- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.381
canımcım üşütmüşsündür belki gazı olmuştur.biliyorum senin kinin gazı olmuyor ama öyle uykusundan bağırarak uyanırsa gazı vardır ne kadar çıkarsa da çıkarsın.benim ki alttan üstten maşallah çıkarıyor ama yine de çıkmamış gazları oluyor.merak etme gazdandır. gıızz benm ki gibi çok sall:ecrin_bebek:ayıp sallamaya alıştırma boyna ister valla.
aynen sedaya bu bir kısır döngü sabır edelim bakalım nereye kadar:)))))))))))))))
[B]slm kızlar ii pazarlar neler yapıyosunuz oğlann ayağımda sallanıyor ben pc ye bakıyorum aamn can yakmasında sallarız
bişi soram ben oğlanı 2saat felan emzirmedim bakalım dedim sütüm kaç cc çıkcak diye meraktan manuel bebedorun pompasıya sağdım 100cc çıkı iyimiki acaba [/B]
yaaaaa kızlar 2s saatte nasıl 100 cc çıkıyor ya bende 3-4 satte ancak 100 cc çıkıyor benim sütüm bol değil demekki maşallahh nazar değmesin
yaaaaa kızlar 2s saatte nasıl 100 cc çıkıyor ya bende 3-4 satte ancak 100 cc çıkıyor benim sütüm bol değil demekki maşallahh nazar değmesin
benimde çok bol değil öyle akmıyor ama benim oğlan gündüzleri 1,5 saati geçirmeden emmiyoor.100cc iki göğsümden çıktı ama tek göğüsten değil o gün betüldü sanırım tek göğüsten 90cc sağmıştı belkide pombadan felan farkettiriyodur
Az önce Haziran annelerinde "öyküm artık yok" başlığını okudum tekrar. Bende bazen özellikle geceleri uykunun en tatlı yerinde kalkmak zorunda olduğumda öflemeye başlıyordum ama o yazıyı okuyunca inanın çok garip oldum.Betül'ün de söylediği gibi 9 ay boyıunca hepimiz onların gelmesini bekledik dört gözle tabii insanız aralarda öflemek te normal ama sonuçta hep şunu düşünmeye çalışıyorum o kadar küçük ve o kadar muhtaç ki tamamen bana endeksli şuan yaptığını ne nazından ne de yaramazlığından yapıyor insan kıyamıyor ya.Allah hepimizin bebeklerine sağlıklı hayırlı ömürler versin inş.
Kızlar şikayet ettiğim yok ben dünyanın en güzel şeyine sahibim Allah tan başka ne isterimki yavrum sağlıklı eli ayağı düzgün şükürler olsun ama ben gurbetteyim eğer gurbette ve ailesinden çok uzakta olan arkadaşlar varsa beni daha iyi anlarlar,inanın kızlar 1 seneyi geçti memleketime gitmeyeli burada o kadar yalnızımki oğlumun benden ve babasından başka kimsesi yok ve benim bebeğim o kadar gazlıki uyanık olduğunda genelde ağlıyor bende bazı zamanlar daralıyorum tabiki ama dediğiniz gibi bir gülümsemesi herşeyi unutturuyo bana,değer onun için diyorum,o benim canım ileride hayırlı bi evlat olmasıda en büyük temennim inşallah hepimizin evlatlarıda ilerde bizim gurur duyacağımız birer bireyler olurlar işte o zaman bütün bu yorulmalarımızın karşılığını alacağımızdan eminim
sedacım işimiz zor gerçekten.anne ve ev kadını birarada olmak cok zor. benim eşim allahtan yardımcı oluyor bana.annem olduğu için bu zamana kadar yanımızda eşim biraz kaytardı.ama annem gidecek yardımcı olması gerek.yoksa herhalde birbirimize gireriz.
kıvanç sabah 7.30 da uyanmıştı.babasına verdim mama vermiş altını temizlemiş uytmuş ayağında sallayarak.saat 9 a kadar uyumuşum.buğün pazar olduğu için yardım etti saolsun.şimdi ben internetteyken pizza yapıyor oğluşum da pusette onun yanında ))).buğün keyif günüm.
ama anlattıklarını ben hafta içi yapıcam.yemek ütü temizlik.ne yapayım yapamassam akşamları eşim yardım eder.
eşinin senin halini görüp yardımcı olması gerek bence .konuşmadın mı hiç eşinle? gerçi bazı erkeklerin elinden pek iş gelmez.benim kini kayınvalidem saolsun alıştırmış her türlü ev işlerine.eskiden de yardım ederdi.
allah hepimize kolaylık versin
Az önce Haziran annelerinde "öyküm artık yok" başlığını okudum tekrar. Bende bazen özellikle geceleri uykunun en tatlı yerinde kalkmak zorunda olduğumda öflemeye başlıyordum ama o yazıyı okuyunca inanın çok garip oldum.Betül'ün de söylediği gibi 9 ay boyıunca hepimiz onların gelmesini bekledik dört gözle tabii insanız aralarda öflemek te normal ama sonuçta hep şunu düşünmeye çalışıyorum o kadar küçük ve o kadar muhtaç ki tamamen bana endeksli şuan yaptığını ne nazından ne de yaramazlığından yapıyor insan kıyamıyor ya.Allah hepimizin bebeklerine sağlıklı hayırlı ömürler versin inş.
