- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.161
seherr canım utku nasıl oldu iyileşti degilmi yemeside düzelmiştir inşlah.
biz hala hastalıkla uğraşıyoruz tuba daha iyice artık kusmuyor ateşte yok accık halsizliği vardı oda ananesi geldi aldı gitti ben bakıcam torunuma iyi bakamıyon sen ceylinde dedi =( ilk göz ağrısı ya onun en kıymetlisi tuba =)
ceylin ishali ilaçtan sonra geçti gibi 2 defa normale yakın çıkardı bugün ama kusma hala geçmedi mideye giden geri geliyor çocuk bişii yedi diyemiyorum bu gün kusmadı hiç diye sevinirken akşam üstü 7 de çorba vermiştim balık çorbası içti accık yarım kase kadar uyuttum sonra görümcemle telefonda konuşuren ağladı telefonu eşime verdim ben gittim aldım kucağıma daha 2 adım atmıştımki fışkırır gibi koridor üstümüz başımız mahvolsuk moralim çok bozuldu kusmuğu temizlerken bi baktımki sabah yedikleri bile var napıcam bilmiyom ya yarın dr bidaha arayayım bakalım ne dicek
Halimecim geçmiş olsun yeni gördüm ben allah şifa versin canım...teşekkür ederim arkadaşlarım.4 saatte bi ateş düşürücü veriyoruz.12 saatte birde antibiyotik.şükür bugün hiç ateşi çıkmamış.
Sehercim eskiye nazaran baya iyileşme var canım yani daha az uyanıyor maşallah eminim düzelcek emmeyen bebekler hep deliksiz uyuyor genelde istisnalar hariç tabi...duygucum uykusu nası oldu düzeldi mi yoksa gece kalkmalarına devam mı
Geçmiş olsun canım iyi olsunda önemli olan o bizede doktor dişi çıkarken kulak ağrısı sanıp vermişti allahtan ben kullanmamıştım ve gerçekten 2 gün sonra dişi çıktı..Ama enfeksiyon varsa iyileşmesi için kullanması en doğrusu canım allah şifa versinselam kızlar denizo iyileşti sayılır
boğaz enfeksyonu dedi doktor , sonunda antibiyotikle tanıştı kuzum 13,5 aylıkken
ama çok şükür şimdi iyi hafif bu burun akıntısı başladı sanırım ateşten soyduğumda biraz üşüttüm
hasta olan bebeklere geçmiş olsun gerçekten çok kötü oluyor insan ..
domuz gribi aşısını bizim doktor gelince yapalım mutlaka bu daha başlangıç salgın büyüyecek diyor.
domuz gribinden ölme olasılığı 10 binde 1 , ışıdan ölme olasılığı milyonda bir hangisini tercih edersin diyo.
bilemedim bende kararsızım .
Gül valla 4bugün 5.gun Ege meme manyağı biliyorsun ama babası bakıyor geceleri 4 gündür ben hiç kalkmıyorum beni görmeyince daha kolay oluyor sende keserken eşin yada kayınvaliden artık kim olursa sana 3 5 gün destek olsun yoksa sen olduğun sürece gece bakan kesinlikle uyumuyorlar memesiz..Bizde kriz yaşıyoruz bak 5.günün sabahı ama sabah memeee diye diye helak oldu ağlamaktan hayret ya unutması gerekiyordu aslında anlamadım bendekafamçokkarıştıNeyse yinede atlattık biz çok şükür gece uykularıda baya iyileşiyor eskiye nazaran aman 41 kere maşallah diyim bu gece uyumaz şimdikaydirigubbakcemile3Gözde size de geçmiş olsun ohooo Ayça 6 aylıkken tanıştı antibiyotikle doktorunun 6. hastalığı,bademcik enfeksiyonu sanmasıyla,ne alakaysa
ben bile burdan okuduğum bilgilere dayanarak 6. hastalık mı acaba demiştim adam 6 yıl tıp 2 yıl da uzmanlık okumuş bilemediydi.....
Duygu bravo valla atlatmışsın bence de 4 gündür emzirmediysen ben hala deliler gib emziriyorum mücadeleyi Ayça kazandı,çok ağlıyor oyalayamıyorum.Uykuya geçmeden istiyor sadece bu bile gelişme bizim için.Normalde kudurukluğundan istemiyor yani gündüz 3 kere gece sayısız kere emziriyorum,artık gecesine bağlı kaç kere kalkıyorsa hanım kızımız.
Anam süt de yok bende bıraksa kuruyacak yani iyice...
Site çok yavaş,ben de uyukluyorum sanki bütün gün evdeydim ama mayıştım bu saatte..
Size en güzel geceler.
kızlar bende akşam çok kötü oldum dikiş yerlerim özellikle sag kasıgım öyle agrıdıki korktum apandist olabilirmi diye çok sık idrara çıktım dün sabahtan çok üşümüştüm sanırım idrar yollarımı üşüttüm. birde benim panik atak olunca iki bir arada sabahı ettim.
Haftaya hem ozan hem kendim dra gitmemiz gerekiyor drumuza su çiçegi aşısını ne zaman vurulacagız diye soracagız hemde kontrol zamanımız geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?