Doğum yapmış olan anneler buraya....

İstanbuldaki annişleer
21 aralıkta,Tuzlaya gidelim mi??Chicco'nun deposuna,hem alıveriş yapmış oluruz hemde tanışır,buluşur ,koklaşırız,hadi uzak muzak,mırın kırın etmeyin kocalar da gelir belki çünkü pazara geliyor....

İyi akşamlar canımcım, tuzla çook uzak yaaa, 1 saatlik yol..git gel 2 saat bebişlerimiz ne olacak? :sm_confused:

Ama aslında daha merkezi bir yerde buluşabilinir, boşver chiccoyu
a.s

yok canım yaa chiccodan değil sadece burdan bir kaç arkadaş chicconun deposuna gitmeyi düşünüyormuş 21 aralıkta satış yapacakmış sadece ondan dedim.
yoksa nerde olursa buluşsak ne güzel olur.

Mesela her salı profilo AVM de sinema salonunda öğlen matinesinde bebekli anneler için film gösterimi oluyormuş.1 yaşına kadar bebeklerle gidilebiliyormuş,kısık ses ve yarı aydınlık ortamda vizyondaki filmleri izleyebiliyormuşuz ama buluşunca da heralde sohbet etmek isteriz dimi...
Nerde olursa ama farketmez bebeklerle bir buluşma yapsak..

Canım selam hoşgeldin;
bende 2 gün önce sordum bugün toplantı var belli olacak demişlerdi. SEnin bebeğin ne kadarlık, çağırdılar?

3,5 aylık canım bebişim

bana da bazı hero baby ve bebelactan geldi canım ve evy baby den de gödereceğiz diye mail atmışlar...
niveanın sitesine girince nereye yazdın duygucum?

betülcüm bu arada aslan emre iç ağlamıyo mu ağlayınca ne yapıyosun o zman da mı kucaklamıyorsun

geçmiş olsun gülşacığım Allah korusun bebeklerimizi böyle durumlarda iç eyecan yapmamammız gerekiyor zor ama böyle olmalı

smear ı hamileyken yaptı dr bana hiç acımamıştı emzirme dönemi bitince tekrar yapılması gerekiyormuş...

3,5 aylık canım bebişim

bana da bazı hero baby ve bebelactan geldi canım ve evy baby den de gödereceğiz diye mail atmışlar...
niveanın sitesine girince nereye yazdın duygucum?

canım nıveanın sıtesınde ıletısım bolumune deneme urunlerını ıstedıgımı 2.5 aylık bebegım oldugunu yazdım.urunlerınızı denemek ıstıyorum dedım.ben zaten ege ıcın temızleme mendılı nıvea kullanıyorum.pısık kremını falan merak edıyorum.gonderceklermıs bakalım..

iyi akşamlar arkadaşlar........
banyo için tüm önerilere teşekkürler..hepsini tek tek denicem bakalım inşallah faydalı olur..aslıcım sormuşsun bebeği tabiki açken yıkıyoruz daha sonra emziriyorum ve uyutuyorum hatta dediğim gibi o kadar ağlıyorki bazen havluyla kapıp hemen göğsüme tutuyorum..
nuraycım mamayı çok açken 120 cc hazırlıyorum daha sonrasında doymazsa 90 yada 60 yapıp devam ediyorum..
smear testi ben de yaptırdım kızlar korkulacak bişey yok ne acılar atlattık yaw..bu da neymiş ürkmeyin sakın..

temızleme mendılı ne kullanıyorsun arkadaslar?ben nıvea kullanıyorum ama cok pahalı gelıyor.6 ytl bır paket 3 gun falan gıdıyor bıze

Gül canım katılıyorum sana ben gitmeyi düşünüyorum ama Bride arkadaşımızın dedigi gibi orada buluşmasakta olur oraya fazla kişi gelmiyordur sanırım. birgün istlu arkadaşlar hepimiz ortak bir yer belirleyip buluşalım ne güzel olur valla. canım birde anadolu yakasına geçtiginizde bir gün görüşelim şekercim kayınvalidenler bize yakındı diye hatırlıyorum ama.

