Doğum yapmış olan anneler buraya....

Selamlar..
Kac gundur burası bı kıl ya bı gırıyo bı gırmıyo ugrasamıyorum... bugunde dısardaydım yenı gelebıldım sayılır..
Bebeklerımız hep hastalanmıs yaa ( hepsıne cok gecmıs olsun cabucak atlatsınlar ınsallahh...

Mujdecım az kalmıs canım saglıkla kavus ınsallah.. aralık bası demek bır yay daha mı katılıyor aramıza :) yerım onu ben..

Gorunuse gore 7 kısıyız... okunacak gecmıste yok yazın barı :) tabı mesajı gonderebılırsenız.. :)

siteye bi haller oluyo ya

halimecim geçmiş olsun

gözdecim deniz kuzusunun iyileşmesine sevindim. domuz gribi aşısını bende yaptırıcam canım.
bizede yaptır dedi doktor.

siteye bi haller oluyo ya

halimecim geçmiş olsun

gözdecim deniz kuzusunun iyileşmesine sevindim. domuz gribi aşısını bende yaptırıcam canım.
bizede yaptır dedi doktor.

sağolun canlarım.evet ya beni sinir etti site 2 gündür.yazıyorum mesajlarım çıkmıyo.

selam millet nihayet yahu kk çalışıyor galiba artık.
biraz yavaş hala ama idare eder eee nasılsınız geçmiş bayramınız kutlu olsun

biz hala hastalıkla uğraşıyoruz tuba daha iyice artık kusmuyor ateşte yok accık halsizliği vardı oda ananesi geldi aldı gitti ben bakıcam torunuma iyi bakamıyon sen ceylinde dedi =( ilk göz ağrısı ya onun en kıymetlisi tuba =)
ceylin ishali ilaçtan sonra geçti gibi 2 defa normale yakın çıkardı bugün ama kusma hala geçmedi mideye giden geri geliyor çocuk bişii yedi diyemiyorum bu gün kusmadı hiç diye sevinirken akşam üstü 7 de çorba vermiştim balık çorbası içti accık yarım kase kadar uyuttum sonra görümcemle telefonda konuşuren ağladı telefonu eşime verdim ben gittim aldım kucağıma daha 2 adım atmıştımki fışkırır gibi koridor üstümüz başımız mahvolsuk moralim çok bozuldu kusmuğu temizlerken bi baktımki sabah yedikleri bile var napıcam bilmiyom ya yarın dr bidaha arayayım bakalım ne dicek

iyilik hicrancım senden ne haber
ne oldu senin borç işi bulabildinmi kızı canım

ahhh ne sen sor ne ben anlatayım canım yaa kız bankanın avukatı ile görüşmüş nihayet ulaşmışlar 2.000 tl yatırmış zaman istemiş 15 gün süre vermişler ama eğer ödenmez ise bana gelebilirler gene
bende aradım ağzıma geleni söledim haklısın diyor ulaşamadım diyor oda icralık olunca farketmişmiş benim kefillik olayını unutmuşmuş vss öde dedim beni sıkıntıya sokma eşimle aramı bozdun nerden bulursan bul beni sıkıntıya sokma dedim özür üstüne özür vss konuş banka ile taksit vss yapma imkanı ne varsa düş peşine dedim bakalım artık bana taksit olmuyor demişlerdi nasıl olcekse artık hayırlısı inşallah

evet bence de öyle yapalım...
ama ben el emeği göndermek istiyorum...kime çıkarsa artık kıza göre veya erkeğe göre bişeyler örüp göndermek isterim...el emeği herzaman en güzel hediye bence...
ama fazla katılım yok sanki... betül sen katılmak istemez misin?
evt arkadaşlar bende zor giriyorum valla bir baglantı kesildi diyo bir baglanıyor anlamadım gitti.

aslı kız kaç kere yazdın aynı mesajı...kaydirigubbakcemile3
kkya saldırı var sanırım...

Herkese günaydınlar;
Anammmm gül!!!!
Bende bitlenip , 100 kilo olmadan yazayım bari....
Bizde kan değeri düşük diye bi müddet ferrum ve d vitamini kullandık. Sonra öğrendikki akdeniz anmisi taşıyıcısı çıktı kızım. Sonra geçen hafta özele doktora çıkardığımda özel su çiçeği aşısını yaptırdık, bi dahaki aya hepatit A var. Doktor ezilecek çilek tadında bi vitamin verdi bize. İçinde folik asit varmış ve anemi taşıyıcısı olduğu için ihtiyacı var kullanın demişti. Bide bizim şu anda 3 tane ve çıkmak üzere gözüken dişlerimiz var, kalıtsalmış babanın dişleri de geç çıkmış ama normal mi dedim doktora. Dişler için de bi ezme ilaç verdi bize. Prospektüsünü okudum, diş çürümelerini önlemek için yazıyordu. delikafadulden
Bide balık yağı kullansak kötü mü olur dedim. Her hafta da yiyemiyoruz dedim. Son iki haftadır muntazam alıyorum ama. Olur omega 3'de lazım dedi. Yazdı ama ilacı bulamadık, eşim başka yerden alacak.
Kilosu 2-3 aydan beri çok az azaldı. Şu anda 11.300kg. , boyu 77 cm. GTörünüş olarak çok kilolu değil ama zayıf da değil. 3 haftadan beri yürüyoruz artık. Ama çok düşüyor, bide hızlı gitmeye çalışıyor kerata. Ödüm kopuyor kafayı flaan vuracak diye.

Bu arada muayene ücreti 2TL ek alıyorlardı SSK'lılardan, o gün 12TL ek aldılar.

Her

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…