Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım şimdi okudum yazını, benimki 1 saattir uğraştırıyordu

beni, valla burada bir kızın bebeği uyurken beşiğinde çizmiş ağlayınca annesi görmüş

doktor derin yırtmış, takip etmemiz lazım demiş.Kız 2 günde bir tırnağını keserdim nasıl

oldu anlamadım diyor...Topiği bulsamda atsam

kızlar ben de nivea kullanıyordum.hagies alayım dedim kampanya vardı.o mu yaptı bilmiyorum bebşin makatının ağzı pişik oldu.gerçi çok sık kaka yapıyor büyük ihtimalle ondan.niveanın da kremini kullanıyorm.
dr. sordum pişik olayını.altını bir gün önceden kaynatılmış ılık suyla temizle dedi.en kaliteli markada bile alkol var dedi.alkolsüz yazsa bile dedi.:ecrin_bebek:

bu arada bir kaç gündür oğluşum beni tanıyor gülüçükler atıyor.beni gözleriyle takip ediyor.küçükken pek anlamıyordum.ama büyüdükçe çok daha fazla sevmeye başladım.içime sokasım geliyor.öpe öpe doyamıyorum.annelik çok güzel bir şeymiş.
ilk günler yoğun depresyona girdiğim için niye doğduki demiştim.ben bu bebeğe bakamıyacağım demiştim.allahıma şükür depresyonumu atlattım.gerçi hala antidepresana devam.ama olsun ben artık çok mutluyum.ben sağlıklı oladığım sürece bebeğime kim bakacak.
bu arada annem doğumdan beri yanımdaydı.çok rahattım.yemekler ,temzlik ,bebek bakımına yardımcı, vs. çarşamba gidecek memlekete sinop a.ben bebişle yalnız lalıcam.allh kolaylık versin bana sizlere.
benim de sütüm yetmediği için günde 3-4 kere 60 cc mama veriyom.su hıçkırık falan tutarsa arada veriyorum.zaten suyu sevmiyor.çıkarıyor kerata..)):ecrin_bebek:

Canım arkadaşım benim.Lohusalık depresyonu çok kötü günler yaşattı bize.Birbirimize uzakta olsak hergün telefonda konuşarak destek olduk:1hug: Allahıma bin şükür berbat depresyondan kurtulduk ve bebişlerimizin tadını çıkarmaya başladık.Antidepresanlara mecburen devam ediyoruz.Çok güzel günler bizi bekliyor artık.a.s.

merhabalar arkadaşlar a.s.
bebişim günleeer sonra 1,5 - 2 saat kadar uyudu aralıksız, akşama da misafirim vardı çok işime geldi tabii yemeklerimi bile yapabildim çok mutluyum :teytey: :sm_cool: uyumadığı zamanlar wc ye bile zor giderdim :1no2: bi yarım saat dahaa uyusa da girip duşumu da alabilsemm :Saruboceq:
duygu maşaAllah Egeye dönmeye de başlıycaklar yavaş yavaş miiniklerimiz demek :ecrin_bebek: koltuğa yatırınca yere yastıklar koymak güzel fikir canım, bebişi kucakta yıkama fikrinden sonra senden kaptığım ikinci güzel fikir :lepi: sağol canım.. ee ne demişler akıl akıldan üstündür..
ıslak mendil ben uni baby kullanıyorum..ilk bi ay kadar yenidoğanını kullanıyordum, şimdi ise kremlisini kullanıyorum pembe paket..
bi alana bi hediyeliydi 5 ytl ye..ama o kampanya bitmiş maalesef.. benneyaptımki tanesii 5ytl normalde..
hepinize iyi akşamlar arkadaşlar bebişlerinizle güzel bii akşam geçirmeniz dileğiimle... yerimseniben

canan ve emel depresyonu atlatmış olmanıza çok sevindim :sm_cool:
Allah bir daha öyle birşey yaşatmasın inşAllah, hiçbirimize de tabii..
bebişlerimizin bize çook ihtiyacı var.. Allah beden ve akıl sağlığımızı elimizden almasın inş... :Saruboceq:
hicran ve yağmur sizlere de çok geçmiş olsun.. bir daha yorulmaktan uykusuzluktan şikayet etmiycem, kulağıma küpe olduu :1no2:

a.s. :1hug: Şeniz

orası ana baba günü oluyormuş..çok kalaballık...millet sabah erkenden sıraya giriyormuş.izdiham yani:) benim dediğim maltepedeki carefour içindeki mağazası ayın 2. ya da 3.pazar günü indirim yapıyormuş... tuzla da nerdeymiş gül????Aynı yer değildir belki??

