- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.281
Aralarda emmek için kalktı ama sonra yine uyudu ben de merak ettim ne oluyor diye.İlk defa böyle oldu ama şimdi cin gibi maşallah tabii o kadar uykudan sonra.Bu bebekleri anlamak hakkaten çok zor oluyor.
merhabalar neşeli eylül annişleri :dance: :sm_cool: hepiniz iyisinizdir inşAllah ve tatlı bebekleriniz de ..
seren maşaAllah enerjine hayranım canım toplanalım valla yer içer oynarız bizim uyumak bilmeyen minikler de uslu uslu otururlar belki kaydirigubbakcemile3
Salihacım geçmiş olsun melihe.. hastalıkları çok kötü oluyo Allah acil şifa versin canım :Saruboceq:
kızlar yaa geçmişi okudum da gündüz uzun uyumayan ve kucak isteyen bebişi olanlar için kanguru iyi kifir evin içinde.. ama bizim gittiğimiz dr. bebiş kendi kafasının hareketlerini kontrol edebilene kadar önermiyorum dedi.. acaba ne zaman kafalarını normal, bizim gibi tutabilecekler .. ?
sema arada bi oluyo böyle benim bebeğimde de..uzun süre uyuyo emiyo uyuyo..ama çok nadir oluyoo bu .. daha çok olsa keşkeeeeeeeee :CüvCüv: :ecrin_bebek:
geçen gün bi arkadaş yazmıştıı burada ; o gün bebişin büyüme günüymüş demek diye.. çok hoşuma gitmişti bu söz..gerçekten öyle mi acaba kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim a.s.merveciimm sen nasılsın senin büşra hanımın keyfi nasıl canımmyerimseniben
canım benım bebıs uyumustu ıste gun boyunca emıp uyumustu sureklı 3 er saattebır emıp aksama kadar.. bende hastamı oldu acaba dıye buraya yazmıstım da yanılmıyorsam ayten demıstı bu sozu buyume gunudur dıye.. :1rolleyes:
o gunden sonra 7 kg oldu boyuda bana geldı dermısım :roflol: naniknanik
işin şakası dogruda olabılrı sonucta bebekler ccuklar uyuyarak buyurmus ya.. :1rolleyes:
Slm.kızlar iyi akşamlar hepinize,bugün mert efenin aşılarını yaptırdık,geldiğimizde aşının etkisiyle biraz uyudu sonra ağlamayla uyandı ama ne ağlama hiç o kadar şiddetlisini görmemiştim benimde elim ayağıma dolandı bi taraftanda ben ağlarım aşağıdaki komşu teyze duymuş sesini çıkıp geldi,annemi aramıştım o da calpol ver belki biraz rahatlatır demişti neyse kadın kucağına aldı oğlumu tutuyo şurubu verirken birden boğazına kaçtı kızlar Allah ım evlatlarımızın acısını göstermesin ama bebeğimin nefesi kesildi bembeyaz oldu kadın hiç bişey yapmıyo ben ağlıyorum sonra kadının elinden kaptığım gibi hemen sırtına vurdum ama çocuk öksürüyo ağzından köpükler çıkmaya başladı ya ben bittim resmen o an varya dünyam başıma yıkıldı sanki kızlar yavrum kendine çok zor geldi ama bi an çok kötü şeyler düşündüm şimdilik huzursuzluğu devam ediyo bide çok gazı olduğu için huzursuz zaten ah kızlar Allah ım bebeklerimizi bizlere bağışlasın çok korktum ya:Saruboceq:
Ben de ancak zayıflama hapı kullanmayı düşünüyorum emzirmemiz bitince,nasıl aç kalıyorsun canım yaa şu anlattığın yeme düzeni benim 5 dk da yediğim şeyler.Bütün günü öylemi geçiriyosun?İştahım çok açık kendime engel olamıyorum gece kalkıp yiyorum benyaa bize de söylesene Umut niye gizli gizli zayıflıyon bacıım???
bacım valla bende sağlıklı bir formül yok..ben aç kalarak zayıflayabılıyorum anca..lahana çorbası yapıcam önümüzdekı gunlerde..emziriyorumda..humana still tea,yagsız süt,yagsız yogurt,bir elma veya mandalına tümgün yediğim..arasıra çıkolata krızım tutuyo..ondada yapacak bişi yok..yarım elevit ve folık asıt kullanıyorum takvıye için birde..aılemde herkez kılolu..bende cok cektım..şükür dr sütün yetıyo dedi..kılo alışımız yavaş ama sınırlar içindeyız..üç aydan sonra ek gıdaya gecene kadar boyle ıdare edebılsem ne ala..60 la hamıle kaldım 78 le doguma gırdım..64.5 ğum..ama ilk iki hafta çok iştahsızdım o arada gitti kılolar...ben spora vucudu kasları toparlamak harici kılo vermek adına ınanmıyorum..yüzmeye başlıcam biraz daha şu amelıyat yerımın kaşıntısı kızarıklığı gecsın..emzirmeyı bıraktıktan sonrada zayıflama hapı kullanabılırıma.s.
ben oldum ,emziriyorum ama hemen geldi,normal eskisi gibi adet kanamam,annemin de hemen gelirmiş biraz da ırsi galiba.Annene sor bakalım ne zaman olurmuş o...Kızlar siz regl oldunuz mu?
