- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.421
ya ben makinayı tutunca asla çıkmıyorrr benim makinadamı bişey varaaa yoksaaaa bende sütmü az anlayamadım dur ben bugün siparişi vereyim yaa eziyet çekiyorum ben süt sğarkennn ahh keşke makinayı tutuncaaa çıksa ne güzel olurrr, ben makinayı tutunca göğüş ucumu çok çekiyor acıtıyor bir dğme var arada ona basıyorum acımasın diye seninkide öylemi, mu mandalinanınkaydirigubbakcemile3 swing diye bir modeli var 240 civarı ondanmı alsam diyorum çünkü ben hep sağdığım için daha kolay bişey olsun isteiyorummm onun hakkında bilgin varmı
betülcüm bende deniyorum dün akşam 30cc çıktı bu sabah ta 20cc çıktı stres yaptım şimdi acaba sütüm mü az diye benim makinede medela elektrikli ama sonuç böyle
ya ben makinayı tutunca asla çıkmıyorrr benim makinadamı bişey varaaa yoksaaaa bende sütmü az anlayamadım dur ben bugün siparişi vereyim yaa eziyet çekiyorum ben süt sğarkennn ahh keşke makinayı tutuncaaa çıksa ne güzel olurrr, ben makinayı tutunca göğüş ucumu çok çekiyor acıtıyor bir dğme var arada ona basıyorum acımasın diye seninkide öylemi, mu mandalinanınkaydirigubbakcemile3 swing diye bir modeli var 240 civarı ondanmı alsam diyorum çünkü ben hep sağdığım için daha kolay bişey olsun isteiyorummm onun hakkında bilgin varmı
sagol canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın kaydirigubbakcemile5
hafta sonu misafir vardı hepi yoruldu galiba kuzum uyuyo :ecrin_bebek: Bugün büyüme günüymüş hi hii kaydirigubbakcemile3 yaşasıııın :cüvcüv:
Kedi meselesinin tatlıya bağlanmış olmasına sevindim canım..gözün arkada değil en azından..babannesi bebişine gözü gibi bakar annesi eve gidince öp benim için tombul mavişini
Canan benim de annem cumartesi günü gitti hafta sonu eşim vardı hadi ama bugün ben de resmen ilk defa yalnız kaldım kızımla,çoook zormuş ayol tuvalete gile göndermiyor edepsiz kızım beni.3 aylık olacak nerdeyse ilk defa yalnızım ama eşim nöbetçi olduğu için birazdan kayınvalidem gelecek bende kalmaya yoksa gece de yalnız kalamam daha evime bile yeni alışıyorum....Bozada bira mayası var o yüzden bira gibi süt yapıyor ben de denedim süper resmen taşıyor.günaydın kızlar..ben de bugün ilk defa bebişimle yalnız kaldım.şuana kadar ii gitti.9 da kalktık.ben kahvaltı yaprken bizim ki pusetinde ağlamadan oturdu.şimdi uyttum.bakayım dedimbizim ki tilki gibibirazdan uyanır.sizlere de kolay günler dilerim. bol sütlü,uykulu,akin bir gün..
bu arada boza içmek sütü artırıyormuş.tv. dinledim zaten daha önce de duymuştum.denedim gerçekten artıror. bilginize...
yaa varya burda okuya okuya ben de alacam nerdeyse ben de şubatta işe başlayacağım ancak kızım 5 ayı bitirmiş 6. aya başlamış olacak.Ben ek gıdalara 5. ayda başlamayı düşünüyorum o yüzden sizce o kadar para verip alayımmı??Tabiki çok faydalı bişey hasta veya grip olma ihtimaline karşı da süt saklamak için ama çevremde kimse almadı yani öğretmen arkadaşlardan da alan olmadı...betülcüm selam,
bende medelanın elektriklisini aldım sağmaya başlıycam yavaş yavaş.şubatta işe başlayacağım için şimdiden biriktirmek istiyorum . merak ettiğim tek gögsünü sağıp diğerini emziriyorsun ya 3 saatte yada bebiş acıkana kadar tekrar yeterli süt doluyor mu? yani ben bi gögsümden emzirip 3 saat sonra diğerinden emziriyorum dolayısıyla diğer gögüse 6 saatte sıra geliyor şimdi 3 saat olacak yetmezse bebişe diye korkuyorum.
bir soru daha diyelim bu sabah sağdın 70 cc çıktı akşam 70 daha bu ikisini birleştiriyor musun ayrı ayrı poşetleyip mi buzluğa atıyorsun?
Günde 4-5 kez kakasını mı yapıyor???Nasıl yanifisfisfis az az bezinde leke şeklinde mi yoksa baya tuvalete mi çıkıyor?Benim kızım günde 1 kez yapıyor.1 aylıkken falan böyle her bezi kakalı çıkıyordu.sen de sağol canım..büşra da günde 4 veya 5 kez kakasını yapıyo cıvık ama sarı oluyo genelde.. geçen haftalarda bigün üşütmüştü sanırım , ertesi günü her bezinde kaka vardı ve daha da su gibi ve yeşildi.. anlaşılıyordu yani ..
aytencim benimki de jablo nun makinesi.ben de bir gögsümden anca 70 cc falan çıkarıyorm.gerçi ben saatle emziemiyorum.bebiş ağladığında veriyorum o da hayır demiyor.yani belki çok doluyken çıkar.ben ovduğum zamn iyi çıkıyor.yoksa 10-20 falan oluyor.diyorum acaba makineden mi? yoksa bizim memişlerde mi işyok.benim memişler zati çok ufak.)))kaydirigubbakcemile3
yaa kızlar hakkaten bu cetveller neden cıkmıyor yaa.. :1closedeyes:
bende bır tek merve ve hıcranın kını goruyorum resımlı oldugu ıcın cıkmıyorsa onların kı neden cıkıyor bılen var mı oğlanın ne kadarlık oldugunu unutum yaaa.. :roflol:
yaa kızlar hakkaten bu cetveller neden cıkmıyor yaa.. :1closedeyes:
bende bır tek merve ve hıcranın kını goruyorum resımlı oldugu ıcın cıkmıyorsa onların kı neden cıkıyor bılen var mı oğlanın ne kadarlık oldugunu unutum yaaa.. :roflol:
betülcüm takvimlerin yapıldığı siteye girdim hata veriyor.ondan olabilir mi ki?
benim yaptığım siteden yap betülcüm bide öle dene bakalım bende göremiyordum siteyi değiştim o zaman çıktı takvimim
hıcran zaten takvımım senınkıyle aynı sıteden.. sımdı dedıgın gıbı yenıden deneyım dedım canan dedıgın gıbı sıte error verıyor yapamıyorum yanı cetvel baska sıteden yapmayı deneyım barı bulayım bır takvım sıtesı...
ilk sagmanmıydı pekı ? bırde nasıl sagıyorsun emzırdıkten sonra mı hıc emzırmeden mı ?
kac saatten sonra sagıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?