Son düzenleme:
Hilayracım sen bebeğine mama veriyordun değil mi? Söylesene mama verirken ne kadar su veriyorsun?mamadan kaç dakika sonra veriyrsun?

benim dr um da su çok gerekli değil dedi.. mamada suyla hazılanıyor diye.ama ben gün içinde sabah akşam 30cc lik veriyorum.. dışarıya çıktığımız günler ıhlamur yapıp su niyetine veriyorum..

öğün aralarında veriyorum suyu..mamadan hemen sonra verirsem kusuyor

Duyguu maşallahh Ege ye....
Ne kadar güzel onların böyle gelişimlerini görmek..

canım benimde annem yanımdaydı 2 aydır geçen hafta pazar gitti ama pazartesi büyük dehşet bir gündü.hiç geçmedi eşim saat 20 gibi geliyor onun gelmesini dört gözle bekledim.ama şimdi daha iyi alıştım gibi.annemle babamı tekrar bayramdan sonra çağıracam.

temızleme mendılı ne kullanıyorsun arkadaslar?ben nıvea kullanıyorum ama cok pahalı gelıyor.6 ytl bır paket 3 gun falan gıdıyor bıze

kızlar hangı mendılı kullanıyorsunuz ve fyatı ne kadar dıye sormustum ama gormedınız sanırım.ben nıvea kullnıyorum ama 5.95 ytl pahalı gelıyor ve 3 max 4 gun gıdıyor

Ben de nivea kullanıyorum en iyisi o zaten bence ama canım sen neden her defasında ıslak mendille siliyorsun?bende pamuklu mendiller var 8*10 tane onları sabunla ıslatıp poposunu siliyorum ıslak mendili sadece dışarıda gezmede kullanıyoruz...sende eşinin eskimiş atletlerini küçük küçük kesip popo bezi yapabilirsin.Hep ıslak mendil kullanma çok faydalı bişey değil.Hem çok masraflı da olmuyor ben nerdeyse ayda 1 paket tüketiyorum...a.s

Kızlar bi ıslak mendil tavsiyeside benden olsun pampers sensitive kullanıyoruz biz daha önce nivea kullandım ama kokusu çok keskindi hem bunun kokusuda yok güzel yani fiyatı 5,5 falan..

cansu tuzlada orhanlıdaymış canım ben de burdan öğrendimhttp://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/227120-istanbulda-chicco-mothercare.html

Gülşahcım ben nivea no perfume kullanıyorum parfümsüz o,çok sade bir kokusu var alkolsüz..

saol canım benim bildiğim mağaza değilmiş.. Büyük alışveriş yapmak için uygun gibi.. Ama birkaç parça bişi almak için gitmeye değmez diyor eşim.. gidene kadar yakacağımız benzin parasıyla mağazadan alsak daha ucuz olur diyor.. kaydirigubbakcemile2-tatlicadiarzu-

disk pamuklar satılıyor ya hani yuvarlak makyaj temizlemek için falan ben onları kaynamış su ile ıslatıp onlarla siliyorum . sadece dışarıda ıslak mendil kullanıyorum ama hemen kızartıyor . en iyisi su pamuk boşuna ıslak mendillere para vermeyin arkadaşlar

gozdecım dısk pamuklarla daha pahalıya gelmıyormu?dısk pamuklar1.50 ytl falan gunde 1 paket yetermıkı?

duygu merhaba cnm ben ancak dışarı cıkarsam kullanıyorum.pampers ve huggies kullandım ama fiyatlarını bilmiyorum alışverişi eşim yapıyoda.evde pamuk kullanıyorum

canım pamukla zor olmuyormu?yanı sumu kaynatıyorsun?kıloylamı alıyorsun pamugu nasıl yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…