Doğum yapmış olan anneler buraya....

betülcüm bende deniyorum dün akşam 30cc çıktı bu sabah ta 20cc çıktı stres yaptım şimdi acaba sütüm mü az diye benim makinede medela elektrikli ama sonuç böyle

Valla canım sen bılırsın oda bır yenı modelı ıste.. onun hakkında pek yorum goremedım sıtede ama bu medela mını elektırıklıden memnun o kadar cok kısı varkı oku oku bıtmedı bende rıske atmayayım bılındık olsun dedım.. ama sonucta aynı marka yanı bır oncekı ıyı olduguna gore yenı cıkanı ondan daha ıyı dır muhakkak... ben hıc dugmeye flan basmıyorum.. ılk sagmam da vakumunun derecesını ayarladım bır daha ellemedım dırek calıstırıyorum sagıyorum kapatıyorum.. cok hızlı olunca pek ıyı cekmıyor cok yavas olunca da onun ayarını bakarak ayarlıyorsun zaten.. acı da duymuyorum gayet normal bır sagısı var.. tek kotu tarafı cok abartılı olmasada seslı olması.. ama benm ıcn bır sakıncası yok 5-10 dk arası sagma ıslemım bıtıyor zaten..

betülcüm bende deniyorum dün akşam 30cc çıktı bu sabah ta 20cc çıktı stres yaptım şimdi acaba sütüm mü az diye benim makinede medela elektrikli ama sonuç böyle

ilk sagmanmıydı pekı ? bırde nasıl sagıyorsun emzırdıkten sonra mı hıc emzırmeden mı ?
kac saatten sonra sagıyorsun ?

aytencim benimki de jablo nun makinesi.ben de bir gögsümden anca 70 cc falan çıkarıyorm.gerçi ben saatle emziemiyorum.bebiş ağladığında veriyorum o da hayır demiyor.yani belki çok doluyken çıkar.ben ovduğum zamn iyi çıkıyor.yoksa 10-20 falan oluyor.diyorum acaba makineden mi? yoksa bizim memişlerde mi işyok.benim memişler zati çok ufak.)))kaydirigubbakcemile3

sende ak pak tompalak perensesi öp benim içinn, evet babanesi gözü gibi bakıyorrr bebeğe bakıcı tutma fikrimi duyduktan sonra bütün gün ağladım diyorrr, onu üzmek değildi niyetim ama neyse halloldu yaa şükürrrrr

selam kızlar nasılsınız hayat nasıl gidiyor bezler mamalar çamaşırlar ağlama sesleri uykusuzluk hayat ne güzellllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Canan benim de annem cumartesi günü gitti hafta sonu eşim vardı hadi ama bugün ben de resmen ilk defa yalnız kaldım kızımla,çoook zormuş ayol tuvalete gile göndermiyor edepsiz kızım beni.3 aylık olacak nerdeyse ilk defa yalnızım ama eşim nöbetçi olduğu için birazdan kayınvalidem gelecek bende kalmaya yoksa gece de yalnız kalamam daha evime bile yeni alışıyorum....Bozada bira mayası var o yüzden bira gibi süt yapıyor ben de denedim süper resmen taşıyor.

yaa varya burda okuya okuya ben de alacam nerdeyse ben de şubatta işe başlayacağım ancak kızım 5 ayı bitirmiş 6. aya başlamış olacak.Ben ek gıdalara 5. ayda başlamayı düşünüyorum o yüzden sizce o kadar para verip alayımmı??Tabiki çok faydalı bişey hasta veya grip olma ihtimaline karşı da süt saklamak için ama çevremde kimse almadı yani öğretmen arkadaşlardan da alan olmadı...

Günde 4-5 kez kakasını mı yapıyor???Nasıl yanifisfisfis az az bezinde leke şeklinde mi yoksa baya tuvalete mi çıkıyor?Benim kızım günde 1 kez yapıyor.1 aylıkken falan böyle her bezi kakalı çıkıyordu.

:roflol: BENİM MEMEİŞLER UFAK tı ama doğumdan sonra büyüdü ben joplo kullanıyorum kesin joplo dan benceeeeeeekaydirigubbakcemile

yaa kızlar hakkaten bu cetveller neden cıkmıyor yaa.. :1closedeyes:
bende bır tek merve ve hıcranın kını goruyorum resımlı oldugu ıcın cıkmıyorsa onların kı neden cıkıyor bılen var mı oğlanın ne kadarlık oldugunu unutum yaaa.. :roflol:

gülcüm senin izin meselen ne oldu.yani 5 haftayı aktarabildinmi? ben 2 hafta okula ortalama yükseltme sınavlarına gitmiştim.onu gösterdim.kabul ettiler.ama 5 hafta olmaz dediler.izinlerim 24 kasımda bitti.şimdi doğum dr. dan 2 hafta rapor aldım.bayramdan sonra yine alıcam.ocak ayında da alıcam.şubatta başlayacam kısmetse.
sütün yetrliyse bence almana gerek yok makineyi.ben mama da verdiğim için yeterli olup olmadğını anlamak için aldım.yani biriktirmiyorum.sağdığımı bebilş acıkınca veriyorum.ya uğraşamam zaten buzluğa at, ısıt falan ne bilim belki sütüm çook bol olsa yapardım.zaten okula başladığımızda dedğin gibi mamalara geçiçez.ek gıdaalara başlayacağız.

betülcüm takvimlerin yapıldığı siteye girdim hata veriyor.ondan olabilir mi ki?

benim yaptığım siteden yap betülcüm bide öle dene bakalım bende göremiyordum siteyi değiştim o zaman çıktı takvimim

http://remembranceticker.tickershack.com

Son düzenleme:
betülcüm takvimlerin yapıldığı siteye girdim hata veriyor.ondan olabilir mi ki?

benim yaptığım siteden yap betülcüm bide öle dene bakalım bende göremiyordum siteyi değiştim o zaman çıktı takvimim

hıcran zaten takvımım senınkıyle aynı sıteden.. sımdı dedıgın gıbı yenıden deneyım dedım canan dedıgın gıbı sıte error verıyor yapamıyorum yanı cetvel baska sıteden yapmayı deneyım barı bulayım bır takvım sıtesı...

hoşgeldiniz kızlar ne güzel herkes burada ..

gülcüm evet 4 ya da 5 kez yapıyo, bildiğin dolduruyo ..öyle minik kaçırma tarzında da aralarda oluyo bazen.. ama bu 4 -5 kerenin bir ya da 2 tanesinde baya baya doldurmuş oluyo .. benimki biraz fazla iştahlı maşaAllah.. o yüzden çok yiyip çok üretim yapıyo galiba :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…