Doğum yapmış olan anneler buraya....

duygu, selma arkadassındkı 13 saat kesıntısız uyumamıs sen yanlıs anladın sanırım emmıs uyumus sureklı yanı artık kac saatte bır emmeye kalktıysa emıp uyumaya devam etmıs..

merhabalar neşeli eylül annişleri :dance: :sm_cool: hepiniz iyisinizdir inşAllah ve tatlı bebekleriniz de ..
seren maşaAllah enerjine hayranım canım toplanalım valla yer içer oynarız bizim uyumak bilmeyen minikler de uslu uslu otururlar belki kaydirigubbakcemile3
Salihacım geçmiş olsun melihe.. hastalıkları çok kötü oluyo Allah acil şifa versin canım :Saruboceq:
kızlar yaa geçmişi okudum da gündüz uzun uyumayan ve kucak isteyen bebişi olanlar için kanguru iyi kifir evin içinde.. ama bizim gittiğimiz dr. bebiş kendi kafasının hareketlerini kontrol edebilene kadar önermiyorum dedi.. acaba ne zaman kafalarını normal, bizim gibi tutabilecekler .. ?

Aralarda emmek için kalktı ama sonra yine uyudu ben de merak ettim ne oluyor diye.İlk defa böyle oldu ama şimdi cin gibi maşallah tabii o kadar uykudan sonra.Bu bebekleri anlamak hakkaten çok zor oluyor.

Aralarda emmek için kalktı ama sonra yine uyudu ben de merak ettim ne oluyor diye.İlk defa böyle oldu ama şimdi cin gibi maşallah tabii o kadar uykudan sonra.Bu bebekleri anlamak hakkaten çok zor oluyor.

sema arada bi oluyo böyle benim bebeğimde de..uzun süre uyuyo emiyo uyuyo..ama çok nadir oluyoo bu .. daha çok olsa keşkeeeeeeeee :CüvCüv: :ecrin_bebek:
geçen gün bi arkadaş yazmıştıı burada ; o gün bebişin büyüme günüymüş demek diye.. çok hoşuma gitmişti bu söz..gerçekten öyle mi acaba kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim a.s.merveciimm sen nasılsın senin büşra hanımın keyfi nasıl canımmyerimseniben

canım benım bebıs uyumustu ıste gun boyunca emıp uyumustu sureklı 3 er saattebır emıp aksama kadar.. bende hastamı oldu acaba dıye buraya yazmıstım da yanılmıyorsam ayten demıstı bu sozu buyume gunudur dıye.. :1rolleyes:

o gunden sonra 7 kg oldu boyuda bana geldı dermısım :roflol: naniknanik
işin şakası dogruda olabılrı sonucta bebekler ccuklar uyuyarak buyurmus ya.. :1rolleyes:

O zaman bi inceleyeyim kızımı ben bakayım büyümüş mü?:) niye bu kadar uyudu diye merak ettim ama bi taraftan da işime gelmedi değil.

teşekkür ederim a.s.merveciimm sen nasılsın senin büşra hanımın keyfi nasıl canımmyerimseniben

sağol canım ben de aynen senin gibi vakit bulamıyoum çamaşırım bitti asamadım annem uğramıştı o asıverdi sağ olsun Şeniz yemeği de şimdi koydum tepsiye büşra hanımın yanıbaşında yiyorum arada ona oyuncak tavuğunu şıngırdatıyorum ki ağlamasın kaydirigubbakcemile3 anne olduktan sonra anladım ki ; ne kadar marifetliymişiz biz kadınlar yaavv :sm_cool: birkaç işi bi arada yapabilme yeteneğimi keşfetmiş oldum :lepi: :lepi:

maşaAllah Aslan Emreye boyuna geldi demek
haa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bizim de 1 metrecik kaldı aramızda.. beni geçecek benim kız bu gidişle .. gamyoncuiremsu

haklısınız kızlar bebişler uyudukça büyür.bilimsel olark ta uyku sırasında büyüme hormonu (sth) salınır.bebekler en hızlı gece 1-4 arasında büyürmüş.