Arkadaşlar haklısınız..Ama kimse bebeğinden şikayetçi değilki..SADECE BİRAZ YARDIM İSTİYORUZ...Ben kendi adıma konuşursam sadece eşimden şikayetçiyim yardım etmiyor diye.Yoksa bebeğim için her zaman allaha şükrediyorum. O bebeği ölen kızın yazdıkları benim hala aklımda.Ölmeden bir kaç gün önce yazdıklarını okudunuz mu? Göğsüm acıyor emzirmekten diye dert yanmış...Ama nerDen bilsin bebeğinin öleceğini.Ben bebeğim her güldüğünde, yada ona her uyurken baktığımda allahıma binlerce kez teşekkür ediyorum ve onu benden almaması için adeta yalvarıyorum. Asla bebeğimden şikayet etmiyorum, tabi arada sırada mızıklanıyor o zaman uykusuzsam hafiften zivanadan çıkıyorum :) ama gene ona değil öfkem, neden eşim ben uykusuzken, bitmişken gelip görevi devralmıyor diye öfkeleniyorum.Bebeğimi çok seviyorum, o hayatımdaki en anlamlı şey...Allah onu benden hiçbir zaman ayırmasın, sağlık huzur versin...
hangi marka sizin pompalar yaa,ne kadar da çok çıkıyormuş maşallah...
benden 20-30cc ancak çıkıyor ama kızım doyuyor onu biliyorum.Ben de chicco manuel pompa var biberon hediyeli olanlardan,minik bir biberon çıktı içinden onu hiç dolduramadım yani.Acaba pompadan mı çıkmıyor?Çok da gıcık bişey sağmak göğüs uçlrım kıpkırmızı oluyor çiçek gibi açılıyor valla.:1no2:
Manuel pompa oldugu ıcın o kadar az cıkıyordur.. onunla hem kendını yorarsın hem gogsunu acıtırsın ben medela elektrıklı pompa aldım onu kullanıyorum nette o kadar cok kısıden memnunıyet duydum kı sıparıs verdım.. gercekten cok kullanıslıymıs.. ıkı uc gundur sagıyorum.. zaten ıkı gogsumu sagmadıgım ıcın tek gogsum 5-10 dk da bıtıyor sagması cok pratık tavsıye ederım zaten o zaman daha cok cıkacaktır sut.. ve daha da artıracaktır..
betülcüm bu arada aslan emre iç ağlamıyo mu ağlayınca ne yapıyosun o zman da mı kucaklamıyorsun
Yok canım kucaklıyorum tabıkı ama sakınlesınce hemen ya yatagna ya koltuguna koyuyorum yanı gun ıcınde keyfı yerındeyken kucagımda cok tutmuyorum.. cunku bu aralar yatmaktan pek te hoslanmıyor bu yuzden oto koltuguna koyuyorum o yarı oturur vazıyette oldugu ııcn etrafı guzelce ızlıyor tv ye bakıyor renkler cok dıkkatını cekıyor.. yatagındayken oynuyorum konusuyoruz fılan zaten bunların dısında da emıyor ve uykusu gelınce kımı zaman sallıyorum da uyuyor sallanmak ıstıyor yanı kımı zamanda kendılıgınden dalıyor..
çok şükür kı cok aglayan bır bebek degıl daha dogrusu gazlı degıl.. cunku bır bebegın ne sebeplerle agladıgı bellıdır bılırsınız... en cok ta gazdan aglıyorlar bızımkı bır ara gece gunduz gazlıydı 1 hafta kadar gıbı gaz ılacını fılan kesınce oyle rahatladı kı gunden gune de gaz sıkıntımız kalmdı gııb bırsey masallah... bu yuzden genellıkle de keyfı yerınde cok sukur... ama dun ası yaptırdık bu yuzden dun ve bugun bıraz huysuzluk yapıyor pıspıslanmak ıstıyor sureklı ve kucaga alınmak ıstıyor dunden berı poposuna bıraz sert ce pıslayınca sakınlıyr sanırım agrısının onune gecıyor oyalıyor.. ama yınede uykuları normal cok sukur masallah..
günaydın herkesee dün sorunu çözdük kızlar bize oturmaya geldiler onlar için önemli olanın bebek olduğunu ve benden daha çok düşündüklerini söylidler yani evden gidiyorrrrrrrr , veeeeeee hepinizeee destekleriniz için çok teşekrüe ederim canlarım iiyiki burası ve sizler varsınız yok sa ben gurbet ellerde napardımmm, burayı bulduğum ve sizleri tanıdığım için çok şanslıyım, özellikler betülcüm bana verdiğin cesaret için çok teşekrü ederim sen olmasan ben belki istemediğimi söyliyemeyecektim. hep geri duracaktım ......hepinizi öpüyorum bebeişlerinizideeeeeeee..........
