- Konu Sahibi Girl and baby
-
- #39.181
canım ben altı deri olan patiklerden giydiriyorum birde geçen hafta bimde çocuk patikleri vardı gördünüzmü bilmiyorum güzellerdi onlardan aldım ama daha giydirmedim benimki malum daha yürümüyor.kızlar evde kuzuların ayaklarına sadece çorapmı giydiriyorsunuz ben bir ev ayakkabısı aldım ama onunlada rahat olmuyor takılıyor halıya mesela düşüyor.. ben mesela terliksiz gezemem evde hemen buz gıbı olur ayaklarım onlar ıcınde aynı şey gecerlidir taş çeker..Gerçi bizim ev parke ama mutfak taş mesela ben mutfakta iş yaparken oda bir aşağı bir yukarı dolaşıyor ayaklarından soğuk alcak diye korkuyorum...Siz nasıl yapıyorsunuz çift çorapmı giydirsek napsak bilemedim
Gül canım tşk ederim.Duygucum tşk ederim canım. bilmiyorum önümüzdeki hafta gidecegim bir kontrole hem ozan hem ben gitsek iyi olacak.Aslı sana da geçmiş olsun canım
hava çok fena valla bizim dünden beri kalorifer yanmaya başladı çok şükür
Ayça da gece uyumaz ama gündüz maşallah iyi uyuyor
bir sabah üstü birde öğleden sonra mutlaka uyuyor
şimdi de kedi gibi battaniyenin altında mırrr mırrr yapıyor...:hulya:
onlar güzel oluyor canım giydir istersen ben birde altına külotlu çorap giydirmeye başladım çünkü benimki çorabı çıkarıyor ama külotlu olunca yapamıyor zemuszemushee onlardan bendede var hediye gelmişti giydireyim bari patik denedim ama parkede kaydımafoldumbenBenim halılar küçük çıplak yerler çok kayıyor
canım ben altı deri olan patiklerden giydiriyorum birde geçen hafta bimde çocuk patikleri vardı gördünüzmü bilmiyorum güzellerdi onlardan aldım ama daha giydirmedim benimki malum daha yürümüyor.
Gül canım tşk ederim.Duygucum tşk ederim canım. bilmiyorum önümüzdeki hafta gidecegim bir kontrole hem ozan hem ben gitsek iyi olacak.
onlar güzel oluyor canım giydir istersen ben birde altına külotlu çorap giydirmeye başladım çünkü benimki çorabı çıkarıyor ama külotlu olunca yapamıyor zemuszemus
kızlar evde kuzuların ayaklarına sadece çorapmı giydiriyorsunuz ben bir ev ayakkabısı aldım ama onunlada rahat olmuyor takılıyor halıya mesela düşüyor.. ben mesela terliksiz gezemem evde hemen buz gıbı olur ayaklarım onlar ıcınde aynı şey gecerlidir taş çeker..Gerçi bizim ev parke ama mutfak taş mesela ben mutfakta iş yaparken oda bir aşağı bir yukarı dolaşıyor ayaklarından soğuk alcak diye korkuyorum...Siz nasıl yapıyorsunuz çift çorapmı giydirsek napsak bilemedim
duygucum bende o altı derili çorap patıklerden giydiriyorum bazende çift çorap gitdiriyorum. kilotlu çorap yerınde tayt aldım erkekler için olandan çok iyi oluyo sıcakta tutuyo bizimde ev parke korıdorlar ve mutfak fayans üşütmesın bücürüğüm.
duygucum canım ben kesemedım alp berk i ben bıraktırmaya çalıştıkça o ısrarla emıyo 2 gundurde parçalıyo yakamı vuruyo bende eşim gelsın dıye beklıyorum 2 hafta daha emzireyım tam kescem sütümde azaldı ıyıce başka türlü olmayacak sanırım...
duygucum bende o altı derili çorap patıklerden giydiriyorum bazende çift çorap gitdiriyorum. kilotlu çorap yerınde tayt aldım erkekler için olandan çok iyi oluyo sıcakta tutuyo bizimde ev parke korıdorlar ve mutfak fayans üşütmesın bücürüğüm.
duygucum canım ben kesemedım alp berk i ben bıraktırmaya çalıştıkça o ısrarla emıyo 2 gundurde parçalıyo yakamı vuruyo bende eşim gelsın dıye beklıyorum 2 hafta daha emzireyım tam kescem sütümde azaldı ıyıce başka türlü olmayacak sanırım...
