Doğum yapmış olan anneler buraya....

Ben de kızıma hiç istemeyerekte olsa milupanın aptamilini veriyorum.Doktora kontrole gittiğimizde bu çocuk aç hemen mama ver dedi.Mamadan sonra hemen suyu vermiyorum çünkü o zaman hemen kusuyor bir müdddet bekliyorum yarım saatten fazla sonra çay bardağının içine çok az su koyup öyle veriyorum 5-6 kaşık.

temızleme mendılı ne kullanıyorsun arkadaslar?ben nıvea kullanıyorum ama cok pahalı gelıyor.6 ytl bır paket 3 gun falan gıdıyor bıze

Canbebe kullanıyorum çok memnunum,fakat ılık su ve pamukla silmeyi düşünüyorum daha sağlıklıymış.

Çok sevindim canım,sana yazacaktım fırsat olmadı,geçen gittiğimiz evde kedi vardı daha iyi anladım seni,hadi gözünaydın...

günaydın arkadaşlar .sütümü ölçmek için manuel bir gögüs pompası almak istiyorum.kullanan arkadaşlar hangisinden memnunsunuz yardımcı olursanız sevinirim.

Medelanın elektrikli pompasını tavsiye ederim birçok insan kullanıyor ve hepsi memnun.Manuel hem acıtır hem bileklerin ağrır ve fazla süt çıkarmaz.

sen nekadar veriyosun canım mama yı

Canım suyu aklma geldikçe veriyorum,doktora sordum bebek sırf mama yese bile 4.aya kadar su vermene gerek yok verirsende sen bilirsin,mama suyla hazırlanıyor dedi

Canım bebeğin ve sütümün durumuna göre değişiyor bazen günde 3 yada dört kere 90cc veriyorum bazen de 1 yada 2 kere ama genelde günde 3 kereyi buluyor.İnanın ilk başlarda üzülüyordum ama ne yapayım yok yani sütüm emziriyorum emziriyorum gelmeyince kıyamet kopuyor ta ki mamayı veriyorum susuyor.

Sağolun cvplar için...

kızlar birisinin bebeği uykuda retinasını yırtmış tırnağıyla hemde epey derinmiş, topik açmış...Tırstım

ben şimdi benimkide gözünü yüzünü çok elliyor, tırnaklarını kesiyorum ama kesmek içinde biraz

uzaması gerekiyor kessemde köşeleri keskin kalıyor...Şaşırdım valla yaa...

Son düzenleme:

yetmmediği zaman ne yapıcaz canım açmı kalsın kuzucuklar zaten milupa aptamil anne sütüne çok yakınmış tabiki anne sütünün yerini tutamaz ama en azından zararı değil yararı var bebeklere, içeriğini okudum baya zengin. amannnnnnn bebişlerimiz sağlıklı olsundaaa gerisi çokta mühim değil biz elimizden geleni yapıoruz öyle değilmi. benimde günde işte 90 cc falan veriyoruz:lepi:

Son düzenleme:
Yaa başta insan çok idealist oluyor.İlk altı ay sadece anne sütü vericem,damak gelişimi için emzik vermiycem faalan da filan ama okumakla yaşamak aynı olmuyormuş insan yaşayınca herşey daha farklı oluyormuş.Allah sağlık versin de gerisi önemli değil diyorum artık.

:1shok::1shok::1shok::1shok:nasıl yani seda .allahım yine kontrol edilecek ekstra bişey çıkjtı şimdided onun kontrolünü yapmaya baslıcaz desene.bizimki özellikle uyanırken elini sürekli yüzüne sürtüyo ama ben yüzünü çiziyo diye üzülüyordum ama Allah korusun göz bu ya

nerede okudun seda dr ne demiş acaba üzldüm yavrucağa senağlama

alla korusun yaaa çok üzüldüm nasıl olmuş yaa eldivenmi taksak ne yapsak allahım inşallah ciddi bişeyi yoktur bebeğin tez zamanda iyileişr inşallah

kızlar hangı mendılı kullanıyorsunuz ve fyatı ne kadar dıye sormustum ama gormedınız sanırım.ben nıvea kullnıyorum ama 5.95 ytl pahalı gelıyor ve 3 max 4 gun gıdıyor

ay kıyamam ya korktum bende sımdı egede dun cunku burnunu baya cızmıs sıvrı kalmıs tırnak baya kotuydu:çok üzgünüm:

Ben dalinin ıslak mendilini kullanıyorum tek alınca pahalıya geliyor ama sürekli kampanyası var büyük marketlerde üçü bir arada 8 milyona satılıyor.Bir tanesinin fiyatı da 5 küsur.Ama ben memnunum.

kızlar hangı mendılı kullanıyorsunuz ve fyatı ne kadar dıye sormustum ama gormedınız sanırım.ben nıvea kullnıyorum ama 5.95 ytl pahalı gelıyor ve 3 max 4 gun gıdıyor

duygu merhaba cnm ben ancak dışarı cıkarsam kullanıyorum.pampers ve huggies kullandım ama fiyatlarını bilmiyorum alışverişi eşim yapıyoda.evde pamuk kullanıyorum

Ben dalinin ıslak mendilini kullanıyorum tek alınca pahalıya geliyor ama sürekli kampanyası var büyük marketlerde üçü bir arada 8 milyona satılıyor.Bir tanesinin fiyatı da 5 küsur.Ama ben memnunum.

dalın cok uygun oluyor sureklı daha gecen cumartesı kıpada 3lu 9 ytl ıdı.nıvea hıc yapmıyor ya:1no2:

Aynen katılıyorum sana

dalın cok uygun oluyor sureklı daha gecen cumartesı kıpada 3lu 9 ytl ıdı.nıvea hıc yapmıyor ya:1no2:

Johnson's Baby'dende memnundum ikilisini 5küsüre almıştım.Canbebe daha güzel .Johnson's Baby biraz ıslak

Son düzenleme:
duygucum ben hugies kullanıyorum şimdi çok memnunum johnson s baby kullanıyodum o çok ıslakmış huggres daha güzel 3 tanesi 10 lira

kızlar şikayet var diye bi sitede bebek ürünleriyle ilgili bi sürü şikayet okudum şok oldum bazılarına

arkadaslar ege dun yuzustu yatarken ılk olarak döndü:1shok::teytey:hem cok sasırdım hemde korktum bundan sonra koltukta yalnız asla bırakmam.sızde dıkkat edın kızlar.gercı her zaman yere yastıklar koyuyorum ama yınede allah korusun

Duygu maşallah ya çok güzel bir duygu olsa gerek insan bebeğinin en ufak bi tepkisinde acayip mutlu oluyoken dönmesini görmek çok keyifli olsa gerek.Ama bencede çok dikkatli olmak gerekiyor şimdiden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…