Doğum yapmış olan anneler buraya....

canım ben altı deri olan patiklerden giydiriyorum birde geçen hafta bimde çocuk patikleri vardı gördünüzmü bilmiyorum güzellerdi onlardan aldım ama daha giydirmedim benimki malum daha yürümüyor.
Gül canım tşk ederim.Duygucum tşk ederim canım. bilmiyorum önümüzdeki hafta gidecegim bir kontrole hem ozan hem ben gitsek iyi olacak.
hee onlardan bendede var hediye gelmişti giydireyim bari patik denedim ama parkede kaydımafoldumbenBenim halılar küçük çıplak yerler çok kayıyor
onlar güzel oluyor canım giydir istersen ben birde altına külotlu çorap giydirmeye başladım çünkü benimki çorabı çıkarıyor ama külotlu olunca yapamıyor zemuszemus

Bimden çorap almıştım gerçekten çok iyi çıktı patiklerede bakayım ben görmedim sağol canım:)
Bugün İzmirde soğuk dışarı çıkıcaz külotlu çorabı bende giydircem artık kış geldi:sinifsinif:

ben de ev ayakkabısı giydiriyorum onunla yürümeye alışsın istiyorum kışın bizim ev soğuk olacak belli ki. alt kattaki ebeyle dede kışı çocuklarının yanında geçiriyor

Duygu hırs yaptım şimdi 250 cc süt koydum biberona
Ayçanın kıçında dolanıyom içsin diyedelikafaduldenha gayret 100cc kaldı
bak sen aradığından beri anca o kadar içti o da oyunla
Çağrı bardağa koy ne dolanıyon öyle diyo da alıştırmaya çalışıyom benim derdim biboyla içmesi

Hadi hayırlısı bak içmiş işte 150 cc kız hiç içmiyo deme:)Ha gayret hadi alışırsa geceleri çok rahat edersin canım inşallah:)
Aslıcım resimin yanında küçük yazıyor ya ordan yaptım canım.Google yazarsan çıkıyor zatenopuyorumnanaktan

duygucum bende o altı derili çorap patıklerden giydiriyorum bazende çift çorap gitdiriyorum. kilotlu çorap yerınde tayt aldım erkekler için olandan çok iyi oluyo sıcakta tutuyo bizimde ev parke korıdorlar ve mutfak fayans üşütmesın bücürüğüm.
duygucum canım ben kesemedım alp berk i ben bıraktırmaya çalıştıkça o ısrarla emıyo 2 gundurde parçalıyo yakamı vuruyo bende eşim gelsın dıye beklıyorum 2 hafta daha emzireyım tam kescem sütümde azaldı ıyıce başka türlü olmayacak sanırım...

Canım sen söylemiştin evet o taytlardan ben hiç duymadım nerde bulunur onlar erkekler için ayrımı birde?Ben 2 tane külotlu aldım ama yetmez birde senin dediğin gibi tayt alıcam uyarmıştın sağol canımopuyorumnanaktan
Sütten kesmek için en doğru zaman eşinin geldiği zaman olur geceleri sana destek olur canım inşallah sende hayırlısıyla kesersinŞeniz

aa mevlüdecim bak bende duymamıştım dedigin gibi bende alayım hemde daha sıcak tutar dedigin gibi teşekkürler canım.

Günaydın kızlar iyi pazarlar gece kimseler uğramamış yine biz sabah 8de kalktık kahvatı yaptık şimdi tv bakıyoruz biraz:=)tv8de bir programda domuz gribiyle ilgili bebeklerinize bol bol sebze meyve yediriniz miktarını arttırınız diyor korunmak ve etkilerini azaltmak için aklınızda olsun arkadaşlar..
Tam meyve suyu zamanı bol bol mandalin portakal sıkıp verebiliriz sonra bol sebze haşlamaları,yoğurt,süt daha dikkatli olmamız lazım diye düşünüyorumyerimseniben

ayy ben çok kötü hasta oldum ilk defa hasta oluyorum ömrümde...
hiç bu kadar ağır hasta olmamıştım... çocuklara bulaşacak diye korkuyorum...

