- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #33.421
slam kızlarr bişii sorcam size kardeşimin oğlu için dr alkol yada antiseptik bir ilaç vermemiş hiç birşey sürmüyoruz şuan ve bugün banyoda yaptırdık kurutmak için çok dikkat ettim ama dr neden bişii vermedi kafama takıldı benim bildiğim bişii verilir gün içinde 2-3 defa sürülmesi için ben büyük kızımda toz gibi bişii kullanmıştım ceylinde de alkol vermişti pamukla sürüyorduk ama bu dr neden vermedi acaba anlamadım alkol hem enfeksiyon riskini azaltır diye biliyorum sizler ne yapmıştınız hiç bişii kullanmayanınız varmı acaba
slam kızlarr bişii sorcam size kardeşimin oğlu için dr alkol yada antiseptik bir ilaç vermemiş hiç birşey sürmüyoruz şuan ve bugün banyoda yaptırdık kurutmak için çok dikkat ettim ama dr neden bişii vermedi kafama takıldı benim bildiğim bişii verilir gün içinde 2-3 defa sürülmesi için ben büyük kızımda toz gibi bişii kullanmıştım ceylinde de alkol vermişti pamukla sürüyorduk ama bu dr neden vermedi acaba anlamadım alkol hem enfeksiyon riskini azaltır diye biliyorum sizler ne yapmıştınız hiç bişii kullanmayanınız varmı acaba
hicrancım canım bizim drumuz o zaman batikon vermişti bencede vermesi gerekiyordu sürseniz iyi olur güzelim.
SEda teyzesi çok teşekkür ederiz darısı sizin başınıza inşllah. opuyorumnanaktan
Edacım biliyorum güzelim bilmezmiyimde gece gece Syi fazla kaçırmışım biran pardon canımcımm.ınşallah canım,bu arada S yi fazladan yazmışsın :)) eda canım ismim..yerimseniben
Teşekkür ederiz teyzee. Amin canım hep birlikte cümlemizle inşllah.Biz iyiyiz güzelim sizde iyisinizdir merve kızımla. opuyorumnanaktanGünaydınlar a.s.
bugün burası bomboş, malum hafta sonu kaydirigubbakcemile3
herkesler iyidir umarım ..
Edacım biliyorum güzelim bilmezmiyimde gece gece Syi fazla kaçırmışım biran pardon canımcımm.
Teşekkür ederiz teyzee. Amin canım hep birlikte cümlemizle inşllah.Biz iyiyiz güzelim sizde iyisinizdir merve kızımla. opuyorumnanaktan
Günaydınlarrr herkese güzel bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.Fotografları dün akşamkileri birazdan ekleyecegim doğum günü kutlamamız bitincede digerlerini eklerim canımcm.
Aslıcım dogum gununuz kutlu olsun ,Allah ozan egecıgımıze uzun, guzel omur nasıp etsın... :1hug:
Hayırlı evlat olsunlar ınsallah.. nıce yıllaraaa... a.s.a.s.
duygucum tekrar açık olarak ekleyecegim canım.Selam kızlar iyi hafta sonları...Dün akşam Egeye 2 çorba kaşığı kadar bulgur yedirdim anam yedirmez olaydım gazdan mahfoldu çocuk sabahçıydık tövbe birde yeşil mercimek deniyim diyordum yok yokkkk uykusuzluktan telef olduk(Saliha sanırım Buğraya vermişti yeşil mercimekmi bulgurmu oda mahfolmuştu demek bizimkiler böyle..Biraz daha geçsin o zaman veririrz artık ne yapalım..Bende biraz temizlik yaptım şimdi dinlenirken bakayım dedim ama bomboş burası..
Aslıcım ben resimleri göremiyorum ancak burdan eklenti yaparsan görebilirim tekrar nice mutlu yaşlara canım...
teşekkürler Fatmacım yarın tekrar kutlayacagız. akrabaları,komşularımızı falan çagırdım kalabalık olacak gibi kayınvalidemler iftara gelecek yarın çok yogun olacagım akşamdan milföy böregimi, afyon kaymagını yaptım. yarına komşum kuskus salatası yapacak pastamızda var yeterlidir herhalde diyorum iftardan sonra olacagı için. süslerimizi de almıştım birde evi süsleyecegimm şimdiden çok heyecanlıyım. :kedi:aslıcım çok güzel çıkmış resimler Allah mutluluğunuzu daim etsin canım ozan ege ye de maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?