Doğum yapmış olan anneler buraya....

slam kızlarr bişii sorcam size kardeşimin oğlu için dr alkol yada antiseptik bir ilaç vermemiş hiç birşey sürmüyoruz şuan ve bugün banyoda yaptırdık kurutmak için çok dikkat ettim ama dr neden bişii vermedi kafama takıldı benim bildiğim bişii verilir gün içinde 2-3 defa sürülmesi için ben büyük kızımda toz gibi bişii kullanmıştım ceylinde de alkol vermişti pamukla sürüyorduk ama bu dr neden vermedi acaba anlamadım alkol hem enfeksiyon riskini azaltır diye biliyorum sizler ne yapmıştınız hiç bişii kullanmayanınız varmı acaba

Canım biz kullanmıştık sabah akşamdı yanlış hatırlamıyorsam 70' alkolü kulak çöpüyle sürüyorduk..Bence doğum yaptığı hastaneye tel. açın bebek hemşiresiyle görüşün yada nöbetçi ç.doktoruyla...

Birde sarılık riski varmış bol bol emzirsin canım.2-3 saati geçirmesin..

hicrancım canım bizim drumuz o zaman batikon vermişti bencede vermesi gerekiyordu sürseniz iyi olur güzelim.
SEda teyzesi çok teşekkür ederiz darısı sizin başınıza inşllah. opuyorumnanaktan

günaydın hanımlar

1 haftadır pek giremiyorum pc bozuk geçmişi okuyamadım hicran kardeşine geçmiş olsun gözü aydın olsun sağlıklı sıhatli analı babalı büyüsün inşallah hasta bebekler varsa geçmiş olsun yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.

hicrancım bize de batikon vermişti dr, gün içinde 3-4 kez batikon damlatıp gazlı bezle sarıyordum..gün aşırı da büşrayı yıkadıktan sonra, güzelce kurulayıp yeniden batikonlayıp sarıyordum, 11. gün düşmüştü göbeği..
bazı dr.ların hiçbir şey önermediğini duymuştum..bizim dr.umuz da alkol kesinlikle sürmeyin demişti mesela fisfisfis

Ozan Ege ; yaş günün kutlu olsun..
sağlıkla, mutlulukla, huzurla dolu bir ömür sür inşAllah...
Aslıcım Allah birbirinizden ayırmasın, hep mutlu olun inşAllah..

fotoğraflarınızı bekliyoruz vereliniortak

ınşallah canım,bu arada S yi fazladan yazmışsın :)) eda canım ismim..yerimseniben
Edacım biliyorum güzelim bilmezmiyimde gece gece Syi fazla kaçırmışım biran pardon canımcımm.
Günaydınlar a.s.
bugün burası bomboş, malum hafta sonu kaydirigubbakcemile3
herkesler iyidir umarım ..
Teşekkür ederiz teyzee. Amin canım hep birlikte cümlemizle inşllah.Biz iyiyiz güzelim sizde iyisinizdir merve kızımla. opuyorumnanaktan
Günaydınlarrr herkese güzel bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.Fotografları dün akşamkileri birazdan ekleyecegim doğum günü kutlamamız bitincede digerlerini eklerim canımcm.

sağol canım iyiyiz biz de çok şükür .. opuyorumnanaktan

Gunaydınlar kızlar, buyrunnnnnnnnn

Bugun bızde mısafır var bıraz mutfaga gomılıcınn.... ne var ne yok bakım dedım.... Şeniz
Bır yaramazlık yoktur ıns...
sengözlerimebaksanab

slm kızlar bende anneme geldım dun bugun evime geçicem..
ne güzül doğumgunu pastları sipariş verilmeye başlamış ben de bakınıyorum nasıl bişey olcak daha karar vermedım dışardamı yapsak onada karar veremedık bayramdan sonraya gelıyo bakalım annemler benden daha heyecanlı....

dün akşamdan bir kaç kare arkadaşlar.
eklentiden eklemeye çalıştım ama resimlerin boyutları büyük oldugu için küçültmeyide bilmedigimden malesef böyle eklemek zorunda kaldım.
doğum günümüzü kutlamadan bıcı bıcı yaptık. zemuszemus

[img=http://img58.imageshack.us/img58/2366/dscf1317.th.jpg]
[img=http://img220.imageshack.us/img220/3383/dscf1322.th.jpg]
küçük çekirdek aile kutlamamız
[img=http://img207.imageshack.us/img207/1756/dscf1323u.th.jpg]
bu sabah yaramazlık yaparken.
[img=http://img143.imageshack.us/img143/6571/dscf1329.th.jpg]

Son düzenleme:
Aslıcım dogum gununuz kutlu olsun ,Allah ozan egecıgımıze uzun, guzel omur nasıp etsın... :1hug:
Hayırlı evlat olsunlar ınsallah.. nıce yıllaraaa... a.s.a.s.

Selam kızlar iyi hafta sonları...Dün akşam Egeye 2 çorba kaşığı kadar bulgur yedirdim anam yedirmez olaydım gazdan mahfoldu çocuk sabahçıydık tövbe birde yeşil mercimek deniyim diyordum yok yokkkk uykusuzluktan telef olduk(Saliha sanırım Buğraya vermişti yeşil mercimekmi bulgurmu oda mahfolmuştu demek bizimkiler böyle..Biraz daha geçsin o zaman veririrz artık ne yapalım..Bende biraz temizlik yaptım şimdi dinlenirken bakayım dedim ama bomboş burası..
Aslıcım ben resimleri göremiyorum ancak burdan eklenti yaparsan görebilirim tekrar nice mutlu yaşlara canım...

aslıcım çok güzel çıkmış resimler Allah mutluluğunuzu daim etsin canım ozan ege ye de maşallah

duygucum tekrar açık olarak ekleyecegim canım.
aslıcım çok güzel çıkmış resimler Allah mutluluğunuzu daim etsin canım ozan ege ye de maşallah
teşekkürler Fatmacım yarın tekrar kutlayacagız. akrabaları,komşularımızı falan çagırdım kalabalık olacak gibi kayınvalidemler iftara gelecek yarın çok yogun olacagım akşamdan milföy böregimi, afyon kaymagını yaptım. yarına komşum kuskus salatası yapacak pastamızda var yeterlidir herhalde diyorum iftardan sonra olacagı için. süslerimizi de almıştım birde evi süsleyecegimm şimdiden çok heyecanlıyım. :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…