- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.341
:1shok::1shok::1shok::1shok:nasıl yani seda .allahım yine kontrol edilecek ekstra bişey çıkjtı şimdided onun kontrolünü yapmaya baslıcaz desene.bizimki özellikle uyanırken elini sürekli yüzüne sürtüyo ama ben yüzünü çiziyo diye üzülüyordum ama Allah korusun göz bu ya
nerede okudun seda dr ne demiş acaba üzldüm yavrucağa senağlama
bu arada bir kaç gündür oğluşum beni tanıyor gülüçükler atıyor.beni gözleriyle takip ediyor.küçükken pek anlamıyordum.ama büyüdükçe çok daha fazla sevmeye başladım.içime sokasım geliyor.öpe öpe doyamıyorum.annelik çok güzel bir şeymiş.
ilk günler yoğun depresyona girdiğim için niye doğduki demiştim.ben bu bebeğe bakamıyacağım demiştim.allahıma şükür depresyonumu atlattım.gerçi hala antidepresana devam.ama olsun ben artık çok mutluyum.ben sağlıklı oladığım sürece bebeğime kim bakacak.
bu arada annem doğumdan beri yanımdaydı.çok rahattım.yemekler ,temzlik ,bebek bakımına yardımcı, vs. çarşamba gidecek memlekete sinop a.ben bebişle yalnız lalıcam.allh kolaylık versin bana sizlere.
benim de sütüm yetmediği için günde 3-4 kere 60 cc mama veriyom.su hıçkırık falan tutarsa arada veriyorum.zaten suyu sevmiyor.çıkarıyor kerata..)):ecrin_bebek:
İstanbuldaki annişleer
21 aralıkta,Tuzlaya gidelim mi??Chicco'nun deposuna,hem alıveriş yapmış oluruz hemde tanışır,buluşur ,koklaşırız,hadi uzak muzak,mırın kırın etmeyin kocalar da gelir belki çünkü pazara geliyor....
orası ana baba günü oluyormuş..çok kalaballık...millet sabah erkenden sıraya giriyormuş.izdiham yani:)
Hilayracım sen bebeğine mama veriyordun değil mi? Söylesene mama verirken ne kadar su veriyorsun?mamadan kaç dakika sonra veriyrsun?
arkadaslar ege dun yuzustu yatarken ılk olarak döndü:1shok::teytey:hem cok sasırdım hemde korktum bundan sonra koltukta yalnız asla bırakmam.sızde dıkkat edın kızlar.gercı her zaman yere yastıklar koyuyorum ama yınede allah korusun
bu arada bir kaç gündür oğluşum beni tanıyor gülüçükler atıyor.beni gözleriyle takip ediyor.küçükken pek anlamıyordum.ama büyüdükçe çok daha fazla sevmeye başladım.içime sokasım geliyor.öpe öpe doyamıyorum.annelik çok güzel bir şeymiş.
ilk günler yoğun depresyona girdiğim için niye doğduki demiştim.ben bu bebeğe bakamıyacağım demiştim.allahıma şükür depresyonumu atlattım.gerçi hala antidepresana devam.ama olsun ben artık çok mutluyum.ben sağlıklı oladığım sürece bebeğime kim bakacak.
bu arada annem doğumdan beri yanımdaydı.çok rahattım.yemekler ,temzlik ,bebek bakımına yardımcı, vs. çarşamba gidecek memlekete sinop a.ben bebişle yalnız lalıcam.allh kolaylık versin bana sizlere.
benim de sütüm yetmediği için günde 3-4 kere 60 cc mama veriyom.su hıçkırık falan tutarsa arada veriyorum.zaten suyu sevmiyor.çıkarıyor kerata..)):ecrin_bebek:
temızleme mendılı ne kullanıyorsun arkadaslar?ben nıvea kullanıyorum ama cok pahalı gelıyor.6 ytl bır paket 3 gun falan gıdıyor bıze
kızlar hangı mendılı kullanıyorsunuz ve fyatı ne kadar dıye sormustum ama gormedınız sanırım.ben nıvea kullnıyorum ama 5.95 ytl pahalı gelıyor ve 3 max 4 gun gıdıyor
cansu tuzlada orhanlıdaymış canım ben de burdan öğrendimhttp://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/227120-istanbulda-chicco-mothercare.html
Gülşahcım ben nivea no perfume kullanıyorum parfümsüz o,çok sade bir kokusu var alkolsüz..
Ben de nivea kullanıyorum en iyisi o zaten bence ama canım sen neden her defasında ıslak mendille siliyorsun?bende pamuklu mendiller var 8*10 tane onları sabunla ıslatıp poposunu siliyorum ıslak mendili sadece dışarıda gezmede kullanıyoruz...sende eşinin eskimiş atletlerini küçük küçük kesip popo bezi yapabilirsin.Hep ıslak mendil kullanma çok faydalı bişey değil.Hem çok masraflı da olmuyor ben nerdeyse ayda 1 paket tüketiyorum...a.s
disk pamuklar satılıyor ya hani yuvarlak makyaj temizlemek için falan ben onları kaynamış su ile ıslatıp onlarla siliyorum . sadece dışarıda ıslak mendil kullanıyorum ama hemen kızartıyor . en iyisi su pamuk boşuna ıslak mendillere para vermeyin arkadaşlar
duygu merhaba cnm ben ancak dışarı cıkarsam kullanıyorum.pampers ve huggies kullandım ama fiyatlarını bilmiyorum alışverişi eşim yapıyoda.evde pamuk kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?