Canım benım ben sana demıstım degılmı sorun cozulecek kısa zamanda merak etme ınan bana dıye..:1hug: cok sevındım artık gonul rahatlıgı ıle bırakabılrısın bebegını.. bır anne baska ne ısterkı.. Allah tum annelerın gonlune gore versın..:1rolleyes:
günaydın arkadaşlar .sütümü ölçmek için manuel bir gögüs pompası almak istiyorum.kullanan arkadaşlar hangisinden memnunsunuz yardımcı olursanız sevinirim.
Canım manuel herhangı bır markayı kımsenın tavsıye edecegını hıc sanmıyorum eger alıcaksan parana yazık etme ve elektırıklı al derım.. ınankı hıcbır manuel ınsanı yormaktan ve gogsunu acıkmaktan baska bır ıse yaramıyor en fazla cıkardıgı sut de 20-30 cc fılan oluyor ve o da bebegın dısının kavucunda kalır yanı :)
GNAYDIN CANIMİ manuel pompalar verimli olmuyor yani sütünü ölçmek için alacaksan yanılırısn, elekrikle çalışnalradan al derim ama ona da o kadar parayı sadece sütünü ölçmek için alma bence ben joblo nun kullanıyorum ama çok ii bir cihaz değil geçenlerde betül almış mandelanın memnun kalmış 126 lira nettee fiaytı ama ben genede manueli ibr deniyeyim diyosan mandelanın ürününü al.a.s.:enbuyukkk:
Kız mandela nerden cıktı Allah ıyılıgını versın.. :roflol::roflol: mandalına dan mı esınlendın :roflol: Ben once medelanın manuel pompasını almıstım hamıleyken tabı bır tecrubem olmadııg ıcın bu pompalarla ılgılı.. ama elle sıkılark sagılan pompalar kadar olmasada yındee ınsanı yoruyor baya ve ugras ıstıyor sonuc ta da 10 cc bırsey cıktı yanı ve tek basına sagman cok zor bır elınle tutup bır elınle vakumu cekemıyorsun sureklı yerınden oynuyor ve suan evın bır kosesınde duruyor paketıne gerı soktum hıc cıkarmamıs varsayıyorum :) ona da 45 ytl para vermıstım yanı.. en ıyısı elektırıklı bır kac mıktar fazla verıp rahat etmek yanı..
bu arada en ucuz e bebek com da sanırım 119 ytl ve guvenılır bır sıte ben oradan temın ettım..
duygucum ben hugies kullanıyorum şimdi çok memnunum johnson s baby kullanıyodum o çok ıslakmış huggres daha güzel 3 tanesi 10 lira
Bende huggıes kullanıyorum.. bebek bezının yanında 2 paket hedıyesı vardı ıslak mendılın memnunum.. unı baby de kullandım nıvea da ama nıveanın no parfume olanının kokusundan mıdem kalktı artık o kadar kullandıkkı :bbo: parfumu yok ama olmadıgı ıcın de tuhaf bır kokusu var.. unı baby de guzel ama bıraz fazla ıslak gelmıstı bana suan huggıes ı cok guzell...
Kızlar şikayet ettiğim yok ben dünyanın en güzel şeyine sahibim Allah tan başka ne isterimki yavrum sağlıklı eli ayağı düzgün şükürler olsun ama ben gurbetteyim eğer gurbette ve ailesinden çok uzakta olan arkadaşlar varsa beni daha iyi anlarlar,inanın kızlar 1 seneyi geçti memleketime gitmeyeli burada o kadar yalnızımki oğlumun benden ve babasından başka kimsesi yok ve benim bebeğim o kadar gazlıki uyanık olduğunda genelde ağlıyor bende bazı zamanlar daralıyorum tabiki ama dediğiniz gibi bir gülümsemesi herşeyi unutturuyo bana,değer onun için diyorum,o benim canım ileride hayırlı bi evlat olmasıda en büyük temennim inşallah hepimizin evlatlarıda ilerde bizim gurur duyacağımız birer bireyler olurlar işte o zaman bütün bu yorulmalarımızın karşılığını alacağımızdan eminim
Allah yardımcımız olsun canım hepımızınde gurbet cok zordur emınım.. bız e olan zorluktan daha zor gelır sana annelık ve bu ugraslar.. umarım bebısının gazı en kısa zamanda gecer de rahata kavusursunuz..
Canlarım kımse yanlıs anlamasın ben genel anlamda soyledım bu sıkayet olaynı kendım ıcınde yanı.. annelıkten kımsenın pısman oldugunu dusunemen zaten Allah bu duyguyu herkese yasatsın ne kadar zor ve zahmetlı olsada dunyanın en harıka duygularından belkıde en basında gelenı..
kızlar benım de bebesim 24 eylül dogunlu simdi 2 ayımız bitti bı sıkıntımız yok asılarımızı olduk gaz sorunumuz falan yok düzenlı kontrole gidiyoruz bundan sonra bende bebişlerımızı burdan tapkip edicem görüşmek üzere
Aramıza hosgeldın benım oğlumda 23 eylül dogumlu.. umarım guzel paylasımlarda bulunuruz.. sevgıler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?