geçmişolsun canım allah şifa versin sizede herkes hasta valla acayip salgın var memlekette .şu patik işi evet gıvık oldum bene kızın birsürü patiği var yeniş yaptırdım anama hemde renk renk ama giydiremiyom parkede kayıyorlar bende ev ayakkabısıyla gezdiriyom devamlı yada çorap üstüne havlulu çorabı var kalın onu giydiriyom bazen hep ayakkabıda olmuyor rahat hareket edemiyor ceylindeayy ben çok kötü hasta oldum ilk defa hasta oluyorum ömrümde...
hiç bu kadar ağır hasta olmamıştım... çocuklara bulaşacak diye korkuyorum...
duygu musti de patik giyince parkelerde kayıyo diye altına halı kaydırmaz dikeceğim... :roflol:
ozaman kaymaz inşallah... bizim evimiz sobalı aslında diğer odalara çıkartmamaya çalışıyorum ama hemen peşimden geliyo...
amin valla dikkat edin bi şekilde kapıyor insan mikrobu toplu taşımaya binilince pürel vss kullanın hatta mümkünse eldiven kullanın devamlı kızlarslm kızlar bu gun kımseler ugramamış duygucum pazarda çocuk kıyafetlerı satan tezgahlarda oluyo genelde grı ve sıyah tonları oluyo ben burda bir çocuk mazasından aldım fiyatıda 3 tl ile 5 tl arası..
bu arada mevsimsel grip ve domuz gribi çok fena annem dışarı çıkma çocuguda çıkarma dıyodu çok haklıymış otobuse bındım gecen gun yağmur trafik gidecegim yere tam 2 saate gittim otbüste herkes hasta öksuren pıskıran ay allahım hava soguk camlar açılmıyo allahtan ben kapmadım şimdi bol bol meyve veriyorum alpe bende yıyorum allahım bebişlerımızı ve bizi korusun..
iyi pazarlar herkese.
emir hastalığını atlattı.şimdi de eşim hasta.ay kimi görsem duysam hasta.artık havalarda soğudu.İzmir'de soğuk bugün.sabahtan klimayı açtık biraz.
emir uyuyor şimdi.babasıda arkadaşlarıyla dışarıda.bende takılıyorum internette.emir uyanınca biraz gezelim bakalım diyoruz.uzun bi süre a.v.m.lere gitmeme kararı aldık.hoş bende a.v.m.de çalışıyorum ama dikkat edicem artık.
Süper fikirkaydirigubbakcemile3ayy ben çok kötü hasta oldum ilk defa hasta oluyorum ömrümde...
hiç bu kadar ağır hasta olmamıştım... çocuklara bulaşacak diye korkuyorum...
duygu musti de patik giyince parkelerde kayıyo diye altına halı kaydırmaz dikeceğim... :roflol:
ozaman kaymaz inşallah... bizim evimiz sobalı aslında diğer odalara çıkartmamaya çalışıyorum ama hemen peşimden geliyo...
Pazara bakıcam bende tuhafiyelerde bulamadım yaa sağol canımopuyorumnanaktanslm kızlar bu gun kımseler ugramamış duygucum pazarda çocuk kıyafetlerı satan tezgahlarda oluyo genelde grı ve sıyah tonları oluyo ben burda bir çocuk mazasından aldım fiyatıda 3 tl ile 5 tl arası..
bu arada mevsimsel grip ve domuz gribi çok fena annem dışarı çıkma çocuguda çıkarma dıyodu çok haklıymış otobuse bındım gecen gun yağmur trafik gidecegim yere tam 2 saate gittim otbüste herkes hasta öksuren pıskıran ay allahım hava soguk camlar açılmıyo allahtan ben kapmadım şimdi bol bol meyve veriyorum alpe bende yıyorum allahım bebişlerımızı ve bizi korusun..
iyi pazarlar herkese.
emir hastalığını atlattı.şimdi de eşim hasta.ay kimi görsem duysam hasta.artık havalarda soğudu.İzmir'de soğuk bugün.sabahtan klimayı açtık biraz.
emir uyuyor şimdi.babasıda arkadaşlarıyla dışarıda.bende takılıyorum internette.emir uyanınca biraz gezelim bakalım diyoruz.uzun bi süre a.v.m.lere gitmeme kararı aldık.hoş bende a.v.m.de çalışıyorum ama dikkat edicem artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?