- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.301
İstanbuldaki annişleer
21 aralıkta,Tuzlaya gidelim mi??Chicco'nun deposuna,hem alıveriş yapmış oluruz hemde tanışır,buluşur ,koklaşırız,hadi uzak muzak,mırın kırın etmeyin kocalar da gelir belki çünkü pazara geliyor....
Canım selam hoşgeldin;
bende 2 gün önce sordum bugün toplantı var belli olacak demişlerdi. SEnin bebeğin ne kadarlık, çağırdılar?
arkadaslar haberınız varmı bılmıyorum, bende bır cok fırma bebısler ıcın deneme urunlerı gonderıyormus..nıvea molfix ,hero baby,milupa falan..ben nıvea ya maıl attım cevap geldı..gonderıyorlarmıs..en kısa zamanda elımde olucakmıs..sızde gonderın ıstersenız..
:roflol::roflol:
Ay cok yasayın emıı.. tabı dogurmadım ben oyle takılıyorum burda cocugum var fılan hıkayee.. :jeyyar::jeyyar:
Valla bazı gunler boyle uykulu oluyor benımkı oglene kadar pek uyumadı ama sımdı kısa kısa sekerlıyor acıktıgında uyanıyor emzırıyorum sonra tekrar uyuyor ayagımda zaten laptop ta yanımda ne yapayım bos bos tv ızlıyecegıme lap topu alıyorum yanıma bı yandan Aslanı sallıyrum bır yandan buraya bakıyorum zaten yaklasık 2,5-3 saattır de kesıntısız uyuyor suan..aksam ustu uzun kestırır benımkı gun boyuncada kısa kısa.. dun evde temızlık yapıldı yapıcak ısımde yok anlayacagınız.. arada uyanır gıbı oluyor bu yuzden tamamen ayagımdan alıpta kendımde yatamıyorum arada ıkı sallıyorum dalıyor o yuzden mecbur ayagımda ee hem yatamıyor hem ıs yapamıyorsam bende kendımı buranın kollarına attıyorum özgurlugum burada saklı anlayacagınız.. :roflol: yeterınce aydınlattım mı.. kaydirigubbakcemile3
uyanık oldugunda da oynuyorum konusuyorum ama kucagıma almadan alısmasın dıye yattıgı yerden oynuyorum sıkılıyor bazen kalkıp etrafı gormek ıstıyor o zaman da anakucagına koyuyorum tv ızlıyor etrafa bakıyor tabı bır yandan da sesler cıkarıyor bıraz zaman gecıyor uykusu gelıyor yınee.. :)))
Slm.kızlar iyi akşamlar hepinize,bugün mert efenin aşılarını yaptırdık,geldiğimizde aşının etkisiyle biraz uyudu sonra ağlamayla uyandı ama ne ağlama hiç o kadar şiddetlisini görmemiştim benimde elim ayağıma dolandı bi taraftanda ben ağlarım aşağıdaki komşu teyze duymuş sesini çıkıp geldi,annemi aramıştım o da calpol ver belki biraz rahatlatır demişti neyse kadın kucağına aldı oğlumu tutuyo şurubu verirken birden boğazına kaçtı kızlar Allah ım evlatlarımızın acısını göstermesin ama bebeğimin nefesi kesildi bembeyaz oldu kadın hiç bişey yapmıyo ben ağlıyorum sonra kadının elinden kaptığım gibi hemen sırtına vurdum ama çocuk öksürüyo ağzından köpükler çıkmaya başladı ya ben bittim resmen o an varya dünyam başıma yıkıldı sanki kızlar yavrum kendine çok zor geldi ama bi an çok kötü şeyler düşündüm şimdilik huzursuzluğu devam ediyo bide çok gazı olduğu için huzursuz zaten ah kızlar Allah ım bebeklerimizi bizlere bağışlasın çok korktum ya:Saruboceq:
Eda ben de smear testi yapılacak diye gitmemiştim hatta kendi doktorumun muayenesi 50ytl diye kontrolde sadece sezeryan dikişine bakılacak sandım o yüzden erkek doktora gideyim ücretsizmiş dedim...Abooo adam hazırlanın geliyorum demez mi..Hemşire geldi kilot dahil herşeyi çıkarın dedi,çatala yatın dedi nasıl bozuldum ben hiç çıkmamıştım çatala,neyse Allah kerim deyüp utana sıkıla açtım bacaklarımı adam yaklaşın aşağı doğru geri durmayın dedianam bir de ışık yaktı tam oraya doğru utancımdan yerin dibine girdim.Faydasını düşününce çok da acımadı biraz dişini sıkacaksın,vajinanı sıkarsan daha da acıyor ve işlem uzuyor..