duygu musti de patik giyince parkelerde kayıyo diye altına halı kaydırmaz dikeceğim... :roflol:
ozaman kaymaz inşallah... bizim evimiz sobalı aslında diğer odalara çıkartmamaya çalışıyorum ama hemen peşimden geliyo...

slm kızlar bu gun kımseler ugramamış duygucum pazarda çocuk kıyafetlerı satan tezgahlarda oluyo genelde grı ve sıyah tonları oluyo ben burda bir çocuk mazasından aldım fiyatıda 3 tl ile 5 tl arası..
bu arada mevsimsel grip ve domuz gribi çok fena annem dışarı çıkma çocuguda çıkarma dıyodu çok haklıymış otobuse bındım gecen gun yağmur trafik gidecegim yere tam 2 saate gittim otbüste herkes hasta öksuren pıskıran ay allahım hava soguk camlar açılmıyo allahtan ben kapmadım şimdi bol bol meyve veriyorum alpe bende yıyorum allahım bebişlerımızı ve bizi korusun..

iyi pazarlar herkese.

emir hastalığını atlattı.şimdi de eşim hasta.ay kimi görsem duysam hasta.artık havalarda soğudu.ızmir'de soğuk bugün.sabahtan klimayı açtık biraz.

emir uyuyor şimdi.babasıda arkadaşlarıyla dışarıda.bende takılıyorum internette.emir uyanınca biraz gezelim bakalım diyoruz.uzun bi süre a.v.m.lere gitmeme kararı aldık.hoş bende a.v.m.de çalışıyorum ama dikkat edicem artık.

selam kızlarr ben geldim ama hiç halim yokk anlayacağınız bende ceylin gibi tuba gibi oldu başım ağrıyom ishal mide bulantısı var ama henüz istifrar etmedim inşallah olmazda ama iyi hissetmiyom kendimi geçmişe de bakacak halim yok bakayım bu sayfaya bari

geçmişolsun canım allah şifa versin sizede herkes hasta valla acayip salgın var memlekette .şu patik işi evet gıvık oldum bene kızın birsürü patiği var yeniş yaptırdım anama hemde renk renk ama giydiremiyom parkede kayıyorlar bende ev ayakkabısıyla gezdiriyom devamlı yada çorap üstüne havlulu çorabı var kalın onu giydiriyom bazen hep ayakkabıda olmuyor rahat hareket edemiyor ceylinde
amin valla dikkat edin bi şekilde kapıyor insan mikrobu toplu taşımaya binilince pürel vss kullanın hatta mümkünse eldiven kullanın devamlı kızlar

geçmiş olsun hadi gözünüz aydın iyileştiğine sevindim emirin a.s.
eşin içinde allah acil şifa versin sende dikkat et bari biz evde maske ile dolaşmaya başladıkkaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar..Bugünlerde çok boşladınız burayı söyliyim:)
Ben bugün bütün gün temizlik yaptım hava aniden bir soğudu izmirde donduk resmen doğalgaz yanmadan camları demirleri sildim ama bayıldım gerçi tertemiz oldu ama bende bittim yani..Bugünün benim için en mutlu gelişmesi regli olmam oldu egeyi sütten keseli 5 gün oldu ve anında hastalandım biliyorsunuz tedavi olucaktım yani hormon ilacı kullancaktım ama normale döndü sanırım kullanmama gerek kalmıcak acayip sevindim inşallah hep düzenli gelir bundan sonra süt koruyormuş dedikleri çok doğru sanırımyerimseniben
Süper fikirkaydirigubbakcemile3
Bu arada geçmiş olsun aman dikkat et valla tam hastalık havası
Pazara bakıcam bende tuhafiyelerde bulamadım yaa sağol canımopuyorumnanaktan
Canım tekrar geçmiş olsun sende dikkat kendine dediğim gibi avm ler tam hastalık yuvası allah korusun:Saruboceq:

