normal.Sıkışmıştır anne arnında muhtamelen zamanla geçer.

pastalar ikisi cok guzel birincinda oyuncak var onlar hatira kalir ikinci ise bebegin ilgisini ceker.Bence ikinci pasta gibi yaptir ama uzerinde oyuncaklar koydurtun.

Aslıcıııımmmm nice mutlu senelere oğluşuna
kocamaaannnnnn olduğu günleri de mutlulukla görürsün inşallah...
Abi oldu Ozan Ege artık abiiii
yerim ben o abisini yerrrrr
alkisalkisalkis
Teşekkürler Gül teyze. hoşgeldiniz darısı sizin başınıza.
2.yi bende daha çok beğendim haklısınız arkadaşlar teşekkürler:)
duygucum bencede 2.si güzel digerleride güzel ama 2.si daha güzel. bizde bugün siparişimizi verdik ugur böcekli kaydirigubbakcemile5

lan niye kimse yokkkk benim koca nöbetçi,kızım uyudu,evde canım sıkılıyor diye mi:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…