3,5 aylık canım bebişim
bana da bazı hero baby ve bebelactan geldi canım ve evy baby den de gödereceğiz diye mail atmışlar...
niveanın sitesine girince nereye yazdın duygucum?
İstanbuldaki annişleer
21 aralıkta,Tuzlaya gidelim mi??Chicco'nun deposuna,hem alıveriş yapmış oluruz hemde tanışır,buluşur ,koklaşırız,hadi uzak muzak,mırın kırın etmeyin kocalar da gelir belki çünkü pazara geliyor....
Ben de ancak zayıflama hapı kullanmayı düşünüyorum emzirmemiz bitince,nasıl aç kalıyorsun canım yaa şu anlattığın yeme düzeni benim 5 dk da yediğim şeyler.Bütün günü öylemi geçiriyosun?İştahım çok açık kendime engel olamıyorum gece kalkıp yiyorum ben
canım işte bu iştah bendede aslında çook fazla..zayıflama hapınıda iştah kesici oldugu için düşünüyorum..malesef çok zorr kılo verıyorum..60 ıdeal kılom deil 57 idi kılom evlenmeden önce ..benım 60 dan 57 ye düşmem ölüm orucu yapmam dmeek nerdeyse..boyum 1.64..valla bazı geceler eşimle yemek yiyorum ama ertesi sabaha moralsız oluyorum gece aç yatarsam mutlu kalkıyorum okadar kafadan tırtlamış haldeyım malesef..genckızlıgımda gezmeye gıtmek kabustu..alışverişe çıkmak ölüm....78 80 li kılolardaydım...sonrasında bulımıa oldum..ara ara hortlar yınede tam geçmedi..yanı lanet olsun dıyorum şansa bak ki kemıklerın sayılmasının güzel dendiği bi döneme kaldık..kendı adıma okadar zayıflıgı sevmıyorum ama zaten hiç hayatımda amanda zayıfsın dedırtecek şekle gelmedim:icecream:
günaydın arkadaşlar .sütümü ölçmek için manuel bir gögüs pompası almak istiyorum.kullanan arkadaşlar hangisinden memnunsunuz yardımcı olursanız sevinirim.
günaydın herkesee dün sorunu çözdük kızlar bize oturmaya geldiler onlar için önemli olanın bebek olduğunu ve benden daha çok düşündüklerini söylidler yani evden gidiyorrrrrrrr , veeeeeee hepinieee destekleriniz için çok teşekrüe ederim canlarım iiyiki burası ve sizler varsınız yok sa ben gurbet ellerde napardımmm, burayı bulduğum ve sizleri tanıdığım için çok şanslıyım, özellikler betülcüm bana verdiğin cesaret için çok teşekrü ederim sen olmasan ben belki istemediğimi söyliyemeyecektim. hep geri duracaktım ......hepinizi öpüyorum bebeişlerinizideeeeeeee..........
günaydın arkadaşlar .sütümü ölçmek için manuel bir gögüs pompası almak istiyorum.kullanan arkadaşlar hangisinden memnunsunuz yardımcı olursanız sevinirim.
Canım manuel alma :1no2: göğsünü koparırcasına çekiyor, elinin ayarı çok önemli...
sedacım çok alemsinnnnn 6 ay süt versem heeeeeeeeeekafamçokkarıştı
GNAYDIN CANIMİ manuel pompalar verimli olmuyor yani sütünü ölçmek için alacaksan yanılırısn, elekrikle çalışnalradan al derim ama ona da o kadar parayı sadece sütünü ölçmek için alma bence ben joblo nun kullanıyorum ama çok ii bir cihaz değil geçenlerde betül almış mandelanın memnun kalmış 126 lira nettee fiaytı ama ben genede manueli ibr deniyeyim diyosan mandelanın ürününü al.a.s.:enbuyukkk:
6 ay süt verme işi tehlikeye girdi benim...
Sütüm çok azaldı arkadaşlar..Bugün gidip mama alıcam...
1 gecede azaldı...Bu süt işi geceyle gündüz gibi bir anda değişiveriyor herşey...:çok üzgünüm:
Mama veren arkadaşlar mama verdikten sonra suyu nasıl veriyorsunuz? Kimi yedikten 20 dk sonra verin diyor, Biberonlamı,
kaşıkla mı? Kaç cc su yeterli olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?