Benim dünden beri biraz geldi, birazda kasıklarım ağrıyor. Bide bende iltihap vardı ya .Kendimle bile ilgilenemedim. Sağlık ocağına bebeği kontrole götürdüğümde kendim de kontrol olmuştum, Çok kötü aşşağısı demişti. Hastalığım bitsin de tekrar devam edeyim ilaçlarıma.İnşallah geçmiştir.
Regl olmam normal mi? Emziren annelerin daha mı geç geliyo?
Beni 40ın çıkınca gel demişti dr.korunma yöntemlerini anlattı bir de Smear testi yaptı bana,size yapmadı mı?geçmiş olsun canım... ben doğumdan beri hiç kontrole gidemedim. bi belirtisi falan var mı... bende idrar yolu enfeksiyonu da var... onunla bi alakası var mı... ay çok soru sordum sanırım
Valla bılmıyorum canım bu ıkıncı denememdı ılk sagma denememde 5 dk emzırdıkten sonra sagmıstım 1 corba kasıgı ya cıktı ya cıkmadı.. sımdı ıkıncıde baya 10 dk gectı emzırdıgım gogsumden 10 cc cıktı.. seda ve bır baska arkadasta demıstı ılk sagmada genelde cıkmayabılıyormus sonra acılıyormus kanalar heralde cıkmazsa sut yok sanma demıstı..
demekkı ondan oluyrmus.. tek gogusten 90 cıktı bu arada 1,5-2 saat anca olmustu emzırelı..
bakalım ucuncu sagmam belkı cok daha farklı olur.. bırde sut yaglıydı dedıgın gıbı krem rengıydı bembeyaz degıldı kıvamıda guzeldı nesquık katıp ıcesım geldı dermısım.. :roflol:
hangi marka sizin pompalar yaa,ne kadar da çok çıkıyormuş maşallah...
benden 20-30cc ancak çıkıyor ama kızım doyuyor onu biliyorum.Ben de chicco manuel pompa var biberon hediyeli olanlardan,minik bir biberon çıktı içinden onu hiç dolduramadım yani.Acaba pompadan mı çıkmıyor?Çok da gıcık bişey sağmak göğüs uçlrım kıpkırmızı oluyor çiçek gibi açılıyor valla.:1no2:
o arkadaş bendim Mervecim valla bak gerçekten öyle annanem dedi büyüme günüymüşsema arada bi oluyo böyle benim bebeğimde de..uzun süre uyuyo emiyo uyuyo..ama çok nadir oluyoo bu .. daha çok olsa keşkeeeeeeeee :CüvCüv: :ecrin_bebek:
geçen gün bi arkadaş yazmıştıı burada ; o gün bebişin büyüme günüymüş demek diye.. çok hoşuma gitmişti bu söz..gerçekten öyle mi acaba kaydirigubbakcemile3
o arkadaş bendim Mervecim valla bak gerçekten öyle annanem dedi büyüme günüymüş
gelişiyorlarmış çok uyudukları gün.Uykuda büyüme hormonları salgılarmış zaten bebekler,mantıklı yani.:lepi:
aytege kullanıcısından alıntı
yaaa kıslar ben çok mutsuzum sütüm kesilecek diyede korkuyorum şu kedi meslesini güzelce söledim kayınvalidme siz bilirisniz dedi bana sonra eşim aradı kedi gidecek tamam dedi bende sevindim tabiii sonuçta kayınvalidemin bakması iyi, neyse sonra akşaşamm eve gittim offf neyse kayınpeder aradı işte neler diyo bana işte kedi önemlideee al cocuğunudaaa neler neşer nasıl ağlamaya başladımmm bu dedim benim cocuğum ve ben onu düşünmek zorundayım, yani çok uzun ve iç parçalayıcı bir konuşma oldu bu saat oldu hala aklıma geldikçe ağlıyorum, neyse sabah oldu aldım cocuğumu sabah işe götürüyorum tam o sırada patronumun eşi aradı baktı ben ağlıyorum bana gel dedi bu arada arkadaşım gibidir aynı yaştayız, neyse ona gittiimm oda beni teselli etmeye çalışıyor gime işe dedi bende tamam dedim, sonra eşim aradı kayınvalidem çok ağlıyrmuş çocuğu alıp benim eve gidecekmiş neyse dedim tamam bebeği verdim patronumun eşiyle oturduuk biraz sonra işyerine geldik, az önce cepten kayınpeder aradı gene açmadım kızlar yanlız ve çaresiz olmak o kadar kötüki kendimi çok kötü hissediyorum keşke gurbete evlenmeseydim şu anda bile ağlıyorummm çok mutsuzuzm
Aytencim neden kayınvaliden size gelip,sizde kalıp bakmıyor bebeğine?Belki daha önce sebebini yazmışsındır ben okuyamamışımdır bilmiyorum.Benim de kayınvalidem bakacak kedisi falan yok ama evi uzak karşı tarafta,o yüzden hafta sonları bende kalacak.Nasıl kedi sevgisiymiş beee torununa değişiyorlar kedilerini haa,Allah muhtaç etmesin diyecem canım ama muhtacız bebeklerimiz için yapacak bişey yok.Üzülme,bebeğin için kovulsanda sövülsende herşeye razı olacaksın.Ben hiiiç takmıyorum ne derse desin...:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?