benim minnoş gece uyandı ve bu sefer benim uyku kaçtı geçmişi okudum geldim aytencimm üzülme canım arkadaşım.nunuucum sende tatlımm aman hiçbirşey için kendimizi üzmeye degmiyor biliyorum elimizde degil ama bebişlerimizi düşünelim o bize yeter.
duygucum ben dün yazmıştım gördünüzmü bilmiyorum yazımı ama arkadaşlar bir kere daha yazayım playskolun sitesinede üye olun.birde serenimiz söylemişti sma gold sitesinede üye olun bence.duygucum dedigin gibi numuneleri görmek çok iyi oluyor mesela baby stardan gelmişti numune bana hiçte memnun kalmadım bezinden.

günaydın herkesee dün sorunu çözdük kızlar bize oturmaya geldiler onlar için önemli olanın bebek olduğunu ve benden daha çok düşündüklerini söylidler yani evden gidiyorrrrrrrr , veeeeeee hepinizeee destekleriniz için çok teşekrüe ederim canlarım iiyiki burası ve sizler varsınız yok sa ben gurbet ellerde napardımmm, burayı bulduğum ve sizleri tanıdığım için çok şanslıyım, özellikler betülcüm bana verdiğin cesaret için çok teşekrü ederim sen olmasan ben belki istemediğimi söyliyemeyecektim. hep geri duracaktım ......hepinizi öpüyorum bebeişlerinizideeeeeeee..........

günaydın arkadaşlar .sütümü ölçmek için manuel bir gögüs pompası almak istiyorum.kullanan arkadaşlar hangisinden memnunsunuz yardımcı olursanız sevinirim.

günaydın arkadaşlar .sütümü ölçmek için manuel bir gögüs pompası almak istiyorum.kullanan arkadaşlar hangisinden memnunsunuz yardımcı olursanız sevinirim.

GNAYDIN CANIMİ manuel pompalar verimli olmuyor yani sütünü ölçmek için alacaksan yanılırısn, elekrikle çalışnalradan al derim ama ona da o kadar parayı sadece sütünü ölçmek için alma bence ben joblo nun kullanıyorum ama çok ii bir cihaz değil geçenlerde betül almış mandelanın memnun kalmış 126 lira nettee fiaytı ama ben genede manueli ibr deniyeyim diyosan mandelanın ürününü al.a.s.:enbuyukkk:

ayten cnm cok sevindim tatlıya baglamanıza hihoyyytgönül rahatlıığıyla calışabilirsin artık hayırlı olsun

GNAYDIN CANIMİ manuel pompalar verimli olmuyor yani sütünü ölçmek için alacaksan yanılırısn, elekrikle çalışnalradan al derim ama ona da o kadar parayı sadece sütünü ölçmek için alma bence ben joblo nun kullanıyorum ama çok ii bir cihaz değil geçenlerde betül almış mandelanın memnun kalmış 126 lira nettee fiaytı ama ben genede manueli ibr deniyeyim diyosan mandelanın ürününü al.a.s.:enbuyukkk:

sedacım çok alemsinnnnn 6 ay süt versem heeeeeeeeeekafamçokkarıştı

6 ay süt verme işi tehlikeye girdi benim...

Sütüm çok azaldı arkadaşlar..Bugün gidip mama alıcam...

1 gecede azaldı...Bu süt işi geceyle gündüz gibi bir anda değişiveriyor herşey...:çok üzgünüm:

Mama veren arkadaşlar mama verdikten sonra suyu nasıl veriyorsunuz? Kimi yedikten 20 dk sonra verin diyor, Biberonlamı,

kaşıkla mı? Kaç cc su yeterli olur?

canım saol ben bu sene çalışmayı düşünmüyorum o nedenle elektrikliye de o kadar para vermek istemem dünkü konuşmalardan etkilendim bi ölçeyim dedim zaten çok değil sütüm ek mamada veriyorum ben

yyaa sede benim de sütüm öyle aman aman çok değil ama mesela helva yiyince süt içince humannaın çaıyını içince etki ediyor mutlaka hergün bunları tüketiyorum, bizim günde 80-90 cc lik mılupa aptamil takviyemiz olyor. çalıştığım için yetiştiremiyorum sütü sağmakla bebeğin emmesi baya fark ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…