Slm.kızlar iyi akşamlar hepinize,bugün mert efenin aşılarını yaptırdık,geldiğimizde aşının etkisiyle biraz uyudu sonra ağlamayla uyandı ama ne ağlama hiç o kadar şiddetlisini görmemiştim benimde elim ayağıma dolandı bi taraftanda ben ağlarım aşağıdaki komşu teyze duymuş sesini çıkıp geldi,annemi aramıştım o da calpol ver belki biraz rahatlatır demişti neyse kadın kucağına aldı oğlumu tutuyo şurubu verirken birden boğazına kaçtı kızlar Allah ım evlatlarımızın acısını göstermesin ama bebeğimin nefesi kesildi bembeyaz oldu kadın hiç bişey yapmıyo ben ağlıyorum sonra kadının elinden kaptığım gibi hemen sırtına vurdum ama çocuk öksürüyo ağzından köpükler çıkmaya başladı ya ben bittim resmen o an varya dünyam başıma yıkıldı sanki kızlar yavrum kendine çok zor geldi ama bi an çok kötü şeyler düşündüm şimdilik huzursuzluğu devam ediyo bide çok gazı olduğu için huzursuz zaten ah kızlar Allah ım bebeklerimizi bizlere bağışlasın çok korktum ya:Saruboceq:

geçmiş olsun canım.allah bebişlerimizi korusun.benim de başıma geldi boğazına süt kaçtı.çok korktum.o sırada kaldırıp sırtına vurmak gerek.ya da aşağıya doğru başını srkıtıp sırtına vurmak lazım.
aşıdan sonra ben de yarım fitil yapmıştım.sakinlemişti.kalpol de verebilirsin.biraz rahatlar.

o arkadaş bendim Mervecim valla bak gerçekten öyle annanem dedi büyüme günüymüş
gelişiyorlarmış çok uyudukları gün.Uykuda büyüme hormonları salgılarmış zaten bebekler,mantıklı yani.:lepi:

Gülşahcım
canım çok geçmiş olsun hem aşılar için hem de başınıza gelen olay için canım senağlama
şurubu bizim de boğazımıza kaçmıştı bi kere..süt zaten biçok kere kaçmıştı genzine de oçok kötüydü..nefessiz öylece kalakaldı yavrum ben de ne yapacağımı şaşırmıştım.. hemen vurdum falan derken gaz çıkartma pozisyonunda bi fışkırttı her yer battı.. ama nefes aldı bebişim çok şükür senağlama o an yaşanan korku anlatılmaz gerçekten canım.Allah hepimizin bebeklerini korusun sağlık versin inşAllah..
gülşahcım aşıdan sonra ben fitil koymuştum yarım fitil.. şurupla böyle kötü bi anımız oldğu için artık şurup vermekten korkuyorum :1no2:

Gül canım ben de bi kere manuel pompa ile denedim sağmayı emzirdikten hemen sonra iki memeden toplam 55- 60 cc arasıı çıktı ama 1 saat uğraşmışımdır.. dediğin gibi çiçek gibi açılar cidden kaydirigubbakcemile3
arkadaşların pompaları elektrikliymiş o yüzden sanırım daha fazla geliyodur..
Allah kolaylık versin süt sağan arkadaşlara :Saruboceq: :hooray:

İyi akşamlar..

Dream81
Canım ilaç vs. verirken dilinin altından azar azar vermeye çalış böylece direk genzine gitmez
Mommy Smear testi ben yaptırmadım ama yapılması gerektiğini biliyorum hatta yılda bir her kadının yaptırması gerekiyor..
merak ettiğim yapılırken canın acıdı mı?

evet canım canan arkadaşımız bilimsel açıklamasını da yapmış bir biyolojici olarak :lepi:
eskiler boşuna mı demişler uyusun da büyüsün ninniiiiiii diye kaydirigubbakcemile3 di mi ama

eda ; ben yaptırdım iki kez..
ilk yaptırdığımda hiç acı hissetmemiştim ama doğumdan sonra sıvı alınırken çok fena acı hissettim.. dr.umun eli mi ağırdır yoksa doğumdan sonraki hassasiyetten midir bilemiyorum...

Eda ben de smear testi yapılacak diye gitmemiştim hatta kendi doktorumun muayenesi 50ytl diye kontrolde sadece sezeryan dikişine bakılacak sandım o yüzden erkek doktora gideyim ücretsizmiş dedim...Abooo adam hazırlanın geliyorum demez mi..Hemşire geldi kilot dahil herşeyi çıkarın dedi,çatala yatın dedi nasıl bozuldum ben hiç çıkmamıştım çatala,neyse Allah kerim deyüp utana sıkıla açtım bacaklarımı adam yaklaşın aşağı doğru geri durmayın dedi anam bir de ışık yaktı tam oraya doğru utancımdan yerin dibine girdim.Faydasını düşününce çok da acımadı biraz dişini sıkacaksın,vajinanı sıkarsan daha da acıyor ve işlem uzuyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…