hii girls..haw are you today?
biraz süper ingilizcemle hava attıktan sonra konuşmaya başlayayım..
gülümbenim canım benim önceleri ben de artık emmesin diyodum.ama şu aralar emmeyi bıraktırmaktan vazgeçtim..şu aralar okula gidom geceleri bi de kıvançın ağlamalarıyla sabah edemem.ağzına veriyom memeyi uyumaya devam.gerçi gecede çok kere kalkıyor ama şu ara olmaz.bir de benimki meme delisi mememem diye bana sarılıyo..çok hoşuma gidiyo.elimden tutup yatak odasına götüryo emeyim diye..emerken yüzünün aldığı o zevk o mutluluk beni çok etkiliyor.dedimki sonra kendi kendime oğlumla geçidiğim son yakınlaşmalar.zaten artık kucakta da durmaz oldular onunla temas gitiği yere kadar gider.temas duygusal açıdan anne -bebek birbirine çok bağlıyormuş.sevgimiz kat kat artsın.ancak yaza aklı da erer.anlatırım güzelce..okul derdi de olmaz.stressiz bırakırız emmeyi olayını.iilalki bırakacak emmeyi..şu ara ısrarcı davranamam.oğlumun emme keyfini de bozmak istemiyom...onun ıslak dudaklarıyla şıpırdaması da beni tatlı bir huzur relaaxinğ veriyor.bütün stresimi sıkıntımı atıyorum..allhıma binlerce kez şükreiyom.
gece kalkıp bir de biberon mamasımı yapıcam..o işler de bana daha zor geliyor.şuanki tarih yaza ertelenmiştir....hayırlısı olsun diyeyim..o istemedikçe yazdan önce bırakmak yok...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

İyi geceler..
Duygu gözünaydın canım,dediğin gibi inşallah ilaç kullanmadan düzene girmiştir..
Hicran geçmiş olsun tekrardan canım..
Maibeyaz sanada geçmiş olsun..
Borada üşüttü galiba çok kötü öksürüyor,yarın dr. gideceğim...İnsan hastaneye gitmeyede korkuyor arttık..

Ya kızlar ben nasıl ayıracağım borayı yanımdan benle yatıyor illa tenime değecek..
Nasıl yataklarına alıştırdınız? bu saatten sonra zor gerçi...

patik olayına deyinmişsiniz..ben de dün akşam elime çekmecede patikleri geçince ayakları üşümesin diye giydireyim dedim.giydirdim.eşimle gülmekten öldük sonra.kıvanç sanki buzda paten yapar gibi parkelerin üzerinde duryor.yavrum bacakları birbirinden ayrılıyor.biri bir tarafa diğeri bir tarafa gidiyor.dengeyi kurmak için çabalıyor.yere düşüyor falan..ayy hemen çıkardım.çok komikti ama o hali..
sonra buğün babasına kot almaya gittik.babası da kabinde pantolunu deniyor.biz de satıcı kızla ve kıvançla kabin öünde bekliyoz.satıcı kız kıvançı severken dediki ' baba yok gitti ' dedi..o zamn da kıvanç ayaktaydı.yere oturdu.ben de emekleyecek sandım ana bir baktım..kabin perdesinin altındaki boşluktan babsının ayklarını görmeye çalışyor.ordamı diye..kızla birbirimze bakıp gülmeye başladık.hiç öle bir tepki beklemiyoduk..çok şaşırıyom ya bu aralar her dedğimi anlıyor.sadece konuşamıyor.allhım ya nasıl da büyüdüler.inanasım gelmiyor.maşşlh hepsine yaaa..

hasta arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun..artık hapşırmaktan öksürmekten korkar olduk ya...acaba domuz gribimi diyoz hemen..allhım korusun.ben de hergün kıvanç a meyve veriyom..allhtan meyve yiyor...anaamm saatt kaç olmuş..ben de yatsam diyorum ama hiç uykum yok..zaten ben yatarım tam uyumak üzereyken uyanır kıvanç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…