- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.321
temızleme mendılı ne kullanıyorsun arkadaslar?ben nıvea kullanıyorum ama cok pahalı gelıyor.6 ytl bır paket 3 gun falan gıdıyor bıze
günaydın herkesee dün sorunu çözdük kızlar bize oturmaya geldiler onlar için önemli olanın bebek olduğunu ve benden daha çok düşündüklerini söylidler yani evden gidiyorrrrrrrr , veeeeeee hepinizeee destekleriniz için çok teşekrüe ederim canlarım iiyiki burası ve sizler varsınız yok sa ben gurbet ellerde napardımmm, burayı bulduğum ve sizleri tanıdığım için çok şanslıyım, özellikler betülcüm bana verdiğin cesaret için çok teşekrü ederim sen olmasan ben belki istemediğimi söyliyemeyecektim. hep geri duracaktım ......hepinizi öpüyorum bebeişlerinizideeeeeeee..........
günaydın arkadaşlar .sütümü ölçmek için manuel bir gögüs pompası almak istiyorum.kullanan arkadaşlar hangisinden memnunsunuz yardımcı olursanız sevinirim.
Ben de kızıma hiç istemeyerekte olsa milupanın aptamilini veriyorum.Doktora kontrole gittiğimizde bu çocuk aç hemen mama ver dedi.Mamadan sonra hemen suyu vermiyorum çünkü o zaman hemen kusuyor bir müdddet bekliyorum yarım saatten fazla sonra çay bardağının içine çok az su koyup öyle veriyorum 5-6 kaşık.
6 ay süt verme işi tehlikeye girdi benim...
Sütüm çok azaldı arkadaşlar..Bugün gidip mama alıcam...
1 gecede azaldı...Bu süt işi geceyle gündüz gibi bir anda değişiveriyor herşey...:çok üzgünüm:
Mama veren arkadaşlar mama verdikten sonra suyu nasıl veriyorsunuz? Kimi yedikten 20 dk sonra verin diyor, Biberonlamı,
kaşıkla mı? Kaç cc su yeterli olur?
Canım bebeğin ve sütümün durumuna göre değişiyor bazen günde 3 yada dört kere 90cc veriyorum bazen de 1 yada 2 kere ama genelde günde 3 kereyi buluyor.İnanın ilk başlarda üzülüyordum ama ne yapayım yok yani sütüm emziriyorum emziriyorum gelmeyince kıyamet kopuyor ta ki mamayı veriyorum susuyor.
Sağolun cvplar için...
kızlar birisinin bebeği uykuda retinasını yırtmış tırnağıyla hemde epey derinmiş, topik açmış...Tırstım
ben şimdi benimkide gözünü yüzünü çok elliyor, tırnaklarını kesiyorum ama kesmek içinde biraz
uzaması gerekiyor kessemde köşeleri keskin kalıyor...Şaşırdım valla yaa...
kızlar hangı mendılı kullanıyorsunuz ve fyatı ne kadar dıye sormustum ama gormedınız sanırım.ben nıvea kullnıyorum ama 5.95 ytl pahalı gelıyor ve 3 max 4 gun gıdıyor
Ben dalinin ıslak mendilini kullanıyorum tek alınca pahalıya geliyor ama sürekli kampanyası var büyük marketlerde üçü bir arada 8 milyona satılıyor.Bir tanesinin fiyatı da 5 küsur.Ama ben memnunum.
Sağolun cvplar için...
kızlar birisinin bebeği uykuda retinasını yırtmış tırnağıyla hemde epey derinmiş, topik açmış...Tırstım
ben şimdi benimkide gözünü yüzünü çok elliyor, tırnaklarını kesiyorum ama kesmek içinde biraz
uzaması gerekiyor kessemde köşeleri keskin kalıyor...Şaşırdım valla yaa...
dalın cok uygun oluyor sureklı daha gecen cumartesı kıpada 3lu 9 ytl ıdı.nıvea hıc yapmıyor ya:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?