- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #3.441
Canan ben 5 haftayı aktarabildim 9 aralıkta doğum iznim bitiyor ama bayrama denk geliyor biliyorsun o yüzden 15 aralık gibi başlamam gerekiyor bu arada ben doğum iznindeyken il dışı tayin oldum ama daha önceki okuldan ilşik kesmemiştim şmdi o işler var e bir de mehil sürem var 15 gün geriye 20 gün falan kalıyor o zaman rapor alacağım yani ocak ayında.İnşallah planladığım gibi gider de 2. dönem başlarım okuluma.Sütüm yetmiyor değil şimdi yetiyor ama sonrası için düşündüm ben...yerimsenibengülcüm senin izin meselen ne oldu.yani 5 haftayı aktarabildinmi? ben 2 hafta okula ortalama yükseltme sınavlarına gitmiştim.onu gösterdim.kabul ettiler.ama 5 hafta olmaz dediler.izinlerim 24 kasımda bitti.şimdi doğum dr. dan 2 hafta rapor aldım.bayramdan sonra yine alıcam.ocak ayında da alıcam.şubatta başlayacam kısmetse.
sütün yetrliyse bence almana gerek yok makineyi.ben mama da verdiğim için yeterli olup olmadğını anlamak için aldım.yani biriktirmiyorum.sağdığımı bebilş acıkınca veriyorum.ya uğraşamam zaten buzluğa at, ısıt falan ne bilim belki sütüm çook bol olsa yapardım.zaten okula başladığımızda dedğin gibi mamalara geçiçez.ek gıdaalara başlayacağız.
ilk sağmamdı dediğin gibi emzirdikten iki saat sonra sağdım
Herkese geç olsa da günaydına.s.:içelim:
Süt sağma makinelerinden bende almak istiyorumm ilerde sütüm olmazsa kullanırım diye ama bir şey merak ediyorum sütü dondurduğumuz zaman sütün kalitesinde düşüş besin değerlerinde azalma olmuyor mu? bu konuda bilgisi olan varmı?
Kaçıncı ayda ek gıdalara başlayacaksınız??
ben 5. ayda düşünüyorum yani okula başlayınca zaten bi yerde mecbur olacağım.Hem annem de durmuyor kadın,sofrada ağzına reçel veriyor mandalina somurtuyor az az falan bizimki de maşallah ne versen cok cok yutuyor...
Bu arada benim avuç avuç saçlarım dökülüyor,inanılmaz ay,kel kalacam böyle giderse.Sizde de var mı?Emzirirken mi dökülüyor acaba böyle bişey duydunuz mu??
Kaçıncı ayda ek gıdalara başlayacaksınız??
ben 5. ayda düşünüyorum yani okula başlayınca zaten bi yerde mecbur olacağım.Hem annem de durmuyor kadın,sofrada ağzına reçel veriyor mandalina somurtuyor az az falan bizimki de maşallah ne versen cok cok yutuyor...
Bu arada benim avuç avuç saçlarım dökülüyor,inanılmaz ay,kel kalacam böyle giderse.Sizde de var mı?Emzirirken mi dökülüyor acaba böyle bişey duydunuz mu??
Cetvelının kosesınde tickershack com yazıyordu ondan aynı sandı.. ama senın verdıgıne denedım sımdı o da error verıyor.. benneyaptımki
Ikıncı yada ucuncu kez boyle olmayacaktır sanıyorum dedıgım gıbı benımde ılkınde az cıktı... sıvı alımını artır tekrar dene..
Sanmıyorum bır dusus oldugunu sonucta anne sutu saklama kosulları arasnda yer alıyor.. netten arastırıp daha detaylı ogrenebılırz ben bakacagım bır ara sımdı bakamıyorum.. ama sanmıyorum yanı..
Cetvelının kosesınde tickershack com yazıyordu ondan aynı sandı.. ama senın verdıgıne denedım sımdı o da error verıyor.. benneyaptımki
kız bu senın oglun mu ne kadar degısmıs oyle esmermıydı sımdı pamuk gıbı beyaaazzzzz... :1shok:
kırmızıydı ilk zamanlar sonradan beyazladı canım o resim ilk 20 günde çekilmişti. bugün şu süt sağma makinasının siparişini verdim swing olandan çünkü ben bütün gün ayrıyım yaa biraz daha ii bişey olsun dedim bakalım inşallah litre litre sütüm çıkardaa ticarteine bile başlarımmmmmmkaydirigubbakcemile2:roflol:
İyi akşamlar Betül nasılsın?Kimsecikler yok ben de bi selam vereyim dedim.Bu arada oğlun çooook tatlı maşallah insanın ısırası geliyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?