- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.401
Herkese gunaydın arkadaslar..
Aslanım bugun yıne her zaman kı gıbı 7 de kalktı en son ve oynadık konustuk gulustuk baya :)
once sut sagdım tek gogsumden sonra dıgerınıde emzırdım uyudu sımdı paşa.. :ecrin_bebek:
bende bakayım dedım ne var ne yok.. ama baktım kı kımse yok.. :smiley-cool:
Artık yedıklerıme dıkkat edıyorum ekmegı azalttım kahvaltıları yemeklerı ortadan bol bol degılde olcuyle tabagıma alarak yıyorum tatlı yı kaldırdım artık nadır yıyecegım.. suyuda bol ıcmeye basladım zaten ıcıyordum ama bır ara kendımden gectım su yu bıraktım tatlıya hucum seklınde ne zaman ıstersem yedımsımdı gun ıcnde bol bol da meyve yıyorum oğluşuma bol vıtamın olsun dıye.. bu sabah sutumu sagdım tek gogsumden 130 cc cıktı..
beslenme gercekten cok onemlıymıs..egzersız yapmaya da baslayacagım.. umarım kılo vermeye baslarım yavas ta olsa bana yeter sureklı ınıste olayım da... benneyaptımki
Herkese gunaydın arkadaslar..
Aslanım bugun yıne her zaman kı gıbı 7 de kalktı en son ve oynadık konustuk gulustuk baya :)
once sut sagdım tek gogsumden sonra dıgerınıde emzırdım uyudu sımdı paşa.. :ecrin_bebek:
bende bakayım dedım ne var ne yok.. ama baktım kı kımse yok.. :smiley-cool:
Artık yedıklerıme dıkkat edıyorum ekmegı azalttım kahvaltıları yemeklerı ortadan bol bol degılde olcuyle tabagıma alarak yıyorum tatlı yı kaldırdım artık nadır yıyecegım.. suyuda bol ıcmeye basladım zaten ıcıyordum ama bır ara kendımden gectım su yu bıraktım tatlıya hucum seklınde ne zaman ıstersem yedımsımdı gun ıcnde bol bol da meyve yıyorum oğluşuma bol vıtamın olsun dıye.. bu sabah sutumu sagdım tek gogsumden 130 cc cıktı..
beslenme gercekten cok onemlıymıs..egzersız yapmaya da baslayacagım.. umarım kılo vermeye baslarım yavas ta olsa bana yeter sureklı ınıste olayım da... benneyaptımki
selam arkadaşlar,
denizin bezinde arada sırada sümüksü şeyler görüyorum (kakasının içinde) dikkat ettiniz mi sizde de oluyor mu ?
gözdecim ben de birkaç defa öyle olduğunu hatırlıyorum ama ishalkendi sanırım.. :uhm:
canancım aynı benimki gibi demek senin oğluş da.. kucak isteyiince bi ağlıyo ama anlaşılıyo yalancıktan ağladığı kaydirigubbakcemile3
betülcüm selam,
bende medelanın elektriklisini aldım sağmaya başlıycam yavaş yavaş.şubatta işe başlayacağım için şimdiden biriktirmek istiyorum . merak ettiğim tek gögsünü sağıp diğerini emziriyorsun ya 3 saatte yada bebiş acıkana kadar tekrar yeterli süt doluyor mu? yani ben bi gögsümden emzirip 3 saat sonra diğerinden emziriyorum dolayısıyla diğer gögüse 6 saatte sıra geliyor şimdi 3 saat olacak yetmezse bebişe diye korkuyorum.
bir soru daha diyelim bu sabah sağdın 70 cc çıktı akşam 70 daha bu ikisini birleştiriyor musun ayrı ayrı poşetleyip mi buzluğa atıyorsun?
sağol canım bende biryerde okumuştum bebeklerde sümüklü kaka normal yazıyordu . dün de okudum enfeksyon olabilir falan yazıyodu da ondan merak ettim denizde de oluyor arada . bir de ishal olduğunu nasıl anlıyorsun ? deniz günde 5 kere falan kakasını yapıyor hep cıvık ishal gibi . doktora söylüyorum kilo alışı iyi oluktan sonra öenmli değil diyor.bakalım bugün arayacağım doktorunu sümük olayı için yazarım sizede. iyice piskopat oldum şimdide kakasını inceliyorum ne var ne yok diye :)
betül sen sağma işlermini nasıl yapıyosun diğer elinlee böyle masaj yapar gibi mi yapıyosun yoksa yoksa hiç bir şey yapmadan sadece makinayı göğsündemi tutuyosun sağma tekniğin nedir.
yok canım hıcbırsey yapmıyorum sadece makınayı gogsume tutuyorum sagıyorum..
ama gecen 80 cc cıktı dedıgımde ovdum fılan yınede cıkacak bellı pek farketmıyor yanı.. ovmuyorum normalde sadece makınayı tutuyorum yanı..
sen de sağol canım..büşra da günde 4 veya 5 kez kakasını yapıyo cıvık ama sarı oluyo genelde.. geçen haftalarda bigün üşütmüştü sanırım , ertesi günü her bezinde kaka vardı ve daha da su gibi ve yeşildi.. anlaşılıyordu yani ..
sağol canım bende biryerde okumuştum bebeklerde sümüklü kaka normal yazıyordu . dün de okudum enfeksyon olabilir falan yazıyodu da ondan merak ettim denizde de oluyor arada . bir de ishal olduğunu nasıl anlıyorsun ? deniz günde 5 kere falan kakasını yapıyor hep cıvık ishal gibi . doktora söylüyorum kilo alışı iyi oluktan sonra öenmli değil diyor.bakalım bugün arayacağım doktorunu sümük olayı için yazarım sizede. iyice piskopat oldum şimdide kakasını inceliyorum ne var ne yok diye :)
merhaba arkadaşlar...takvimlere resim koyduğumuz için mi gözükmüyor bilgisi olan var mı?
mervecim nasılsın güzel kızın nasılllll a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?